- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Az 55nm miatt nem,azzal csak azt érik el,hogy kevesebbet fogyaszt vagy nem melegszik annyira.Ha tudja hozni egy alap 280 teljesítményét az abból adódik,hogy magas órajeleken megy az ssc.Az evga-nak a legjobban húzott kártyája.De egy ilyen gyári oc-ben már nincs akkora tartalék.Az alap 280-ban még sokkal több van.Persze ez csak akkor szempont ha te otthon neki állsz tuningolni.(értsz hozzá,érdekel,rászánod az időt)
-
Henk
veterán
Ekkora felbontásra elég lehet a 260 is,bár a full graf azért néhány játékban már megfoghatja.Az Evga jó nevű gyártó meg hosszú gari idő,bár nem tudom 10 év mennyire indokolt,meg gyári oc.Viszont a Bfg is hasonlóan neves gyártó és 5 év garit ő is ad.Az,hogy a 260 húzva majdnem tud annyit mint a 280 az egy dolog,de a 280-at is lehet húzni és akkor újra ott a különbség.Mondjuk nem tudom te mennyire akarsz ezzel foglalkozni.Másrészt lehet egy 260-nak akármilyen magas órajele akkor sem lesz 240sp.
A 280 ezáltal jobban is fog melegedni nem tudom ez nálad mennyire szempont.Meg,hogy milyen hosszú távra tervezed ezt a karit. -
Dark KillerX
addikt
-
SSJPeter
őstag
Az a kérdés,hogy honnan rendelted.
Na akkor leírom pontosan.Az Európai Únió területéről rendelt áruk 1000 euró értékig vámmentesek!(hogy jön-e rá Áfa azt nem tudom,(valószínű igen)de hogy ha te mondod akkor ezek szerint az sem.
)
Viszont az USA-ból rendelt áruk 22 euró érték felett vámkötelesek!!!
Amennyiben a vám értéke nem ér el 1 bizonyos összeget akkor a vám beszedésétől eltekintenek de az Áfá-t azt rárakják.Van viszont olyan amikor nem vámkezelik a csomagot és valahogy átcsúszik,ilyenkor a posta vagy a futár kiszállítja a megrendelőnek.
Amennyiben te az USA-ból rendeltél csomagot 22 euró felett és behívtak,átnézték és 1 fillért sem fizettél se Áfá-t se Vámot (ráadásul többször is) akkor ez valami csoda a te esetedben.
De kötve hiszem. -
SSJPeter
őstag
Vámot magasabb tételre raknak és 1 felső kategóriás VGA-ra már raknánnak. . .a +20% áfa viszont mindíg rájön a 22eurót meghaladó termékekre. . .mert ezek már csomagnak minősülnek és nem levélnek. . .de nekem is volt olyan mákom,hogy a 250dolláros tételt is simán kihozta a futár és nem kellett vámkezelnem. . .szerencse kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest