-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hat en nem vitatkozom veled, mert biztos ugy van, ahogy irod, de nekem az egyik legrosszabb akkuidot HOX hozta a kozelmult telefonjai kozul.
a mostani s3-nal ha 5 ora kijelzoidot ki tudok hozni belole az mar jonak szamit.
ha a ONE hozza legalabb ezt a szintet, akkor ez a resze a tulajdonsagainak ki van pipalva. -
HUTCHDB
nagyúr
de akkor is megy a kijelzo.
vagy nem?
mert nem igazan a bongeszesi idovel van nekem gondom, hanem azzal, hogy a kijelzohasznalat szivja az akksit.en ugy vagyok ezzel, hogy ha valaki majd belinkel egy teljes akkuhasznalatot mutato kepernyokepet, na abbol majd lehet kovetkeztetest levonni.
t-s dolgozo van itt?
vagy esetleg tudja valaki, hogy magentaeknal mikor lesz kaphato? -
Dominó85
addikt
Vigyázz mit írsz, mert a sok FHD őrült még jön ide trollkodni. Egyébként egyetértek abban, hogy egérmozizáshoz untig elég a méretben bőven kisebb 1280-as felbontású HD videó is. Az OTG egy jó dolog, de jelenleg egy okostelefonon megnézel 2 darab 1,5 órás filmet és dughatod is töltésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest