- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz Bornie127 #86661 üzenetére
Bornie127 (#86661): pont ezért írtam, hogy ahol nincs vezetékes, max ott van szükség a korlátlan netre és addig míg nincs kábel!
kis hangosan gondolkozós, magánvéleményes, eszemcserére invitálós:
csak azt nem értem, hogy akinek akár csak 30-50 mbit/s-es nete van otthon, az az egyén miért akar fröcsögve korlátan mobilinternetet, mondván hogy ő neki minden álma az, hogy telefonon egy flash tárolóra torrentezzen?
ja, hogy megosztja más eszközre és úgy hadd szóljon, de mindezt csak azért, mert most még éppen gyorsabb a mobilnet, mint akár a z 50 mbit/s-es nete? na ha rászabadul a sok torrent huszár rögtön nem lesz az...nem vagyok én álszent, töltögettem régebben a kőkemény 30 mbit/s-es netemmel havi 6k+-ért, de sosem haltam bele abba a plusz 10-15 percbe, amit most nyertem a 240 mbit/s-es netemmel...
ha van vezetékes alap tempójú net az a baj, ha van korlátos mobilnet az a baj, ha drága a gyors vezetékes az a baj, ha drága a nagy mennyiségű de korlátos net az a baj, ha a korlátlan mobilnet prioros lesz a közösség érdekében az lesz a baj... korlátlan mindent mindenkinek ingyen! aztán meg olcsó húsnak...a digi kábel is a kicsi profit miatt nem terjeszkedik gyorsan szvsz, mert ha több lenne a bevétel nyilván nagyobb kedvvel fektetnének ők is be a több helyen behúzandó kábelbe, de hát ők mindent az olcsó dolgokért! ez kell az embereknek, #ócsódigi...
(#86662) lugosi: önmagamat tudnám ismételgetni: most még jó! (
azt se felejtsd el, hogy sarkítással a másik 2 szolgáltatónak majdnem együtt van annyi cellular ügyfele, mint az MT-nek, talán ez is előny egy ilyen lépésnél, amikor szabályozás nélkül mehet minden, bár majd jön az egyoldalú ászf módosítás telenor részről, ha para van, abban már profik) majd ha rászabadul mindenki Bp bevárosban pl. és ami a csövön kifér, na akkor mi lesz, azt nem igazán tudják a telenornál se (az ászf legyen veletek )[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Bornie127 #86661 üzenetére
A korlátlan böngészés opciót inkább nem méltatnám szóra. Be van vezetve egy olyan magic korlátozás, amivel a Google keresés 32kbps-on megy, és sok olyan oldal is, amin Google hirdetések vannak. Nekem a net-felhasználásom 80%-a Google keresés, meg lennék lőve azzal az opcióval önmagában... Ha tényleg úgy működne, ahogy kéne, akkor valóban használható lenne a felhasználók nagy hányadának, de elég gyerekcipőben járt, és még le is lőtték...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
horvat.erika
csendes újonc
válasz Bornie127 #86346 üzenetére
Viszont cserébe bármelyik banki alkalmazásból tudsz tölteni akármilyen feltöltőst . Ugye ha a beszélgetésre szánt összeg lefogy, a net általában akkor is megy. Ha mégsem, akkor egy wifi hotspot is megoldást jelent. Feltételezem van bankkártyád, ha előfizetős vagy. Viszont ha nem preferálod ezeket az alkalmazásokat, akkor bármelyik bankautomatából is tudsz tölteni. Tehát simán elkerülhető az újságosnál vagy benzinkútnál történő sorbaállás.
-
313313
addikt
válasz Bornie127 #80770 üzenetére
Azért az megvan, hogy Telekom is olvassa a fórumot?
Nem egyszer volt, hogy innen vettek infót, és pár órán belül módosították is...
Beszéljétek ki nyugodtan, kinek mivel mi megy, mivel mi nem megy. Hátha olvassa egy illetékes és rövid időn belül javítják...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
makoss
veterán
válasz Bornie127 #80446 üzenetére
Na az jó!
Most ez a netpluszs van, de jó volna váltani mert hamar lekapcsol.
Ha a mailt, kevés böngészést, normál Facebookozást és WhatsAppozást nézzük akkor melyiket ajánlanátok inkább?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
őstag
válasz Bornie127 #80299 üzenetére
T-Mobile sim kártya 490 forint, 3 hónapra összesen 1 GB adatot ad, ez is elég csak navigációra.
Blue Mobile kártya 600 forint lebeszélhetőséggel 1.000 forint a Lidl-ben, akciósan a 33 és 133 mbyte-os csomagok havi 84 forintból kijönnek, ha elfogy a keret akkor lassítanak (T-Mobile hálózatot használja a Blue Mobile sim is):[link]
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
-
313313
addikt
válasz Bornie127 #79120 üzenetére
Papírod van róla, hogy beadtad?
Ha igen 1430 vagy egy hivatalos T Pont.
Lehet ez az így jártál kategória lesz...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
-
Tybor66
tag
válasz Bornie127 #78183 üzenetére
"...a vezérlőpultban a windows visszaállításnál win 7-et ír"
Ezzel semmi baj nincs, csupán a fejlesztőknek még nem volt idejük kijavítani a hibát. Minden W10-ben így van írva.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
anadroid
senior tag
válasz Bornie127 #78159 üzenetére
Ez valószínűleg már járt valakinél. Kaptam már a T-től nyilvánvaló használat nyomait viselő (a keret oldalt el volt feszítve) Note 2-t, újként bontottan úgy, hogy rá se volt nyalva a szürke ragacs. Szürke ragacsosat csak a használt készülék kiárusításban kaptam, rajta az előző tulajdonos személyes adataival, fényképeivel. Nem is egyet. Nagyon alaposan nézd át!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bornie127 #77258 üzenetére
Ez a Telematrix számomra nem sokat jelent, mi haszna is van? Mire is jó? (nem olvastam még át és nem is értelmeztem)
Családban csak én vagyok Telekomos, mindenki más VodásL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz Bornie127 #77250 üzenetére
Az sem rossz !
Továbbá van még "TeleMatrix" szolgáltatás csomag is.és további "kedvezmények" is kihasználhatók.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dptrsk
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Bornie127 #75751 üzenetére
Szegeden nem működik. Kicsörög, de nem épül fel a hívás.
Másodikra sikerült.
Amúgy kezd egy kicsit sok lenni nekem a Telekom kimaradás. Év elején is volt egy pár órás kimaradás, persze pont személyes pech hogy akkor voltam az ország másik végén, és el kellett volna érnem a családot. De az elmúlt 3 hétben éppen heti 1x volt ilyen kimaradás, jellemzően péntekenként. Most valamiért szerda lett. Remélem pénteken nem lesz. Ez már lassan kezd nekem problémássá válni.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz Bornie127 #75337 üzenetére
Akkor még a régi gárda volt, ahol volt tudás(esetleg akarat)... Azóta leépítések voltak és csomó helyre "kirakat macákat" raktak...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz Bornie127 #70816 üzenetére
példákat írtam, amiben az általad említett 400 GB/pár nap is szerepel, de ahogy te nem, úgy én sem erre, hanem mellette említettem meg a torrentet, mert azt más írta, akinek a hozzászólására válaszoltam.
az sem igazán jó kifogás/indok, hogy valahol van olcsó és gyors vezetékes internet, máshol meg nincs, mert ezzel az erővel ezer másik hasonló témát is lehetne említeni, amiben valaki elönyösebb vagy hátrányosabb helyen lakik...stb.
valakinél csak átment azért, hogy nem feltétlenül a szolgáltatót védem, - hiszen én is csak egy előfizetője vagyok -, akinek meg nem és szanalmasozik...stb., annak lelke rajta...
az is teljesen más lapra tartozik, amikor néhányan próbálják belemosni a szolgáltató elleni ellenszenvüket/sérelmüket.CineDOG1; a legalacsonyabb sebességű csomagban nem feltétlenül látni eltérést, már ahol 3g is van és nem csak 4g/lte, kivételt képezhet, ha terhelt adott 3g cella, mert akkor az jobban belassul, de válaszidőben már nálad is meglátszik a 4g/lte jobbsága.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
South Velen
addikt
válasz Bornie127 #70816 üzenetére
Nekem is valami hasonló jutott eszembe. Etika kérdés lol. Szegény telekom. Bezzeg, ahol digi/upc is jelen van a szolgáltatói területen, ott olcsóbban adja ugyanazt a netet, amit amúgy pofátlanul drágán ad T-Home only szolgáltatási területen. Mert hát ő ilyen etikusan kihasználja a népet. Nincs ezzel baj amúgy, mert majdnem minden cég profitmaximalizálásra törekszik, de itt etikával dobálózni, ráadásul a szolgáltatót véde szánalmas.
-
csabi94
őstag
válasz Bornie127 #70719 üzenetére
Tehát akkor mindenképpen van értelme, akár egy 200 MB-os csomag mellé is. Tanuláshoz kellene, szeptembertől újra sulizok, és utazás közben (na meg a melóhelyen ) csak mobilnet van.
Mi van mondjuk egy iOS-es időjárás appal? És akkor Facebookozni is böngészőben lenne érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Bornie127 #70434 üzenetére
3 hónapja aktívnak kell lennie a dominónak. Mintha ezt olvastam volna.,
Mert akkor ugye mindeki ezt csinálná. Vagyis mindenki váltana dominóra aztán vissza.A számhordozás talán működne.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest