- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz dptrsk #57625 üzenetére
Február közepén váltottam, élőben, s 1 hónap már lejárt, uh. nem ez lesz az, de lehet valami hasonló miatt kaptam +1 gigát, csak hosszabb időre. Viszont ha így van s lejár s csak 1 giga lesz, megkeresem az eladót s ráijesztek ha pedig vmi csoda folytán 2 giga jár nekem, imába foglalom a nevét Amúgy tényleg azért mentem ebbe a NEXT helyett mert váltig állította hogy ugyanaz mindenben. Amúgy akkor még oldalukon volt ahol 1 volt ahol 2 gbot írtak, ezért is hittem neki! ugyanúgy a sebességre volt ahol tök más volt erre meg a nextre (mindegyik kevesebb volt, mint a: ) harmadik helyen meg mindegyikre a maxot írták... Kicsit keszekusza volt minden, minden aloldalon ás info volt...
-
Madwe
nagyúr
válasz szabogabor10 #57623 üzenetére
Lehet az eladó nagyon el akarta adni nekem. Másik csomagot akartam a 2 gigaval, de mondta hogy ebben is annyi van, ugyanaz a kettő csak ehez van spotify premium... Akkor nem pattogok nincs bovitom, csak a sima csomag!
Lugosi: epic fail, nem tudok olvasni... Köszi!
-
Madwe
nagyúr
válasz szabogabor10 #57618 üzenetére
Music m-em van. Amikor megkotottem, 2 gigat mondott az eladó. itt is annyit mutat amugy. De akkor lehet csak 1 gb van csak kettőnek jelzi? Nem értem... A 0.7gb forgalom mar valósabb de az is soknak hat...
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok. Music xl csomagban vagyok, elvileg van 2 giga netem meg korlátlan adatom spotifyra... Előző hónapban váltottam feltavon kb, de mar ott is furcsa volt... Most 1 hete van az új hónapban a számlázás és mar 1.6 giga elment, miközben nem csináltam semmit spotifyon kívül jóformán, meg eleve wifin vagyok otthon, út közben meg csak zenét hallgatok, semmi YouTube meg ilyenek... A 2 gigaba a spotify is beleszámít? Vagy ha nem, elképzelhető hogy valami hiba miatt nálam megis? Mert kizárt hogy ennyit 1 hét alatt elfogyasztottam! Régen sima 2gb adat 1 hónapig elég volt spotifyt is hallgatva ugy, hogy az is beleszámított minden más mellett! Igaz akkor csak normál nem high minőségen... Szóval eléggé ideges vagyok mert ez így átverés! Mondjuk meg nem jött értesítő hogy korlátozni fognak szóval lehet jó lesz ez, lehet csak az ios appjuk számolja bele az alapba is (mert ott van külön adatmennyiség kb 60000000 gb spotifyra meg 2gb külön. De az 1.6 ha pontos, akkor abban az is benne lesz!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest