- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japy
őstag
Azért arra is figyelni kéne az NVidia milyen drivert ad ki mert már volt egyszer egy vga főzős driver amiben elfelejtették betenni a venti szabályozást! Akkor sok kártya elhalálozott!
-
japy
őstag
válasz
Gyula84 #20241 üzenetére
Na itt egy másik figyelmeztetés is!
-
-
japy
őstag
válasz
rup1u5 #18990 üzenetére
Az tuti hogy nem nézték át! Mert egy fekete fejü vagy fényes csavar a legkissebb csavarhúzó hozzáérés után már látható nyom van rajta! Ez biztos! Ha én lettem volna az átvevő a rossz kártyánál biztos lehetsz benne hogy ott porosodna a szekrényedbe! Ehez a dolgokhoz nagyon jó szemem van! Szoktam is mondani MEO-s nem sokáig lennék 1 gyárba sem mert kirúgnának mert nem engedném ki a selejtet! Minden apró hibát észreveszek!
-
japy
őstag
válasz
Bulitt #18982 üzenetére
Ehhez nem bátorság kell! Hanem elég az NV driverben nem odafigyelni az automatikus venti szabályzásra!!
Ahhoz meg én nem vagyok elég bátor hogy 50-100 ezres kártyán hűtőt cseréljek!
Ja még annyit a mostani kártyám is netezés közben 53-fok de kit zavar? Tegye a dolgát és kész!
-
japy
őstag
válasz
tzsolesz #18944 üzenetére
Én ezen a bolygón! De ha olvastad az utánad következő hozzászólásokat te is meglátod! Az ATI minden téren macerásabb ( ilyen Microsoft Net Framework meg egyebek) ami nélkül nem is települ a többiről nem is beszélve! Na mindegy ez csak az én szerény véleményem! Aki játszani akar NV-t vegyen!
-
japy
őstag
válasz
tzsolesz #18935 üzenetére
A grafikon szép és jó csak az ATI-nál a driver meg egyebek módosítása PACH-ek halmaza kell hogy a játék egyáltalán menjen! Ezt azért nem szabad elfelejteni! Az NV-n játék feltelepít és játszik! Semmi macera bosszúság! (itt fekete képernyő ott belassul szétesik a kép nincs hang nincs átvezető videó stb!)
-
japy
őstag
válasz
Taifa Díaz #18796 üzenetére
Na azért a ZOTAC nem szokott sz@rt gyártani!
-
japy
őstag
válasz
Taifa Díaz #18767 üzenetére
Ha Nem csippan a speaker akor lehet a procinak van baja! Bios szintig se jut el?
-
japy
őstag
válasz
Taifa Díaz #18769 üzenetére
De igen! De nekem 5év garival mert bereggeltem!
-
japy
őstag
válasz
Taifa Díaz #18759 üzenetére
Sajnos el kell hogy keserítselek! A kiterjesztett garancia csak a vásárlást követő 14-napon belül történő reg. után érvényesíthető! Ha ezt elmulasztottad akkor marad a 2 év!
-
japy
őstag
válasz
gainwardgs #18293 üzenetére
És ezt egy NV topicba kérdezed?
-
japy
őstag
válasz
Beowulf_78 #13734 üzenetére
Bele estem 1 folyóba és csak úsztam és úsztam és úsztam! De hova azt nem tudom!
-
japy
őstag
válasz
Sziszifeca #13466 üzenetére
Elvileg igen de szerintem túl sokat ne várj pluszba tőle!
-
japy
őstag
Ez milyen topic?
Szerintem Nvidia GeForce GT200/GT200b (GTX 29x/28x/26x) Akkor miért megy az ATI vs Nv sárdobálás! Van ennek értelme?
-
japy
őstag
-
japy
őstag
Sziasztok! Az a kérdésem lenne MSI GTX260-OCkártya hátulján van led tudja valaki mire való és hogy világítania kellene vagy mi a szösz! A manuálba semmi róla! Ugyan megvan csillagozva és utalás *note* de olyan meg nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest