- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Micsurin #123861 üzenetére
"Alkalmassági eleve meg csak akkor van emlékeim szerint ha még nincs A1-2 kategóriád nem?"
Ha alkalmassági alatt a rutinra gondolsz, akkor a válasz: nem, az a különbözetin is volt, csak ott nem kellett 8-ast tolni. Erre határozottan emlékszem, ti. aznap négyen vizsgáztunk: először ketten mentek forgalmira, mindketten megbuktak, majd egy kiscsaj csinálta kismotorra a rutint, ő is elhasalt, utolsó voltam én, a vizsgabiztos mikor látta hogy a "magyarázós motorellenőrzés" megy mondta hogy akkor tolhatom a 8-ast (amit egyszer sem csináltam mivel nem kell), én meg összeszorult gyomorral közöltem hogy különbözetire jöttem (itt már biztos voltam benne hogy én is a többiek sorsára jutok, nem lesz meg a "szintidő" vagy a kellő sebesség vagy bármi), ok, akkor csináljam a gyakorlatokat; és meglett. Lehet csak mákom az utolsó hellyel mert kellett egy sikeres vizsgázó hogy ne legyen annyira ronda az aznapi statisztika.Amúgy itt még fent vannak a régi követelmények és gyakorlatok (oldal alja) ha össze akarjátok vetni az újakkal.
-
canniball
nagyúr
válasz
tboldi #122745 üzenetére
Nekem "zselés" Banner volt a gépben mikor megvettem, télre sosem vettem ki és nem töltögettem; ősszel/tél elején betoltam a motort a (fűtetlen) garázsba, tavasszal kihoztam és pár tekerés után indult is. A (nálam eltöltött) 4. szezon elején kellett csak tölteni, az 5.-nél cserélni. Nem tudom mennyi idős volt az akksi amikor hozzám került, de még ha új is volt szvsz ez akkor sem rossz teljesítmény. Úgyhogy most megint ilyen van benne.
-
canniball
nagyúr
válasz
Shin Chen #122629 üzenetére
"Ha a szélzaj ellen füldugót használsz, a motorod miért legyen 'a kelleténél sokkal' hangosabb?"
Attól függ hogy érted, hogy "kelleténél sokkal"; ha úgy, hogy eleve minek a sportdob, akkor azért, mert (bár sokan vitatják, de akkor is igaz, hogy) a dugóban a sorok között előrecsorogva igenis van haszna."A gyalogosok, vagy szegény paraszt aki az ágyában alszik teszem azt szombat délután 2-kor nem fog füldugót használni. "
Attól hogy sportdob van fent nem kell mindenhol tiltásig húzni."...a munkahelyemen egyes kollegáimmal akikkel jóban voltam megromlott a kapcsolatom mióta motorra ültem... Amióta néha dohányzom is, van aki hozzám se szól..."
Ez a kollégáidat minősíti; akinek ilyen a felfogása azzal jobb is kerülni a kontaktot. Persze ha közvetlen kolléga akivel együtt kell dolgozni akkor gáz a helyzet, de ha nem erről van szó akkor seráránts! -
canniball
nagyúr
válasz
Steven #122600 üzenetére
"mentem a főúton mellettem papa mama... kurzolok 50 el erre látom húzza rám a kormányt nem hall nem lát"
Ne ebből indulj ki. Nekem is van olyan idős ismerősöm, aki sajna úgy le van épülve szellemileg, hogy egy kisállat ellátását nem bíznám rá, nemhogy emberek életét. A felesége is elmesélte, hogy fél mellette az autóban. És meghosszabbították a jogsiját... -
-
canniball
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #122420 üzenetére
De igen, ahogy az összefoglalóban is szerepel. És van robogós-kismotoros topikunk, ott több tapasztalat van ebben a témában.
-
canniball
nagyúr
válasz
Steven #122251 üzenetére
Persze hogy átírták, pont a múltkori postod előtt jegyeztem meg.
Itt a fejlemény: matt részeg volt az autós. -
canniball
nagyúr
Nemrég szó esett az aláöltözőkről, most a Lidlben van férfi thermo aláöltöző, 2599Ft/db.
-
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito- #121945 üzenetére
"Telefon navigálás,bejövő hívás,elmegy a navi hang/kép amíg csacsgok."
Nem nem, csak míg felveszed (vagy elutasítod), aztán a hívás megy a háttérbe, a navi pedig előre.Legalábbis a Waze így csinálja, gondolom a többi is van ennyire okos.
A többi infót sem megcáfolni sem megerősíteni nem tudom.
-
canniball
nagyúr
válasz
yodamastah #121796 üzenetére
Vazze, 115+k-ról 30k alá tekerni, ahhoz azért kell pofa...
-
canniball
nagyúr
válasz
Geresics #121554 üzenetére
Na jó, de mennyibe kerül egy vízálló és egyben lélegző(!) zokni és mennyi a nylon zacsi bekerülési költsége?
Sárdagasztáshoz elhiszem hogy van értelme megvenni, de többnyire száraz időben elkövetett közúti csapatáshoz én nem feltétlenül feccölnék ilyen spéci cuccba. Sőt én kevésbé speckóba sem öltem pénzt: a Decathlonban vettem focista zoknit (a célja ugyanaz mint a motorosénak, csak töredék áron) és azt használom. -
canniball
nagyúr
válasz
LógaGéza #121549 üzenetére
Ha tényleg csak "szökőévben egyszer, vész esetére" kell olcsó megoldás, akkor keresd a "munkavédelmi esőruhát" a guglival. Csak arra kell figyelni, hogy a kapucnija leszedhető/elrejthető legyen, illetve jobb esetben elég bő szára kell legyen a nadrágnak hogy cipőstül bele tudj bújni, ugyanakkor szűkíthetőnek is hogy a szél ne rángassa.
A cipőre vagy veszel spéci esőcsizmát vagy lefújod impregnálóval, már ha nem perforált/másmilyen módon szellőzős, mert akkor ugye mindegy.Vagy viszel magaddal két nylon zacsit és a zokni-zacsi-cipő felállást alkalmazod; így ugyan a cipő elázik, de a lábad száraz marad.
-
canniball
nagyúr
válasz
Predator2 #121311 üzenetére
A leírás és a képek alapján pont erre van kitalálva. Kérdés, hogy a kényelem megér-e neked ekkora felárat: töltővel együtt ez 30+k, míg "sima" töltőt 4-5k-ért tudsz venni.
Nem tudom az MT-n mennyire bonyolult hozzáférni az akkuhoz, nekem az SV-n négy csavart kell kitekerni, az nem egy nagy wasistdas. -
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #121174 üzenetére
Köszi! Ezek szerint (érdemben) semmiről nem maradtam le.
-
canniball
nagyúr
válasz
norbert1998 #121168 üzenetére
Ezt most csak én nem értem? Miről maradtam le?
-
canniball
nagyúr
Kész! Ha szeretnéd még valamivel kiegészíteni (évjárat, település, kiskutyafüle) szólj!
(#120765) jacis!
Kicseréltem. De nem igazán értem: a képre nézve szvsz mindenki a BMW-re fog fókuszálni, hiszen az van a középpontban, a tiéd csak hátul "asszisztál", jó az úgy? Vagy netán ez egy "előttem az utódom kép"? -
canniball
nagyúr
válasz
Predator2 #120685 üzenetére
Grat!
Az a plexi ahogy nézem pont a fejed környékére tereli a menetszelet, én a helyedben leszedném és megpróbálnám nélküle. Most még nincs rossz idő, tudod tesztelni.
Az ülés bizonyos szinten szokható. Ha nagyon nem begyere akkor komfortosítható/cserélhető. Próbáld megszokni, aztán ha a következő szezon közepén is kényelmetlen akkor lehet tovább gondolni a dolgot, addig én nem foglalkoznék különösebben a kérdéssel.
Összességében meg ahogy a többiek írják: ez ilyen, egy nakeden mindig fúj a szél. Hűvös időben kellemetlen, a nyári kánikulában kellemes. Pont fordítva mint egy jó szélvédelemmel ellátott paripán.
-
canniball
nagyúr
válasz
Pttypang #120669 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a B nem jelent semmit akkor sem ha tegnap szerezted, teljes A-t kell csinálnod. Elsősegély vizsga persze már nem kell, de a többi igen. Egyedül a B125(A1)-nél van előnye az autós jogsinak, de a Kresz ott is teljes.
Ha tudsz menj A-ra, aztán ha arra van igényed azzal lehet kisebb motort is vezetni.Az utolsó kérdést nem igazán értem, ha arra gondoltál B-vel smkp-t vezethetsz mást nem.
-
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito- #120573 üzenetére
És az jobb, mint a(z ingyenes) Waze?
-
canniball
nagyúr
válasz
Predator2 #120531 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy átadáskor elmondják hogy kell bejáratni. Vagy ha mégsem akkor ahogy a többiek is írták ott a mánüel.
Ha az elsősegély csomag miatt nagyon aggódsz, akkor dodj be egy autós verziót a táskádba. De ha nincs baleset ahol kéne nem hiszem hogy keresnék rajtad, még sosem hallottam olyat hogy igazoltatáskor kérték volna.
Hazafelé óvatosan a döntögetéssel, az új gumik csúsznak!jacis!
Van kis méretű motoros elsősegély csomag, kb. akkora mint a tenyerem. Nekem sincs sok hely a "csomagtartóban", de az bőven elfér ott. -
canniball
nagyúr
válasz
Micsurin #120456 üzenetére
Szvsz nincs ebben semmi hatásvadász, nekem úgy tűnik elég pártatlan a cikk, csak a tényeket írja. Az más kérdés, hogy a szerző lehetne inkább regényíró.
geresics!
Az csak természetes. Emellé appon keresztül fórumozok, mert az gördülékenyebb és így gyorsabb. Mégsem tudok olyan gyors lenni mint te. -
canniball
nagyúr
válasz
tboy93 #120436 üzenetére
Ja hogy B125! Úgy már értem.
zolee5016!
Attól függ kinek a fizuját nézzük... -
canniball
nagyúr
válasz
Somatom #120179 üzenetére
Nem célom állást foglalni, de szvsz a road captain =/= oktató. Ha jól sejtem te nem kanyartechnikát oktattál idegeneknek és juttatást sem kaptál. Így abban igaza lehet (hangsúlyozom: lehet, nem ismerem a jogszabályokat) persunak, hogy ha valaki oktatóként, üzleti tevékenység keretében végez ilyesmit arra külön paragrafusok vonatkoznak.
-
canniball
nagyúr
válasz
Predator2 #120032 üzenetére
A Givinek (és talán a Kappának) vannak olyan tartói, amibe bele tudod zárni a telefont, azok között nézz szét! Viszont abban meg lehet melege lesz a telefonnak.
Mosquito34!
Nocsak, ezek szerint itthon is beszerezhető még olcsóbban.
Amúgy köszi, de nem én keresek...bár most elgondolkodtam...Jacis!
A Quadlock-kal az a baj, hogy csak akkor jöhet szóba, ha olyan telefonod van amihez gyártanak tokot. -
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito- #120010 üzenetére
"Kb még 3 hónap van a motoros szezonból."
Neked, mert te hárdkórba nyomod; másnak meg lehet csak 3 hét. Ez erősen szubjektív. De ha jól emlékszem ezt már kitárgyaltuk párszor."5900Ft NEM ér!"
Biztos megvan az a dakota közmondás, hogy minden annyit ér amennyit adnak érte. Akinek most kell az ennyiért veszi, akinek ráér pár hét múlva az pedig megrendeli kínai barátainktól. Akinek meg nem ez kell az vesz másmilyet. -
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito- #120007 üzenetére
Olcsón=itthoni beszerzéssel nem a drága kategória, mint a Ram mount, Quadlock és tsai. Nyilván Kínából minden olcsóbb, kérdés hogy erre a szezonra lesz vagy a következőre...
-
canniball
nagyúr
válasz
norbert1998 #119983 üzenetére
Az első az egy Ram mount koppintás; kérdés mennyire sikerült jól, mennyire tartja biztosan a telefont.
Valaki nemrég linkelt itt egy tartót amit biciklis boltból vett, ha már ismét felmerült a téma kérnénk egy visszajelzést, hogy mennyire vált be!
-
canniball
nagyúr
válasz
Predator2 #119907 üzenetére
Az első hsz. pont erről szól.
Ugyan nem mai post, de azóta úgy rémlik hogy csak runner hozott kintről motort (meg asszem persu vásárolt kint, de fogalmam sincs ő most épp hol lakik és hová papíroztat), talán ő(k) majd tud(nak) frissebb élményekkel szolgálni. -
canniball
nagyúr
válasz
z123456789 #119899 üzenetére
Épp most fejtette ki a Jawa kapcsán, hogy a retro gépeket szereti, a "remake" viszont nála nem talál. Márpedig ezek a gépek echte Johnny 5 unokák.
-
canniball
nagyúr
válasz
Geresics #119888 üzenetére
Azta micsoda asszociáció! Kíváncsi lennék egy Rorschach teszten mit hoznál össze!
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #119886 üzenetére
Jobb mint a restaurált, hiszen ez új! Ott a garázsodban a helye!
-
canniball
nagyúr
válasz
Geresics #119847 üzenetére
Ettől sem változott meg a véleményem az elektronyos gépjárművekről: a jelenlegi formában ez csak egy érdekes kísérlet, ami lehet valaminek a kezdete/alapja, de a robbanómotort nem tudja leváltani. Amíg nem jelenik meg valamelyik mérnök feje felett a villanykörte addig ez marad (ahogy a videóban is hallható) úri hobbi.
Ha pedig a formát említettétek: nekem azzal semmi bajom; pont úgy néz ki mint a többi túraendúró.
-
canniball
nagyúr
válasz
csongi #119447 üzenetére
A megkülönböztető jelzéseket használó gépjárműveket ne keverjük ide, azoknak nyilván elsőbbséget kell adni (hogy sokan nem tudják hogyan az egy másik kérdés) és az előzhet akár záróvonalon vagy épp árkon-bokron keresztül. Jelen esetben a felhozott példa arról szólt, hogy a balra kanyarodó sávban haladó ütközött egy másik, vele egyenrangú közlekedővel, mert utóbbi úgy gondolta jó móka lesz záróvonalon keresztül balról előzni és még neki is lett igaza. Na ez szvsz a nemááá kategória.
-
canniball
nagyúr
válasz
hugi0 #119429 üzenetére
Ez teljesen életszerű ha pl. 2x1 sávos úton haladva szeretnél bekanyarodni, hiszen lehet valaki már megkezdte az előzést, akkor pedig nyilván nem fordulsz elé; na de balra kanyarodó sávban állva, majd elindulva nonszensz hogy azt nézze az ember hogy jönnek-e balról... Megint egy olyan "remek" szabály amivel lehet húzni a vizes lepedőt.
-
canniball
nagyúr
válasz
norbert1998 #119178 üzenetére
"...kiszól az oktató, hogy azért az megvan, hogy az elején majdnem meg is lettél buktatva, tudod-e miért?"
És miért?"...ki szeretném próbálni, hogy milyen az én motorommal a kívánt sityak."
Ha túl leszel a dolgon majd kérnénk egy visszajelzést, hogy ezt hol engedték meg és hol nem! -
canniball
nagyúr
válasz
etnies #118655 üzenetére
"Amikor a babakocsisra ráhúztad..."
Már ne haragudj, de hol írtam olyat hogy babakocsira húztam rá?Tessék megtanulni olvasni vagy szöveget értelmezni!
"Azért kíváncsi lennék, hogy az itteni hangos-félős motorosok közül hányan használnak láthatósági öltözetet.."
Félős nem vagyok, viszont ruhában kerülöm a feketét, bukót úgy választok hogy legalább részben feltűnő színű legyen és láthatósági mellényem is van amit ha olyanok a látási viszonyok felveszek. -
canniball
nagyúr
válasz
Chris0321 #118653 üzenetére
Félreértetted: nem tiltásig húzva bőgettem neki, csak röffentettem egyet; ennek köze nincs a "kiabáláshoz", csak egy jelzés hogy itt vagyok, haladnék. Én mint motoros és mint autós is úgy vagyok vele hogy ha dudálnak, akkor tuti valami vészhelyzet van, ilyenkor egyből kicsit összerezzen az ember hogy helyzet van és keresi hogy merre kéne "félreugrani", míg ha csak morran egyet valami akkor teljes nyugodtsággal konstatálom hogy jön egy motoros akit el kéne engedni.
-
canniball
nagyúr
válasz
Geresics #118615 üzenetére
Nyilván nem szó szerint kell nézni, benne van a kifejezésben a "költői szabadság", életet max. ritka esetben menthet*. Ahogy írod is minél nagyobb a sebesség és/vagy a zaj annál kevesebb az esély rá, hogy segít. Viszont hogy semmit nem ér ahogy Csongi írja az de facto nem igaz; kis tempónál igenis hallható, felkelti a többi közlekedő figyelmét és az említett dugóban araszolós esetben nagyon is sokat segít. Szvsz olyan ez mint a hiviz bukó/öltözet: az előzékenyeken kívül vannak a se lát se hall sofőrök, nekik ez sem tűnik fel, vannak a parasztok (szerencsére kis létszámban) akik ennek ellenére sem engednek el és vannak akik normálisak de enélkül nem vesznek észre. Ha csak egy sofőr meghall a kipu/meglát a szín miatt és nem lök fel már megérte!
* De azt sem tartom teljesen kizártnak. Egy másik történet: autóval haladok a több sávos Váci úton, kiszúrom a járdán a "felelősségteljes kismamát": egyik kezével tolja a babakocsit, másikkal a fülére tapasztva a mobil. Odaér a zebrához és megállás vagy körülnézés nélkül kitolja a babakocsit maga előtt az útra. Ha valaki tempósabban jön volt egy gyermeke.
Viszont ha valami hangos motor vagy autó jön talán meghallja és észreveszi hogy nem otthon a nappaliban telefonálgat.
Nyilván sok a ha, de csak ismételni tudom: amennyiben egy balesetet is megelőz akkor megérte. -
canniball
nagyúr
válasz
etnies #118610 üzenetére
Igen, az a téves nézet valamiért nagyon népszerű, hogy ez egy téves nézet...
Egy példa a sokból: M3 bevezető, több km hosszan beállva a reggeli dugó miatt, gondolom senkinek nem kell bemutatni. A sorok között utolérem a kollégát, áll, mert a kisteher tükre mellett nem fér el, odaröffentek, autó félrehúzza, mi tudunk haladni tovább. Nyilván nem kell folyamatosan ordítani a motornak, viszont igenis nagyon sokszor jól jön hogy van/lehet hangja amire felfigyel a többi közlekedő. -
canniball
nagyúr
válasz
Somatom #118278 üzenetére
Nem is úgy gondoltam, hogy most azonnal a két szép szememért málházd fel a gépet.
De így már érthető/elképzelhető a dolog. Nekem (és a legtöbbünknek) a hátsó ülés sem ekkora, illetve mögötte sincs semmi ami alátámasztaná a táskát, ezért volt fura hogy hosszában, de így már zöld. -
canniball
nagyúr
válasz
tboy93 #118223 üzenetére
Egy éve volt meg a huszonötösöm amikor elmentem különbözetire. Gondoltam első alkalommal majd hozza az oktató az öccázast, erre megjelent az ER6-tal. Azt mondta ne parázzak, egy éves gyakorlatom van, úgyhogy csak óvatosan, de üljek rá nyugodtan. És tényleg nem volt para, ment a rutinpálya azzal is (csak az alkarom állt be az első óra végére, mivel "kicsit" feszesebb volt a kuplungja mint a Hondámnak
).
Aztán óra után visszaültem a CiGire hogy jövök haza; na az volt a(z anti)hipertérugrás, elindulás helyett majdnem lefulladtam a saját motorommal. -
canniball
nagyúr
válasz
mokus1 #118220 üzenetére
"...a mostani robogóm 90kg, ez meg 230. Kell ettől tartani?"
Nem. Az előző motorom (CG125) 130kg volt, a mostani (SV650) meg 200kg. Itt nincs akkora difi mint amit említettél, de mégis érezni. Viszont ez csak addig érdekes amíg tolni kell, ha már gurul akkor nem téma.
Szvsz várd meg a rutint, ott majd úgyis meglátod mennyire para (vagy nem) számodra a ~200kg. -
canniball
nagyúr
válasz
norbert1998 #118146 üzenetére
Gratula!
-
canniball
nagyúr
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy lepjünk túl a témán! Azt hiszem mindenki leírta a véleményét a pólóban motorozásról pro és kontra, ugyanakkor mindenkinek szíve joga abban motorozni amiben akar.
A személyeskedést pedig végképp kéretik kerülni, nem azért vagyunk itt hogy egymás köpködjük!
Köszönöm! -
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #117593 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy egyben van a házzal, azt hittem külön épület. Így megértem, hogy nem spóroltál azon a két ajtón.
A fűtött garázs igen király dolog, főleg a házzal egybe építve, bevallom kicsit irigykedve néztem a képeket. Nálam is frankón meg lehetett volna oldani ha az előző tulaj kicsit előre gondolkodik, de sajna nem tette, így meg már teljesen esélytelen a történet. -
canniball
nagyúr
válasz
rayoliviero #117683 üzenetére
Ha kánikula van teljesen mindegy mi van rajtad, így is úgy is meleged lesz. Akkor is, ha épp semmit nem húzol fel. Ez már csak ilyen, vagy elviseled vagy nem ülsz motorra.
Ugyanakkor ahogy a többiek is írták a technikai aláöltözet pont azért jó, mert nem tapad rád a ruha és ha megállsz pikk-pakk megszárad; teljesen máshogy működik és más érzés, mint egy pamut póló. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
runner 125 #117586 üzenetére
Dekor beltéri ajtókat rakattál a garázsba is?
-
canniball
nagyúr
Éjféltől leáll a lapcsalád, ma mindenki mehet időben aludni.
-
canniball
nagyúr
válasz
z123456789 #116506 üzenetére
Pedig hidd el: nem neked szólt.
-
canniball
nagyúr
válasz
Geresics #116498 üzenetére
Csak azért csodálkoztam rá, mert mi a Rilihez szoktunk menni minden tavasszal, idén is be voltunk jelentkezve, aztán jött a mail, hogy a pandás helyzet miatt most egyelőre nem tartják meg. Amíg nem oldják fel mindenhol a korlátozást addig nem is várom az újabb értesítést. Ennek fényében fura, hogy máshol tolják az ipart. Persze az sem mindegy, hogy az oktatóknak ez főállás vagy mellékes...
Mondjuk míg a jelenlegi helyzet van annyira nem bánkódok miatta, az említett kötöttségekkel biztos más a fílingje a dolognak. -
canniball
nagyúr
Ha már tegnap szó volt róla: Budapest és Pest megye kivételével újraindulhatnak az országban a közlekedési vizsgák.
-
canniball
nagyúr
válasz
energy4ever #116179 üzenetére
Jogos. Btw az összefoglalóban mindkét topik be van linkelve.
-
canniball
nagyúr
válasz
bigrob #116175 üzenetére
Szia!
A nagyrobogós topikban valószínűleg jobban vágják a dolgot.
-
canniball
nagyúr
válasz
z123456789 #115915 üzenetére
A kritika természetesen nem neked szólt, egyértelmű hogy segítő szándékkal tetted ide.
-
canniball
nagyúr
válasz
z123456789 #115903 üzenetére
Bírom, hogy kb. minden bolt tud olyan márkát ami Nyugaton bitangul elismert, csak itthon nem vagyunk képben vele; és természetesen csak náluk kapható.
Másrészt a "tud olyat, amit semmilyen más gyártó sem" nem kicsit hamis állítás...
-
canniball
nagyúr
válasz
djeperto #115870 üzenetére
"...az egyetlen 5 csillagos felnyitható sisak a Caberg Tourmax."
A Caberg Duke (és az utód Duke II) is az. -
canniball
nagyúr
válasz
fattyu #115552 üzenetére
Az előző hsz. után azt hittem a párodról teszel be képet...vagy az új párodról.
(115555) geresics!
Cölöp lettél nem vitás!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest