- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
runner 125 #100716 üzenetére
Kocsival voltam, lámpánál álltam mikor szembe jöttél.
Rögtön kiszúrtam, hogy te vagy (motor, sisak). -
demars
addikt
Hahó!
810 hozzászólás vár rám. Végignyálazzam?Runner: Ma kb 15:03 kor téged láthattalak Csornán??
-
demars
addikt
válasz
Micsurin #99876 üzenetére
A világos, fehéres aszfalt csúszós. Ott kocsival is csúszkálok ha erősebben fékezek. Azzal nem tudsz mit csinálni, vigyázni kell.
Normál használatra ajánlom a Michelin PR5 . -
demars
addikt
válasz
Tarill #99838 üzenetére
Runnernek sy max III van.
-
demars
addikt
válasz
z123456789 #99784 üzenetére
Nemrég beszéltük itt. Az olcsó kínai is jó, max ledobod évente, kétévente, ami csak 10 k költség.
Nagyobb végsúly javít a stabilitáson, nálam tervben van.
Viszont ha elkezd csapkodni azt nem fogja meg. -
demars
addikt
válasz
runner 125 #99774 üzenetére
Ne is mond, év elején én is eldobom az agyam mindig. Kocsi, motor, utánfutó... Ezekre egyben jön az elszámolás, még szerencse, hogy csak fél évet kell fizetni.
-
demars
addikt
válasz
z123456789 #99735 üzenetére
Aha.
Hagytam a p.csába és két kézzel fogom a kormányt. -
-
demars
addikt
válasz
runner 125 #99625 üzenetére
Azért az sem mindegy, hogy hol helyezték forgalomba, milyen éghajlaton hajtják.
Ahol egész évben meleg és jó idő van, ott nyilván jól jön a w60 nyújtotta plusz. -
demars
addikt
válasz
CyberPunk666 #99606 üzenetére
Valószínű kormánycsapágy probléma.
-
demars
addikt
Már régóta rágódok a gps témán, milyet vegyek, mennyit szánjak rá, kell e új vagy elég egy használt, stb..
Döntés született! Megrendeltem az Xridert. -
demars
addikt
válasz
runner 125 #99581 üzenetére
Az új vasat összekented szélvédő ragasztóval??
Amúgy az tényleg jó cucc, öcsém is azt használja szinte mindenre -
demars
addikt
válasz
Geresics #99541 üzenetére
Köszi.
Most akciósan 159k egy 395-ös garmin, ami vízálló!( bár csak az első találatot néztem gyorsan)
Azért megfontolandó, hogy ér e ennyivel többet, mint az xrider, ami csak 34k.( nyilván jobb a garmin, csak ugye eddig is megvoltam navi nélkül, néha jó lenne és emiatt nézegetem a piacot)
-
demars
addikt
válasz
dave0825 #99506 üzenetére
Pár napja linkelte itt egy fórumtárs! HJC SY MAX III Ő meg van vele elégedve.
Szerintem árban sem vészes. -
demars
addikt
válasz
runner 125 #99404 üzenetére
Pontosan ott történt igen.
-
demars
addikt
Csornánál baleset volt. Most viszik a motor roncsot el. Rohadtul összetört.
-
demars
addikt
válasz
runner 125 #99367 üzenetére
Pofás kupak és nem is vészes az ára. Tetszik.
Szélzaj?? Kibírható? -
demars
addikt
válasz
z123456789 #99230 üzenetére
Én is innen vettem az emelőmet. Fasza!
Cserélhető az emelő szem, szóval később is jó lesz. -
demars
addikt
válasz
runner 125 #99158 üzenetére
Azt hittem jó kis vidi lesz.. De nem. Erre most nincs agykapacitásom
-
demars
addikt
Hahó!
Parkoláskor, ha veszek jegyet, azt hova a t.kömbe tegyem ki a motorra?
(Kocsival tegnap megszívtam, kerékbilincs lett belőle)
-
demars
addikt
válasz
z123456789 #99009 üzenetére
Kérdésedet nem értem!
Illetve nem tudom, hogy ez most komoly, vagy csak szop@tsz vele.
Azért, mert gyakran járok győrbe és k.va jó az elkerülő (lehet húzni neki). Ennyi.
Néha felmegyek a pályára ha győr másik felén van dolgom (tesco, metro).
Egyébként tök igazad van! Jó lenne, ha lenne féláras, vagy még olcsóbb szezonális kedvezmény motorra egész országra. -
demars
addikt
válasz
z123456789 #99000 üzenetére
Nincs más sajnos.
Én is ezt veszem rá. -
demars
addikt
válasz
Geresics #98933 üzenetére
Pedig Teasütinek van igaza. Se olajat, se csapágyat nem gyárt és nem fejleszt egyetlen egy motorgyár sem. Megbízza az arra szakosodott cégeket, tesztelnek (na jó, tesztelés, fejlesztés szinte ugyan az ). Megbeszélik, hogy mik a követelmények és gyártatja az alkatrészeket. Ugyan ez a helyzet az elektronikával. Egyik legnagyobb beszállító a Bosch, de még ők is mással gyártatják a különböző alkatrészeket, kapcsolókat, műanyag elemeket, stb.
Itt Jánoson több cég működik akik az autóipar számára gyártanak (visszapillantó tükör, elektronika, roló, ablaktörlő) Van amit itt öntenek, de sokat csak itt szerelnek össze. Ök is más beszállítótól veszik az alkatrészeket. A végén meg kap egy honda, vagy mercedes plecsnit, meg szép dobozt, borsos áron. -
demars
addikt
Igen. Ha jól tudom 2017 -től minden motort kötelezően ABS-el szerelnek, csak így értékesíthetik.
Múltkor kérdeztem is az instruktorokat, hogy még is mi a véleményük erről? Még is csak tapasztalt motoros rendőrők.
Mindegyikük azt mondta, hogy ABS párti.
El is mondták röviden és tömören, hogy miért. (nem mondtak újat) -
demars
addikt
Még egy kérdés: Tankbetöltő nyílás. Már párszor megszívatott, hogy nehezen akart kinyílni, sokat kellett vele bohóckodnom. Tegnap kútnál nem tudtam megtankolni, sehogy sem akarta az igét.
Felhívtam a szakimat, rögtön rávágta, hogy zár csere, van is neki egy otthon, majd guruljak oda. Gondolom akkor ahhoz lesz egy másik kulcs, ami csak a tankot fogja nyitni.
Ma délután sikerült kinyitnom, jól befújtam zsírsprayvel, meg műszerolajjal, utána könnyebben lehetett nyitni és sokszor ki i spróbáltam.
Szerintetek cseréljük ki ( persze egy használt zárra), vagy hagyjam és néha olajozzam le?
Ebayen kapni olcsóér komplett zárakat, azok mennyire megbízhatóak? -
demars
addikt
Üdv,
Tud valaki ajánlani boltot, webshopot ahol jófajta kormányvégsúlyt lehet kapni?!
Szeretném lecserélni nagyobbra ( olvasgattam a kormány szitálásról), hogy stabilabb legyen kicsit a gép.
Rengeteget lehet kapni, de a legtöbb CNC mart aluminium, jók ezek? Én úgy gonolom az acél a súlyánál fogva nagyobb stabilitást ad. Vagy tévedek? -
demars
addikt
válasz
z123456789 #98807 üzenetére
Igen amiatt. Viszont az szerintem tökmindegy, hogy mi zavar, vagy mitől nem látsz
Ezért írtam, hogy próbáld ki, lehet a te napszemüveged nem szórja a fényeket és akkor spórolsz lecsót.
Este meg csak leveszed és haladsz tovább. -
demars
addikt
válasz
z123456789 #98755 üzenetére
Próbáld ki!
Nem is torzít, lehet rosszul fogalmaztam, mindenféle hülye színes csíkokat lehet látni. Ez nagyon zavaró. -
demars
addikt
válasz
-Mike- #98731 üzenetére
Safetyhungaryról jut eszembe, szombaton voltunk vezetéstechnikai tréningen tesómmal. Érdekes volt, sokat tanultam, sokat gyakoroltunk, rohadtul elfáradtam, igaz tűző napsütésben full beöltözve nyomtuk egész nap.
Motoros rendőrök tartották a tréninget, nagyon profin nyomták.
Voltak régi, rutinos motorosok is akik már több tréninget végigjártak, többek között a honda safetyt is, azt mondták, hogy ez a legjobb, már többször voltak ezen is.
Amit én hiányoltam és hiányolok ezekből a képzésekből az a nagyobb sebesség. Utána olvasva minden ilyen képzésen lassú tempónál manőverezést gyakoroltatják ( meg vészfékezést, kikerülést, stb), de közúton jóval gyorsabban halad az ember. -
demars
addikt
válasz
z123456789 #98696 üzenetére
Vakító napsütésben nagyon jó dolog. Viszont este, sötétedéskor már zavaró a sötét plexi.
Nekem olcsó kupakom van, van benne lehúzható napszemüveg. Nem sötétít úgy, mint egy rendes napszemüveg, vagy gyárilag full sötét plexi, de arra pont elég, hogy ne csessze a szememet a nap, ne hunyorogjak.
Egyébként a héten lett meg tesóm jogsija is, mentünk pár karikát, ő napszemcsiben tolja, rohadt szar, torzít neki plexin át. Szóval vagy gyárilag sötét plexi, vagy torzításmentes motoros napszemüveg. -
demars
addikt
Na srácok.
Kawasaki ZX6R, 2005 ös évjárat.
Hol a motorszám?? Blokkon kell lennie, de nem találjuk. Eredetiség vizsgán vagyok vele. -
demars
addikt
Hi
Alpine füldugókból melyiket? Tour, vagy race?
Én nem hajtok, de általában 110-130 körül haladunk. Ehhez a tempóhoz melyiket?
SOS lenne jó vétel. Koncerten vagyok, van sátorban jo áron (5990 HUF). -
demars
addikt
válasz
z123456789 #98349 üzenetére
Pedig az...
Én motul 7100 -val hajtottam tavaly, nem győzött meg. Fura volt a váltó, mintha jobban csattogott volna. Most elf került bele, szerelőm ezt használja (szerinte az elf és a motul a legjobb, elég sokat tesztelt olajat), ennél még nem vettem észre fura rezonanciát, vagy hangot váltáskor.
Enyémbe is sima MA való.
Persu pontosan leírta, miért nem érdemes eltérni a gyári előirt olajtól.
Nincs vele gond, nem lesz baja, ha MA2 megy a tiédbe, de elképzelhető hogy hangosabb lesz, ha bemelegszik rendesen. (Mármint a váltás)
Egyébként meg azt teszel bele amit akarsz!
Csakamotul! -
demars
addikt
válasz
-Mosquito- #98138 üzenetére
Ma tűnt fel nekem is! Ezek szerint szegény Cannibal nem bírt velünk (veletek
).
Köszöntjük az új (újonc) topikgazdát!
-
demars
addikt
válasz
Geresics #98044 üzenetére
Ezt én is láttam, tapasztaltam... Pont mint én, 0 rutinnal ültem fel a kis 600 -as cbf re. Már sokat javultam, de szeretnék tréningre elmenni. Csak sajnos nincs rá időm. Ami időpont jó lenne azok rögtön betelnek miután meghirdetik. Pesten lenne több lehetőségem, de az messze van.
-
demars
addikt
válasz
z123456789 #98003 üzenetére
Csak vérszivás volt, nem ám besértődsz!
A jánosi talit is azért említettem, mert lesz egy kis gurulás, tavaly jó volt, Bősre mentünk.
Csoportos vonulás nekem se a kedvencem, de látni, hallani jó kis vasakat, lehet bratyizni. -
demars
addikt
válasz
z123456789 #97999 üzenetére
"behányok a mosós, olajcserés alkatrészes képektől."
Miről is írtál a blogodban...???
-
demars
addikt
válasz
z123456789 #97987 üzenetére
Mikor voltál?
Mi komáromi erődnél kötöttünk ki.
Következő kanyar Sopron felé lesz.
Jah és 20-án jánoson hepaj lesz, gyere, jó móka. Adományt gyűjtünk, az atya lefröcsköli a vasakat, aztán visszük a pénzt csornára, -onnan irány a nicki gát. -
demars
addikt
válasz
Geresics #97976 üzenetére
Szerintem igen. Párszor majdnem így jártam én is.
Mondjuk közúton szalagkorlát vagy fasor mellett még parásabb.
Valamiért ha picit lendületesebben érkezek egy kanyarba és nem koncentrálok eléggé, jön a para, aztán már mászok is le az útról.
Eddig még mindig "túléltem" de attól félek egyszer csak beüt a baj... -
-
demars
addikt
válasz
Laraxior #97814 üzenetére
125 euro szerintem sok egy táskáért.
Nézz szét túra boltokban ( pl Decathlon) én ott vettem egy kis hátizsákot. Össze lehet csatolni mellkasnál és deréknél, így nem löbög menet közben sem. A vállpántok is a helyükön maradnak.
Amit vettem az 7-8 k volt, de vannak nagyobbak is picit többért, de akkor sem 38 k -
demars
addikt
Egy ismerősömnek lenne eladó bukója, 2 db. Hol érdemes meghirdetni? Bocs Cannibal!
-
demars
addikt
válasz
baboss #97311 üzenetére
Csak beszélünk róla...
A héten gyönyörű idő volt, persze, hogy délutános vagyok!Hétvégente meg ház felújítás, holnap tető javítás ( oldalanként haladunk) meg új kémény falazása. Remélem egy egy nagyobb munka között amikor kötni kell a cementnek lesz időm hoszabb utakra is.
Jó lenne már eljutnom Nógrád megye felé... -
demars
addikt
válasz
z123456789 #97256 üzenetére
Az a baj, felénk (a fényes nyugaton) folyton baszogatnak a rend őrei mindenért... BAZ megyében, meg más lakatlan, vagy orkok által lakott régióban kb leszarják ha a földútra kimész egy ilyennel...
Pedig de jó lenne nekem is egy kis enduró. -
demars
addikt
válasz
z123456789 #97238 üzenetére
Néztem én is, nem gyenge az 55 pacival
-
demars
addikt
válasz
Topiccsendőr #97044 üzenetére
Igazad van.
Én nulláról kezdtem, igaz csak egy fos cbf -em van, de sokszor ezen is fosok ha nyelezem neki...
Adok címet, küldj kötelet! -
demars
addikt
Itthon a vas, tegnap hoztam el. Nagyon gyors volt a szerelőm, vasárnap vittem, hétfőn este hozhattam haza.
Olajat cserélt, szűrőket, fékeket ellenőrizte. Benzin csapot nézettem meg, volt pici szivárgás, cseppenés. Bekötötte az oxford usb csatit. Láncon feszített, jövőre cserés lesz (még jó, idén se lesz sok időm építkezés miatt, de legyen rendbe az is).
Általános ellenőrzés: kuplung holtjáték, bowden állapot, alapjárat, kormány csapágy lógás, kerék csapágyak, stb. Ezek rendben vannak.
Kérdeztem a teleszkóp olaj cserét, azt mondta, hogy szerinte nem kell, nem szivárog. Szelep hézag ellenőrzést megbeszéltük, hogy majd télen, most úszik a munkákkal. Ha szezon végén elviszem, akkor kap új villa olajat is (persze uj szimmeringet, csúszó gyűrűt is).Jó néha bekukkantani hozzá, sok szép moci van nála.
-
demars
addikt
válasz
Kolondrum #96463 üzenetére
Most nem találom, de ebayen van fém, mágneses kis talp. Akár rajta is hagyhatod.
Vagy olyasmi amit bogyobá ajánlott, az is van ebayen, én már rendeltem, még nem ért ide. Pont amiatt, ha ismeretlen terepen állítom le, ne legyen baj.
Tavaly majdnem a sátramra borult, ott egy deszka darabot tettem alá, a laza talaj miatt az elfért, kissé belenyomódott a földbe. -
demars
addikt
-
demars
addikt
De hol a kettévágott motor?
Ha már hjc sisakot is elvágta... -
demars
addikt
válasz
runner 125 #96364 üzenetére
Találó tábla!
-
demars
addikt
válasz
Topiccsendőr #96271 üzenetére
Hmm jogos!
Akkor érdemes "kísérletezni", hogy melyik beállítás passzol az én habitusomhoz? Elég merész dolog, mert ugye azt csak élesben lehet életszerűen belőni.
Igaz csak elmélkedtem, de 7-8 k ért szerintem rendelek egyet csájnából, már csak kíváncsiságból is -
demars
addikt
Erre gondoltam én is.
Meg ugye az sem mindegy, hogy fent foglalja a helyet ( USB töltő, GPS tartó).
Megsasolom majd ha otthon leszek, naked cbf-re könnyebb felszerelni, ha elfér megpróbálnám a burkolat alá tenni, ott nem feltűnő ( mondjuk abban is igazad van, hogy akkor meg nehezebb állítani).
Az állítgatás sem tiszta, elöször azt hittem ez "felkeményedik" hirtelen mozdításra ( ez lenne a logikus), ezzel szemben néztem egy videót ahol állítja a srác, mutatja, hogy milyen könnyen fordul a kormány, majd azt is amikor nehezebben.
Fordítani úgy sem kell nagyot, ha mész az úton, elvileg lehetne a leg "nehezebb" fokozatban használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest