- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tomy86
addikt
válasz pepe091 #42663 üzenetére
Egyébként ez annyiban is sántít, hogy pl. amikor IPTV díjcsomagot vagy vezetékes telefon csomagot váltottam (szintén magenta), akkor soha nem volt átfedés. Visszakerestem és IPTV-nél így nézett ki a számla: extra: 13/31, családi: 18/31. 18+13=31. Ugyanígy nem volt átfedés a Mediamániáról Mozaikra váltásnál sem.
Csak most nem volt ez megoldható??[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
-
Lmh
őstag
válasz pepe091 #42647 üzenetére
úú, akkor jó, megnyugtattál, köszi
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
törölt tag
válasz pepe091 #42640 üzenetére
Nem tudom annak idején Vangelis hogy tudott kicsikarni belőlük havidíjkedvezményt....
Nekem is adtak a 2 db FUN kártyámra anno 500-500 Ft kedvezmény 1 évig (Szeptemberben jár le) amikor emelték a perc/ sms és havi díjat,Én csak annyit mondtam nekik hogy akkor viszlát ha nem ad kedvezményt de állítólag most ilyen nem lesz...
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz pepe091 #42024 üzenetére
Azért állítom szembe a két mondatot, mert az LTE-nek pont nem az a lényege, hogy a havi 1-2 GB-ot forgalmazókat kiszolgálja. Legalábbis, amíg van 3G az adott földrajzi területen, addig ennek nem sok értelmét látom. (Ahol meg sajnos csak 2G van, ott pont nem nyomják annyira az LTE-t.) És annak sem, hogy havi 1GB-hoz 60 Mbps-ot biztosítsanak, mert ennyivel tényleg 0.4 GB forgalmat lehet összehozni 1 perc alatt.
-
club1
veterán
válasz pepe091 #42008 üzenetére
Az angolokkal sem a percdíjakban, sem a szolgáltatói készülékek árában nem vagyunk egy szinten. Ezért a felárért nyugodtan kitesztelhetnék normálisan a szoftverfrissítéseket, mielőtt felteszik őket a hálózatukra. Itt is ugyanazt kezdem tapasztalni, ami miatt 2012-ben a Telenyomor szép új összedobott kínai rendszerétől elkezdtem a flottánkat elmenekíteni. Csak remélni tudom, hogy nem ide vették fel az ott leszerepelt mérnököket és menedzsereket...
Ezzel az LTE lefedettséggel meg még nem dicsekednék, főleg nem az ár/érték arányával. Azért nem szabad elfelejteni, hogy a konkurenciánál a 4000 Ft-os csomagban ott a plusz 100 GB éjszakai forgalom lehetősége, az 5000 Ft-os csomagban pedig a korlátlan böngészés és email lehetősége is. Igaz, Budapesten érintőleges az LTE lefedettségük, viszont occó kínai DC-HSPA+-al nyomják ahol éppen van 3G térerő. -
Nordik
őstag
válasz pepe091 #41657 üzenetére
Köszi!
Akkor váltok azthiszem erre a kombinációra.
Látom még azt ,hogy E-Packel is megtudom rendelni a Move XS-t. Ahogy olvastam meg is felelek a feltételeknek. De mi van ha mondjuk 1 hónapba elcsúszok a fizetéssel vagy nem neten keresztül fizetek? Olyankor csak annyi történik, hogy adott hónapban nem feleltem meg a feltételeknek akkor a drágább díjjal számláznak az adott hónapban és kész?
-
Nordik
őstag
-
1430
senior tag
válasz pepe091 #41502 üzenetére
Dettó ugyanaz a helyzet. Az sem számít, hogy másik csomagot aktiválsz, a lényeg, hogy az aktiválási díjak közül az első kerül jóváírásra. Persze ha az előző hónapban volt az aktiválása a kikapcsolt csomagnak...
troland26 (#41504)
2013.09.10-e óta nincs 10%-os kedvezmény.Sterilzona
Trükk? Inkább érdek, pl. mobilinternet penetráció növelése, LTE felhasználók növelése, magasabb percdíj (közben az ePack kedvezménnyel az elektronikus számla ösztönzése), stb.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MODERÁTOR
válasz pepe091 #41347 üzenetére
Ez nagyon jó hír. Bár egy eszközöm se LTE-kompatibilis (sose látszott reálisnak, hogy egy ilyen kis településen valaha is lesz LTE, csak a nagyobbakon, pl Hmvhely ), de a sok LTE-s eszköz akkor nem terheli a 3G-t és nekem is jobb lesz
Meg aztán idővel hátha lesz valami 4G divájszom nekem is -
legenda
válasz pepe091 #40822 üzenetére
ejj, pedig olvastam is azt a hozzászólásodat, de most megfeledkeztem róla...
az a lényeg, hogy ténylegesen nem 7.2 megabit/sec a netplusz l bővítős sebességem, hanem a sokszorosa!
ja, és nem is lett volna logikus, hogy a net&roll 1gb lte bővítés 1000 ft-jához képest ez 1290 ft a szintén 1gb mellett, és nem ad(na) semmi többletet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
válasz pepe091 #40806 üzenetére
Olyan dolgokat csinál a Telekom az utóbbi fél évben (vagy azóta figyelem ezeket), hogy egy 30 fős cégnél nem nézné el az ember, nem hogy egy ekkora cégnél. Tiszta nevetséges amiket összebénáznak.
Hozzáteszem, azon kívül hogy viccesek ezekkel (lásd webshopos botlások pl), legalább nincsenek idegesítő dolgaik. Az előző szolgáltatómnál mindig volt valami hiányosság, vagy komolyabb hiba, számlareklamáció ami nagyon felbosszantott. Oké 1-2 volt a Telekommal is ilyen, de az elején, aztán beállt a dolog, nem konstans módon. Nem érzem azt, amit az előző szolgáltatómnál, hogy "vágom a centit" hogy mikor szabadulhatok tőlük.
Szóval nem hibátlanok, de legalább nem a legrosszabbak. Úgy tűnik, hogy nálunk már ennek is örülni kell. -
-
MODERÁTOR
válasz pepe091 #40635 üzenetére
Köszi, kicsit eltévedtem a díjcsomagokban.
Mivel a mostani csomagomhoz 500 mega jár, amit növel ugyan a BIS csomag, de mostanában mérem és elég sokat forgalmazok azon a telefonon, így szerintem egy gigát még rá kéne tenni.
A másik előfizetésemen 7 giga van, és az sokkal kényelmesebb, ott nem kell nézni még netrádió hallgatása esetén se, hogy mi fogyott. -
Nordik
őstag
válasz pepe091 #40619 üzenetére
Sikeresen be tudtam fizetni, pofon egyszerű volt. Így akkor már megfelelek az E-Pack feltételeknek. Ezek a tranzakciók ingyenesek amúgy?
Viszont akkor kérdeznék. Jól értelmezem, hogy a Move XS gyakorlatilag ugyanolyan feltételekkel biztosítja a leforgalmazhatóságot mint a Mozaik XS? Tehát bármely belföldi vezetékes ill. mobil irányba lebeszélhető és le SMS-ezhető?
Forgalombővítő opciót tudok kérni? Net&Roll 1GB LTE van most a Mozaik XS mellett, ez működni fog a Move-al is?
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz pepe091 #40594 üzenetére
Like-ról jut eszembe, az új Like S "csak neten rendelhető". Üzletben csak számhordozás vagy Domino-ból való átváltás esetén értékesítik (Domino-ról neten is át lehet váltani, de egy lépésben készülék nem vásárolható hozzá). A régebbi Like-okból (Like, Like 50 és Like 300) át lehet váltani az S-be, de vissza már nem. Pozitív változás, hogy a havidíj már nem csak hálózaton belül forgalmazható le, negatív változás, hogy a 3 kedvenc szám csak 300 percig hívható ingyen (bár a Like 50-ben lévő 180 perchez képest ez pozitív változás).
erdoke
Az Eco XS nem lesz kivezetve, mint ahogy a Mozaikok sem, de nem lesznek fókuszban.St3ven
Én még annyit tennék hozzá erdoke szavaihoz, hogy ha a féléves küszöbértéket több mint felével csökkentették, akkor bizonyára azzal számoltak, hogy mindenkinél jelentősen csökkenni fog a gyűjtött pont (kivéve a magas számlás ügyfelek, akiknek nem sokat nyom a latba havonta pár tucat pont, de a számla után gyűjtött pont 20%-os csökkenését ők is megérezhetik), így viszont a beváltható pontok száma is jelentősen csökken. Ha valaki például csak a havi "kötelező" 30 pontot gyűjti, ugyanennyit is fog kapni beváltható pont formájában, vagyis 2 év után ha készüléket vásárolna, csak nevetséges összeggel tudja csökkenteni a készülék árát.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
motoflug
őstag
válasz pepe091 #40056 üzenetére
Ha jól értem, akkor a T csekkolja közben a jogosultságot. Azért lenne fontos tudni,hogy mi is a helyzet (egy T-pontban máshogy tájékoztattak..), mert új előfizetőről lenne szó,és közben le fog járni a diákja.
Akkor mi a helyzet, ha úgy vesz új telefont/ előfizetést(L300), hogy csak az előfizetésre vállal hűséget, a díjcsomagra nem? -
vatafakk
aktív tag
válasz pepe091 #39463 üzenetére
Én most vettem akcióban készüléket, de nem engedtek a Like-ra 2 év hűséget kötni, innen már lehetett rá következtetni, hogy ezt leveszik a kínálatról, de 1 évet engedett aláírni, szóval remélem azt kitölthetem végig, és nem raknak át másikba (a hűségem nem díjcsomagra szól, csak előfizetésre).
-
kezdő
senior tag
válasz pepe091 #39439 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne nekem egy kérdésem.
Ugye a Like csomag 2+2 évig érvényes, a 2. év végén igazolni kell, hogy fennáll-e még a hallgatói jogviszony.Na már most én a második évben járok, októberben lesz 2 éves amikor nézni kéne, hogy jogosult vagyok-e a további használatra. (az leszek)
Ilyenkor még meg fogom kapni a hosszabbítást vagy a megszüntetés miatt átraknak az aktuális legolcsóbb csomagba?
Azért lenne jó ezt tudni, mert számomra a Like 300 az egyetlen díjcsomag ami megéri jelenleg, ha nem kapnám meg a hosszabbítást akkor most kéne még valamit okoskodnom (felmondani a jelenlegit és azonnal újrakötni 2 évre pl)
-
lord.lakli
őstag
válasz pepe091 #38338 üzenetére
Most hívtam őket arany szinttel és az első ügyintéző 20 perc volt, majd tovább kapcsolt és ott még 12 percet vártam majd nézegette a számlákat és nem talált megoldást. Ennyit az arany szintről. Kíváncsi leszek a jövő évi telefonos ügyfélszolgálatos törvényi változás miatt mit fognak lépni.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz pepe091 #38338 üzenetére
Egy borzasztóan aranyos leányzóval beszéltem, szerintem szerelmes lett belém, mindenesetre elmondta, hogy sajnos karácsonykor is dolgozni fog, meg minden... A lényeg, hogy nem fognak kérni előleget és reggel fel kell hívnom egy telefonszámot, hogy felgyorsítsam a dolgokat.
Cuki volt, 10 percet kb. róla/rólam beszéltünk.
Ja és tényleg ennivaló volt a hangja. <3Voltam annyira bunkó, hogy mondtam neki én péntektől nem dolgozom 2014-ig és csóri körbeirigyelt.
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz pepe091 #38331 üzenetére
32 perce vonalban vagyok, de semmi... -.-"
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
MODERÁTOR
válasz pepe091 #38038 üzenetére
Hát igen röhejesek az áraik. Néha, egy-egy véletlen hiba folytán normálisan árazott akcióval jön ki olyan ár, mint ami egyébként alapból reális lenne.
Valószínű pár éve kirúgták azt a marketingest, aki tudta, hogy egy telekommunikációs cégnek nem a készüléken, hanem a szolgáltatásokon kell keresni.
-
Balazska15
senior tag
válasz pepe091 #37704 üzenetére
Telefonon rendeltem telefon, a tmobileos holgy beirta a megjegyzesbrovatba, hogy fel ot utan hozzak ki, szoval nem hiszem, hogy munkaido utan fel oraval hozta ki a futar.. ha neten van megjegyzes rovat oda nyugodtan beirhatod, vagy rendeld telefonon es akkor mindenkepp beiktathato
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
secler07
tag
-
djculture
félisten
válasz pepe091 #37521 üzenetére
Ja de itt nem utalják vissza egy szó sincs a visszautalásról. Most modhatod hogy csak 5ft meg egyszer de mi a garantáció abban hogy teszemazt x hónap mulva megint kitörlik az összes bankártya adatot és lesz mondjuk 2000ft a regisztrálás. Ez az eljárás nem kicsit bűzlik
Meg is találtam:
bankkártya regisztrációja, egyszeri 5 Ft díj kerül megterhelésre a kártyához tartozó számlán, ellenőrizendő a kártya valódiságát, mely megterhelés nem kerül jóváírásra.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kezdő
senior tag
válasz pepe091 #37056 üzenetére
"100%-ban leforgalmazható belföldi alapdíjas, T-Mobile előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre valamint hangposta lehallgatására belföldön"
Ezt én úgy értelmezem, hogy nem igaz amit írsz és mintha a számlámon is külön összegként jelenének meg az általad írt tételek. (most nem tudom leellenőrizni)
Bár úgy is lehet értelmezni ahogy te mondod.... De nekem asszem plusz költségként jelennek meg.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz pepe091 #37056 üzenetére
Engem csak a hívás érdekel
Az elején azt hittem, hogy bármilyen irányba mehet a dolog, akkor nagyon csúnyán megérte volna, csodáltam is, hogy hogyan lehet ilyen jó csomagot adni, de ez így a "Like" helyett lehetne inkább "Telekom" csomag
Így már azért annyira nem kecsegtető, de talán még így sem olyan rossz, elég sokat beszélek Telekom irányba, havonta átlag 1-2k-t hozni fog a Like díjcsomag, de jobban örültem volna 3-4k-nak
[ Szerkesztve ]
-
-
-
őstag
válasz pepe091 #35571 üzenetére
Nekem erre egy ügyintéző azt mondta, hogy a hibás terméket is raktáron lévőnek veszi, és ezért lehet ws-on keresztül lefoglalni. 4 headset-et rendeltem tegnap 4 különböző boltban, egyikben sem volt raktáron, hiába írta a visszaigazoló email, hogy van. Azt is mondták egy helyen, hogy a cikkszám nem stimmel, ilyen termékük nincs.
-
Vangelis
félisten
válasz pepe091 #35571 üzenetére
Nekem egy helyen a pen.-t nem adták ki de mondták, hogy ma kapnak árút.
Minden mást kiadtak simán.utólgos fizetéssel.
De még van is cuccom befoglalva... majd lehet megóbálom még.
A kolléga telefonja és a feleségemé is szállításra vár alatt van. Jóváhagyáson átmentek,.
pepe... nekem még csak egy t-pontban van VIP státuszom
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Zsiguli
tag
válasz pepe091 #35568 üzenetére
Tévedsz.
Az egyik Budapesti T-pontban már tegnap délben se adták ki a megrendelt telefont, és a BT headsetet, pedig előre kifizettem online bankkártyával.
Arra hivatkoztak, hogy rosszak a sim kártyák. Hármat is kipróbáltak, de nem tudták beaktiválni, azt mondták, hogy netes rendeléshez nincs jó sim kártyájuk.
A BT headset pedig nincs raktáron, annak ellenére, hogy a webshop visszaigazolta, hogy átvehető.
Hát így jártam. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest