- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
11752 - 11701
11752 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-06-22 09:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
-
hunvarlan
aktív tag
-
allein
addikt
-
hunvarlan
aktív tag
Persze. Mikor lenne jó?
Ma este 6 óra után amint hazaérek a steam nevem ugyan ez az ami itt van.
-
l.skywalker
titán
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok valakik esetleg ráérnénrk 1 The final shape utsó boss kill erejéig nem nagyon jönnek random társak hátha itt van pár ember aki megszán egy killel. Köszi előre is.
-
bunfi
őstag
-
Ry0K3N
senior tag
-
Rony949
addikt
Remélem ez nem számít politizálásnak. A hivatalos White House twitter rakta ki. (Agyabeteg ez az ember!)
-
l.skywalker
titán
-
Pedro78
senior tag
-
sting2
addikt
En is igy vagyok, ketten vagyunk egyenlore a klanbol, ha esetleg leszunk elegen ujrakezdok, mehetnenk majd regebbi raideket. hudeszerettem azokat. Ha jol latom visszatettek a regebbi raideket amiknek a kivetele miatt elkezdodott bennem az ellenszenv felejuk anno.
Es mar kezd derengeni, hogy ez a sokfele perk meg random loot is kergetett az oruletbe regebben.
A Wrath of the machine raid azóta sem került vissza..
Bekaphatja a játék!
Teljes melszélességgel rákanyarodtam a Halo új kiadására inkább. -
Pedro78
senior tag
En is igy vagyok, ketten vagyunk egyenlore a klanbol, ha esetleg leszunk elegen ujrakezdok, mehetnenk majd regebbi raideket. hudeszerettem azokat. Ha jol latom visszatettek a regebbi raideket amiknek a kivetele miatt elkezdodott bennem az ellenszenv felejuk anno.
Es mar kezd derengeni, hogy ez a sokfele perk meg random loot is kergetett az oruletbe regebben.
-
Tom5
addikt
Szitnén zenész. Witch Queen körül hagytam abba, előtte sokat toltam.
Most elkapott a régi feeling és nagyon sok tartalom is került bele azóta.
Részemről (főleg hogy 20EU-ból meglett a teljes upgrade) most deal.
Péntektől elkezdem a felzárkózást.
-
Pedro78
senior tag
-
Bazsi1987
őstag
Hali
Nagyon sokat toltuk foleg meg bneten, de a Witch Queen ota nem inditottam el a jatekot. Beragtam a bungie-ra, nem mintha barmit szamitana. Aztan lattam az egyre fogyo jatekosszamot es, hogy az uj kiegek is kabe kuka. Na aztan jott a maraton, ami nalam elso blikkre is kuka, es ahogy latom az is lett. Viszont hallottam errol a mai napi ossznepi dologrol, ugyhogy feltelepitettem ujra a jatkot ne az en lelkemen szaradjon ha becsodol ez az inkompetens banda. Na jo meg a hianyzo kiegeket is megvettem.
Érdemes megvenni? kb én is ott hagytam abba meg elég nagy akciót kapott a fullos kiadás. Mennyi tartalom lett benne el lehet majd lenni vele 100-200 órat újra?
-
Pedro78
senior tag
Hali
Nagyon sokat toltuk foleg meg bneten, de a Witch Queen ota nem inditottam el a jatekot. Beragtam a bungie-ra, nem mintha barmit szamitana. Aztan lattam az egyre fogyo jatekosszamot es, hogy az uj kiegek is kabe kuka. Na aztan jott a maraton, ami nalam elso blikkre is kuka, es ahogy latom az is lett. Viszont hallottam errol a mai napi ossznepi dologrol, ugyhogy feltelepitettem ujra a jatkot ne az en lelkemen szaradjon ha becsodol ez az inkompetens banda. Na jo meg a hianyzo kiegeket is megvettem.
-
Ry0K3N
senior tag
Beyond Lite óta nem játszottam vele. Azt sem érte meg megvenni. De vedd meg a kieget. Vedd meg a season passz. És grindold szét az agyadat fegyverekért amik használhatatlanok lesznek a következő kiegben. A core gameplay nem menti meg a játékot mikor van alternatíva értelmesebben eltölteni az időmet és a pénzemet. És most meg itt tartunk hogy sírba megy az egész jogosan.
-
pimpi001
tag
Jah enis igy vagyok. A guild ahol vagyok honapok ota halott. Rajtam kivul senki se aktiv. A frissites igen jol nez ki kivancsi les?ek mennyien esnek vissza az elso par heten.
-
l.skywalker
titán
Én jóval alacsonyabb intenzitással, de változatlanul játszok a játékkal. A június 9-ei frissítés pedig kifejezetten tetszik
-
allein
addikt
Szia, én nem kezdtem el másik játékot
-
pimpi001
tag
Szoval. Ti kitartotok a vegsokig vagy átpártoltok másik játékra. Reszemrol pve jatek halommal van ami kozul valogatni lehetne de az itteni pvp-t valahogy nagyon birom es hasonlot nem latni a piacon.......
-
pimpi001
tag
Szoval megoldas nincs. Akinek ez esik igy jart? Mar van 180 ami mehet a levesbe?
-
l.skywalker
titán
Igen ez sajnos egy ismert hiba:
Destiny 2 Known Issues and Vital Information – Bungie HelpArms Week
Players are unable to spend their earned Combat Telemetry at Ada-1. -
pimpi001
tag
Skacok. Arms week. Quest-ek kesz. 3 bow mod behuzva. Van 90 combat telemetry. Nade mikor ada-t meglatogatom azt irja 0 van. Ezmost bug vagy valamit kihagytam?
-
pimpi001
tag
Skacok. Guild van ami nem halott? Az enyem total ures. Rajtam kivul senki sem tolja mar vagy fel eve.
-
allein
addikt
Üdvözlet újra
-
sting2
addikt
-
norti
addikt
-
JenciHUN
aktív tag
Nálunk a srácok nyomják még - újra 3 hónap után, és néha belenézek.
Szerintem, ez most tényleg túlmutat, a megszokott középszeren, pedig 6000 órát biztos belevertem a 10 év alatt.
Érződik, hogy a Marathon nagyon mellé ment, és ez a szezon bőkezűbb mint valaha.
Tele új dolgokkal, sok részletében megujúlt felület , a hangzás is javítva lett, stb.
Destiny 2,5 kis túlzással.Új játékosoknak mennyire érdemes elkezdeni? Most elég jó áron van a legacy content pack.

-
sting2
addikt
Nálunk a srácok nyomják még - újra 3 hónap után, és néha belenézek.
Szerintem, ez most tényleg túlmutat, a megszokott középszeren, pedig 6000 órát biztos belevertem a 10 év alatt.
Érződik, hogy a Marathon nagyon mellé ment, és ez a szezon bőkezűbb mint valaha.
Tele új dolgokkal, sok részletében megujúlt felület , a hangzás is javítva lett, stb.
Destiny 2,5 kis túlzással. -
allein
addikt
Sziasztok. Azért nem semmi az új DLC ára
elmennek a pitsába, közel 3800 óra után eljött a pillanat amikor abbahagyom. -
redhunter
senior tag
-
ldave
félisten
Két hét múlva nem lesz itt semmilyen új dlc, nem tudom mire gondolsz? Akkor mutatják be.
-
pimpi001
tag
Skacok. Ha az uj dlc 2 het mulva megjelenik azzal vege lessz az episode heresy-nek? Vagyis ha megvan a lv200 de meg semmit se vettem ki akkor most panikszeruen szedjek ki mindent?
-
sting2
addikt
-
wjbhbdux
veterán
Kiírta most hogy márc 25-től nem lehet platformokat eltávolítani a bungie fiókból, úgyhogy mindenki nézze át jó helyre van-e kötögetve.
-
Balazs_
senior tag
-
allein
addikt
Sziasztok. PC esetében, 4K, minden videó beállításnak high-re kell állítani?
-
Pedro78
senior tag
-
ldave
félisten
Hát, ha van akivel multiban letolnád, akkor igen, de a Witch Queen volt a sztori csúcspontja, a Lightfall meredek zuhanás, ahonnan a Final Shape egy picit vissza tudott kapaszkodni. Egyedül szerintem nem éri meg belevágni.
-
Pedro78
senior tag
-
allein
addikt
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok, búék mindenkinek. Szeretnék egy kis segítséget kérni, nem szoktam egyáltalán PC-n játszani, mai nap kivétel, van kettő HD+ monitorom, milyen beállításokat kell elvégeznem annak érdekében, hogy mindkét monitoron fusson a játék, tehát a két monitor egy monitorként működjön a játék alatt. Win+P gomb, extend, nem történik semmi, a játék videó beállításaiban, window mode teljesen mindegy mire rakom, lehet valamit az nvidia beállítasokban kellene módosítani?
Nincs AMD kártyám, ezt anno EyeFinity-nek hívták, Nvidiánál pedig most Surround-nak.

A Span displays with Surround opciót kipipálod és a Configure gombbal be tudod állítani a dolgokat. -
allein
addikt
-
maajsz
senior tag
Sziasztok, búék mindenkinek. Szeretnék egy kis segítséget kérni, nem szoktam egyáltalán PC-n játszani, mai nap kivétel, van kettő HD+ monitorom, milyen beállításokat kell elvégeznem annak érdekében, hogy mindkét monitoron fusson a játék, tehát a két monitor egy monitorként működjön a játék alatt. Win+P gomb, extend, nem történik semmi, a játék videó beállításaiban, window mode teljesen mindegy mire rakom, lehet valamit az nvidia beállítasokban kellene módosítani?
Szerintem a játék ilyet nem tud.
-
allein
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
11752 - 11701
11752 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hamarosan...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Diabetes - Cukorbetegség
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Formula-1
- Linux felhasználók OFF topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Apple Watch Series 10 42MM 94% (1év Garancia)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFC4MG/A) Silver -3 év garanci
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
ez ráadásként vicces tekintve a bungo nagyon egyértelmű nézeteit