- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610 #646 üzenetére
Nem, mivel tegnap este 0MB volt, ma pedig már 1024MB-ból számol vissza felé. Holott min. 2GB-ról kellett volna indulnia (idáig legalábbis így volt)
-
-
nemi
tag
hello,
van 1800-2000 körüli pont az aranykártyámon. Érek vele valamit vagy csak nagyzolásra jó ? -
-
attisx
addikt
Gyerekek erre varjatok gombot.
Ma 0 órakor levették a 2GB-s net csomagom havidíját. Mivel elvileg mostmár járna a +3GB is, reggel a 1777-en lekértem a csomag állapotát: Az automata szerint ''...még 1024MB adatot forgalmazhat kedvezményesen.'' WTF
Kétlem, hogy a kikapcsolt telefon 7 azaz hét óra alatt leforgalmazott 4GB adatot... -
stichus
tag
az attól függ, mint böngészel. ha pl youtubot nézegetsz, akkor hamar elfogy. a böngészési időnek nem sok köze van az adatmennyiséghez. 1 óra alatt forgalmazhatsz akár egy 1mbt, de akár 1 gbt is
-
-
szente
addikt
hali!
azt szeretném kérdezni,hogy ha nem akarok sokat mobilon netezni egy hónapban csak ilyen 4-5 órákat max. valamikor meg semmit,akkor nincs valami ''napijegy'' mint pl a pannonál vagy adatforgalom utáni számlázás?muszály a net50re előfizetnem?köszi
üdv -
ANT
őstag
Onnan vettem, hogy kártya aktiválása után be akartam kapcsolni a Wap Startot. Erre közölte az automata, hogy nem fog menni a dolog, mert vmelyik másik csomag aktív. Erre lecsekkoltam menüből, hogy melyik, és az említett WAP domino plusz volt az aktív. És nem beszélt rá semmire az eladó (erre a csomagra nem is tudott volna, amennyit én WAP-olok!), egyszerűen alapból aktív volt a WAP csomag. Ennyi.
Szerk: ilyen van, én meg erről biztosítalak.
[Szerkesztve] -
1430
senior tag
Ezt meg honnan vetted?
Már miért kapcsolódna be alapból a wap plusz? Lehet csak jól rábeszélt az eladó, és bekapcsolta neked. Ilyen nincs, erről biztosítalak.
luxxy: díjcsomagváltás feltöltésenként is lehetséges a 1777/magyar menü/3/1/1 menüpontban. Ennyit igazán mindenki megtehet, hogy beállítja magának a kívánt díjcsomagot.
Az egyenleglekérdezés legkényelmesebb, leggyorsabb, de leginkább díjmentes módja a *102# és hívásindító gomb, aki akarja elmentheti a telefonkönyvébe is.
RAM: Univerzális egyenleg: Augusztus 1-től ha BANKAUTOMATÁN vagy T-PONTBAN töltöd fel az egyenleged, az automatikusan az univerzális egyenlegedre kerül, amit mobil vásárlásra is felhasználhatsz. Ha csak az újságosnál töltesz (akár online, akár kártyát veszel), az a normál egyenlegedre kerül. Tegyük fel hogy van még 500 Ft-od, feltöltesz még 3500-at ATM-en keresztül. Ha lekérded az egyenleged, akkor azt fogod látni, hogy 4000 Ft az egyenleged, melyből 3500 Ft mobil vásárlásra is felhasználható. Mikor telefonálsz, automatikusan a normál egyenleg csökken, de ha a példa szerinti 500 Ft elfogyott, akkor a 3500 Ft kezd el csökkeni a normál telefonálási szokásaiddal (beszélgetés, SMS, GPRS...). Viszont ha előbb egy lottót veszel, akkor az 500 Ft marad, a 3500 Ft csökken a lottó árával! -
ANT
őstag
Az univerzális egyenleghez nem tudok semmi okosat hozzátenni. Viszont a feltöltőkártyás buli annyiban tényleg megváltozott, hogy pl. régen megvehetted újságárusnál is, manapság már nem ad neked kártyát, hanem ő tölti rá a telefonodra az összeget. Aztán hogy ez visszaélések miatt van-e, azt megint nem tudom.
-
RAM
őstag
köszi, ezt néztem én is de nem találtam infókat.
Valahol azt olvastam h a kártyásfeltöltést már ki is akarják vonni mert sok a visszaélés?
a 3-ashoz: univerzális egyenleg. Most töltöttem fel kaparós kártyáról, de maradt az univerzális egyenleg 0 Ft, pedig a honalopn olvastam h aug.1-től már automatikusan ilyen a feltöltés (levásárolható készülék,autópályamatrica,stb).
lehet h akkor másra vonatkozik az aug.1-től ill. univerzális egyenleg,
tudjátok mik ezek pontosan? -
ANT
őstag
1. Egyenleglekérdezés a Domino központon keresztül történik (1777)
2. Sztem az 5000 Ft-hoz már egy éves elérés tartozik.
3. Ezt a kérdést nem igazán értem
4. Kód használatával vagy telefonhívással (1778)
Szerk: egyébként ha ezt[link]van türelmed végigböngészni, mindent megtalálsz benne.
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
do,inoközpontos egyenleglekérdezés 57Ft, az hol?
hány Ft-ért lehet feltölteni egy évre Domino-t?
mostani feltöltéssel már levásárolható az egyenleg?
milyen feltöltési módok vannak?
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
Szvsz nem választhatsz. Legfeljebb módosíthatsz a kártya aktiválása után a 1777-en. Meg arra is készülj fel, hogy a 600Ft havidíjas WAP csomag lesz aktiválva a kártyádhoz (GPRS Domino WAP Plusz). Ezt nem is tudod megváltoztatni, csak 30 nap után, ui. az első havidíj mindenképpen levonásra kerül, azaz a szolgáltatás egy hónapig élni fog, akár akartad, akár nem.
Szerk: attisx: melyik üzletben állítják át a díjcsomagot? Engem elhajtottak ilyen kéréssel a 1777-re, amikor vettem a dominós készüléket.
[Szerkesztve] -
luxxy
csendes tag
sziasztok! két sürgető t-mobile kérdésben várom a kedves hozzáértők segítségét.
1., domino nap díjcsomagban mennyi az sms díja? mert ezt nem írják ki sehol, csak a percdíjakat.
2., a t-mobile webshopban rendelt domino kártyás telók milyen tarifacsomagban érkeznek? alap a sima domino vagy lehet netán választani is h milyet kérek?
előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
baez
csendes tag
Sziasztok t-mobilos nettel kapcs. kérdésem lenne: most váltottam vodáról t-re, előfizettem az akciós 50+150M-s csomagra. Vodánál a macarás (bytemobile opt. client) tömörítéssel bőven elég volt egy hónapra a 200M (némi munka+átlagos netezés - levelezés, index, ilyesmi), de anélkül nagyon kevés! Kéne valami olyasmi mint a macara. Vagy egy módszer, amivel lehetne a T-hálózattal is használni a macarát. Mivel a T-mobile nem ajánl fel semmi ilyen lehetőséget (a pannonnal és a vodával ellentétben -
), az ügyfélszolgálatnál meg hiába kilincselek levélben, nem fárasztják magukat a válaszolással (telefonon meg kár lenne próbálkozni, a kislányok csak a honlapot böngészik, az meg nekem is megy). Szóval segítsetek! Van valami ötletetek? Másnak nincs ilyen problémája? Előre is köszi!!!
-
empé
csendes tag
Hi!
Első lépcsőben egy lemondó nyilatkozatot kell írnod melyben átadod a szám használati jogát édesapádnak,ezt berögzítik majd ha kell rögtön át is lehet váltani immár az ő nevére előfietéses konstrukcióba.A váltás és a szám apukádra iratása díjtalan,kedvezményes áru készüléket tud majd hozzá venni az átváltáskor,az ára a dominó kártya kiemeltségi szintjén múlik.(kék,arany vagy platina)Sim csere lesz,a számokat írjátok ki mert a régit le kell adni.Cégesen : http://t-mobile.hu/vallalati/_ugyfelszolgalat/dokumentumok/ ezek kellenek de sztem az egyéni vállalkozó magán névre vett előfizetést is ugyanúgy el tud számolni.
Remélem segített... -
Balinov
titán
Sziasztok,azt szeretném megtudni,hogy mik a lehetőségek a követktező szituban.
van a nevemen egy t-s (talán még westeles) domino SIM,amit jópár éve,apumnak vettem egy Domino 1ségcsomagban egy Siemens A35-tel egyetembe.Namost van-e lehetőség arra,hogy átírassam a kártyát édesapám nevére,aki egyéni vállalkozó. Nodehogy ne legyen a dolog 1xrü,azt is szeretnénk majd elintézni,hogy a pre-paid sim-ből előfizetéses sim legyen és ott is mindenhol édesapám neve szerepeljen,továbbá régi ''előfizetés- prepaid'' hez szeretnénk egy új készüléket is vásárolni. Lehetséges-e ezt így megoldani (valszeg sim csere is lesz,mert 100-as kapacitásu,westeles sim) ill. személyi,lakcímkártyán és vállalkozói igazolványon kíüvl milyen okmány szükségeltetik.
Előre is köszi a válaszokat,tippeket
üdv
Balinov -
T-Nagyon
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom:
Nem tudja beállítani magát az Opera Mini, és nem tudom hogyan kell ezt manuáliusan megtenni. Légyszi segítsetek!!!
Egyéb infók: K300i, T-Mobile-os, Wap Start wap-csomagot használok... -
Rover623
félisten
Nem tom' belefutott-e már itt vki...
Cégünk kötött csoportos mókát a T-mobillal: cég az előfizető, az egyes számlákat viszont a dolgozók fizetik...
Partner3 vagy mi a szösz...
Részletek a számláról:
- Üzleti Hívócsoport Szolgáltatás 2 (Havidíj: 0) = 500 HUF...
- idegen hálózatba 24HUF/perc (érdekes...mindegy hogy mikor, milyen időben)
- saját hálózatba 13HUF (szintén független az időponttól)
- cégen belül, egymás között: 25HUF...
Term. fenti összegek nettó értékek...
A kedves édes anyukájukat...40-50 számot érint nálunk, már három hónapja nem képesek azt a q*rta 25HUF-ot átírni a szoftverben 0-ra!!!!
Legalábbis az ügyfélszolgálat erre (''apró szoftverhibára'') hivatkozik...már amikor egyáltalán szóba állnak velünk...
Az üzletkötő egy alkalommal ''segített'': amíg nem rendeződik a dolog, ne fizessük be a számlákat...na de most már három hónappal késik némelyikünk, ha rájuk jön a kangörcs, a végén még kikapcsolják a számokat...az pedig durva lenne...ennyi dühös ember egyetlen ügyfélszolgálaton...
Csemege: van olyan szerencsétlen kollégám, akinek a számlájáról szívja le a T-mobil a zsozsót...szegény csak úgy mellékesen értesül róla már harmadik hónapja, hogy a kedvenc szolgáltatója néhány nappal korábban 40-50 rugóval rövidítette meg... -
djsenki
csendes tag
A t-mobile drága és köcsög de rá vagyok utalva mert mindenki t-mobilos és ha mondjuk pannonos lennék akkor még drágább lenne. Jah meg mostanába jönnek értelmetlen sms-ek aminek darabja 200Ft. A telefonszám ahonnan jön annak az utolsó száma mindig 1-el nagyobb. Ezt nem biztos hogy a t-mobile csinálta de no comment. Az emeltdíjas mms és sms fogadás le van tiltva. Aki tud pls segítsen.
-
-
Blaise
veterán
hi !
Egyik családtagomnak aug végén lejár a 2év rabság, valahol hallottam, hogyha újra aláír 2 évet, akkor újra vásárolhat akciós áron készüléket. Igaz ez ? -
blueye
veterán
Pedig ott van:
''
Hűségnyilatkozat időtartama alatt SIM kártyáját 14 naptári napon belül kapcsoltassa vissza. 14 naptári napot meghaladó felfüggesztésnél egy összegben kiszámlázzuk a nyilatkozatban meghatározott feltételes kedvezményt.
6 hónapot meghaladó szüneteltetés után az előfizetői szerződése megszűnik.
A felfüggesztés díja alkalmanként bruttó 1200 Ft.
'' -
-
evR
aktív tag
válasz
Viktor0610 #606 üzenetére
Igen, ezeket én is értettem!
A bibi pont ott van, hogy még van hűségszerződés (1év a 2ből)... pff..
Akkor ezesetben az lesz a megoldás, hogy kártya marad otthon, legkevesebbet kóstáló havidíjra átvált, hozzátartozó fizet.. Vagy valami ilyesmi.
Gondolom más megoldás nem nagyon lesz erre..
Ehhh! Nem véletlenül becézik ezt rabságnak... -
-
-
evR
aktív tag
Arra szeretnék választ kapni, hogy ha én kimegyek külföldre hosszabb időre, akkor van-e lehetőség arra, hogy felfüggesszem az előfizetésem? vagy valami hasonló...?
-
Heartka
csendes tag
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest