- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom már, mi a hiba, szerintem az, hogy Domino surf-el kell megrendelni, ezt írja a honlapon is, hogy ingyenes ezzel, házhoz szállítással. Viszont ennek a domino csomagnak havidíja van. Akkor az a kérdésem, hogy át lehet egyből állítani ezt egy nem fizetősre? Tehát sima dominósra?
Közben végigcsináltam a rendelést Surf-el, és úgy sem engedi kiválasztani. Remek. Pedig bazinagy betűkkel ott van a honlapon a főhírek között, hogy házhozszállítással: [link]
-
erdoke
titán
Amikor a leállás után először léptem be a saját számommal, megkérdezte, hogy akarok-e Telekom fiókot létrehozni. Megadták az e-mail címet, jelszót, és utána tovább engedett. Ha most új fiókot akarok létrehozni, kiírja, hogy az e-mail cím már egy másik fiókhiz tartozik.
Másik számmal (ahogy többször is írtam) nem tudok bejelentkezni, ezért idáig nem jutok el, hogy a fiókhoz lehessen adni. Csak a saját számommal tudok belépni, szám + 5 jegyű kód. Ennek ellenére látom a többi számot, mint korábban is, csak éppen hol vált közöttük a webshop, hol nem. Inkább nem. -
Egyébként kíváncsi vagyok rá, hogy magának a Telekomnak mi a véleménye a saját weblapjáról. Tudnak-e ezekről a tömegesen jelentkező hibákról? Figyelnek-e a visszajelzésekre?
Furcsa, hogy hosszú ideje ennyire bugos a webshop, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért nem üzleti érdekük a hibákat kijavítani, amikor ez már komolyan vehető értékesítési felületnek számít.
Esetleg van infótok arról, hogy mennyire foglalkoznak a véleményekkel, visszajelzésekkel? -
dokee78
félisten
Alap Dominóhoz kellene,azt hiszem a Domino 5 az.
Olyan domino kell aminek nincs,napi havi díja,de kérnék hozzá netet.Egyenlőre aranykártyás előfizetésem van,de lehet Dominóra váltok.
Jelenleg Mozaik XS + NetPlusz M van.Telefonálni nagyon ritkán szoktam.
Ezér esélyes a Domino. -
erdoke
titán
Nem, ez a feleségem száma, az enyémre vettem egy i6-ot az ősszel.
Mozaik S => ATK Next S szerintem simán váltható az újabb hűség aláírása előtt.
Közben egy kolléga segített privátban, a díjcsomaghűség + 21 hónap lesz a meghatározó, tehát április huszonvalamennyi után vehetünk készüléket. Remélhetőleg lesz valami kedvező akkor is, most az akciós 5C-t nézegettem a gyereknek. 24*2e Ft-ot talán megér, ha nem hagyja el pár hét/hónap alatt... -
Lacko84
aktív tag
Az egyiket amúgy is vissza adom ebben a hónapban. Viszont akkor a megmaradt társkártyát fel kell váltanom nagyobb csomagra hogy fő kártya legyen? Mekkora a legkisebb amire fel kell váltanom? Akkor ezt a Mozaik xs-t nem tudom Move M-re váltani?? Azért kérdezem mert ezt én használom és ezzel a számmal szerettem volna a move m díjcsomagot. lehet bonyolult ahogy kérdezem d3e nem igazán értem így!
-
btz
addikt
Most utána néztem és egy decemberi cikkben olvastam róla hogy a székházban meg az infoparkban működik csak. Akkor azóta nem is változott.
Ezekszerint vidéken még sehol semmi. Esetleg aki látott lte+ os feliratot máshol is az jelezze!
Amúgy érdekes ez az agregáció. Ez csak a különböző sávokat agregálja majd vagy több adóból érkező jelet pl 2 x 800-as frekit is egyesíteni tud majd vagy csak a 800 1800 2600-at?
A telenor társulás által létrejött sávszélre a 800-as frekin tud valaki infót? -
Mech90
csendes tag
Szia!
Először is köszi szépen a választ! Ezekkel sajnos nem voltam tisztában, ráadásul ez az első alkalom, hogy használt telefont vásároltam. A volt tulaj most novemberben vette a telefont, szóval még bőven benne vagyok az első 12 hónapban. Ennek a regisztrációnak viszont utána fogok nézni, mert ezt például meg sem említette. Ami viszont továbbra is rendkívül különös számomra, hogy a jegyen nincs feltüntetve, hogy 12 + 12 hónap jótállás van a készülékre, hiszen ez minden papíron rajta szokott lenni. Ezen csupán annyi van, hogy: "a vásárlás napjától 12 hónapos jótállást nyújt". Az eladó is úgy hirdette, hogy összesen 1 év garancia van rá (illetve most már csak 7). Ezért kezdtem gyanakodni. Mondjuk én is hülye voltam, mert számlát kellett volna tőle kérnem, azt ugyanis nem adott.
Ui.: Vagy Samsung készülékek esetében nem is szokták feltüntetni a jótállási jegyen a második 12 hónapot, mivel mindenképpen a Samsung oldalán kell regisztrálni?
-
mexel
veterán
Köszönöm! Ebben az esetben máris nem jó a dolog, pedig azt hittem ez jó opció lesz a voda red mellé, de csodák nincsenek úgy látszik, ez így még drágább. ( Tudnám miért mérik ilyen aranyárban ezt a nyomorult mobilnetet
)
Már örültem hogy végre a telekomot is használhatom valamire, túl szép is lett volna 1290-ért 1gb net. A domino Surf-nek meg van havidíja ha jól látom, 890ft, így egyben az is 2180ft. Ki van ez jól találva.
A mostani kártyához biztos nincs semmilyen net, hiszen egy régesrégi domino ami nincs igazán használva, csak évente néha feltöltve hogy ne vesszen el.
Köszi az infót, így már valóban világos, nem figyeltem a fenti választási lehetőséget hogy ez csak adatcsomagos motyókhoz jár. -
-
Ghard
őstag
-
vwpolopg
őstag
Kikerestem az új szöveget a pdf-ből, jól sejtem, hogy ez vonatkozik arra amit én keresek? :
9. A Biztosító a fenti 8. pont alapján elsősorban típusazonos Készülékre történő csere Önrésszel csökkentett költségét téríti meg. Amennyiben ilyen készülék nem áll rendelkezésre a fenti 5. pontban meghatározott 15 munkanapos kárrendezési határidőn belül a Biztosító
Szervizpartnerénél, a Biztosító megtéríti a sérült Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező – a Biztosító Szervizpartnerénél a kárrendezés időpontjában rendelkezésre álló készülékek függvényében és a Biztosító saját döntése alapján – új, felújított vagy egyéb hibátlan Készülékre történő csere Önrésszel csökkentett költségét. A biztosított Készülékhez hasonló paraméterekkel rendelkező, választható készülékekről az Adminisztrátor tájékoztatja a Biztosítottat a kárrendezés során. A biztosított Készülékkel egy kategóriába tartozó, rendelkezésre álló Készülékek közül a Biztosított tetszése szerint választhat azzal, hogy a típuson belüli elérhető színválaszték a Biztosító Szervizpartnere mindenkori készletétől függ.Mert ha ez az, akkor ez nem valami konkrét az ár tekintetében...
-
vwpolopg
őstag
Köszi, ezt átnéztem korábban, az árlista csak a szemem szúrta ki...
Viszont mi a helyzet olyan telefonnal ami nem szerepel az árlistában?
Illetve lehet azt továbbra sem találom a részletes tájékoztatóban, hogy miért csak 10%-kal lehet eltérni ha kifizetném a teljes különbözetet? -
Onderon
senior tag
Értem persze, és tényleg ne offoljuk szét a topikot. Annyit had tegyek még hozzá zárásként, hogy az S3 csúcskészülék volt a maga idejében, nekem akkor iPhone 4-em volt. Amikor a húgom az LG Optimus G-jét vette, az akkor számított csúcsmodellnek (gyakorlatilag egy Nexus 4+LTE), nekem akkor iPhone 5-öm volt. iPhone 5 óta nem volt más telefonom, kétévente szoktam őket cserélni, most adtam el egy refurb csere után, így szerintem azért a viszonyítási alapom jogosabb, mint amilyennek te állítid be. Nem "régebbi", "olcsó", vagy "problémás" telefonokról van szó, ezek a maguk idejében csúcskategóriás készülékek voltak és én a maguk idejéhez képest viszonyítottam.
-
KDSH
tag
Ok ok. De ott a VPN, vagy a házi webszerver (saját célra), vagy csak hogy simán elérjük a netre kötözött gépünket távolról, különben miért létezne a Dynamic DNS? Vagy már ez is túlmegy a "lakossági felhasználáson?"
"a digi kábeles (pppoe) szolgáltatói témában is többen is írták már, hogy belsős ip címet kaptak."
Fasza. Akkor én még örülhetek magamnak, hogy engem még nem ért utól. -
KDSH
tag
szevasz. Ha nagyon kisarkítjuk, eddig hátrányom nem származott belőle szó mi szó. Nem gyakran kényszerülök mobilnet használatára hál'Isten. De ha NAT-olva vagyok, nem tudok hostolni semmit, ha akarok. Plusz még ott vannak azok a szolgáltatók, amik IP-re szűrnek, ők simán korlátozhatják/blokkolhatják az én forgalmam is másnak a tevékenysége miatt. Nyilván, mivel úgy gondolkoznak, hogy 1 cím=1 host, és ez így is kellene, hogy legyen, csak ugye IPv4, kifogyunk a címekből, jaj mi lesz stb. A domain nevet meg nem nézik, hiába van benne, hogy 'nat'. Az IPSec protokollt (teszem azt VPN-hez) szintén nem tudnám használni NAT-tal. De nézzük a dolgot laikus szemmel. Eddig kaptam külső IP-t, most nem kapok. Miért? Hirtelen nincs nekik elég? Nem hinném.
-
Hegyirabló
veterán
Szia!
Itt a saját térképük szerint is kellene lennie 4G-nek. A telefon és a modem ugyan csak WCDMA képes, de lefelé kompatibilisnek kellene lennie a 4G-nek. A lemondtástól nem tartok, miután két éve 1 millió 200 ezres bírságot intéztem el nekik a hatóságnál, úgy fogják törölni a szerződésemet, mint a katonatiszt!
-
Lacko84
aktív tag
Én úgy vagyok vele ha már 3db aranykártyás előfizetésem is van náluk legalább ennyi "kedvezményem" legyen hogy részletre is elhozhassak egy drágább telót mint egy éve a Note3-amat! De ha nem, úgy is járnak le a hűség időm sorba és meggondolandó hogy írjunk e alá még 2 évet........
-
Lacko84
aktív tag
A szervizesnek is ezt mondtam hogy én egy átlagos felhasználó vagyok aki nem buherálja meg cserélgeti a romokat meg a hasonló dolgokat! Persze vannak alkalmazások de semmi olyan ami meghülyítené mert erre pont rákérdezett a szervizes! Cserélve lett a belseje,megint jó volt kb 2 hónapig utána szintén k.o....... most megint cserélte,megnézzük meddig bírja.....
-
Lacko84
aktív tag
A sötét szín eleve kilőve! Persze az olcsóbb jobb lenne de akkor ne is várjuk?
Én mondjuk nem vennék ennyiért mert sztem túl van árazva, én 2 éve vettem ezt a készüléket,de páromnak ez tetszik...
Nem bírom rábeszélni az Iphone-ra!
Igaz még nekem is Note 3-am van de kacsingatok a Iphone-ok fele...
-
n@p@lm
őstag
hahaha...
kollégámnak telefont nézegettem a media markt-ban, odajött egy hüvelyes kislány (haha, jó szójáték) hogy tud-e segíteni?
mondom igen, a hüvely-nek van-e olyan készüléke amiben van 4g?
válasza:
ááá, az még nem eléggé elterjedt, és különben sem olyan jó mert gyorsabban merül tőle a telefon.
muhahaha.
mondom neki ezt a tézis gyorsan verje ki a fejéből ha nem akar ostobának tűnni sok ember előtt.
persze finoman adtam mindezt a tudtára, szegény fülét- farka helyét behúzva hallgatott.
de legalább ezután nem mondd butaságokat.hüvely=Huawei
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Elhoztam a telefont, kifizettem 6 havi részletet előre plusz a 15ezres előleget (ezt az előleget mire lehet majd felhasználni?)
Számhordozást kértem, és azt mondta a srác, hogy 30.-án fogják megcsinálni, szóval addig csak egy ipod
Bent a boltban a srác már semmit nem kérdezett, megnézte hogy tényleg arany szintű vagyok, és adott is mindent -
Gaben92
őstag
Nyilván szélsőséges példát hoztam, mert tapasztalatból tudom, hogy úgy a legkönyebb megértetni az álláspontod.
Next S Aranytárskártya. Készülékkel és készülék nélkül is 5490. /Van egy másik előfizum ami aranykártyás/ Problémám se lenne vele ha rendelek egy NetPlusz M vagy L-t hozzá, de abba nem akarok beletörődni, hogy még 2 év hűséget a nyakamba sózzanak, mivel mikor vettem a telefont már akkor is kérhettem volna egyből Next S Aranytárskártyát, ugyanezekkel a feltételekkel. (Ugyanannyi volt a telefon ára, a havi törlesztés, a hűségidő, szóval minden) És ha a feltételek ugyanazok voltak már akkor akkor nem értem mi akadálya, hogy a 11.19-én lejáró hűséggel vegyenek át.
-
eddie17
addikt
Szia! Te mint szaki, mondd hogy jó infót kaptam.
Volt nekem egy mozaik s csomagom ma véletlen át váltottam move m-re, pedig nem akartam. Egy kattintás, Ki gondolta volna.Viszont a hűségem maradt idén június elsejéig. És kétszáz forinttal olcsóbb a move m.
ez oké. Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy ha nem veszek telefont akkor hűség nélkül is ugyan annyiért megkapom a csomagot. Tehát 2 hónap múlva váltok move s-re és nincs mellé telefon akkor hűség nélkül is 3490 marad? Legalább is ezt mondta nekem. Mert akkor ez így tökéletes lenne.
Bocs ha katyvasz egy kicsit.
Mod: a mozaik s-hez volt készülék de azt előbb kifizettem egyben a 24 hónap előtt. Ha ez érdekes infó még, lehet ezért tudtam kvázi feljebb de mégis olcsóbbra váltani. -
Gaben92
őstag
elég nehéz lenne - mind a két fél számára - igazságosan átültetni úgy, hogy egy korábban másik díjcsomagban megkezdett hűség folytatása legyen.
Pont a Next S volt az amivel ugyanilyen feltételekkel lehetett megvenni a telefont. Ennek függvényében szerintem igencsak egyszerű lenne igazságosan átültetni az előfizetést, úgy hogy a megkezdett hűség folytatása legyen. Tekintettel arra is, hogy nem önszántamból kell váltanom.
Szóval ha én indítok egy szolgáltatót, ahol adok 300.000-es telefont részletre 240.000-ért havi 10k árban, és ezt egy 1000 Ft-os díjcsomagban teszem, majd miután megvették sokan, kifuttatom az 1000 Ft-os díjcsomagot, és bevezek egy 800 Ft-osat 1500-as percdíjjal és csak erre tudnak átállni, vagy kifizenek 200.000 kötbért, az ezek szerint teljesen legális lesz. Köszönöm, nincs több kérdésem.
-
Gaben92
őstag
Pontosan annyi volt a telefon, mint ha egy összegben vettem volna Dominosan, csak részletre.
Move M: Havidíjban olcsóbb. De számold ki, hogy 200 perc beszélgetés Move díjcsomaggal magában 6600 Ft, a 100 SMS még további 3300 Ft, és egy NetPlusz M díjcsomag, hogy 1 Gb neted legyen további 990, azaz összesen 10890 Ft. Ennyit a Move M díjcsomagról. És igen, az Ikon 200-hoz képes a díjcsomagok nagy része valóban a semmirekellő kategória.
Ezért érdekel, hogy nem lehet-e jogi útra terelni a dolgot. Mert bár papíron olcsóbb csomagokra is válthatok, az adott szokásaimhoz képest csak drágábbra tudok.
Másik dolog meg az, hogy mikor vettem a telefont pontosan ugyanezekkel a feltételekkel volt még választható a Next S aranytárskártya csomag. Most, hogy át akarnak rakni máshova, miért hosszabbítják meg 2 évvel a hűségemet? Hiszen ugyanezekkel a feltételekkel vehettem volna igénybe ezt a díjcsomagot annó. 2 hasonló kaliberű szolgáltatásból ha az egyiket megszüntetik miért nem raknak át automatán a másikra a korábbi feltételek szerint? Értem én, hogy megtehetik de attól még bekaphatják...
-
Gaben92
őstag
Az első részével semmi bajom a történetnek. Ingyen felmondhatnám a szerződésemet.
A készüléket annyira kedvezményesen vettem, hogy hihetetlen. Eredeti áron mindenféle engedmény nélkül csak kamatmentes részletre. Ha azt mondanák, hogy felmondhatom az előfizut és csak a készülék árából fennmaradó részletet kell kifizetnem, ámde legyen. Semmi probléma. Max amiatt baszogatnám őket, hogy vállalják már át a függetlenítési díjat. De itt még rám akarják terhelni a 120.000-es kötbért is.Szóval mindenképp náluk kell maradnom, csak vagy egy semmirekellő díjcsomagot választok és sokkal többet fogok fizetni amíg lejár a hűségem, vagy aláírok május 1-től még 2 évre...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen ez lett volna az elvárt dolog, de volt akit másképpen tájékoztattak.
-
St3ven
addikt
Mehetne bele az aktuális egyenleg magyarázata 1430 tollából (tényleg, ő merre jár
), továbbá külön bele lehetne tenni a SIM-csere ingyenességének eseteit.
-
ferikek
aktív tag
tudom, de ha Telekom partner, akkor egy az egyben uyganazt a szolgálttaást kell nyújtaniuk. főleg h ez vizsonylag közel van hozzánk. tudom h vannak nagyobb telekom pontok, ott biztos jobb, de honnan tujda az ember h partnernél nem uyganazt a szolgáltatást kapja?
na midnegy, majd elrendezzük.. -
ferikek
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest