- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Richard #1068 üzenetére
Kezdjük ott, hogy én eredetileg azt írtam, a root nélkül nem mennek olyan frankó programok, mint a Titanium Backup. Amikor ezt írtam, NEM csak arra gondoltam, hogy a mentés miatt kell root, és nem csak eme funkciójára céloztam a TB-nek. Arról nem tehetek, ha nem tudod értelmezni a dolgot és sikerül egy oda nem illő választ írnod, ami után még neked áll feljebb, és kikéred magadnak, hogy én nem tudok értelmezni.
Szerintem gurulj vissza IDE és olvasd el megint a párbeszédet. Ha nem esik le, akkor sajnos nem tudok a továbbiakban segíteni.
Kb ugyanez a helyzet RazorGTR1 esetében is, aki tovább lovagolja az adatmentés szelét, amikor egy mukkot nem szóltam, hogy a Carbon ne lenne jó rá, és jön is a személyeskedéssel egyből... Téma részemről befejezve, pedig szívesen írtam volna hosszabban logikai alapon megközelítve, de ezt vagy érti valaki vagy nem. Előbbinek nem kell magyarázni, utóbbinak meg nem érdemes.
(#1070) RicHarD: Látom nem fogod az adást, nem baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest