- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Nézegettem XDA-n a főzőcskét! Van 1-2 ROM amin elgondolkodtam! Kérdésem az lenne, hogy a telefonom jelen pillanatban:
LOCKED
S-ON
HBOOT-1.57.0000,hogyan tudok erre rávarázsolni úgy főzött Rom-ot, hogy esetleg utána gyári állapotot vissza tudjam állítani, ha gariztatni kell?
A HTCDEV-es (Unlock-os része) az rendben van (mármint csináltam már párszor)! De utána ez a HBOOT-os rész megzavar (ettől függ az S-OFF nem?)!
Lényeg a lényeg: van valahol valami használható leírás a fenti tulajdonságokkal rendelkező telefonhoz, amivel úgy tudok főzött ROM-ot (pl.: ezt) feltenni, hogy utána garanciáztatás esetén vissza tudjam állítania gyári állapotokat?
Segítséget előre is köszönöm!
Elnézést kérek, ha már olyat kérdeztem volna, amit megválaszoltatok már, de ez a HBOOT verzió tényleg megzavar! Meg azt sem tudom most hirtelen, hogy ha UNLOCK-olom, akkor S-OFF-olni is kell-e ahhoz, hogy főzöttet tegyek fel, vagy elég csak az UNLOCK és Fastboot-tal rátolni egy Recovery-t és mehet!?
Szóval elnézést kérek!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest