- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
A videót én se tudom megnézni de gondolom ugyan az a gond mind nálam és még 1-2 XFX tulajnál. Furmark közben átvált valamilyen színre és csak a kikapcsolás segít. Régebben Abu85 leírta ebben a topic-ban, hogy ez mitől van. Valami védelme lép közbe a kártyának ha jól emlékszem. Elvileg régebbi driverrel nem kéne csinálnia.
Amúgy nekem néha játékban is csinálta. Elég idegesítő -
B4l!nt
aktív tag
válasz
MrCsiT #22807 üzenetére
Hello!
Gyárilag az enyém is 1,05-öt kapott de egy kis BIOS módosítással lebírtam vinni 0,85ig.
Most 2D: 0,85-öt (órajeleket is csökkentettem), low 3D: 0,95 és 3D: maradt a gyári 1,12.A kártya hűvösebb lett és az IDLE fogyasztás is szépen lejjebb ment.
Nibitor-al 3perc az egész.
-
B4l!nt
aktív tag
Én megpróbálkoztam a fesz csökkentéssel a gtx260-nál és nekem bejött.
2d most 200/400/100mhz @ 0,8v
low 3d ugyan ez, 3d-t nem piszkáltam (még)
A fogyasztásom(össz, konnektorból mérve): IDLE 140ről lement olyan 130-ra és kb 4-5fokkal hűvösebb a cucc.
Ha úgy nézzük nem sok változás de a művelet megvolt 3 perc alatt szóval miért ne? -
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Van 1 XFX 260BE (65nm 216SP) karim amivel minden rendben, nem ,melegszik túlságosan, tuning is megy szépen annyi baj van, hogy ha rátolok egy furmarkot 1-2 perc múlva elpirosodik az egész kép és nem történik semmi. Reset se segít csak a kikapcsolás. Alapórajelen, 100%os ventivel is ezt csinálja. Más alkalmazásban viszont tökéletes.
Mi lehet vele a gond? -
B4l!nt
aktív tag
Hello !
Van egy GTX260 Black Editionom. Régi faja, 65nm, 216sp. Az lenne a kérdésem, hogy megfelelő hűtéssel teszt erejéig mennyi feszt adhatok neki amivel még biztos nem nyírom ki?
Gyárilag 1,11-et kap EVGA Voltage tuner szerint.
Most nézem, hogy mit írtatok a gtx280-hoz. Ez is hasonlóan kaphat?
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Ilyet nekem is csinált win7 alatt amikor tuningoltam. (ami jó volt xp-ben azzal 7ben gond volt.) Amikor úgymond szarul jön be akkor az eszközkezelő se látta nekem a vga-t. A megoldás nekem az volt, hogy adtam még az mch-nak feszt. Azóta kipróbáltam másik karival is és azzal is ezt csinálta. XP tökéletesen ment a kevesebb mch fesz-el is.
Lehet nálad nem ezzel lesz a gond ez csak egy tipp.
Próbáld ki alapon a procit és kiderül az-e a gond mint nálam.
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Ma csatlakoztam egy XFX GTX260BE karival a klub-hoz
Kapott szépen friss win7-t (már amúgy is kellett volna), feltettem a 197.13 drivert és a legújabb afterburner-t. Ment is szépen a tuning de egyszer csak fogta magát és nem vált fel 3d órajelre hanem szimplán a low power 3d-re. Miért lehet ez? Próbáltam már rivatuner-t is de ott is ez a helyzet. -
B4l!nt
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13520 üzenetére
Szép a háttered
(Az eredmény is szép
)
Tudnál küldeni egy linket ahol megtalálom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest