- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
biggamer #11198 üzenetére
Ez szerintem kamu.
Túl sűrű ez a program az nv-nek. Még 55 nanós gt200-ak is alig vannak. Akkor abból terveztek 40nm-eset is, majd csak az után jönne a gt300 40nm-en.Remélem nem a frissített gt200-akat akarja az nv gt300-nak nevezni. Mert az öngyilok lenne.
A gt300-nak mindenképp valami átütőnek kell lennie, lehetőleg úgy hogy ne csak a 80-100k Huf-os kategóriában legyenek jelen. Tehát jól skálázhatónak is kéne lennie. -
Myers
senior tag
Az 55 nanós gtx260-asok kizárólag core216-osok lesznek, vagy még lesz 192 sp-s is?
-
Myers
senior tag
Mostanában mindenhol azt olvasom, hogy az új nv és ati karik ddr5 memóriával jönnek. Ráadásul a hynix új "méggyorsabb" ddr5-ösével.
Ez vajon melyik nv karikon lesz? Nem lesz sok az 512bit+ddr5?
-
Myers
senior tag
válasz
Beowulf_78 #9671 üzenetére
Rendben. Semmi gond.
Persze egy ilyen cím: "...sapphire_toxic_4870_review" már eleve gyanús egy nv topikban.
Vajon a gtx270 erre is rátesz egy lapáttal? De az már eleve core216-os lesz, nem?
Mindjárt december, és még sehol sincsenek. Meg az sem lenne szerencsés, ha 10-20%-al drágább lenne, mint a gtx260. Sajna ezt csinálták a 88GT->98GT átmenetkor is. -
Myers
senior tag
válasz
Beowulf_78 #9663 üzenetére
Úgy látom nem jött le a lényeg: a sima gtx260 veri a sima 4870-et. Nem linkeltem volna ide, ha nem szerepelne benne ilyen jól a gtx.
Nem heccelésből linkeltem.
-
Myers
senior tag
EZ milyen?
-
Myers
senior tag
Egyébként nem ciki, ha egy computerboltnak citroméles címe van?
nortekcomputer@citromail.hu
Az a minimum, hogy valami ilyesmi legyen: info@nortekcomputer.hu
-
Myers
senior tag
válasz
Laraxior #9486 üzenetére
Az előreutalás gondolom bankon keresztül menne, annak meg nyoma van. Így a rendőrség is könnyebben tud nyomozni.
Minden esetre az elkövetkezendő pár napban érdemes lesz rákeresni az ürgére a kivel érdemes üzletelni, és a jelentsd a csalókat topikokban. Valamelyikben tuti bennelesz.
Egyébként van még egy megoldás: 2011-ben feltalálták az időutazást, és nem terminátorokat küldenek vissza, mert az nem üzlet, hanem raklapnyi grafkártyákat!
-
Myers
senior tag
válasz
Beowulf_78 #8832 üzenetére
New Generation FPS
Ez mit takar? -
Myers
senior tag
válasz
Skyhunter #8390 üzenetére
Hi!
Szvsz:
A procit nem árt majd egy kicsit megrántani, úgy minimum 3GHz-re.Vagy cseréld le valami E8xxx-re. De ha megy a legalább 3GHz, akkor felesleges a csere.
2 Giga memória nagyjából elég, de csak XP alatt. Esetleg még dobhatsz mellé 1-2 gigát a mai árak mellett.A grafkártyáról, meg majd a tulajok nyilatkoznak.
Alien Colonial Marines: No fene. Ez meg mi. Csak nem egy AvP(2)-höz hasonlító játék?
-
Myers
senior tag
válasz
TazLeacher #8366 üzenetére
Mi volt a régi nickje?
PM-ben is jöhet, de közinfóvá is teheted.
-
Myers
senior tag
válasz
biggamer #7929 üzenetére
De a képen GT200-asok vannak, nem?
Egyébként az nV nem fog kifutni az időből ezzel az 55nm-es átállással a karácsonyi "rohamot" figyelembe véve?
Mindjárt november, és még sehol nincsenek ezek az 55 nanós cuccok.
Aztán alig hogy bejönnek, máris jön a 40 nm. Némi kapkodást érzek rendesen.
De nem baj, "tehet alatt nő a pálma". -
Myers
senior tag
válasz
Bluegene #7099 üzenetére
Nem ma, de tegnap megnéztem a 4850 topik utolsó 200 hozzászólását.
Egyetlen egy darab "ati alázás" vagy "nv dicsőítés" nem volt. A topik arról szól, amiről kell.De marhára érdekes, hogy ebben az nv topikban (a többit nem néztem) mindig van 1-2 megmondóember (nem véletlenül címzem neked a hsz-t), aki azonnal jön és lehúzza az nv-t, vagy fényezi az Atit, ha netán az nv véletlen elkövet valami """"jó"""" dolgot.
Szóval?
-
Myers
senior tag
Ez volt már?
-
Myers
senior tag
Mást sem írtál idáig, csak, hogy szar, fűt, tégla, neked nem kell, neked ati kell, stb.
Szerintem szívesen látnak téged az ati topikjában.
Aki ebbe a topikba ír, benéz az szerintem azért teszi, mert szeretne valamit megosztani/megtudni/kérdezni a kártyáról.
És sokakat baromira nem érdekel az offolásod, oltogatásod. Megköszönném, ha befejeznéd.
-
Myers
senior tag
válasz
viktor82 #1864 üzenetére
Hogy a búbánatba ne lenne elég.
Nézd meg ezekben a tesztekben a fogyasztási adatokat.
Bőven elég lesz. Kevesebbet eszik, mint x2
-
Myers
senior tag
-
Myers
senior tag
Szólhatok a sok új GTX alázó hsz között.
A fogyasztásról:
Legalábbis én a tesztek alapján ezt szűrtem le:x2 >= gtx280
Aztán majd még jön az 55nm
Tehát akkor mi a gond a fogyasztással?
-
Myers
senior tag
55 nanos 260-asból tudnának csinálni gx2-t. Fogyasztásban kb ott lenne, mint egy 4870x2. Tehát akár meg is csinálhatják.
Azért nem rossz a helyzet. Olyan nagy pofont nem fog kapni az nV, viszont ez a pofon elég lehet arra, hogy felébredjenek az álomvilágukból.
-
Myers
senior tag
Mennyit kell még aludni, hogy végre normális tesztet lássunk?
-
Myers
senior tag
Van itt 1-2 érdekesség ebben a tesztben:
1. Az hót ziher, hogy 19 kártyát nem teszteltek le.
2. Milyen érdekes, hogy 2 féle gtx280-asuk is van.
3. Azt még el tudom képzelni, hogy a 9800GTX teszt eredményeit vették alapul, és abba valahogy bebiggyesztették a GTX280 eredményeit.4. És a legfontosabb: Majd a PH tesztből kiderül, hogy milyen!
-
Myers
senior tag
válasz
raskolnikoff #914 üzenetére
Miért van az, hogy az nV 65nm-en gyártat még mindig, mikor az ati már rég 55nm-en, ráadásul ugyanannál a gyártónál?
-
Myers
senior tag
Szerintem meg durván erősebb lesz. Nem véletlenül adják 600 dodóért. Ha már szétküldözgették a 4850-et (ez a hír járja), akkor valszeg nvídiáék a legelsők között kaptak a csomagból. Bár valszeg nekik egy darabot nem küldtek.
És biztos nyakra főre tesztelik. Ha nem lenne meggyőző a karesz, akkor még van 2 hét, módosíthatnák az árat, hogy versenyképes legyen. De erre nem mutatnak hajlandóságot.
Ráadásul itt nem fog gondot okozni hogy mükszik-e az sli vagy nem.
Ezenkívül - mint a 9600 esetében, meglepetésre - jóval többet fognak kicsavarni az architektúrából, mert valszeg történtek fejlesztések. -
Myers
senior tag
Mi van itt? Még meg sem jelent, de már temetitek. Gondolom már mindenki letesztelte a saját gépében, és levonta a következtetéseket.
Csak ne feledjétek. Akinek halálhírét keltik, az sokáig él. ;)
-
Myers
senior tag
500 dolcsi, és ebben van 240 Stream Proci? A 280-as milyen lesz?
-
Myers
senior tag
Nem értem mit szarakodnak ezzel a 65nm-el. Az atinak is a TSMC meg az UMC csinálja a GPU-kat, és nekik már rég 55nm-en.
Akkor ezt miért nem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest