Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
én egy időben mobil garázsban gondolkodtam, mert a területbérlés az önkormányzattól pár ezres négyzetméterenként szerintem, csak aztán lusta voltam utánajárni az egésznek, pedig a motornak túl nagy alapterület nem is kell...
-
tboldi
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Akkor hajrá, nem foglak megakadályozni.

(#77994) canniball: Csak azt nem értem akkor miért korábban tartják ahelyett hogy későbbre tették volna...
Há' mer' különben a hajókat a kutya se nézi meg.
-
dugynok
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Még műszaki se kell rá, elég, ha van rajta rendszám.
-
törölt tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Figyu! Mennyire lehet szar az a furgon? Ahhoz, hogy utcán tarthasd, fizetned kell a kötelezőjét, súlyadóját, és kétévente vizsgáztatnod kell. Minél szarabb, annál neccesebb a vizsga. Egy utánfutóval sokkal egyszerűbb/olcsóbb a story, főleg, ha fék nélküli. A motorral a belsejében azt sem olyan egyszerű odébb rakni. Főleg vonófej nélkül, felbakolt híddal, rögzített kerekekkel. Bele vmi egyszerű riasztót, és ennyi.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Nem tudom, nem értek a lovakhoz. De valamiért mégse csinálja ezt mindenki.

-
CyberPunk666
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Mire? hogy egy furgonban volt, amikor ellopták?
A furgont, max elvontatni tudnák.Amúgy beszéltem anno a casco ügyében a biztosítóval és kb azon túl, hogy az indítás ne legyen megkerülhető, és meglegyen a két kulcs, más feltétel nem volt.
Most mivel lehetne jobban belekötni abba, hogy a furgonból loptál el, mint abba, hogy az utcáról?
TommyNagz
Az ottlakóknak is?
Nálunk ingyenes, de ha fizetős lenne, lakóként járna matrica.Somatom
Köszi, megnézem.
De az nem lenne túl csábító? egy szarfurgont max akkor néznek meg, ha kifigyelik, egy utánfutó viszont önmagában is jó üzlet nekik. Nem?
Meg nehezebb mozdíthatatlanná tenni is. -
törölt tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Dobozos utánfutó? Leveszed róla a vonószemet, teszel a helyére valami spéci csavart. Egyszerűbb vizsgáztatni, mint egy furgont, meg a biztosítása, súlyadója is kevesebb.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
nálunk a qrva lakótelepen fizetős a parkolás
első kocsi 2500 az még oké, de a barátnőm hozzám költözött, és neki is lesz autója (azaz van, csak épp áll....) nem elég hogy be kell magamhoz jelenteni, még pluszba 30-40ezer ft lesz neki az éves parkolás. -
canniball
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Ugyan már! Butapest is csupán egy falu, csak nagyobb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ath!
Ha a többi egyáltalán nem érdekel akkor csak a gumi miatt szerintem nem érdemes kimenni.Mosquito34!
Tudjuk hogy neked a seggedre van tapadva a Vara, ezzel nem mondtál semmi újat.
tboldi!
Húb@zz, én azt hittem idén ez lesz az AMTS helyett, de látom két külön rendezvényről van szó...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Mozgásképtelenné teszem, kiszerelem mondjuk az aksit, meg a benzincsövet.
Vagy bármi egyéb ilyesmit.
Fél óra alatt mozgásba lehet hozni, ha kell és nyilván a tolvaj nem fog mélyreható analízist végezni, hogy mik hiányoznak honnan, hogy induljon...Jah és közvetlenül az ablakom alá parkolnék + riasztó.
Ennél egy garázs sem biztonságosabb.
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Nekem csak annyi a bajom, hogy mire lesz motor nem lesz szabad parkoló, előre lefoglalni és fizetni havi 4-5K-t meg nem vagyok hajlandó.
Ja és a parkoló helyemet is vissza akarom kapni, pontosan ugyan azt. -
tboldi
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
szar, gagyi, kopott, baromi olcsó
...és annál könnyebb ellopni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
Olyan kell, ami szar, gagyi, kopott, baromi olcsó és az se zavar, ha vontatni kell odáig.
Az egyetlen feltétel, hogy ne minősüljön közterületen való tárolásnak, hogy forgalomban kell tartani.Először ez egy agyament ötletnek tűnt, de minél jobban körüljárom, annál inkább kezdem zseniálisnak érezni.
Úgyis akarok pályázni, legalább a szállítóeszköz is meg lenne oldva xd. -
Geresics
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ez k*rva jó ötlet! Kb. 10 havi bérlet áráért már van választék is!
Csak el ne vontassák!
-
CyberPunk666
senior tag
Már azon gondolkozom, hogy veszek egy furgont, megállok vele lent a ház előtt és abban tárolom.
(mielőtt rögtön adnám a tolvajok alá a szállítóeszközt is, azért a kocsit mozgásképtelenné tenném.)
-
-
ath
senior tag
erre az exposra mennyire érdemes kimenni? különösebben semmire nincs szükségem, csak gumira.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
TommyNagz
üzenetére
A közösképviselő kitáncolt az üzletből, miután kiderült számára, hogy a motor nem egy robogót jelent.
Az a baj, hogy minden kiadó/eladó garázs relatíve messze van. Pont ott nálunk nincs egy se. Pedig garázsok vannak, csak nem eladó és nem kiadó.
Próbáltam volna üzlethelyiséget bérelni tárolás céljára, de motort ott sem lehet (mi lenne, ha motorszerelő üzletet akarnék nyitni, az mehetne?)
-
TommyNagz
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Te vettel tarolohelyseget a hazban ugye? Vagy az egy masik kollega volt
-
CyberPunk666
senior tag
Kicsit kezdem unni ezt a tárolókeresést.
Nevetséges, hogy olyan helyeken nem lehet motort tartani, hogy nincsen semmi a helységben, csak a csupasz falak, de nem lehet benne egy motor. Mert a motorok mint tudjuk naponta robbannak és gyulladnak fel, de ha meg is történne, akkor sincsen ott semmi, ami kigyulladjon...
Kb a saját füstje el is fojtaná a lángot, meg nincs ami továbbvigye onnan.Idióta szabályozás...
-
canniball
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Városon belül valóban nem, de nem mindenki Pesten lakik...
-
zgospel
őstag
válasz
Lomha 8V
üzenetére
A bűn rossz nem kifejezés.
Nekem 3 rövid városi menet után szanaszét szakadtak rajta a varrások, úgy nézett ki utána, mintha 8-10 éve napi használatban lenne... Mondjuk az is igaz, hogy azóta nem romlott az állapota, de ennél szarabb már nehezen lehetne 
Ami pozitívum, hogy jól blokkolja a szelet, kellően melegen tartja a térdeket, illetve hogy séta közben is fixen a helyén marad. De azt kétlem hogy egy esés alkalmával sokat számítana.
-
canniball
nagyúr
válasz
-Mike-
üzenetére
"2017-ben a Budapest Motor Fesztivál új időpontban, február végén kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb, ’A’ pavilonjában! A látogatói összetétel tekintetében a rendezvényhez jobban igazodó Budapest Boat Show-val egy időben várja majd a látogatókat."
LOL!
- Tegye fel a kezét akinek van autója/akit érdekelnek az autók!
- És most az, akinek van hajója/akit érdekelnek a hajók!
Btw az időpontválasztás is remek, biztosan sokan fognak február végén motorral menni...
-
Geresics
addikt
Az egyik facebook csoportban közzétettek egy rendezvény-naptárat, amit én azóta kibővítettem, és feltettem a honlapomra. Ha tudtok még motoros rendezvényekről, kérlek osszátok meg velem, és azokat is beleírom!
Nem, ez nem egy YouTube videó, és igen lesz@arom a nézettségét.
Itt tényleg arra törekedtem, hogy legyen egy országos és használható rendezvénylista...Szerk.: idővel minden rendezvény kap majd linket
-
Lomha 8V
addikt
-
-
Lomha 8V
addikt
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ez a cucc bűn rossz. Nekem egy szezon alatt elengedtek a varrások, össze-vissza deformálódott az anyag, mindig szenvedés volt a felrakása. Akárhogy meghúztam, három lépés után lecsúszott a térdemről, nagyon utálom. Ez persze nem jelenti azt, hogy Te is így jársz vele, de én inkább az Asesso protektoros térdmelegítőket fogom nézni ezek után, azt sokan dicsérik. Ráadásul magyar gyártmány.
-
Vettem térd védő/melegítőt. Hát én nem tudom de már taszasszal bele fogok főni.
-
Topiccsendőr
addikt
Nem.
A kerdes bonyolultabb ennel.
Az "ert hozza" kifejezest definialjuk.
Kijon egy mernok az iskolabol. Elromlik a 30 eves szogegyszeru membranvezerleses 2T robogoja. Tisztaban van a motor mukodesevel, megsem fogja tudni megcsinalni, csak rengeteg ido mulva kovetkezteti ki, mi baja, kiserletezesek soran.
Van egy troger szerelo. Keveset tud az elmeletrol, de a hibajelensegeket megtanulta, es megtanulta ezeket elharitani. Nagyjabol van kepben. Ha valami szokatlan hiba tortenik, akkor van bajban, illetve nagyobb hajlama lesz hinni dolgokat.Ez egy egyszeru szakma szerintem. Egy nagy lego. Van manualod, ertekeid. Ezeket ha betartod, nem tudsz nagyon hibazni.
A problemat akkor okozzak maguknak a szakemberek, amikor okosabbak kezdik magukat erezni,es egyszerusitenek, nepi megfigyeleseken alapulo diagnosztikat csinalnak, mert
A., Lustak
B., Nincs penz arra a muszerre, amivel merni lehetne egy bizonyos jelenseget.
Ez vezet a hit vilagaba. Amikor hallas utan megmondja valaki, mivel van baj. Amikor dorzsoljuk az olajat az ujjainkkal, ey megallapitunk valamit.Tasi videoi erdekesek.
Vagy nem tudja kifejezni magat, es egy mondaton belul 3x valt temat, csak ezt nem arulja el, vagy tenyleg nem latja at nehany dolog mukodeset.
Amit meg megallapit kezratetellel, pl hogy szemlelteti egy dugattyuval, hogyan tori meg az olajfilmet a hengerfalon. Nem vall nagy rendszerszintu gondolkodasra. Az elmelete alapjan nem hordosan kellene kopnia a hengereknek, hanem az also es felso holtponton, hiszen ott megall a dugattyu.
Esatobbi.
Ennek ellenere. Ha igenyes munkat csinal. Ertsd, kicsereli azt, ami rossz, beallitja arra az ertekre, ami le van irva, stb. Mi bajt csinalhatna?
Mit tud elrontani?
Nem a munkaja minoseget osztalyoztuk, hanem azt, ami a videokban van. Az meg szerintem szar.
-
demars
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem sokon múlt, hogy nem mentem el azért a vasért, amit múltkor linkeltem. Itthon lebeszéltek róla, hogy minek nekem két gép, mikor sosincs időm motorozni?!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
dt
-
CyberPunk666
senior tag
Ha az embernek nincsenek nagy igényei, csak valami "szarmotor" kell, amit lehet ütni vágni, akkor létezik olyan, hogy relatíve olcsón terepezés?
Gyakorlás és tanulás miatt szeretném. Sárban, földön, csúszósan tolnám, valami kisebb motorral.Azt mondják úgy lehet megtanulni rendesen motorozni, majdnem büntetlenül.
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pedig a Banditosok pont ezen tanakodtak régebben, hogy volt, aki még 30 000-et elment a már búgó váltóval gond nélkül....
-
Topiccsendőr
addikt
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A pittinges váltófogaskeréktől búgó váltó sem?
Én arra a búgásra gondoltam... -
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A "rengeteg meghibásodás" szvsz pipa a légolajos nagybanditoknál.
Mármint ami a váltóbúgást illeti.
Igen, ismerem hogy viszonyul hozzájuk, igyekeztem csak a lényegre koncentrálni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért ez nem annyira bíztató, ha kevesebb az olaj és még a felületkezelés is gyengébb.... -
Topiccsendőr
addikt
Ha rosszul lenne megtervezve az olajzasa, akkor annak mar szeriahiba lenne a neve, es rengeteg meghibasodas lenne. Ennyire nem lehet elrontani egy olajzorendszert. Ha ennyire keves olajat kapna, akkor a csapagyak is gyenge pont lenne.
A feluletkezelese ha mas, akkor inkabb ott van a kutya elasva. A gsxr 1100 tulajdonsagairol mondjuk tasit nem kerdeznem, mert egyertelmuen a legjobb motor a vilagon. Szerinte.
A feluletkezelese meg indukcios edzes, esetleg cementalas. Ha sporolasbol nem edzettek meg rendesen, akkor (es ez a legeletszerubb) tud kulonbseg lenni koztuk. -
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Pedig valaki említette (talán Tasi egy videójában?), hogy valami olajjárattal is kevesebb van a Banditban a váltónál (csak a helye van), mint a GSXR1100 blokktársban, valamint elvileg a felületkezelése is kicsit más. És ugye ott jóval kevésbé hajlamos erre a váltó.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Oké, de az EP adalék miből kerül rá? Az olajból...
-
HSM
félisten
válasz
TommyNagz
üzenetére
Ez jó!
De azért kedves, hogy read only módban azért visszacsatoltál. 
(#77928) persuader: Az első pontod teljesen jogos, azt nem vettem számításba. Bár ha abból indulok ki, hogy pl. az SV650 is már eléggé rángat 2000rpm alatt, akkor +2 hengerrel is kaphat azért a váltó, ha sokat krúzolsz alapjárat közelében, és egy 1100-1200-as motorral már ilyet lehet.
Az olajozós dolognál viszont pont erre gondoltam, hogy alapjárat közelében annyira alcsony az olajnyomás (kocsinál 0,7bar ugye a varázs-szám /1000rpm, motornál nem tudom a pontos számot, most nincs kéznél a bandita szervízkönyve sem), szóval szerintem ez egyáltalán nem mindegy, hogy 1000rpm-nél 0,7 baros olaj csordogál ki a furatokból, vagy mondjuk 5000rpm-nél 3,5 barral spriccel szanaszét...
Jó dolog az az EP adalék, de ahogy írod, jobb azért ha olaj is van a felületek között. -
Topiccsendőr
addikt
Az alacsony fordulaton, ahol egy sornegy rangat- az azert rangat, mert alig van ero. Kevesebb hengerrel nagyobb lenne a terheles. De 4 hengerrel harmatgyenge, amikor rangat.
Ezt en nem vennem szamitasba. Meneszto is van.
Olajozasa nem olyan, mint egy siklocsapagynak. Itt az olajfilm sztatikusan tapad a femre, illetve az olaj a tengelyek furataiban fut, es az locsolja a valtofogaskerekekre, de itt nem a mennyiseggel lesz a baj. barmilyen olajfilm is van, az meg fog szakadni. Ha nem szakadna meg, eleg lenne az autoolaj. Ahol megszakad, a ket felulet osszeer, hovillanas lesz, amivel reagal az olaj ep adaleka. Igy nem fog elkopni, de nem beszelhetunk olyan kenesrol, mint egy hidrosztatikus csapagynal, ahol teljesen el van szeparalva a ket alkatresz, es fordulatszam fuggvenyeben a ket alkatresz kozotti olaj nyomasa no. Igy nem is fog javulni a kenes a valtonal, legalabbis a tobb olaj nem egyenlo a jobb kenessel, mert ugyis kinyomja.
Nem ilyen okokat feltetelezek.
Nekem nem all meg ez az allitas, hogy alulrol nem szaban nagygazt adni. -
zgospel
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Akármelyik használtautókereskedőhöz menj be nyugodtan ezzel a kérdéssel, szinte mindegyik kereskedésnek megvan erre az embere.
Nem tudom hogy kell-e valami plusz vizsgára elvinni külföldi motor esetében, ha igen, akkor meg a legközelebbi olyan kereskedőt ajánlanám, aki motorokkal is foglalkozik, mert nekik is biztos megvan erre külön az emberük, meg a motort is tudják mozgatni.
Igaz ez nem külföldi volt, meg nem is motor, de autóvásárláskor nekem 6 ezerért ajánlgatták mindennel együtt az utolsó papírfecniig a névreírási procedúra elintézését (eredetvizsga, okmányiroda), és 2 munkanapot mondtak rá.
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Viszont magasabb fordulaton a motor járása is egyenletesebb, ezenkívül az olajozása is jobb (mármint a váltóra gondolok itt most). Ez bőven ellensúlyozhatja a nagyobb nyomatékot véleményem szerint.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Probaljatok gyakorlaton valahogy frecskahoz kerulni.
Nekem nagyon szimpatikus a hozzaallasa. -
Van valakinek olyan ismerőse aki tud intézni külföldi motor forgalomba hozást MO-n? Ergo itt van, kinti papírok és helyettem ő lót-fut a papírok miatt némi pénzért cserébe.
Kösz! -
Horvi
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
A blog jó ötlet

-
CyberPunk666
senior tag
-
Horvi
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Majd ha elkezdődik a képzés meg már körvonalazódik pár dolog be tudnál róla számolni? Akár privátban is mert érdekelne a dolog. Gondolkoztam rajta anno én is, hogy jelentkezek.
-
CyberPunk666
senior tag
Beadtam a jelentkezést a MAMI esti képzésre, kíváncsi vagyok, hogy mit lehet megtanítani alig ~300 óra alatt, aminek a fele elmélet, a fele gyakorlat.
Sajnos a műhelyben munka kizárva, mert nem ez lesz a fő foglalkozásom, csak hobbi. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nagyjából én is ezekről tudok, nem nagyon hallottam hogy különösebb típushibái lennének.
A futóműve hasonló mint az 1999-es SV650-nek, nem feszes, inkább puhább, túrásabb.
Tehát akkor nem is biztos hogy attól mennek szét a váltók, azon már én is gondolkodtam hogy inkább itt is az lehet a gond mint minden más motornál.
Hogyan használja a tulaja, ugyebár ez minden motornál így van.
Aki kíméli nagyobb a valószínűsége hogy tovább fogja bírni a váltó is meg a blokk is, és ez elmondató az egész motorra.(fék, váz stb....). -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Tul sok problemarol nem tudok en sem, olvastam, hogy a valto sok felhasznalonal futyul, de hatalmas a szoras, valaki 30 ezret belerak meg a sikito valtoba, ugy hogy hasznalt motort vett, es nincs baja. Irtak azt is, hogy kerulni kell az alacsony fordulatrol kigyorsitast. Igy kerulheto el a valtokopas. Ez szerintem nem allja meg a helyet. Alacsony fordulaton nincs akkora nyomatek, 4000-7000 ig a legnagyobb, kb ugyanakkora. Ha kap a valto, akkor a ket fordulat kozott kapja a legnagyobbat. Alatta, ha hasznalod a kuplungban van meneszto, a hatso lanckerekben ugyancsak meneszto van, hogy a szogsebesseggyorsulast kisimitsa, es ne rangassa szet. Szerintem ha szet kell hullania, azt akarhogy hasznalod, szet fog hullani. (Maganvelemeny)
Nyakcsapagy erzekeny, rugoi puhak, elol-hatul.
Amugy meg fesszab, generator, lancfeszito az osszes japannal gond lehet, sot igazabol az osszes gyartmanynal. Ezen sporolnak a legtobbet. Szoras kerdese.
De a motor maga rengeteget kibir. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persu, te mennyire vagy képben a 1996-2001 között gyártott 1200cm3 Banditákkal?
Azt tudom róluk hogy a váltó szokott szarakodni, de ez a jelenség azoknál szokott előjönni akik alacsony fordulaton váltogatják el, és onnan nagy gázzal húzatják ki a gépet.
Ezen kívül nem tudok róla hogy lenne típushibája.
Te tudsz még valamit ami előszokott jönni náluk? -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Mert fekpadon van.
Erdemes megnezni mennyi benzin pattan le a szivoszeleprol, (okadja kifele a benzint, holott szivja) illetve fordul meg a gazoszlop attol, hogy nincs airbox, illetve ha ez a gazoszlop ujra atmegy a fuvokan, akkor 2x es benzint visz magaval.A megoldas mindenesetre nagyon erdekes, hogy a reszterhelestu egyben fuvoka is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gázelvéterkor miért ejti ilyen lassan a fordulatot?
-
Topiccsendőr
addikt
-
zgospel
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Egyik oldalról tengermély respektáció neki, nagyon komoly. És még irigykedek is mert van rá pénze is meg ideje is, hogy ilyeneket csináljon. Minden ilyen Föld kerülő motorosra irigykedek valamilyen szinten, természetesen ez az irigység pozitívan értendő
Ha nekem is lenne pénzem és időm rá, simán csinálnám hogy hónapokig kb le se szállok a motorról
Remélem majd egyszer bejön 
Másik oldalról én nem azért nem motorozok már 10-12 celcius alatt mert papírkutya vagyok (városban még egy-egy rövidebb út belefér 4-5 fok felett), hanem rengeteg más racionális indok miatt, hideg, csúszik, ízületek, stb stb

-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Van aki 7 évig készül, de az nem adja fel a második napon, még ha amúgy tényleg kurvakemény is.
7 év alatt mindenre fel lehet készülni. Ha nem csak vársz, hanem készülsz persze...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Asztrofotózás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Wise (ex-TransferWise)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

első kocsi 2500 az még oké, de a barátnőm hozzám költözött, és neki is lesz autója (azaz van, csak épp áll....) nem elég hogy be kell magamhoz jelenteni, még pluszba 30-40ezer ft lesz neki az éves parkolás.
Remélem, jövőre visszacsinálják.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja és a parkoló helyemet is vissza akarom kapni, pontosan ugyan azt.
Kiállításkor meg jobb oldalon a bejárat mellett fogok majd állni.

De azért kedves, hogy read only módban azért visszacsatoltál.

Ha nekem is lenne pénzem és időm rá, simán csinálnám hogy hónapokig kb le se szállok a motorról