Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
válasz
Beowulf_78 #14031 üzenetére
És mi lesz az idő múlásával? Most évre gondolok. Monitor cserét nem tervezek, de játékfejlődés nem áll meg. Egy idő után nem lesz elavult a mostani 88GTS-em?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Beowulf_78 #14025 üzenetére
Halihó, érdemes felrakni vagy várjuk meg a WHQL-t?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #14025 üzenetére
F.E.A.R. 2? 10%
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #13983 üzenetére
nem is értem minek kell ezeket a hsz.-kat beirni. Csak félre vezetnek mindenkit.
Nem ismerem a 4850 képességeit de a 70-es is 820 felett kezd el normális teljesitményt nyújtani. Azzal már el lehet játszogatni minden játékot 1600x1200-on. Igaz hogy a cry-ban le kell mondani az AA-ról hogy az átlagom 40fps felett legyen. -
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #13986 üzenetére
Erre is megvan a megfelelő válasz.Nálad nem megy úgy mint nálam?User error,gyakorolj idióta.
-
TTomax
félisten
válasz
-
Henk
veterán
válasz
Megnéztem.Először megis ijedtem,hogy 4850-re kell cserélni a 285-öt mert cod4-ben ezzel nincsenek olyan magas fps-ek mint neki az ati-val.
-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #13921 üzenetére
Egyetértek, mondjuk talán annyi, hogy memórinak 2500 még beleférhet
-
Valty
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13928 üzenetére
Köszi...
Holnap akkor nekifekszem, ma már nincs kedvem.
Furmark-al még nem sok dolgom volt, a régi kártyámhoz alapból adtak valami tuningprogramot...
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13917 üzenetére
400 nál szolj
akkor már háború lesz
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #13896 üzenetére
akkor csak így lehetne?
ez túl bonyolult... ABU-t kellene megkérdezni..hátha ő el tudja magyarázni kicsit rövidebben és érthetőbben
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #13892 üzenetére
Esetleg egy latolgatás még az 55nm-es okfejtésedhez hogy jobban jön nekik ha már nem tudnak teljes értékű 240-es SP.-s chipet gyártani de a 216-ra még jó akkor ezt sem kell a kukába vágniuk. Szerintem ez a legvalószinübb.....
Abban igazad van teljesen hogy most jobbak a 260-ak. Kár hogy nyáron jóval drágábban adták mint a 4870-et.
Most meg teljesen értelmetlen ezen a deviza árfolyamon ugrálni innen oda. -
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #13877 üzenetére
Ezt hogy érted?
Nekem szépen beolvassa amit kell, menteni is enged stb.
És a feszültségeket is lehet állítani... -
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #13877 üzenetére
Rosszul emlékszem,nem te próbáltad a 260-on a bios volt mod-ot?
-
válasz
Beowulf_78 #13838 üzenetére
Az tuti.
És még mi jön idén.... Villamosszékben dögleszteném meg az összeset....Így tönkretenni ezt a jó kis országot.
joshua7: ezt nem értem, előbb még 105 ropi volt a giga, az msi oc meg 110. A proci is 76 lett, most akko' 2 ezerree occsóbb....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13838 üzenetére
Hát elképzelhető
Csak az a gáz hogy ha a forint árfolyama romlik azt egyből érvényesítik, de ha javul a helyzet akkor már nem nagyon akaródzik korrigálni
(tisztelet a kivételnek
). De szerintem nagy hűje aki a mostani helyzetben akar hardvert venni
Én is szarban vagyok mert most akarok fizukor venni egy telefont (egy Nokia 5800) és persze hálózat függetlent
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13829 üzenetére
Nyugi van, ha nem, akkor nem.
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13826 üzenetére
Fps-eket tudnál mondani?
De még mindig nem értem, h totál vgalimites beállításoknál mit számít a cache... -
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13826 üzenetére
Dupla...
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13824 üzenetére
Az órajel miatt ugyebár. Mert ez pont ellentmond a cache-es fejtegetésednek.
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13822 üzenetére
De mégis, miféle beállításokról beszélsz? 1 mai játék, 1680, szűrőzve, totál vgalimittel és ilyet érzel? Ez ellentmond minden tesztnek, amit a témában olvastam.
-
bOtX
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13814 üzenetére
Még jó hogy euróban van az összes pénzem
-
válasz
Beowulf_78 #13814 üzenetére
Köszönkük ferike, ügyes vótá ebben az 5 évben,,,,,
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13764 üzenetére
Orosz???
[link]
-
japy
őstag
válasz
Beowulf_78 #13734 üzenetére
Bele estem 1 folyóba és csak úsztam és úsztam és úsztam! De hova azt nem tudom!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13690 üzenetére
Hát igen, az Xbox360-at nem a minősége miatt szeretjük.
Cyberpunk: Alien-re is 2010-et mondtak legutóbb.
-
slett27
addikt
válasz
Beowulf_78 #13688 üzenetére
Hol marad a BF3 ?
A 2-vel széjjel HENT-eltük magunkat multiban 2007-ben.
Ha hiszed, ha nem a Zotac-ot még nem volt időm bütykölni, csak játszottam COD5 1920x1200 16xAA, 60-80 FPS.
Szted közöljek bench-eket, vagy ezt már megtette Laraxior ? Gondolok itt UT3, FC2...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mi van veletek gyerekek?
A Mafia 2 senkit sem érdekel? Láttátok a videót? Év játéka 2009!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13690 üzenetére
Hahaha a Box-ra rá jár a rúd
Én sem vennék konzolt pláne Box-ot, de lehet hogy a közeljövőben be ruházok egyre. De az tuti hogy PS3 lesz hogy ne maradjak le az only konzol címekről sem. Rá adásul PS3-on lehet egeret meg billentyűzetet használni minden játékban. Csak egy Xfps-nek nevezett kütyüt kell venni, ami mondjuk egy kissé drága
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Én nekem meg az első főleg két cím Alien Coonial Marines + Rage, bár az utóbbi nem biztos hogy meg jelenik idén. Carmack szavaival élve "majd ha kész lesz"
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13684 üzenetére
A második adag sokkal jobban lázbahoz!! Úgy az elsőt el is lehet felejteni!
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Hát nem tudom, az enyémet mondjuk nagyon lehet húzni, 1.2V körül megvan a 3,8ghz, 1.1V-al pedig a 3,4ghz, szal azért jók ezek, mennek tunigban is, meg a lap sem volt olyan vészes 53k, bőven jó alá egy Giga nem kell a drágábbat megvenni, ott vannak a jó kis kingmax ramok, szal nem kell iylen 200k-ban gondolkodni a cserében, nekem pl 130 volt az egész, eladtam a szarjaimat, és máris csak 50-ben volt meg a csere!
Sorry az off-ért!
-
keIdor
titán
válasz
Ezeknek a fele szerintem bőven lesz 2010 is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #13562 üzenetére
Talán nézd meg a képminőség különbségeket. Nem mindegy, hogy számolva van az AA, vagy csak be van kapcsolva.
-
Erdei88
veterán
válasz
Beowulf_78 #13608 üzenetére
Ebben igazad van, és 125ért GTX295, mondjuk azon is megnéznék egy ilyen hűtést!
-
Zin
őstag
válasz
Beowulf_78 #13603 üzenetére
Ez jo program vagy inkább a RivaT ?
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13580 üzenetére
Érdemes lenne a drivert megpróbálnod.
GeForce GTX 295: Occasionally, only one GPU is recognized as supporting CUDA
and PhysX after the system is rebooted. [506018] -
Cyberpunk
félisten
válasz
Esőben azért el húz a HD4870X2
De nem nagyon van különbség, most persze ATIsok azzal jönnének hogy ez a játék nem natív DX10.1 -
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13560 üzenetére
Nem húzom, nyugi van.
Leginkább tesztre vettem, meg 1280-at tud a monitorom, oda értelme sincs egyébként sem. Bár igaz, ami igaz, Very high, 0AA mellett így is simán megfekteti a Crysis - The Resort +pályája... Szóval elég lenne kisebb kari, megvenni is azért vettem ezt, mert jó árban volt.Nyilván szakmai topik, csak épp nem komálom a csúsztatást meg hazabeszélést, amit nem kevésszer tapasztalok ebben a topikban... Arról nem is beszélve, amikor az illető 'SOS kell, most azonnal add el nekem és 10x hív meló közben, h neki most rögtön, de azonnal kell blabla...'. Aztán meg jön a 'hátizé mégsem kell', na akkor a legkevésbé sem vagyok megértő...
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #13565 üzenetére
Nem értem miért nem tudnak minden játékot megírni úgy hogy vga vásárlásnál tudd azt hogy ezen a csúcs vga-n igenis maxon fog menni minden.
ezért nem is játszom DX10-ben. Jó nekem aDX9. 1600x1200 minden maxn a clear skyban és szépen fut. Mindezt vista alatt katasztrófa..Igaz hogy szebb de nagyon a sebesség rovására megy. Jó nekem a cry is egy natural mod-al feljavitva az XP. alatt. Átlag 42 min. 31.
Én XP-ről tartósan szerintem majd egyből a win7-re ugrok. -
bim
veterán
válasz
Ha a minimum fps-t nézem akkor mindkét kártyán játszhatatlan ezen a felbontáson és szűrésen. nv.10-12 ati 13-16?
És az átlag is egy harmatos lof@sz.Ez így szerintem játszhatatlan.
-
strebacom
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13545 üzenetére
Dehogy váltok, arról váltottam én is annó4870->260->280.....Én nem a bazárból veszem, hanem nagykerböl...de holnap kapok választ a pontos árról a Zotac-ról, ha jó az ár nem várok...
-
strebacom
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13537 üzenetére
Igen ám de nekem már van vevö a karimra, most akkor mi a rákot vegyek, most még tudnék venni 4870Sonic-ot occsón...csak tán nem azt kell megvennem majd....
-
válasz
Azt jósolják, hogy egész évben 280-körül mozoghat az euro, néha lehet 300 is
, úgyhogy a forint elég gyenge lesz 2009-ben, de ne legyen igazuk. Én is elkéstem kicsit az i7-el, most min 20 rugó bukta, de rohad el, megrendeltem, mert még emelkedhetnek is az árak, ahogy a lap már emelkedett is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Hát annyiért már tényleg sok
Ma már viszont tényleg meg kell nézni hogy mikor mit vesz az ember ilyen gazdasági helyzetben
Én nekem most egy SSD-re fáj a fogam, de azok meg ma még túl sokba kerülnek 1000Ft/GB arányon és azok még csak MLC-sekDe majd talán az év vége felé már ott is jobb lesz a helyzet. Jó lenne már kukáznom a Raptort
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13520 üzenetére
Szép a háttered
(Az eredmény is szép
)
Tudnál küldeni egy linket ahol megtalálom? -
Szuperboci
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13489 üzenetére
Igen , de egy sima 280 as teljesitmény már elegendő HD felbontásban is szerintem.Persze aki telhetetlen
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13483 üzenetére
Hát az igaz hogy ma még felesleges a négy mag, én sem váltanák még, de ha már mindenképp Core2Duo-t akar cserélni, akkor logikusabb már négy mag szerintem
Az tény hogy tuning szempont sokkal jobb az E8000-es széria, ha én nekem most kellene processzort vennem akkor biztos hogy valamelyik E8500 vagy E8600-ast venném -
Szuperboci
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13457 üzenetére
új rekord?
-
Yso
tag
válasz
Beowulf_78 #13440 üzenetére
Játékban nem tudom mennyire jelentős a Physx, gondolom ami nem támogatja, annál talán jobb ha kikapcsoljuk.
A külön GPU dedikálása PhysX-hez ha nem is nagyon, de dod a teljesítményen. Én Anno Q6600 mellé beraktam egy GTX280-at, és egy GTS8800-at. 3Dmark Vantage-el. kb1500 pöttyel többet hozott a +GPU-val, mint anélkül..
-
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #13446 üzenetére
Nah nekem ettől is kifagy de mindegy.
Ma felzúzom a win7-et mert eddig az az OS tetszik legjobban.
Win7 után a Vista egy csiga.Látom kihalóban a topik!
-
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #13444 üzenetére
Nem tudom találkoztál e már a hibával de nekem ha elindítom a utorrent programot ~30perc után kék halál a díjam méghozzá a ndis.sys file-ra hivatkozik.
Ilyesmi nem fordult elő veled/tek?
Ekkor gép újraindul majd nagy nehezen beolvassa a meghajtókat és elindul a betöltés.
Betöltődik a vista majd recsegő hangal bejelentkezik.
Elindítok egy zenét, akadozik a hang néha úgy érzem itt megint fagyi lesz de nem, játsza tovább de akad a hang veszett módon mintha pio módban szeretnék mp3-at hallgatni.
Gépet újraindítom és csoda történik mert semmi baja.
Komolyan megeszem a papucsom.Amúgy az XP 64bit-nél gyorsabb oprendszerrel nem találkoztam eddig.Nagyon 0 a támogatottsága.
A win7 is gyors de az még beta. -
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #13442 üzenetére
Remélem webcammal meg is csináltad a fejed a multihoz!
Szerintem neked nem kell semmit se állítani kivéve ha nem megy az SLI.
Elég ott a 480 sp a számolásra. -
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #13440 üzenetére
Szerintem dob rajta.
Azért is tettem bele mert kipróbáltam Physx nélkül és simábbnak tűnt a játék.
Beleraktam és meg se röccen.
Még 28 fps-nél is játszható volt igaz én nem szeretem az ilyen alacsony értékeket.
Rádobtam még a 16X AF-et és meg se érezte a GTX -
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13436 üzenetére
Pontosan úgy volt, hogy tökéletesen működött a 180.48, aztán jöt a "hátha jobb lesz" történet, 181.20 (szerintem itt volt gond mert itt csak rátelepítettem) aztán driver sweeper és vissza a 180.48 és akkor már valószínű nem volt jó, csak Counter-be nem vettem észre. De, hogy most totál friss rendszeren miért volt szar a 180.48 már megint??? Ezt nem értem.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13430 üzenetére
Miről beszélsz sorba csináltam mindent. Mind1 egyenlőre úgy tűnik, hogy jó köszi a segítséget. De ezt akkor sem értem.
-
plejik
addikt
válasz
Beowulf_78 #13417 üzenetére
Én a 3870X2 re írtam hogy nem tapasztaltam problematikát.Még a 9800GX2 nél voltak ezek az fps laggok ,akadások, kinek hogyan tetszik.Valóban jó kártya én is azt cseréltem le GTX280 ra.
de lehet majd kipróbálok egy ilyen 295 öt csak legyen pénzem hozzá való tápra is. -
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13428 üzenetére
Felraktam a 181.20-at ott nem vette vissza. Mi f@szt szórakozik velem a 180.48????
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13425 üzenetére
Most a Vista x64 alá is csak ezeket raktam fel.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13419 üzenetére
Vista x64 ez volt eddig is, 180.48 ez volt eddig is, 9.09 physx ez volt eddig is. Nem értem mi lehet a gond?
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #13414 üzenetére
X2re értettem
-
plejik
addikt
válasz
Beowulf_78 #13414 üzenetére
Ja 295 nél még nem...
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13395 üzenetére
Folyamatban a dolog.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #13391 üzenetére
Nem akarok SLi-s kategóriába kerülni,mert ott vannak a 4GPU-s eredmények is ..azokkal pedig nem tudok mit kezdeni 2 GPUval
De jelenleg a pénz is..gyakorlatilag van két alaplapom..de még ha elviszik az egyiket akkorsem marad... ez a hónap ilyenSlett: nem akarsz megválni a dobozkától? Természetesen nem ingyen
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #13389 üzenetére
nekem maradhatna a 32bites oprendszer...de még mindig meg vagyok elégedve a 2GB rammal..és az egy GPUval
nem melegszik,csendben teszi a dolgát..tökéletes
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #13385 üzenetére
nem kő dual GPU
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13385 üzenetére
Nem játszom már annyit PC-n, hogy megérje nekem... most is csak azért fejlesztem, mert én is még függő vagyok. A Mirror's Edge se lett az igazi PC-re szerintem... rohadt bugos lett (az is). Azért mondhatsz egy árat akár itt, akár priviben.
-
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #13359 üzenetére
Szìvlapàttal?
Amùgy tesztekböl jöttèl erre rà vagy hasznàltad is màr a 295-t? -
boogie84
veterán
válasz
annyi amennyi, 137ért láttam egyet, de sztem extrém drága.. bár a csúcskategória presztizs.
ahelyett h csökkentették volna a 260as, 280as árakat, inkább fölé árazták... sztem több ember venné az előbbieket ha olcsóbbak lennének. -
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #13363 üzenetére
Ha így nézzük akkor igen. Majd meglátjuk!
-
h.adam.92
őstag
válasz
Beowulf_78 #13363 üzenetére
jójó, de még a 295 és 285 megjelenése előtt benchmark-olásban nem a 2db 4870x2 volt a nyerő hanem a 3db gtx280
-
pigatt
őstag
válasz
Szerinted ennek van valami valóság alapja??? Mert ez így nagyon durva, de láttunk már sok kamu tesztet. De remélem, hogy valós, mert akkor olcsóbb lesz a 285.
Csak azt nem értem az miért nem kerül be egy ilyen tesztbe?
-
h.adam.92
őstag
válasz
na hát ez az a GTX295 elvileg 2db GTX280 és akkor lenne tökéletes ha 100%-al veri ezért nem érdemes venni
csak ha 2-t veszel, mivel 4 db vga-t nem tudsz összerakni.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13260 üzenetére
Az SM BUS driverral nekem is vacakolt,de mindent meg tudtam etetni vele...a poweriso atom bugos a memoriába nyitja az ISO-t,még ilyet nem láttam...
amugy nagyon hasit a 64bites WIN7,amit nyomok azonnal ugrik....
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #13260 üzenetére
Te se vagy korai
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13256 üzenetére
GTA4-röl ugy nézem lemondhatunk...ha tudsz valamit szólj légy szives!
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13256 üzenetére
Na a power iso még esetleg...ugy látom jobban megy a tuning...de rendesen.... 730GPU... de melegszik is rendesen... 76C fok100%-os venti mellett...ez eddig csak 72C volt...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13254 üzenetére
181.20 WHQL... a Mirrors Edge kicsit jobban megy de hibaszázalékon belüli...viszont jobban tudok huzni a karin,sajnos az ALT+TAB nem megy... bezárja a jatékot... mindjárt rakom a Crysiseket...
Vigyázz mert a Daemon Tools nem nagyon megy WIN7 alatt...én a TC-hez szedtem le ISO plugint,kicsomagolom egy konyvtárba az ISO-t és onnan telepitek... amugy sem szeretem az emu progikat,könnyen behülyül a rendszer töle,a daemont elviseltem... -
SSJPeter
őstag
válasz
Beowulf_78 #13251 üzenetére
Tudom,de nekem akkor is kevés a 2év gari.
-
xlitee
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #13212 üzenetére
akkor örülök
viszont lenne még egy igen bosszantó gondom: a rivetuner egyszerüen igen gyakran elfelejti a beállitásokat,szoval a barom FIXED 40%-ra rakja az AUTO-rol...
nem tudom miért,pedig SAVE-zom,meg minden...
elvileg az NVIDIA PERFORMANCE nem keverhet be neki,mivel azt kiprobáltam hogy 0-ra rakom,de igyis elfelejti a beállitásokat a riva....
mi lehet a gond?
köszi
-
Mans20
addikt
válasz
Beowulf_78 #13208 üzenetére
Avval én nem játszom.Én még le vagyok maradva a 19 es monitornál meg a 1280 as felbontásnál.Nem tudom hogy lenne értelme nagyobb monitort venni mert ahhoz már ilyen gtx295 ök kellenek,meg általába azt olvasom,hogy így szarúl fut meg úgy 5600 as felbontáson a game.Bár így voltam a 17 colos monitornál is hogy minek nagyobb,aztán már el is felejtettem hogy létezik olyan
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #13174 üzenetére
Nah mid1 biztos lemaradtam valamiről, de majd akkor átlátogatok, csak most nagyon úgy néz ki átkurtak a procival kapcsolatban s rohangálhatok a pénzem után.
bocs a piszkitásér -
Buldozer99
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13182 üzenetére
Grat!
-
pigatt
őstag
válasz
-
Dark KillerX
addikt
válasz
-
banderasz77
addikt
válasz
Beowulf_78 #13183 üzenetére
Kellemes.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13164 üzenetére
Hát igen erre számítani lehet sajna
Én meg egy Q9550-est akarok venni majd valamikor csak menne le már végre 50 ezer körülire az árra. Amennyibe ez meg kerül már ki jön egy Corei7 920-as is, bár igaz hogy akkor új alaplap+memória
Ha netán tud valaki jó árusítva egyet akkor szólhat nyugodtan nagyon megköszönném -
suddenly
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #13152 üzenetére
hm, ezt te hol láttad? vagy elkapkodták már, vagy nem tudom, de a crysis-t azt nem látom, a gridből még van de...
-
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #13145 üzenetére
Fura mert én a táp felől hallom a hangot.
Akkor mindegy, megnyugodtam. Köszi a gyors választ! -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13143 üzenetére
Szerintem az Ukrán a hibás
-
ImI87
őstag
válasz
Beowulf_78 #13141 üzenetére
Tököm kivan már..........
Épphogy kicsit rendeződtek a dolgok, erre itt van a gáz-para.
Nem értek ehhez, nem tudom ki a felelős, de kapják be!
Hogy vegyenek így az emberek olcsó hardvereket? -
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #13131 üzenetére
Van pár ígéretes közte.Remélem nem úgy alakulnak majd mint a gta4.
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13062 üzenetére
Holnapra kész a logout-os Gigabyte GTX 285 teszt!
Ebből lesz ma még vmi?...vagy már kinnt van vhol vagy csak én nem látom -
Buldozer99
senior tag
válasz
Várjuk,várjuk
-
keIdor
titán
válasz
-
SSJPeter
őstag
válasz
Várjuk.
-
strebacom
senior tag
válasz
Beowulf_78 #13045 üzenetére
Pedig te vagy a legjobb..
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #13043 üzenetére
Milyen uj topic?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13001 üzenetére
És hozott valami gyorsulást (nem csak mark-ban
)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest