- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Auchan 98-ast tankoltam régebben, abban a mérési adatok szerint nem jellemző etanol. (lásd pl. itt)
Persze a prémiummal biztos jobban megy minden
-
kcsa
veterán
válasz
yodamastah #101519 üzenetére
"Amúgy én most tervezek lemenni a horvát tengerre 28 lóerős motorral "
Írd csak ki azt a szót, amit nem mertél
-
kcsa
veterán
válasz
Geresics #99478 üzenetére
Nem a bónusz bukás a legnagyobb tétel manapság. A kulcsszó a károkozói díjszorzó: bukó a bónusz ÉS pluszban jön rá egy szorzó, csak úgy,ahogy a biztosító ászfjében szerepel.
Erről én is múlt hét óta tudok, amióta asszony lezúzott egy i3-at (plusz saját autót persze...)
-
kcsa
veterán
válasz
runner 125 #94254 üzenetére
Nem csak középről lehet széttolni
Tekerős pofája a dugattyúra, a másik meg a féknyeregre kívülről, és összeszorítod tekeréssel. Tádám
-
kcsa
veterán
válasz
V.Stryker #93416 üzenetére
Nem kell ide Gsxr... Fater vagy 20 éve kórházban volt a traumatológián, szomszéd ágyon egy olyan forma srác feküdt mint a filmekben: kb a talpától az álláig gipszben, néhány lyuk célzottan kihagyva persze, közben minden testrésze drótkötélre felkötve és lógott egy vas szerkezetről,barátnője bébipapival etette. Na ő egy Sámsonnal ment haza a csajtól este, hiányos közvilágítás, ahogy az szokott.
Csak napközben leraktak az egyik sötét foltba egy sittes konténert...
-
kcsa
veterán
válasz
z123456789 #92438 üzenetére
Ne menj sehova, már senki nem számít a motorosokra, engem is ma löktek fel...
-
kcsa
veterán
válasz
Topiccsendőr #91543 üzenetére
Ford topikban ezt pár embernek próbáltam elmagyarázni, de csak odáig jutottak utána is, hogy 6 sebesség = alacsony fogyasztás. Azóta nem szólok bele.
-
kcsa
veterán
válasz
FIREBLADE78 #91353 üzenetére
Nézd, nekem te szóltál be először, és rögtön gyökérrel kezdtél. Eddig se vártam sokat, de ez sok volt. És továbbra is tartom: csak ezért regisztrált, nekem gyanús hogy nem a teljes sztorit olvastuk.
-
kcsa
veterán
válasz
FIREBLADE78 #91351 üzenetére
Ja tényleg, el is felejtettem hogy én vagyok a hülye, nem aki nekem beugat. kiskacsa... pont olyan idióta vagy, mint a facebookos profilképeden
-
kcsa
veterán
válasz
FIREBLADE78 #91349 üzenetére
Hát ahogy nézem te se álltál sorba amikor az észt osztották volna. Nem hogy kétszer, egyszer se.
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
Topiccsendőr #90977 üzenetére
Jártam ott. Főnök kicsit bunkó, beosztottak láthatóan kopasznyakúak,és úgy összességében szartak rám. Úgyhogy udvariasan köszöntem, és hazamentem.
-
kcsa
veterán
válasz
Topiccsendőr #90938 üzenetére
Csak nem Békásmegyeren volt ez?
-
kcsa
veterán
válasz
Topiccsendőr #90741 üzenetére
Alapvetően addig nincs is gond, amíg a vevő korrekt, és átiratja időben, és nem gyűjt be büntetéseket, amit aztán rád akarnak húzni.
-
kcsa
veterán
válasz
ANDROID??? #90635 üzenetére
Régen lehetett, így készült a kétszemélyes Simson.
Hogy most mi a helyzet, szerintem senki nem tudja, mert 20 éve élő ember nem akart ilyet
-
kcsa
veterán
válasz
runner 125 #89682 üzenetére
Régen én is ilyen voltam. De már tudom, hogy az ilyeneknek csak túl sok a szabadidejük és a felesleges energiájuk
-
kcsa
veterán
válasz
ottobacsi #89327 üzenetére
Az ilyen "webshop" csak kamu lehet..
szerk.: látom egy csodaváró honfitársunk már bevásárolt.
-
kcsa
veterán
válasz
runner 125 #88784 üzenetére
Utalás munkanapon, munkaidőn belül max 2 óra alatt megvan. Én is így vettem motort, elutaltam, elkezdtük felkötni utánfutóra, mire végeztünk a pénz is megérkezett. Kezet fogtunk és viszlát.
Szerk.: de tény, fura a sztorija.
-
kcsa
veterán
válasz
Topiccsendőr #88492 üzenetére
Valami olasz bevándorló rakhatta össze a tiéd. Csak ez lehet...
-
kcsa
veterán
válasz
Topiccsendőr #88250 üzenetére
azóta akarok choinorit venni, de - szerintem - beteg áron mennek, így nem éri meg. Csak úgy beraknám a garázsba. Elfér
-
kcsa
veterán
Elsőre ez jutott eszembe
-
kcsa
veterán
válasz
demars #87344 üzenetére
Ne gondoljátok túl a problémát. A híres-neves Mozaik utcai vizsgaállomáson FÜLRE végzik el a hangnyomásmérést. Ha a vizsgabiztos szerint hangos, akkor megbuktál, vagy már be se enged a vizsgasorra. Megtörtént, ott voltam (az enyém átment, kollégámat hazaküldték mert szerinte hangos).
-
kcsa
veterán
válasz
-Mosquito- #87234 üzenetére
Ő volt az, köszi
-
kcsa
veterán
Egy időben ajánlgattatok itt egy sportmotor.hu-s (asszem) apróhírdetést, ahol kedvező áron lehetett gumit venni. Létezik még ő?
-
kcsa
veterán
válasz
Topiccsendőr #87048 üzenetére
Ideális esetben a jobb és a bal egyformák. Vagy most miről beszéltek?
-
kcsa
veterán
Ma beteglátogatóban jártam a János kórház baleseti sebészetén. Ez a részlet csak azért kell, hogy értsétek annak a diszkrét báját, amikor az említett osztály bejáratában lévő újság-automatában két fajta újság volt: informatikai lap, és motoros
-
-
kcsa
veterán
válasz
freelanced #86239 üzenetére
Oil?
-
kcsa
veterán
válasz
runner 125 #85819 üzenetére
Ha már "hazavitte" a motort, belökhette volna valami szakadékba, összecsapkodja a tenyereit, és jöhet haza a kocsival.
-
kcsa
veterán
Ahogy cikkszám szerint nézem tiédhez más való.
Két ötletem van, vagy fogod a csavar (maradványait) és egy robogós boltba bemész: ha szerencséd van, valamelyik kínaiéval csereszabatos, így kemény 500 forint körül van.
Vagy itt, csomóféle bontás van, érdemes telefonon megkérdezni.
Nagyobb dolgokat meg Olaszországból szoktam rendelni, sokszor érdemes még postával együtt is, ha több dolog kell akkor pedig egyértelműen olcsóbb a legtöbbször.
-
kcsa
veterán
Volt szerencsém ma egy motoros felvonulást látni autóból. Hármas Y kereszteződésben a csapat harmada rossz irányba ment, a lezárást intézők nem épp az ideális helyen álltak. Plusz utána egy járdasziget előtt előzött a terelő jóember. Tényleg nagy buli lehet egy ilyen felvonulás
-
kcsa
veterán
De csak annyit írt hogy olajszivárgás. Vagy csak nem olvastam el mindent. Vissza is pörgetek
szerk.: azt az egy félmondatot nem láttam. Ha rozsdás akkor csere valóban.
-
kcsa
veterán
válasz
dellfanboy #85026 üzenetére
Sukár aranyfék, A* ruha, ki más?
-
kcsa
veterán
Oroszul tudó kolléga szerint a kommentek között írják hogy az ott egy láb, mindkét motoros, és az első autós is meghalt, az autós speciel bennégett mert nem tudták kiszedni.
-
kcsa
veterán
válasz
CyberPunk666 #82215 üzenetére
Ha egy éven belül eladod a motort, akkor intézd cascoval.
Mélyebbre kár is menni a témában, eleve le akart a többség beszélni egy új kisköbcentis motorról - nem véletlenül - , így is pont elég értékcsökkenésed lesz csak azért, mert mentél vele 500, 1000, 5000 kilométert.
Ha már újat vettem (egyszer én is megtettem) akkor megtartanám évekig (én öt évig használtam a sajátom), csak így van bármi logika mögötte. Kivéve ha megint újat veszel. Uff, szólottam -
kcsa
veterán
válasz
CyberPunk666 #82201 üzenetére
Cascot gondold át, valószínűleg olcsóbb műanyagossal javíttatni, mint az önrész plusz évekig fizetni az emelt díjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest