Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Üdv, van itt valaki aki hozzám hasonlóan vékony és magas testalkat? Milyen dzsekit talált magának? Néztem már 4-5 féle dzsekit, de amelyik jó volt szélességre, kicsit rövid volt az ujja.
-
válasz
JoinR
üzenetére
A kipufugó szelep beégést egészen sok helyen említik. Állítólag gyorsabban távozik a kipuf. gáz és nem lesz megfelelő hűtése a szelepeknek. Nem akarom túlaggódni sem a dolgot, de ártani sem szeretnék a motornak vele. Kurva jó hangja van, de egy blokk generált azért nem ér meg a killer nélküli motorozás

-
válasz
tboy93
üzenetére
Rákérdeztem a hivatalos Bodis weboldalon található email címen, ezt a választ kaptam:
"Perhaps when you roll down a hill and have the throttle closed, their will com some fresh air through the exhaust into the chamber and will cause some miss-fire.
Do not do that too often and too hard."
Jól értem, hogy hegyről lefele ne motorfékezzek?
-
válasz
runner 125
üzenetére
Ha nem döntöd el álló helyzetbe felakadó gázzal, nem hinném.
Attól már nem félek, ebben már lekapcsol az elektronika
Olvasgattam ezt-azt, írták onroadék hogy a szelepeknek árthatnak az utólagos dobok...
-
A sportdob árt a blokknak? Lehet káros következménye? (4T motorokra nézve)
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gyári kipu. PC volt benne, de az előző tulaj kivette eladás előtt. Légszűrő is gyári. Nem egy elmebeteg fajta a srác.
-
Horvi
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Igen a kompresszoros megoldás.
Én izopropil alkoholt permetezem a markolatba, utána könnyen felment aztán az ugye elpárolog viszonylag gyorsan. Utána már úgy rászorult, hogy nem forog az sehova
De a hajlakkos megoldás is jó mert abban meg még valami ragacsos anyag is van, azzal meg pláne nem fordul el. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszi a tippet!
Levegővel aláfújszot hogyan kell pontosan elképzelni?
Kompresszor?
Meg úgy sem akarok járni hogy utána forog rajta. Unokaöcsém így járt.
Bár asszem ő előtte rá is kent valamit hogy felmenjen neki. -
Ferdzsoo
addikt
Cserélt itt már valaki markolatot?
Markolatragasztó kell mindenképpen, vagy lehet valami mással is ragasztani? -
bacus
őstag
Azért nem kevés a 12 l 100-kmen. Persze lehet ennél több is, de azért ehhez a fogyasztáshoz már nem a tudatos kímélő motorozás társul.
A v-strom -okkal NEM lehet ennyit megetetni még vadállat tempóban sem (talán a régi ezresekkel igen), de szerintem a boxer bmw-vel sem. Amikor nagyon rövid távokat mentem télen akkor is 6 alatt maradt a fogyasztás.., az 1200 ccm mellett.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
130km 16L benzin. Bp-n belül járkált vele pár km-eket haver.
-
Mennyire normális egy 2007-es yamaha r1-nél ha Bp-en ugrálva bekajál 12 litert százon?
-
Geresics
addikt
válasz
GTVili
üzenetére
Köszi srácok mindenkinek!

Igen, a cél a vérlovagság!
(#128061) runner 125
Minden 5. bukás után kell PÁV IV
(#128064) hugi0
Engem autóval egyszer azért kurtak meg, mert miért bántom szegény galambok lelki világát!
Pécsett 2x2 sávos főúton mentem, és az egyik kanyarnál valami teherautóról leburulhatott egy rakás mag. A dögök ott csipegették a külső sávban, és nem érdekelte őket, hogy jövök. A belsőben teherautók előzték folyamatosan a béna tanulót, szóval bemenni nem tudtam, ezért gondoltam rádudálok a galambokra, hogy húzzanak már el. Na ez nem tetszett a vizsgabiztosnak, mert szegény galambok. Ma már simán keresztülgázolnék a rohadt szárnyas patkányokon!
-
hugi0
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Ha akarnak meghuznak.
Elso - randotottem a felsotestem a kepzeletbeli felezovonalra.
- itt meg nem tudtam mi lesz a folytatas, gondoltam, majd maskor jobban vigyazok.
Masodik - 30-as tablanal 32-vel haladtam.
Harmadik - zold jelzesen mentem at - a valam folottt lattam (45-el) a keresztezodesen.
Vizsgabiztos: miert hajtok bele a sargaba amikor latom, hogy az oktato jarmu nem fog atereni ?
Hiaba mondom: az oktato azt tanitotta, jobra index lassu haladas, ha kell megallas (kresznek megfeleloen).
- elengedtem a fulem mellet, nem nyilatkoztam.Ezerszer elmondta az oktato sajnalja, de nem tehet rola hogy ez az ember egy idiota "csakazertis".
Adott katra nem volt jogsim es sajat motorral mentem vizsgan is.
Valoszinuleg ezert is vagot meg amikor csak tehette.Szerencsere a 4. alkalomra elintezte az oktato, hogy mas legyen a vizsgabiztos.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
8x? Hogy? Mivel?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Grat!
Szóval ezentúl ha a villogós megijeszt minket téged szidunk mert mi van ha...
.......Akkor ma mindenki örül, én meg átmentem azon a tárgyon amiről azt hittem ez lesz a kibukó tárgyam. Erre a tanár Analízis 2.-re bevágott nekem egy kettest és megállapította, hogy a szaktárgyakból cserébe tényleg hasítok.

-
Geresics
addikt
Hát srácok, tartsatok nagyképűnek, de rohadt büszke vagyok ma magamra!
Ma meglett a PÁV I. vizsgám (ráadásul kiemelkedően jó eredményekkel)!
Most már vezethetek megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket, és jár hozzá automatikusan a PÁV II és III is!
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Dehogy én csinálom!
Max viszem az alkatrészeket a szerelőmhöz
Keresne ő hozzá mindent, de általában jobban jövök ki anyagilag ha viszem a cuccokat én. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ennyit kell nezni meg az arat.
Márkára gondoltam, hogy motulon, ferodon kívül még milyet érdemes nézni, de akkor kb. az a lényeg, hogy bogarásszam ki az összes közül melyiknek jobb a forráspontja

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Megnéztem a motult és a ferodot mindkettőnek 158C a nedves forráspontja. Ezen kívül még nem vettem soha más fékfolyadékot, mit érdemes ezeken kívül nézni?
szerk: az rbf 660 az durvább, de ha jól tudom azt még gyakrabban kell cserélni
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Annyi, hogy nezd meg a nedves forraspontjat a motulnak, es nezz egy olcso dot4 nedves forraspontot melle, mert lehet a motul rosszabb.
Es akkor inkabb vedd a nem olyan nagy nevu fekfolyadekot.
A dot4 motulnal talalkoztam azzal, hogy eleg rossz ez az ertek, es inkabb vettem masik gyartoet, amelyik minosegre jobb volt, es olcso is. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azt én elég komolyan veszem, autóban és motorban is cserélem 2 évente

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Fékfolyadékból nem találtam gyárit. Elvileg dot4 kell. Sima motul dot 3&4 jó szerinted?
-
Ursache
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem a z750-emen is alig volt gyári cucc: nem gyári lánc, nem gyári festés

Vicc amúgy "ez" a köhém rendelet.
Jól van, persze, a herélt dobokat, meg a sok ökröt vegyék ki, de hogy mégis naponta látok olyan motorost, akinek véletlenül lecsúszott a gumipók a rendszámtáblára.. nekem meg aliexpressről jött az indexem, húha.
-
Ti vennétek gyári honda fékbetétet? 21k előre és 21k hátra az oem honda a '17-es cbr500-hoz. 40 ezer km-t bírtak a gyáriak, ami elég jónak hangzik. Gyári tárcsához kb a legjobb megoldás nem?
-
Lomha 8V
addikt
Az enyém matt fekete volt eredetileg és egy idő után a festése mintha megolvadt volna. Gusztustalan volt hozzáérni, minden beleragadt. A boltban ahol vettem, mondták, hogy több ilyen panasz is érkezett. Kaptunk egy elég nagy kedvezmény kupont másik sisak vásárlására, de én nem vettem. Szeretem ezt a sisakot, ezért egy délután leültem és módszeresen lepucoltam alkohollal az egészet. Most sima műanyag kinézete van, de nem ragad és engem igazából nem érdekel.
-
zgospel
őstag
válasz
Ursache
üzenetére
Egyszerűbb????!!
Lassan az angol királynőhöz könnyebb bejutni, mint a Hungaroringre egy nyílt napra.
Idén már csak 15 fő van egy csoportban, szóval így lakossági tempó mellé gyakorlatilag van 15 hely a bronz csoportban ami rendelkezésre áll, aztán osszuk el a 100+ jelentkező között. Amikor még évekkel ezelőtt 50 fő volt egy csoportban a max, akkor is 10-15 perc alatt elfogytak a helyek.
Ja és tavaly még 5 menetet kaptam, idén 4-et látok az árban. Szóval ha szerencséd van, és nincs piros zászló, akkor 4x20 percet tudsz motorozni, amiből a fel és levezető köröket levonva kb 4x16 perc élménymotorozás marad, összesen épphogy 1 óra. Köszi.
Már ha a 15 hely egyikét sikerül egyáltalán bezsebelni. Nem lehetetlen, de páran már scriptet írtak rá, mások 9:59-től másodpercenként nyomkodják a CTRL+F5-öt, aztán nekik sem feltétlen sikerül.
Ja és minderre általában havi 1 alkalmunk van
Euroring: covid előtt gyakorlatilag minden második nap motoros nap volt, elég volt odatelefonálni, akár még aznap is, hogy mennél motorozni, és mehettél. Most meg van heti fix 2 nap, kedd és szombat, oszd be. Előre kell regisztrálni, csak online. Hogy a többi napon mire használják a pályát, vagy épp üresen pang, azt nem tudom.
Szombatonként tulajdonképpen telt ház van, de pár hete volt kedden egy haver, és akkor épp fullon voltak aznap is.De lehet hogy csak én vagyok túl borús...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Ursache
üzenetére
...akkor kicsiszolom és bevarrom a gyári dobon a kirohadt részeket 1-es pálcával.

Csak a Delkehez nincs ABE-m még a fék és kuplung karhoz is van, de ehhez a mocihoz már nem gyártanak gyak papíros dobot. A hazaiak meg közölték, hogy belegravíroznak nekem E jelet persze, műbizonylat? Az nincs de üt bele E jelet.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
Szerintetek mennyire lesz idén megszállva egyébként a Mátra?
Motoros sünik nem izgatnak csak az NKH zavarna.
Ők már belekötnek, hogy nem homológ a dob hiába megy át a mérésen. 
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Áh, akkor szerencséd volt velük, mert engem a rosszak mindig rögtön tudtak fogadni egy kis kókányra.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Első autómat így vették meg.kifizettek, majd mondják 19eves lanyuknak kell Daewoo tico után. Mondom miért utána? Egy hete árokba borult vele... Sok észre vall..
Ui én is gratulálok! Nagyon szép!
-
zgospel
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
-
válasz
runner 125
üzenetére
Na jólvan most már

Valószínűleg, ha azt elárulom, nem adja el nekem
-
Köszi srácok!

Egyébként szürreális élmény volt megvenni a vasat.
Bp.-től 160km-re egy pici faluba kellett érte menni, konkrétan az út elfogyott alólunk. Amikor befordultam az utcába ahova a GPS vitt, azt hittem eltévedtünk. Ilyen fél sávnyi sáros kátyús valami, amit útnak nem neveznék, jobbra erdő balra tanya szerű képződmények. Begurulok az utca közepéig majd a címen látok egy vatta új Ford Mustangot a kertben a csirkeól mellett. Az ól mögött a fészerben meg egy John Deer fűnyíró traktor.
Mondom ilyen nincs.
Előjött a tulaj, meg a családja. Nagyon egyszerű emberek voltak, bevallották, hogy ők nem nagyon értenek a gépekhez, ezért felvitték Pestre a Honda Dreambe a motort amikor eljött a szerviz ideje. Valami CNC-s cégük van, gondolom onnan a Mustang.
A srác még nem engedett felülni senkit a gépre, a próbakört nagy izzadtság volt összehozni. Mondtam neki, hogy nekem bármilyen feltétel jó, adok előleget, vagy írhatunk kölcsönadási szerződést, esetleg odaadom egyben a vételárat a borítékban. Sehogy nem tetszett neki, csak az utcába akart elengedni, ahol 5km/h-nál gyorsabban fizikai képtelenség volt végigmenni ezzel a motorral. Végül az apja győzte meg, hogy adja oda egy körre, én meg letettem nála a vételárat, de állítólag végig tördelte a kezeit amíg vissza nem értem.
A végső sokk az volt neki, amikor megalkudtunk és fixálódott hogy elhozom a gépet. Onnantól csak kukán ült a sarokban és a tényleges adás vételt kénytelen voltam lebonyolítani a szüleivel. Esküszöm amikor eljöttem még kb. haragudott is rám a srác
-
Fáraó
őstag
(#127981) Micsurin
Műanyagos
A nyitvatartása hektikus (kb. 9 - 15:30), a kiírt telefonon nem tudtam elérni, de nagyon szép munkát aad ki a kezei közül.
-
Majd a Bodis dobrol leszel szives meselni.
Nekem nagyon tetszik. Kivitelezésre is illik a motorra szerintem és a hangja is szép. Nem tolakodó, nagyon kultúrált. Alul kicsit bubogós, felül meg szépen megjön a hangja, de sehol sem fülsüketítően hangos, egyáltalán nem zavaraó hosszú túrázás alatt sem. Megmutatom szívesen, de a sor4 alatt azért másképp szólhat
Egy-egy gázfröccsel viszont fel tudom hívni magamra a figyelmet a budapesti dugóban, ami szerintem jól tud jönni. -
LógaGéza
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
El is engedtem akkor, köszönöm
-
válasz
runner 125
üzenetére
Az üléspozi k.jó
Jöttem vele haza 150km-t, egyáltalán nem volt fárasztó. Sportosnak néz ki, de egyáltalán nem hasalós. Tök egyenes háttal lehet rajta ülni. A térdszög sportosabb, de pl. öcsém YZF-R 125-éhez képest ez egy abszolút túramotor.A csutka kormányt szoknom kell, teljesen máshogy kell irányítani ezt a motort mint az előzőt.
Más: múltkor felhoztam itt a biztosítás témát. CBF500-ra, B1-re küldtek nekem 45k-s ajánlatot. Most kötöttem a CBR500-ra A0-t 15.300Ft-ért
WTF 
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Elvileg egy 40-es lyukfúróval kell nekiesni, és ki lehet venni ezeknél - vagy mi az, ami itt kiesik belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest