- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz #73820095 #112314 üzenetére
smile, ez a dolog kulcsa szerintem. Használd.
a paranoiadat es a rogeszmeidet kezelteted amugy?
Felesleges, a hangok azt mondják, úgyis kiújul, de tudod, hogy vagyonokat kereshetnél, ha képes vagy távpszichológiára!? Bár ha ezt autodidakta módon toltad a fejedbe, akkor az veszélyes lehet.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
válasz #73820095 #112311 üzenetére
1-2 eset az, csak melléütöttem, de ha a szöveg többi részéből neked az jön le, hogy ujjmagyar és iskolázatlan a helyesírásom, azt valahogy túl fogom élni. Ezen a skandináv billentyűzeten rengetegszer melléütök, 99%-át javítom, de van, amit nem vettem észre.
Javaslom neked a betont, ha már valamibe muszáj belekötnöd!
-
Zoli djc
csendes újonc
válasz #73820095 #112042 üzenetére
Online meglehet(ne) rendelni a dominoról havidíjasra váltást ilyenkor az új SIM-et a futár hozza ki és csak a tulaj veheti át a saját lakcímén fizetni nem kell érte még szállítás is ingyenes, viszont havidijasról vissza Dominóra csak személyesen üzletben lehet és fizetni kell a SIM-ért (kb. 2000Ft-ot) de abból lebeszélhető ill. internetezhető, úgy mint bármely új 2000 Ft-os Domino SIM kártya.
Most megpróbáltam 2 különálló Domino számot online átváltani havi előfizusra és ugyan úgy nem enged a kosárból tovább, készülék vásárlás nélkül sem. Arra gyanakszom, hogy a Telekom szándékosan szabotálja az online átváltást, hogy az ügyfél rákapjon a mézesmadzagra, aztán menjen be az üzletbe és váltson át drágábban (2 év hűséggel, 22 havi részlet fizetésre online kedvezmény nélkül a legolcsóbb csomag is havi 500 Ft-al kerül többe, ami 11 000 Ft a 22 hónap alatt mire kifizetem a készüléket). Ezzel lehetne a fogyasztóvédelemhez fordulni!
-
-
greggae
tag
válasz #73820095 #111987 üzenetére
Ez egy ilyen cég. Nemrég megrendeltük a SIM-cserét itt. Kiküldik futárral, tájékoztató mellékelve, csak ámulok, hogy milyen egyszerű. Felhívjuk a megadott számot, de ott nem tudják aktiválni. Nem is a megadott 20 számjegyet kérik, hanem személyes adatokat, telefonszámot (amiről hívtunk), PUK-ot, de így sem megy: az erre kijelölt számon azt mondja az ügyintéző kb. 10 perc szerencsétlenkedés után, hogy neki ilyenre nincs joga, mert csak két rendszerbe tud belépni, és ezt egy harmadikban lehetne intézni, menjünk be üzletbe. Ott persze új kártyát adtak, miután már átmásoltam pár számot, meg sms-t a régi telefonról egyesével (ahogy lehetett).
-
thomas77
senior tag
válasz #73820095 #111949 üzenetére
1997 májusában vettem az első előfizetésem. Ahogy letelt az 1 év hűség, váltottam dominóra. Szerintem az első perctől dominónak hívták. 45/90 Ft volt a percdíj és az sms küldés még nem volt lehetséges, ahogy a roaming se. Gyakorlatilag semmilyen szolgáltatás nem volt, csak beszéd.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz #73820095 #111418 üzenetére
Ez szerintem elég egyértelmű megfogalmazás.
Mit nem lehet azon érteni, hogy "valamint belföldről EU-ba indított hívásirányokban használható fel"? Belföldről EU-ba indított hívásirány az mióta csak belföldi szám?
Ha pedig csak belföldi számok hívására gondoltak, akkor elszúrták a szövegezést, azaz jóváírás jár... -
kovacsmi_74
senior tag
válasz #73820095 #111415 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy roamingban is lehet Eu-t hívni, az korábban sem volt kivétel. Eu-ban nem csak belföldi számot lehetett hívni eddig sem, hanem más Eu-s számot is, gondolom a szabályozások miatt. Itthonról pedig nemzetközi hívás maradt. A 3 napos és a 30 napos is ilyen lett úgy látom.
Akciók mindig az ÁSZF 9-es melléklet.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73820095 #111401 üzenetére
Nem tudom milyen App-ra gondolsz, de biztosan nem a Telekomosra, mivel az valamikor nyáron is szép szakaszosan napok alatt állította át az új opciókat a népek telepített App-jára, emiatt gondolhattam, hogy most is ez van, van akinél már új opciók vannak, nálam még nem.
Amúgy első dolgom volt megnézni az App-ban, de ez elég jól látható/érthető is a hsz-emből:
"Mert nálam még 790.- a napi korlátlan, pedig reggel újra be kellett jelentkeznem az App-ba."
Szerinted barátkoztam az App-pal?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73820095 #111399 üzenetére
490 a napi korlatlan, mig a telenornal csak 300. Az egyetlen jot, a 300/600-at meg ugye megszuntettek.
Sorry, de két külön mondatban bármit felsorolhatsz, de természetes, hogy Te tudtad mire gondolsz. Én meg legközelebb a Látóasszonyok topikjához fordulok! Ott csak megfejtik az itt meg ott és ennyi meg annyit.
(#111397) vpanangin
Akkor ez maradt ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #73820095 #111373 üzenetére
Es az uj appos ajanlataik se vmi nagy durranas: 490 a napi korlatlan
Ezt elírtad vagy tényleg 490.-? Mert nálam még 790.- a napi korlátlan, pedig reggel újra be kellett jelentkeznem az App-ba. 490 már nem lenne rossz, mert nekem 10 napra kéne hóra elosztva és így jobb, mint a havi korlátlan.
[ Szerkesztve ]
-
gigabytman
tag
válasz #73820095 #111046 üzenetére
Köszi
Az nem volt elég, hogy a menüben szürkének, inaktívnak látszódott a VoLTE. Megoldás:
1. Az ügyfélszolgálat (chat) arról tájékoztatott, hogy ők aktívnak látják a VoLTE-t.
2. Küldött SMS-ben egy kódot, amit be kellett írnom a chat-be. Ezután kikapcsolta.
Most tökéletes. Ha nem vagyok elérhető és hívnak, akkor az automata hang azonnal tájékoztatja arról a hívót, hogy értesítő SMS-t fogok kapni a hívásáról.Egy kérdésem lenne még: Ez minden készüléknél így van, vagy XIAOMI specifikus a dolog?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz #73820095 #110615 üzenetére
Lehet, de akkor meg főleg annak (is) kellene fogynia.
Előtte nap vagy aznap már szokta írni az óra+percet is. Szerintem ez a kombó nincs jól leszabályozva, nem veszi figyelembe a hálón belüli hívásokat. Mindegy, szerintem így is marad majd bent.
Itt most nyoma marad a fórumban, majd egyszer talán javítják.
Szent a béke?
Szép estét! -
MrCsiT
addikt
válasz #73820095 #109891 üzenetére
Nem is értem, hogy mi a gondod a mobil app-al, hiszen teljesen jól mutatja az egyenleget, pl. itt is:
más:
Díjcsomagok témához:A minap jött hírlevél a T-től (akinek ez a "T" itt "Telenor"-ként megy át, az olvassa annak, nem érdekel, lol. ) hogy "akár 35 Ft-os percdíjért is telefonálhat előfizetés esetén" - hát ez szánalmas: a Domino FIX csomag a jelenleg még aktiválható MOST opcióval legrosszabb esetben is 19 Ft-ot kér egy percért, tehát, ha előfizetésre váltok, akkor beszélhetek kb. 2x-es percdíjért! Ezt nem sorolnám a kihagyhatatlan ajánlatok közé.
A Maraton adatcsomag nem fogy el hó végén, tehát a kb. 3600 Ft /3,5 GB ha elég 2 hónapra, akkor máris szó nincs havi 4000 Ft-os havidíjról, mint egy előfizu esetén, hanem jóval olcsóbban kihozható 1 hónap.
Hozzáteszem, hogy a Digi teszt amerre én járok (Bp-n) arra teljesen jó, így már arra sem feltétlen veszem a fáradtságot, hogy aktiváljam a Domino Day ajánlatot, hiszen a Digi-s sim miatt korlátlan adatmennyiségig forgalmazhatok. Amíg az általam használt appok és szolgáltatások számára elegendő az a sávszélesség (és az) , addig már csak azt remélem, hogy a teszt időszak majd nem év végéig, hanem jövő év végéig tart ..és azt, hogy ha végül a 0 Ft-tól eltérően beárazott kereskedelmi termék lesz belőle, akkor lesz olyasmi kedvezmény is a Diginél, mint a T-s Magenta csomagkedvezmények. (Csak a T-nél az alapdíj ami nincs rendben: drágák a díjcsomagok. Pláne a korlátlan csomagok: mintha az a világ legextrább szolgáltatása volna. 15 éve, talán. Ma már nem az, és csak felébrednek majd egyszer, talán..)
Amit szintén nem értek a Telekom ajánlatokban, hogy szegény Viber-t miért utálják annyira, hogy kvázi közösségi app-nak sem számít, holott rengeteg ismerősöm használja? Amíg az nem lesz ingyenes, addig számomra az "a közösségi alkalmazások nem használják az adatkereted" csak egy marketing rizsa marad, valós tartalom nélkül, mert számomra ez nem igaz.
*: a korlátlan adatcsomagot és adatforgalmazási lehetőséget természetesen ésszerű használat és felhasználás mellett értem, nem torrentre.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Dilikutya
félisten
válasz #73820095 #108764 üzenetére
U.i.: Ugyanitt új telefon kapható.
Gyűlölöm, fos egy alkalmazás. Havonta lelövik a Domino Most-ot, csak hogy belépkedjek abba a szarba, de a bankkártyás fizetés viszont nem működik, a webes felületen meg épp arra ösztönöznek egyenlegfeltöltésre, hogy az app-ban extra adat jár, ha a nem működő funkcióval töltesz fel.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
válasz #73820095 #108259 üzenetére
Vban megjavult.
Bár jobban örültem volna, ha összeadni tanulnak meg, és a 0,9+0,9=1,8. Már egészen azt hittem, a feltöltéstől duplázódott meg vmi új akció keretében.
Viszont a feltöltési bónusz már az elején is csak 6 napi érvényességet mutatott, holott elvileg 7 napra adják...
-
törölt tag
válasz #73820095 #108238 üzenetére
Értem: tehát a köznyelv felette áll nyelvhelyességnek, hivatalos terminológiának (legalábbis szerinted), még akkor is, ha ezzel valótlanságot állít az illető, mi szerint a domino nem előfizetés.
Kiszállok.Székely köznyelv: az asszony nem ember.
-
válasz #73820095 #107734 üzenetére
Tegnapi aktiválás után (mellekelt kép) Viberen küldtem asszonynak, hogy aktiválja (nem tette, dolgozott)
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mano660
tag
válasz #73820095 #107666 üzenetére
Talán ez jobb: USSD kódok
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
legenda
válasz #73820095 #106517 üzenetére
Két családi Domino előfizetésre is érkezett SMS, az egyikre tegnap, a másikra ma.
Van még olyan is, amin holnap jár le, arról is tudomást szerzek majd, hogy küldtek SMS-t vagy sem, mert az alapján szoktak hívni, nehogy elfelejtsem újra aktiválni az opciót.A stílusoddal óvatosan, mert nem vezet jóra, pláne így, hosszabb távon..
Normálisan is meg lehetne fogalmazni bármit.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Indiant
addikt
válasz #73820095 #106319 üzenetére
Nos a történet folytatódik.
Ma megnéztem az otpdirekt-ben is. (mert ott is több nap az átfutás.
Levonták a feltöltést elsején, (amit a Telekom azóta sem talál...) majd másodikán visszautalták "ÁRUVISSZAVÉT ELLENÉRTÉKE" címen. De másodikán sem találták és azóta sem kaptam róla értesítést.
Ez azért elég durva a "rendszert" tekintve.
Még átgondolom, hogy átvigyem a számom a dominóra a bluemobiltól. -
válasz #73820095 #106200 üzenetére
Békéltetővel felvettem a kapcsolatot, ezt T felé is jeleztem. Vizsgálatot megkezdték, annak eredményét megvárom és ha nem kielégítő, akkor azt is csatolni fogom a Békéltető felé.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
senior tag
-
legenda
válasz #73820095 #105953 üzenetére
Az még nem (lenne) probléma a kérdezőnél, mert a micro méretig minegyik 0.76 mm, a nano viszont már csak 0.67 mm, ott már valóban közrejátszik az is.
Igaz ez a chip méretére is, de ezek ellenére sem javasolt a vágás, mert ha nincs is mindenkinél gond a vágott SIM kártyával, néha előfordulnak problémák, nem működik a 4G és hasonlók.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz #73820095 #105852 üzenetére
30gb csomagban vagyok, eddig korlátlan volt, de utána néztem és rájöttem hogy havi 10-15GBot használok el, pedig filmet is szoktam nézni néha
Így kifizettem a 3k kötbért, és visszább léptem 30gbra
Most 20gb van még hátra, és 11. Fordul
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM