- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Igazándiból most nem a technológiai megvalósítására gondoltam, hanem arra, hogy olyan unalmas mint az állat, 2perc után küszködni kellett, hogy ébren maradjak, hozzá sem nyúltam azóta... Ilyenkor jut eszembe mindíg, hogy "na majd a DX10.1 meg a 11..." ha ilyen játékok lesznek akkor maradjanak meg a DX9-nél, vagy használjanak id tech motort, legalább Carmack bát' ösztönzi majd valami, hogy faja motorokat csináljon
-
Iron Funeral
őstag
Mhhhm mi ez a nagy oltogatás itt? Saját vélemény: mivel a kártyák referenciák, ezért a tuning szerecse dolga.
Más: mi ez a 5-6k sec furmark izé? kezd ez is olyan lenni, hogy akkor stabil a proci adott frekin ha másfél évig megy rajta a prime95Bezzeg régen elég volt annyi, hogy tolt az ember egy hámdémákot' és nézte, hogy hibázik-e a kártyája
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Bluegene #6972 üzenetére
Jaj Anyu borogass! Steam usereknél ennyi az arány hiába kapálózol ellene
régebb óta nézegetem és tényleg frissül a survey.
A mindenki más az Te meg még ki?
mi lenne ha adnál egy olyan ember szavára aki már akkor használt Steamet, mikor az még gyerekcipő helyett mezítláb járkált? -
Iron Funeral
őstag
válasz
Bluegene #6969 üzenetére
Mint Steam user, kikérem magamnak
nemtom hol látod egyébként a 0,03%-ot.
A kutya itt van elásva:
Cards which default to DirectX 9 Shader Model 3 Path on Source
NVIDIA GeForce 8800 166,591 15.19 %
...
ATI Radeon HD 3870 6,585 0.60 %
ATI Radeon HD 3850 4,598 0.42 %
Jól megy az ATi-nak de a sötét oldal mindíg erősebb -
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Bluegene #6925 üzenetére
Valve Steam Survey
Nem az egész piacot mutatja, de a Steam eléggé kiépült rendszer, és nem csak a Valve játékai mennek/kaphatóak rajta, szóval úgy gondolom, hogy egy elég szép darabot lefed.
Itt az látszik nekem, hogy az első 6 hely zöldellik (remélem látjátok, hogy mekkora zsírkígyó kari az FX5200) és csak azután jön a szép időkből származó R9600...
Azt lehet már tudni, hogy az 55nm GTX260(270) hány sp-vel fog rendelkezni alapból?
Közben egy másik kérdés is felmerült bennem, ha annyira rossz volt a kihozatali arány a G200-ból akkor könyörgöm miért nincsenek belőle csonkított, 120-144 esetleg 168sp változatok? Kihagyott ziccer mivel a G200 már nem olyan érzékeny a VS kódokra (sem) a legjobb tudomásom szerint -
Iron Funeral
őstag
válasz
biggamer #6860 üzenetére
Az teljesen rendben van, csak ez a próbálkozás már tényleg a nemtudom hányadik, 2 játék között nincs semmi különbség, csak annyi, hogy az egyikben 30m-el arrább lövöldözünk és ez adja a teljesen új játékot... Arra akarok kilyukadni, hogy kb. mindent láttunk már a 2. vh-ból, még a katonáknak is tudnánk mesélni
Ennek ellenére megkapjuk az n+1 ilyen játékot is...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Foglalt név #6817 üzenetére
Annyira nem akartunk offolni, hogy már fel sem tűnt, hogy ON amit írunk
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Bluegene #6814 üzenetére
rendben, tételezzük fel hogy igazad van... akkor már csak azt mondd meg hogy mivel lesz különb a világ ha nem az nv szper optimalizációja lesz a játékok alappillére hanem az atié...?
textúrázókkal kapcsoladban igazad lehet, nV-é erősebb mivel ő tolta eddíg is a mennyiségüket és a kari merít belőlük rendesen, ropok szintén -
Iron Funeral
őstag
válasz
Bluegene #6807 üzenetére
Én tisztában voltam ezekkel a számokkal eddig is, azt nem veszitek figyelembe, hogy 2x annyi textúrázó és rop ment a g200-ba, az 512bit memvezérlő miatt pedig még a memsávszél is nagyobb! 3:1 a G200-nak az rV770-el szemben! Ilyen arányok mellett újra kéne gondolni, hogy miért is erősebb az rv770... az nV szponzorációja pedig annyit tesz ki, hogy a kártyáikon nem fognak olyan grafikai hibák megjelenni amitől lefordul az ember a székről! Van ATi kártyám is és néha olyan bugok jönnek elő néhány játékban mint amit gf-en atomtuningal nem tudtam előhozni! Petya2900XT-nél van a pont, nem fél meg egy év múlva veszem elő a játékot, amikor az ATi volt kedves/képes drivert írni, mikor a másik karival már 60x végigjátszhattam volna arra az időre. DX10/10.1/11 sehol sincs, majd amikor lesz, akkor lesz megfelelő kártyája az nV-nek, bár akkor majd az lesz a bajuk a vérembereknek hogy DX12/13 stb. biztos szar lesz majd rajta...
BTW és mi van akkor ha köv kariban 2.5 mrd tranyó lesz? semmi elmondom neked, az is ketyegni fog és képet rajzolni mint az összes elődje...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
MPowerPH #6790 üzenetére
Az 1.4 milliárd tranzisztort nézhetnéd éppenséggel úgy is mint egy mérnöki remekművet, annó az nv40 is bő tranzisztor fölényben volt az r4xx-el aztán mégsem vinnyogott senki, hogy a gonosz envé milyen ördögi kártyát csinált azzal a sok tranzisztorral, biztos szellemet idéznek vele... ha megemlítetted a fogyasztást, és a 4870x2-vel hasonlítod a gtx280-at minden másban akkor fogyasztásban is megtehetnéd... Jut eszembe, miért volt az nv40 rosszabb az r420-nál(és a klónjainál) meg a g70 az r520-nál? clock to clock teljesítményben mindkét esetben az nv volt előbb, hol van itt az "x1900-ig lemaradás" dolog? mindegy ezeknek semmi köze a G200-hoz, csakúgy mint a 4870 gpu vrm meg mittudomén milyen hőfokainak sincs
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur #6465 üzenetére
Kevés a táp
-
-
Iron Funeral
őstag
Voxeles grafikát használtak a régi Delta Force játékok nem? íjj előtörnek az emlékek
. Ez az új rendermód azt jelentené, hogy még szebb grafika? Vagy esetleg mostmár elmozdulnak a fizika és az mi fejlesztése irányába is, grafikát szerintem nem lenne szabad a valóságig fokozni, elveszne az a virtuális feelingje ami most van, bár lehet, hogy csak én látom így.
ok, off áradat vége, várunk jövő hétig -
Iron Funeral
őstag
Szoftver Renderering? Olyat "már" a Quake2 is tudott, ha jól emlékszem, mindenesetre a HL1-ben volt olyan
. Gondolom nem ugyanaz a kettő, de most miért is jó, hogy megint visszahozzák? Na mindegy, maradjon az nV a piacon, bár az is jó hogy ha csak nekem gyárt, akkor csinálhatok még sokáig zöld gépet
. AMD processzorral, nV karival és chipsettel
-
Iron Funeral
őstag
Honnan tudod, hogy nem csak ideiglenes ez a szűk nadrágszíj, mivel most szállnak be mindenféle bizniszbe. Egyszer olvastam valahol, hogy pár év múlva(dátumra nem emlékszem) már nem a vga piacból, hanem máshonnan fog jönni a bevételük 70%-a, ha van lóvé, akkor tudnak majd fejleszteni, más kérdés, hogy akarnak-e.
Más; miből gondolja mindenki, hogy a Larrabee megváltja a világot? Meg a Fusion is? HA meg is váltja, az nv még mindíg megveheti a VIA-t, ők is tudnak csak éppen pízük nincs...
Persze ezt úgy mondom, hogyHA bennt akarnak maradni a PC fejlesztésekben, lehet, hogy inkább a Sony-nak csinálnak egy újab RSX-et, mert mondjuk abban több lóvé van/lesz.
Bocs az offért fiúk -
Iron Funeral
őstag
válasz
Beowulf_78 #5438 üzenetére
Jaértem, de akkor ha F1.200 lenne akkor méggyorsabb lenne nemde? Na itt rontotta el az nV, már ezt is tudjuk
-
Iron Funeral
őstag
Bocsika, hogy ideólálkodok a G71-emmel
de van egy kérdésem, miért hívja/írja mindenki GT200-nak a GPU-t mikor a magon G200 a felirat?
Nem piszkálódni akarok, csak érdekel, hogy honnan szabadult ez a "GT200" megnevezés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest