- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
CyberPunk666 #96587 üzenetére
Nem létezik olyan ember aki "kimotorozza" a gép határait.
-
BoB
veterán
válasz
CyberPunk666 #96474 üzenetére
Ahogy nézem következő hétvégén jó idő lesz.
-
BoB
veterán
Miért ilyen rohadt drága?
-
BoB
veterán
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #95415 üzenetére
Csak akkor ha nem Honda. Ha Honda akkor elég ritkábban is.
-
-
BoB
veterán
-
BoB
veterán
Nem tudom hogy ti vettétek-e már ki a sisak bélését, de hogy az nem nyomhat az is biztos. Lófaszt nem tágul mert nincs mi, olyan vékony. Csak az arcpárna fog tágulni.
Legalábbis az én sisakjaimnál így van/volt. (HJC, Shark)
-
BoB
veterán
-
BoB
veterán
-
BoB
veterán
válasz
Polemius #94509 üzenetére
Én a ridert sem tudom nyomkodni kesztyűben, meg a telefonomat sem.
Csak ha vékony nyári bőrkesztű van rajtam, az ujjbegynél (tehát nem a csúcsnál). Azzal viszont mindkettőt. Lehet hogy hangyafasznyit érzékenyebb a rider, de az biztos hogy téli kesztyűvel semennyire sem lehet nyomkodni.
El lehet menni boltba, ki lehet próbálni kinek mennyire megy az x y kesztyűjével mielőtt valaki megvenné.
-
BoB
veterán
válasz
V.Stryker #94310 üzenetére
Ez attól is függ merre, milyen terepen mennél. Ha nem viszed túlzásba a terepet, akkor egy Suzuki freewind tökéletes lehet.
A geresics majd mindjárt jön javasolni az olasz nem-is-tudom-mi-van-neki gépét, de ahoz nem lesz úgy alkatrész keleten mint ehez. Ráadásul megbízhatatlan olaszPéldául Mongóliában egyáltalán nem olyan gáz. Nézd meg mivel járnak a helyiek, retró ETZ féle gépekkel amik nagy részén klasszikus retró országúti gumi van. Elmennek mindenhol azzal is.
Az on-the-run blog-os csávó is ezzel indult el, olvasd el a blogjában miért választotta ezt. Sajnos melóhelyről nem tudok linkelni mert le vannak tiltva a blog-os oldalak.
-
BoB
veterán
Technikai kérdés: a villanyos járműveknél is van "motorfék"?
-
BoB
veterán
válasz
dellfanboy #94114 üzenetére
Így van.
Útvonalengedély. Ügyleírás: A forgalomba helyezett, a forgalomból kivont, de érvényes műszaki vizsgával nem rendelkező gépjárművek esetén.
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #94016 üzenetére
Nem kell irigykedned, tiédre is lehet rakni
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #93936 üzenetére
Értem én, de ugyanakkor rájöttem már megint egy másik univerzumban élek. Mert ebben az univerzumban már számtalanszor hallottam hogy nem jövök motorozni mert nincs pénzem tankolni. (ja de várj, volt hogy rendszámtáblára húzott bugyival elmentek tankolni)
Motor szervízelése meg kimerül az olaj és azon kopóalketrészek cseréjében, amik már közvetlenül akadályozzák a motor gurulását vagy éppen megállását.
Ekkor megkérdezhetnéd tőlük hogy akkor minek van sportomotorod, de egyéb filozofikus kérdéseket is feltehetnél, az sem változtatna semmin sem.
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #93901 üzenetére
30 ezer kilométerre egymillió forint a benzin. Eeeegen, valóban nem az lesz a sok, elhanyagolható pénzösszeg
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #93895 üzenetére
Nyáron tervezek egy nagyobb karikát, legalább 5000km körül. Nem azért vettem az NC-t mert keveset fogyaszt, inkább jobb lenne 5 literes fogyi több lóerővel.
De a VFR 7 literje már sok lenne. Nem hogy 9.
Ezt azóta vettem észre mióta nem sportmotor van amit arra használok hogy a pilisben ugyanazon az úton egy-egy délután oda-vissza menjek. Szép apránként megy bele a kilométer a motorba, a legtöbb sportmotoros még 6000km-t sem megy egy évben (legalábbis akiket ismerek, azok alapján).
5000km alatt 5 literes fogyasztás differencia százezer forint. Ez már igencsak feltűnik egyetlen kirándulás alatt. Nem mindegy hogy a nyári túra kettő, vagy háromszázba kerül, és ez nem hiszem hogy fillérbaszás lenne.
-
BoB
veterán
Ezt a pechet: [link]
-
BoB
veterán
Ez mi a f.sz.. Úgytűnik lábsérülésen kívül más baja nem lett...
-
BoB
veterán
válasz
runner 125 #93669 üzenetére
Nem, eddig még tényleg nem állítottak meg. Úgyhogy nem tudom mennyire baszogatnának. Autó olasz rendszámos amúgy, csak a motor nem az.
-
BoB
veterán
válasz
Bogyó bá' #93625 üzenetére
Amúgy ez nem igaz. A valóságban ki volt kötve neki is az ABS, és először a hátsóval kezdett fékezni, majd az elsővel szép lassan hogy felépüljön a fékhatás. Ahogy tanítják az iskolában. Csak az előtte haladó volt béna.
Az hogy a videóban hirtelen erővel rámarkol az első fékre, nem igaz, photoshop!!4! Hiszen tudjuk hogy vészfékezéskor is van idő átgondolni az iskolában tanultakat
-
BoB
veterán
-
BoB
veterán
válasz
-Mosquito- #93512 üzenetére
Amúgy én is ezért nem kértem tavaly "gyári" markolatfűtést. Ez nem az, akármit mond a Honda. Ez egy utólag hozzátett bumszli, a tervezésnél fel sem merült hogy legyen rajta.
Az igazi gyári markolatfűtés kapcsolója ilyen, szépen betervezve és beépítve (BMW):
tboldi: na ez az, ez kellene hogy legyen az alap.
-
BoB
veterán
Valaki nézi a Dakar motoros részét? Hol érdemes? Csak azokat a napi összefoglalókat találom ami a hivatalos youtube oldalon van. Vagy ennyi?
Megtetszett ez a fajta terepmotorozás:
LINK -
BoB
veterán
válasz
runner 125 #93242 üzenetére
Sok sikert vele, remélem ez is karcnélküli marad nálad, mint ahogy a 800-as is tette!
Ilyen túramotorral legközelebb menni fog ugyanez a táv de csak a nyergében
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #93060 üzenetére
Köszi, ilyet kerestem én is csak nem találtam! Meglepő hogy milyen régóta volt 98-as.
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #93056 üzenetére
Itt azt írják 94
[link]
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #93054 üzenetére
Kispolszki komoly? Ne bazz, nem is volt akkoriban 98-as. Szereintem amikor az megjelent a 92-est hívták szuperbenzinnek
Na ezt mondom, hogy a túlnyomó többségnek elég a 95.
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #93052 üzenetére
Nem hiszem hogy olyan sok modell lenne aminek a kézikönyvébe az lenne beleírva hogy minimum oktánszám 100 RON
-
-
BoB
veterán
Most nézem hogy a Kawasaki H2R 92-es benzinnel is elmenne?
[link]
-
BoB
veterán
válasz
imibogyo #93005 üzenetére
"a nyomaték szinte 100%-a rendelkezésre áll az első pillanattól fogva egy elektromos gépen, tehát várható, hogy kb. azonos LE-t és súlyt feltételezve "szimpla" gyorsulásban jobbak a benzines társaiktól"
Már egyideje gondolokozok rajta hogy írok egy rövid bejegyzést a nyomaték és lőerők kapcsolatáról mert elkélne...
-
BoB
veterán
Sose döntsétek a motort túl mélyre
[link]
-
BoB
veterán
válasz
runner 125 #92939 üzenetére
Hasztakurva
-
BoB
veterán
Eszembe jutott az ominózus pécsi eset, meggyőződésem volt hogy pár éve történt. Nem egészen, már 10 éve... [link]
#hogymegyazidő
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr #92811 üzenetére
"Hat had nyujtsam at a fotelfizikusok szovetsegenek erdemrendjet
"
Taps taps taps, a közönség ujjong
-
BoB
veterán
Ki mondta hogy motor szállításhoz utánfutó kell?
-
BoB
veterán
válasz
Teasüti #92778 üzenetére
"Az, hogy nem lehet elvenni a gázt nettó hülyeség. Mindent lehet a gumik tapadási határán belül."
Nana, az előbb még nem lehettet elsőféket használni
Én notorius elsőfékes vagyok, pályán mélyen befékezek elsővel, ahogy persu is írta. (bár igaz már nem olyan jellegű motorom van ami pályázós, de szerintem ezzel is fogok menni jövőre
)
Nem pályán is nyomom elsőfékkel kanyarban (hegyi szerpentinek, stb). Néha hátsó is van de ha nagyot kell fékezni mindig elsőfék, bedöntött motornál is.
A legtöbb motorosnak fogalma sincs róla mit bír a motor, meddig lehet dönteni, és milyen erővel lehet fékezni meg kormányozni. Na ez itt a baj.
-
BoB
veterán
Sorra jönnek ki az új Harley modellek, íme: Harley 360 Roadrasher
-
BoB
veterán
válasz
runner 125 #92649 üzenetére
Te inkább arról beszélj hol van az új 1.2-es, mert képet még itt nem lehetett látni róla!
KisTé: köszi!
-
BoB
veterán
Érdekes két emberes motor felállítási technika (a végén lesz): [link]
Egyébként geresics-nek ajánlom tanulmányozni a videóit, nagyon jól össze vannak rakva felesleges időhúzás nélkül. Többet is megnéztem közülük
-
BoB
veterán
válasz
demars #92516 üzenetére
Mi 100km-ert jöttünk eddig aztán most a mekiben melegszünk mert már kezdett hűvös lenni.
De itt látszik hogy sokan a környékről csak lejöttek a kávézó elé mert nagyon sokan csak farmer + sportcipő kombóban vannak
Legtöbb a túramotoros túraendúróval de szép számmal vannak sportmotorosok is.
-
BoB
veterán
Hmm egész sokan kint vannak, még mindig folyamatosan lengetni kell menet közben
-
BoB
veterán
Elefantentreffen-re fog valaki menni innen? Bár még elég messze van, de most gondolkozok rajta hogy elmegyek (természetesen motorral).
-
BoB
veterán
válasz
runner 125 #92432 üzenetére
Bazzeg pont ezen mérgelődtem, megálltak előttem, az istennek nem akartak elmozdulni onnan tovább várni meg már nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest