- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
biggamer #9288 üzenetére
Naz fasza!
Több, mint egy hónap után végre új WHQL.
(Épp akartam jönni háborogni, hogy mi van már a driver-ekkel.)Holnap rakok egy vadi új win-t, ezzel az új driver-rel, és ha továbbra is baszakodni fog a karim akkor gariztatás.....
Végignéztem az összes lehetőséget, minden lerhetséges hibaforrást leellenőriztam, de továbbra sem jöttem rá, hogy 20-25 perc game után miért fagy ki a gép. -
Laraxior
titán
-
ImI87
őstag
válasz
biggamer #8722 üzenetére
Érdekes, a Palit is bejelentette ugyanezt, nyílván nem véletlenül.........
De majdnem jó megoldás, már korábban én is javasoltm a 3slot-os megoldást. Csak lehetne ugyanazzal az elvvel, mint pl egy GTX ref hűtője: magasabb borda, több hőcső, magasabb venti, így halkabb lenne, jobban is hűtene, és ugyanúgy kivinné a meleget a házból.
Azért kiváncsi lennél, milyen amikor egy 4870X" telefűti a házat........
-
Laraxior
titán
válasz
biggamer #8715 üzenetére
Hmmm..lehet még egy ilyent be kellene szereznem
De már gyógyulófélben vagyok a hardvervásárlási kényszeremből
jaja...holnap megy a DQ6-ért..és P35 lapom másfél évig volt..asszem ez is meglesz addig kb. Ramis va már bőven,azt már megvettem... a videokari meg érkezik... azt majd cserélgetem... kb ennyi. A procim is e fogom adni, a Q9550et... elég lesz valami gyengébb helyette..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
biggamer #8691 üzenetére
22"-ban Full HD ami ráadásúl 16:9-es
Nálam pont ez az egyik ok hogy 26"-os monitort veszek, abban a méretben már el-el megy a Full HD bár lehet van olyan akinek még az is kicsi. És persze sajna jóval többe kerűl nekem ha lenne pénzem simán vennék egy 30"-osat is, igaz hogy az már nem 1920x1200 az meg már lehet hogy kétválra fektetné a GTX280-ast isAmúgy pénteken jönn mind kettő a GTX280 meg a monitor is már alig várom
addig nem is nagyon játszom na jó Dead Space-el
Csak attól tartok hogy kevés lesz neki a tápom egy 550W-os meg sajna 8 pines csati sincs rajta, átalakitóval meg nem tudom hogy megy e hát ha olyan mint a GX2-es akkor nem -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
biggamer #8441 üzenetére
Én pont tegnap kaptam pletyit az NV karikról. Nem mindig megbízható a srác, de ő volt az első aki megszellőztette a 800sp-s infót az RV770-ről. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy vegyétek készpénznek a mondandóját.
Hírt nem írok róla, mert semmi sem erősíti meg az infókat, de ide beírom amit írt:
Az 55nm-es G206-ok gyártás alatt vannak, de ebben az évben csak elvétve lesznek fellelhető, mert a nagyobb selejt arány miatt összességében drágább őket gyártani, mint a jelenlegi 65nm-es G200-akat. A TSMC szerint jövőre már jó lesz annyira a selejt arány, hogy nagy mennyiségben is érdemes legyen leváltani a 65nm-es chipeket. Annyit említett még, hogy a G200-hoz képest a G206 kevesebb TPC blokk-ot tartalmaz a kisebb magméret miatt (állítólag 10 helyet 8 lesz). Nyilván a sebesség is alacsonyabb lesz, de a GTX 260 helyére jó lesz. A G212 már 40nm lesz, a tavasz elvileg tartható lesz (chipméret emészthető 350mm^2-re csökken). Felépítését tekintve egy DX10.1-re felkészített G206-ra lehet számítani.Az RV870-ről is mondott pár dolgot ... Annyi, hogy a magméret 40nm-en 200mm^2 alatt van és 1,5x lesz gyorsabb az RV770-nél. Ezenkívül DX11 kompatibilis lesz a chip. A felsőkategóriába az x2 verzió, két egybe tokozott RV870 lesz (2x RV870=R800 egy tokban), míg az abszolút csúcs az x4 lesz két R800 a chipen (baromi drágán). Ezzel pedig lehetőség lesz az 8 utas Crossfire-re (méreg drágán).
A forrás írja, hogy kb. az RV870 és a G212 teljesítményben egy kategória lesz.
Ezek a kiszivárgott pletyik! ... csak, hogy még egyszer nyomatékosítva legyen.
-
Myers
senior tag
válasz
biggamer #7929 üzenetére
De a képen GT200-asok vannak, nem?
Egyébként az nV nem fog kifutni az időből ezzel az 55nm-es átállással a karácsonyi "rohamot" figyelembe véve?
Mindjárt november, és még sehol nincsenek ezek az 55 nanós cuccok.
Aztán alig hogy bejönnek, máris jön a 40 nm. Némi kapkodást érzek rendesen.
De nem baj, "tehet alatt nő a pálma". -
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #7606 üzenetére
Ezt olvasva Oszi megint kapkodott kicsit.
2009 Q2-Q3-ig kellett volna kibírnia a 280 GTX AMP-vel ami szvsz. nem sok. Amit pedig írnak hogy milyen is lesz a 40nm GTX 7-8 hónap múlva...nagy durranás lesz az tuti. Én megpróbálom a GTX 260 OC-vel kihúzni addig, ami menni fog szvsz. Akkor járok a legjobban anyagilag.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
biggamer #6860 üzenetére
Az teljesen rendben van, csak ez a próbálkozás már tényleg a nemtudom hányadik, 2 játék között nincs semmi különbség, csak annyi, hogy az egyikben 30m-el arrább lövöldözünk és ez adja a teljesen új játékot... Arra akarok kilyukadni, hogy kb. mindent láttunk már a 2. vh-ból, még a katonáknak is tudnánk mesélni
Ennek ellenére megkapjuk az n+1 ilyen játékot is...
-
-
ImI87
őstag
válasz
biggamer #6033 üzenetére
Azért érdekes, egyre többen lesznek a 280-as, 260-as tulajok.
/ mondjuk ehhez kellett az árcsökkenés és az Ati kártyákkal szerzett
" tapasztalat " is. /hehe
talán megjön végre az emberek esze........
bár teljesen elégedett vagyok a mostani karival, de a jóból soem elég.
ha az új 280-as (mondjuk egy xfx xxx kiadás) beleférne 100K-ba, akkor hozhatna nekem egyet a Jézuskabár erre kevés az esély
-
TTomax
félisten
válasz
biggamer #5795 üzenetére
Nagyon szívesen
A warheadhoz ezt próbáljátok ki [link] nekem 1680X1050 minden csúcs noAA eddig 30-50FPS volt most meg 50-60 néha látom csak hogy 50 alá beesik és még mintha a kép is szebb lenne... teljesen élvezhető.. a csomagban benne van az eredetig cfg is értelemszerüen azzal lehet visszaállítani.
A tankok okosabbak lettek...most valami reptéren leszedtek -
TTomax
félisten
válasz
biggamer #5791 üzenetére
Értelmes feszekkel minden agyonhúzás nélkül nekem 8.5X450-et megy...Én 8.5X424-en használom ami azt jelenti 3,6Ghz... mindenre bőven elég a GTX-hez,és sőt,még sok is 1680X1050-ben...amugy érdekes mert a az Nvidia VGA-k valahogy nem annyira processzor éhesek,nem tudom hogy lehet ez de ezt tapasztaltam...ugye én woldfdaleröl váltottam amit stabil 4Ghz-en hajtottam...én nagyon meg vgyok elégedve a yorkkal...gyanítom még a következő VGA cserét is elviszi...
Ha már viszont véleményezek...akkor elmondom a véleményem a GTX280-rol is 3nap után...azt máris írom hogy ATI szimpatizáns vagyok,de nem az az ész nélküli.Eddig egy 4850CF-et hajtottam sok sok bosszantó hibával,hatalmas meleggel...
A GTX teljesítménye ettől kb 10%-al elmarad, ez játék,és persze beállítás függő...na meg persze akkor igaz ha megy is a CF ami akkor nem megy ha éppen kellene.
Hát a GTX280 nekem egy kellemes csalódás volt,azt gondoltam, jobban fog fűteni.Bár a ref hűtőn látszik,hogy nem egy olcsó silány darab de arra számítottam cserélni kell.Nos azt hiszem ezt csak vizesblokkra érdemes cserélni.
Ami eddig hatalmas pozitívum az a egyenletes teljesítmény amit a GTX nyújt... nincs lag,nincs röcc.. és a minimum és maximum fps-ek között nem tátong egy szakadék.A hatalmas tuningpotenciál elég meggyőző,és ezt bizony megérezni játékokban is,valahogy ez a radeonoknál nem igy van...ott hiába húzod alig lesz több fps...
Én nagyon meg vagyok elégedve a GTX280-al... hozzáteszem annyiért vettem mint 2DB ref hűtős HD4850,aki most akar venni GTX-et az várjon mert kb 70-ig lemegy a 280 ára. -
pisti88+
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest