- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Nothing: március 4
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Zoli djc #112043 üzenetére
"Most megpróbáltam 2 különálló Domino számot online átváltani havi előfizusra és ugyan úgy nem enged a kosárból tovább, készülék vásárlás nélkül sem. Arra gyanakszom, hogy a Telekom szándékosan szabotálja az online átváltást, hogy az ügyfél rákapjon a mézesmadzagra, aztán menjen be az üzletbe és váltson át drágábban"
Szerintem ezt rosszul gondolod...
HA online rendeled meg, akkor extra készülékkedvezményt kapsz.
Miért? mert azt preferálná, ha online kötnél szerződést. Neked is és a Telekomnak is jobb...
Ha egy üzletben kötsz szerződést, akkor olyanok várakozási idejét (is) növeled, akik nem tudják otthon elintézni (pl elveszett SIMet jöttek pótolni).Hivatalos panaszt tettél emiatt? Ha nem, akkor a Telekomnak honnan kéne tudnia, hogy gond van?
Emellett egy hivatalos panasz a 1414re vagy e-mailben,s megkapod a kedvezményt kivizsgálás után, amit a rendszerhiba miatt nem tudtál igénybe venni(itt a fórumon is több példa volt rá).
De ha egy Telekom által üzemeltetett üzletbe bemész(és egy jártas ügyintézőt fogsz ki), ott is meg tudják adni ugyanazt a kedvezményt, amit online kapnál(csak más címszó alatt), nekik az az érdekük, hogy ügyfél maradj/legyél. Partnerüzlet sajnos nem tud ilyet...
Nem tudom, hogy a Békéscsabai saját üzlet vagy nem, de ha saját, akkor szerintem ha van még energiád egy próbát megér, hogy (akár üzletvezetőt kérve) a probléma megoldását kérd személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest