- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
XFX 260GTX 216sp Black Edition ra mitmondtok?
4870x2 -t sajnos nem postázzák , fel kéne mennem érte bp re , arra pedig lusta vagyok
Ez az XFX kártya tuning nélkül hozza a 280GTX szintjét és 20ezret spórolok rajta palit 280 hoz képest !
666/1404/2300 on megy alapból és még van benne egy kis tuning! [Egy kis review] -
Brenyo
tag
válasz
Cyberpunk #11706 üzenetére
"ilyen kártyához már vétek 24"-os monitornál kisebbet választani."
Hát akkor azthiszem marhanagyot vétkezem így karácsony előtt , ugyanis 17" es TV vel tolomMár nagyon a szívemheznőtt a kép a képben funkciója miatt és egy másik tv tuneres monitor meg drága lenne
Gondolkozom azon is , hogy veszek egy sima monitort ezt pedig berakom mellé és akkor még 2 monitoron is tudok játszani
Kicsit el lesz dőlve a kép de sebaj
-
Brenyo
tag
válasz
SSJPeter #11687 üzenetére
80 ból kapok ASUS 4870x2 TOP ot , ennyiért szvsz még fél év múlva sem fogok kapni... Ezért szemezek vele annyira.
Márkás , erősebb 2GPU-s ATI VS Noname 280GTX , ami pedig nagyon sokszor lassabb.
Meg bolti árat is nézve , ha esetleg megválnék tőle sokkal kevesebbet bukok rajta (ha bukok majd egyáltalán) -
Brenyo
tag
Kiváncsi vagyok mennyivel lesz erősebb kis felbontásban , mint a 9800GTX+
Igazábol GTA IV miatt veszem , mert a mostanival beszaggatok néha (adatlapomon a konfig) és úgyhallottam teljesen procifüggő az a játék ...
Ennél erősebb procit meg már nemtudok venni AMD ből , úgyhogy maradtam a vga cserénél -
Brenyo
tag
Sziasztok!
Hallottatok valami érdekeset erről a Pali féle 280GTX ről? Elég olcsón vesztegetik most iPon nál , fulcsállom kicsit
Mivel ref. kari ezért sztem nem lehet vele gond , nade mégis túl olcsó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest