- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
vwpolopg #61393 üzenetére
Ha számlás azonosítóval lépsz be akkor a számláid között megjelenik a futárnak átadás napján a számla. Amit akár be is fizethetsz.
Ilyenkor érdemes vagy dominós vagy másik regisztrációval rendelni, mert akkor nincs ilyen gond.Előfizetéses azonosítóval történő rendelésnél minden esetben megjelenik a számla. Pont.
Mindig is így volt!Aláírni a bevételi pénztárbizonylatot kell. De mivel te befizetted így, már nem kellett semmit aláírni. Mivel nem történt kp befizetés az üzletben.
-
válasz
vwpolopg #61393 üzenetére
Ugyanez volt velem is, itt írtam. Ilyenkor nagyon megkeveri ez a dolgokat. Velem sem íratott alá semmit egyébként.
Ma video call centerben is megpróbált átvágni az ügyintéző, mert erősködött, hogy ha Telekom üzletbe kérem akkor is fizetni kell a szállításért. Hiába bizonygattam, hogy már vettem így át, és ingyenes, azt mondta biztos valami hiba... Aztán csak pislogott mikor neki is ingyenesnek írta ki, de arra is azt mondta, hogy hiba... -
-
punky10
addikt
válasz
vwpolopg #61254 üzenetére
Simán kiadták a kis Nokia headsetet.Megjegyezték, hogy hű de olcsó, kértek 990 forintot, és kész.Miért is problémázna vele? Hivatalosan van megrendelve,a rendszer engedte a kedvezményt, akkor az ügyintéző sem kötekszik.Legalábbis felénk...
Egyébként töltő tényleg nincs benne, egy tartó, egy bölcső, egy kábel,a headset és két plussz méretű gumiharang a doboz tartalma.Nem egy alap BT-füles, mert az NFC-s párosítástól a vezeték nélküli töltésig sok minden benne van, de nem is fogja úgy bírni, mint a10 éves Ericsson BT headsetem..
Ennyire nagyon megért...Köszi webshop! -
Soulfly842
addikt
válasz
vwpolopg #61309 üzenetére
Ott más volt a helyzet, ez viszont sajnos nem fog menni
A Gear S csak a kijelölt üzletekben és az interneten volt a feltüntetett áron. Ateszpapa egy olyan üzletbe ment be a leírtak alapján, ahol nem volt az adott áron értékesíthető, de kapott egyfelől üzletpolitikai jóváírást, ill. tartozék kedvezményt.
Ott viszont volt részletfizetési konstrukció.
Jelen esetben viszont nincs részletfizetési konstrukció beállítva az LG G Watch R-re, holott ez most minden üzletben ennyiért vásárolható meg.
A G Watch is a fentebb már általam tárgyalt tartozék akció része (amiben pl. a class 10-es 16 GB-s memó kártyát is lényegesen olcsóbban értékesítik az utolsó darabokat a készlet erejéig...)
-
Soulfly842
addikt
válasz
vwpolopg #61262 üzenetére
Egyébként, mindkét kiszerelésben találkoztam már vele az üzletben.
A cikkszáma és minden ugyanaz.
(#61290) pepe091,
Erős a gyanúm, hogy kifuttatják és új fajta samu kártya jön helyette - a készlet erejéig érvényes.
Viszont viszik mint a cukrot.
Egyelőre kaptunk belőle utánpótlást, de ha így fogy, akkor nem sokáig...
-
punky10
addikt
válasz
vwpolopg #61194 üzenetére
Azért sikerült, mert ezt is elírták...
Az eredeti ár 9290, csak a színeseknél felcserélték az első két számot->2990,így erre a termékre igénybe lehetett venni a kódot, viszont levonni már a hibás árból sikerült.
Szerencsére...Sajnos a fekete nem volt"leárazva", így én is egy sárgát vettem. -
válasz
vwpolopg #61194 üzenetére
Nekem is sikerült, köszi az ötletet. Durva, mert pl az edigitalban 19k-ért osztogatják... Páromnak is vettem egyet gyorsan.
Érdekes, mert ha még hűségpontokat is be akartam váltani, akkor már nem működött, hibát írt, de nélküle oké volt. Nem szabad telhetetlennek lenni, 990 is jó ár érte.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vwpolopg #60423 üzenetére
Hát a panaszleírásba írd bele, hogy x éve is volt ilyen incidensed ennél az ügyintézőnél, akkor még elnézted, de másodjára már nem tudod, kéred a szükséges lépések megtételét, hogy ilyen ne fordulhasson elő másokkal se.
Illetve kéred a jogtalanul beszedett díj visszatérítését és a biztosítás lemondását. -
Varszegig
veterán
válasz
vwpolopg #60351 üzenetére
Engem meg ma már szinte kergettek a kedvezménnyel. Hozzáteszem nincs, és a tnél soha nem is volt hűségem.
Felhívtak a telekomtól, mondtam, ha biztosítást akar ajánlani, akkor már fejezzük is beNem, díjcsomagokról beszéljünk. Ok, azt mondja "régi" a díjcsomagom (Move S), és általában többet fizetek, mint annak az alapdíja (ja, mert volt rajta 2 hónapig egy 3 GB extra net, amit most visszatettem 1 GB-ra, mert már nem kell a 3, meg autópályaamtrica, parkolás stb, de a beszélgetés épp hogy ki van használva, rezeg a léc, hogy megyek move xs-re
, ezért nem akarok-e egy Next-et. Hát mondom nagyon nem, mert nagyon nincs kihasználva a beszélgetés rész, de ha olyat mond, ami ad nekem jó nagy netet (voip tiltás nélkül), akkor beszélhetünk. Elmondtam még, most hogy sikerült mindent felemelni július 1-ével szépen megemelni az árakat, csak azért nem hagyom itt a telekomot, mert a többi is szar, de ha lenne egy versenyképes ajánlat már tipliznék is. Erre kaptam ajánlatot 40 perc díjkedvezményre/hó 2 év rabságért. Köszi, nem. Akkor 1000 Ft havidíjkedvezmény 2 évért cserébe. Mondom semmiképp nem akarok hűséget, mert jelenleg inkább mennék, mint maradnék. Akkor ennyi, kb. alig-alig elköszönve letette.
Ennyire fogynak az előfizetők? -
válasz
vwpolopg #59091 üzenetére
igen, ezért is írtam a régit is, mert most nem találtam ilyen (számszerű) konkrétumot.
biztos van egy kategóriákra osztott lista, amelyből a meghatározott kategóriában lehet választani eltérő - hasonló paraméterekkel rendelkező - típust, ha a javítás nem kivitelezhető, illetve sem új, sem pedig felújított formában nem tudnak típusazonos készüléket biztosítani. -
válasz
vwpolopg #59087 üzenetére
kikeresik azt a kapcsolódó utolsó árlistát, amin még szerepel a készülék.
ott találok csak 110%-ot, ahol írtam róla - behivatkoztam - anno; #51105, de az részint más tészta volt - a *.pdf hivatkozásában olvasható -, meg itt; link, de ha elolvasod a most hatályos szerződési feltételeket, abban már másként van megfogalmazva. -
válasz
vwpolopg #57829 üzenetére
szia,
igen;
2. A Biztosított a Csoportos Készülékbiztosítási Szerződéshez a következő módokon csatlakozhat:
a. az újonnan megvásárolt Készülék értékesítésével egy időben, vagy a készülékvásárlást követő legfeljebb 60 naptári napon belül Nyilatkozat megtételével a Szolgáltató üzleteiben;
forrás: link
-
Soulfly842
addikt
válasz
vwpolopg #57250 üzenetére
Senkinek.
Egyidejűleg egy azon diákigazolvány számmal nem lehet két Like díjcsomag, illetve díjcsomagváltással sem lehet egyéb díjcsomagról sem váltani (még a rendszerek szempontjából is kiírja ilyen aktiválási szándék esetén, hogy ez a diák.ig szám már használatban van). Kivételt képez a like-ról nagyobb likere vagy Music XS-re váltás.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vwpolopg #57233 üzenetére
Sajnos én nem Telekomos dolgozó vagyok, de hátha a Telekomos fórumtársaknak van ötlete, működhet-e.
még egy 5let, hívd fel a webshopot van egy telefonszáma, amit napközben lehet hívni s kérdezd őket.
ha senkinek nincs ötlete, azt javaslom, hogy próbáld megrendelni egy új LikeS csomaggal, ha engedi megrendelni váltsd át a like300at utána azonnal.
Ha másnap felhívnak, hogy nem lehet akkor baj van..
fontos, hogy délután-este próbáld megrendelni mert a délelőtti rendelést aznap feldolgozzák, s a csomagváltás csak 00:00kor következik be rendszerszinten.Ha nem engedi akkor ha van bátorságod a like300at váltsd át s utána próbáld meg
Ha ugy sem engedi, akkor várj másnapig s akkor is próbáld meg.
ha akkor sem akkor sajnos marad az uj sim like s csomaggal telefon nelkul. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
vwpolopg #57225 üzenetére
like s csak dominorol valtassal vagy uj elofizeteskent kerheto.
azt viszont megkerdezheted 1430on, hogy ha a like 300at atvaltod move xsre vagy ha van tarifahuseg akkor valami like 300nal magasabb csomagra es megrendeled like sre a telót s a régit lemondod ha lejárt.
csak ezt a 1430 tudja megmondani, hogy mehet-e Így. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest