- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
nixx-21 #16966 üzenetére
Tök midegy,hogy mi fújja rá a levegőt egy ilyen ló..sz lemez semmit nem hűt a vrm-en.Nekem a 260-on volt ilyen lemez a TR hűtőből.1-2 perc alatt elérték a 100 fokot.Tettem egy külön 8cm-es hűtőt csak erre a lemezre,de így is elérte a 100 fokot igaz jóval hosszabb idő alatt.Mondjuk caps viewer alatt volt ennyi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nixx-21 #16966 üzenetére
Jah, de amit szív az a venti sztem édeskevés, elég vékonyka a venti, tehát nagyon kéne pörgetni, hogy a szívóhatása elég legyen a borda hűtéséhez. Ezért is nem ajánlják GTX280-hoz gondolom, de szvsz a GTX260 hűtése is necces lehet már vele. Ugye a gyári megoldás végig küldi/tolja rajta a levegőt, pontosabban ott szívja be a levegőt itt meg...
Teasüti: Tapizd a borítást, annak is melegnek kell lennie ha van rendes hőátadás. Ha nem meleg akkor nem érintkezik rendesen.
-
SSJPeter
őstag
válasz
nixx-21 #12184 üzenetére
Tesztek. . .tesztek. . .ugyan már szinte semmit nem érnek!
Sok dologból jön össze,hogy mitől jó egy VGA. . .gyorsaság,driver,hűtés,zajszint. . .
Ha mondjuk nekem lenne nekem egy HD4870-em amit a tesztekben kihoznak 10%-al gyorsabbra mint a GTX260-at,(persze 4magos processzorral,teljesen valószerűtlen körülmények között) baromira nem érdekelne az az(elvileg) +10% ha cserébe hangos mint a franc, fel driverezni nem tudnám(tehát játszani ergo nem tudnék vele), és melegedne mint egy kazán!
Nem értem én az ATi-sokat ha olyan baromira jó a HD4870 akkor mit kell nektek itt ezt bizonygatni ebben a topicban?
Írkáljátok meg az Ati topicban,hogy hűűű de baromi jó meg gyors a HD4870,örüljetek a fejeteknek oszt kész.
Ehelyett itt teszteket vágtok be.
Nem értem minek jöttök ide. . .talán azért mert inkább magatokat akarjátok meggyőzni?
Azt szokták mondani,hogy "a jó bornak nem kell cégér". . .
Nem akarok politikát belekeverni de nekem ez arra hasonlít amikor mindenféle grafikonokkal próbálják meggyőzni egyesek az embereket,hogy tulajdonképpen a számok szerint egyre jobban megy itt mindenkinek. . . .
Na ezek a tesztek is kb. annyit érnek! -
Dark KillerX
addikt
válasz
nixx-21 #12184 üzenetére
Én nem adok egy tesztre sem,mert már annyiféle tesztet láttam,hogy csak.Amúgy az újabb játékokkal készített(Cod5,Dead Space,Far Cry2,BiaHH,Crysis Warhead,Clear Sky) tesztebb azért rendesen feljött az Nv.Amúgy pedig inkább az Nv húzott bele a driver témába pl 180.48 WHQL driver.Igencsak megdobta a GTX-ek teljesítményét.
Mod.Zárjuk a témát mert,nem ati Vs Nv topik ez,oksa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest