- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dse
tag
válasz
glacious #107586 üzenetére
szerintem elírás, nem elegendő alapossággal szerkesztették a szöveget
itt meg pláne (gyík):
"A Magenta 1 kedvezménycsomag mellé igénybe vehetek más kiegészítő szolgáltatást is? ... A Családi mobil opció alapfeltétele minimum két, azonos Telekom folyószámlán lévő lakossági Telekom mobil havi díjas előfizetés megléte. ... Az adott csoportba maximum 5 Telekom mobilszám vonható be (ebből maximum 3 Domino előfizetés is lehet). ... Utoljára frissítve: 2019. május 9."
ez a május 1. előtti állapot -
clon
senior tag
válasz
glacious #103664 üzenetére
Kifutó termék. amiből van pár tucat ami az egész ország területére leosztva elhanyagolható. Látható, hogy "nincsen készleten" (kifutó termék esetén ez annyit jelent ha elfogy nincsen utánpótlás) tehát szépen mutat a listában az ár mintha tényleg lenne jól árazott telefon.
-
Indian74
senior tag
válasz
glacious #103664 üzenetére
És még a Sony XZ 2 meg a Nokia 7 plusz,ezek is jó áron lennének ha lennének,de egyik sincs vagy már kifutó modell,vagy......
De csak egy kis történelem.....Én kb egy éve,volt egy meglevő elöfizetésem mellé (aranykártya kíméltség) és vettem egy vadonatúj elöfizetést,és törlesztő nélkül,csak is a Mobil S/korlátlan net csomagban INGYEN kihozhattam egy Huawei P10 Pluszt,kB akkor egy árban volt a Galaxy S 8-al(183e FT volt a listára)
Na ez szerintem az akció -
Intel fan11
őstag
válasz
glacious #102371 üzenetére
Régi csomagom van! Magenta 1es vagyok! Telóm hűség ideje dec 4-én jár le. Az otthoni csomagban a vezetékes teló és a net dec 5-én a tv 2019.12.05. Jelenleg csak a telóhűségidő hosszabbítást látok otthoni csomagét nem.! Ha oda került a sor dec 5ike körül váltok új magentába akkor rám is vonatkozik nem? Meg elvileg ha mondjuk 3 gigás net csomagot kérek akkor duplát fogják adni!
-
törölt tag
válasz
glacious #100005 üzenetére
Az odáig stimmel, nálam is megszűnt ez a szám, miután fiókot hoztam létre, immár jelszóval. De! Ahhoz, hogy ez a változás megtörténjen, először meg kell adni a számot. Tehát védve vagy, ez fontos.
Ez az a pont, ahol nem kerek a történet, ezen a részen maga a panaszos is csak feltételez, de tényeket nem tud mondani ("állítólag" és "ha jól értettem").
Mindettől függetlenül a panasz kezelési módja sem helyénvaló, ezt el kell ismerni.
-
MATEO6600
őstag
válasz
glacious #99931 üzenetére
Nem is célom 4G-n szörfölni, csak netem legyen.
A kérdés akkor az, hogy ennyi időre hogy jönnék ki jobban, ha ottani sim-et vennék, vagy használnám a Telekom AdatRoaming-ját, amiről viszont semmi értelmeset nem bogóztam ki, hogy mennyibe kerülne nekem. Le van írva mennyi az adatforgalmi díj, és hogyan kerekítenek, de ebből nem sakkoztam ki, hogy pl 1 Giga netezés mennyibe kerülne. -
-Ben-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest