Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Pxs #105555 üzenetére

    Ideális esetben annyi, ha meglévő előfizető (pláne platina vagy arany kiemeltséggel, akiknél nem vizsgálják és bírálják el külön a részletfizetést sem) és havi díjas előfizetésről van szó, akkor mehet gyorsan.
    Új, vagy meglévő, de problémás előfizetőnél, illetve olyan konstrukciónál (például Domino, ahol vizsgálni kell, mennyi feltöltős van a nevén), nő az időintervallum.
    A jóváhagyás a kulcs, onnantól már valóban gyors, a kérdés az, hogy addig mennyi idő telik el.
    Nekem mindig úgy működött, hogy egy adott munkanapon ha 13:00-ig leadtam a rendelést, az azon a napon délután már a futárszolgálatnál volt és a következő munkanapon kézhez is kaptam- minden előfizetésem platina vagy arany kiemeltségű -, de egy kivétel volt, amikor szembesültem a havi díjas kontra Domino konstrukciós különbséggel:
    Azonos napon és időpontban - 2 perc eltéréssel - rendeltem két készüléket, az egyiket saját részre, havi díjas konstrukcióban - meglévő előfizetés, hűség meghosszabbítása -, a másikat Domino konstrukcióban, a feleségemnek.
    Mind a két készülék volt raktáron, a havi díjas előfizetéssel rendelt megérkezett a következő munkanapon, a Domino csomagos viszont csak egy nappal később.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák