Hirdetés
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
Szia!
Itt kb. mindenki gyári hűtővel használja, ennél jobb megoldás talán nincs is (max. ha vízzel hűtenéd
)
Nálam a hőfokok kb. 50 fok körül vannak (tuninggal), ez nem olyan rossz
Lehet hozzá venni ilyen hűtőt, de szerintem ez nem valami jó, és ennyi pénzt nem ér meg
-
Valty
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR #15292 üzenetére
Ezt a hűtőt szerintem messziről kerüld el.
Az a 3 ventis GPU hűtés még elég minőségi, de a többi alkatrész, amit hozzá adnak egy hányadék, már elnézéstHagyd meg a gyárit, az többet ér
-
Valty
aktív tag
-
Valty
aktív tag
-
Valty
aktív tag
Nah, megpróbáltam felszerelni az Accelero Extreme-et, és érdekes eredményre jutottam:
a 3 ventis GPU hűtésen kívül nem passzol hozzá rendesen semmi : [link]A vékonyabb rambordák nem fendek le 2 ramot, a hátsó vastag pedig 2ből 1et, a VRM-ről meg már ne is beszéljek
Szóval akinek 55nm-es GTX260-a és GTX285-je van, az ne nagyon fektessen ilyen hűtésbe
-
Valty
aktív tag
Na, megjött az AC Extreme. Az 1. benyomás: jó nagy dög hűtés
Képek:
Szerk.: sorry a köpek minőségéért, de hétközben nem vagyok otthon, így csak telefonos képet tudok csinálni
-
Valty
aktív tag
Olyat láttam az előbb, hogy muszáj leírnom: Gainward gtx260 GS (55nm) :
187 euró
-
Valty
aktív tag
Hát én szlovákiai vagyok, a hűtést itt rendeltem nálunk
Az összeszerelés csak jövő pénteken lesz, akkor leszek csak otthon, képeket esetleg dobhatok hamarabb.
Viszont vrm hőfokokat sajnos nem fogok tudni írni, mert nálam nem monitorozza semmi
Szerk 1.: nem tudjátok, miért nem tudok OFF-okat rakni?
Szerk. 2.: most nézem, útban lesz a hdd keret, ki kell addig találnom valamit
-
Valty
aktív tag
Nah...megjött az AC Extreme-em, hétfőn mehetek érte
-
Valty
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyiben tér el az 55nm-es GTX260 és a GTX285 nyákja?
-
Valty
aktív tag
Nálunk 47 euró .
Viszont ahogy ezt a képet elnéztem, elég necces lesz a vrm-re a hűtést feltenni. (a középső az 55 nm)
-
Valty
aktív tag
-
Valty
aktív tag
válasz
Real Ghoost #14201 üzenetére
Az első, amit linkeltél még 192 sp-s, és ha jól tudom, a Leadtek Extreme+-szal jelölte a 216 sp-s GTX-eket, úgyhogy én inkább az extreme-re szavazok
Kedvcsinálónak, addig itt van egy teszt
-
-
Valty
aktív tag
Ez az új driver (182.06) jó? Visszaveszi rendesen az órajelet?
-
Valty
aktív tag
-
Valty
aktív tag
-
Valty
aktív tag
Egy igen nagy lámaságot szeretnék kérdezni: a vrm hőfokokat hol tudom megnézni? Mert valahogy egyik program sem látja, pl. everest sem
-
Valty
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #13928 üzenetére
Köszi...
Holnap akkor nekifekszem, ma már nincs kedvem.
Furmark-al még nem sok dolgom volt, a régi kártyámhoz alapból adtak valami tuningprogramot...
-
Valty
aktív tag
Thx..
És kb. milyen sokáig hagyjam menni, hogy tudjam, hogy tényleg stabil?
-
Valty
aktív tag
Furmarkot "Stability Test" alatt gyári hűtéssel meddig kell engedni? 10mp alatt felnyomta a gpu-t 67 fokra, normális ez?
-
Valty
aktív tag
válasz
Rusher #13912 üzenetére
A képen amit Henk linkelt a zöld nyákos a régi 88Gt-m, a kék, ami alatta van pedig az új Zotac-om, csak összehasonlítottam, mennyivel hosszabb az új
Akármilyen gpuz-vel nézem, a revision-nél mindig B-t ír, ami ha jól tudom, az nvidiánál 55nm-et jelent
-
Valty
aktív tag
-
Valty
aktív tag
Nah, csináltam képeket 2 GPUZ-vel, mindkettő mást mutat:
A kártya teteje így néz ki (az alsó az)
-
Valty
aktív tag
Igaz, hogy az 55nm-es GTX-ek hátulján nincs ilyen fekete lap?
-
Valty
aktív tag
Na megjött a Zotac-om
Első benyomás: ez a kártya egy atom...nagyon tetszik, nem tudom, hogy miért, de tetszik
Mondjuk egy tégla, alig fér be a házba, viszont 40%-os ventifordulaton 45fokos a GPU, ez szerintem nem rossz
Mennyire kell a ventifordulatot beállítani, hogy elfogadható legyen a hőmérséklet?
-
Valty
aktív tag
-
Valty
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #12648 üzenetére
Nem tudom, hogy olvastad-e, belinkelem mégegyszer:
-
Valty
aktív tag
Nah...
Szlovákiában már lehet kapni GTX285öt (kb. 350-400 euro között) és 295öt (kb. 460-500 euro között) is.Szerintem hamarosan Magyarországon is lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest