Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1430

senior tag

válasz kezdő #39461 üzenetére

Ha szeptember-októberben jogosult leszel még a Like-ra és bemész bemutatni a diákod, akkor újabb 2 évre megkapod a Like használati jogot. Nem is igazán értem a kérdésed. Attól, mert lezárt csomag (akár csak jelenleg az első, "sima" Like), még maradhatsz ebben a díjcsomagban. Mindössze annyi történik "megújításkor", hogy leveszik a hamarosan lejáró technikai szolgáltatást és újra felteszik. Ez a technikai szolgáltatás az aktiválást követő 2 év múlva automatikusan lekerül és ez véd meg attól, hogy a rendszer kiváltson a Like-ból. Tehát a lényeg, hogy mikor bemész megerősíteni a jogosultságod, a díjcsomaghoz hozzá sem nyúlnak. ;)

St3ven
    CF = Call Forward, vagyis hívásátirányítás. Ezek szerint van egy feltételes átirányítás a számon (pl. nem elérhetőség esetére), ami ha létrejön, számlázódik. Telemátrix esetén hálózaton belül is van díja, kivéve ha csoporton belüli számra megy az átirányítás (ami eleve ingyen hívható).

vatafakk
    Bár nem egyértelmű, mit értesz az alatt, hogy "a hűségem nem díjcsomagra szól, csak előfizetésre", de a lényeg, ha valaki egyáltalán nem vállal hűséget, a Like jogosultság akkor is 2 évre szól. Sőt, a hűség nem egyenlő a Like jogosultság garanciájával. Például ha most 1 év hűséggel vettél Like-ot, a jogosultság akkor is két évre szól, de ha 1 év múlva veszel egy készüléket 2 év hűségre, akkor félidőben lejár a Like jogosultságod (tegyük fel, nem leszel már jogosult a meghosszabbításra) és a második évben (ami az előfizetés szempontjából már a harmadik év) kivált a rendszer a Like-ból, aztán legfeljebb válthatsz valami más díjcsomagra. Szóval nem a hűség véd meg a Like-ból való kiváltástól!

-=Libria=-
    A T-Pontokban lévő szervizek csak munkanapokon és rendszerint 10-18-ig vannak. De az europarkban nem csak T-Pont van, hanem Partner üzlet is, amiben ugyancsak van szerviz. Illetve a Partner szervizek nyitvatartása rendszerint megegyezik a bolti nyitvatartással, mint jelen esetben is. De a kedvedért be is másolom a kereső találatát, hogy még csak keresned se kelljen. De persze az ügyintézők tehetnek mindenről... :(((

lord.lakli
    "Van vagy 42 szerviz, de szerintem egy sincs nyitva hétvégén."
    Akkor a fenti kép alapján ez az elmélet is megdőlt. :P

tsigalko87
    Benned is jól megragadt a lényeg. ;]
    A szervizzel rendelkező T-Pont-ról akkor beszéltünk, ha valaki vissza akarja küldeni 8 munkanapon belül a weben rendelt terméket. ;)

• pepe091

MODERÁTOR

válasz kezdő #39461 üzenetére

100%-ban egy cipőben járunk. Nekem is októberig érvényes jelenleg, és ennél jobb díjcsomag nincs számomra. Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy lehet majd hosszabbítani, mert csak új előfizetést nem lehet rá kötni, de meglévőt hosszabbítani lehet. Legalábbis szerintem, de majd 1430 megerősít vagy megcáfol.

Új hozzászólás Aktív témák