- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Kolondrum #147725 üzenetére
Köszi, nem tűink rossznak a Nanotape se, körül nézek, hol lehet kapni, mert ahogy látom ez sincs minden bokorban
Az sisak áll részén lévő szellőző miatt talán jobb a kétoldalas ragasztószalag, nagyobb felületen tudom rögzíteni, bár az epoxy gyurma szebb megoldás lenne, de ebben az esetben a kameratartó kb 2/3-t tudom csak felragasztani.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #147055 üzenetére
Csak a nem ertesemnek adok hangot, nem kotoszkodok, felreerted. Ami miatt puffogas, az az utolso mondatod. Tiszta ertelmetlen frusztraltsag.
Nem jelzed a problemat nekik. Nem jut el hozzajuk egyaltalan a problema. Azzal "bunteted" oket, hogy soha tobbe nem mesz oda. tanult tehetetlenseggel, beserulsz, es ha felhivom ra a figyelmedet, azon is beserulsz.
A celom az volt, hogy gondolkozz. Megis hogyan tudsz jobban kijonni ezekbol a dolgokbol?
Az emberek tobbsege ezzel a tanult tehetetlenseggel bssza szet a szolgaltatoipart, a szolgaltatokkal karoltve. A frusztraciot forumos panaszkodasba csatornazva, ahelyett, hogy a legkisebb lepest megtenne az erdekvedelme fele azzal, hogy objektiven, erzelemmemtesen jelzi a problemat legalabb a ceg fele.
Nem csak te csinalod ezt, tobbedszerre olvasok ilyeneket itt, es nem ertem, mit vartok? Ne legyel ideges, csak gondold at. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #147052 üzenetére
Annyira azert nem hatarozza meg szamukra az anyagiakat, hogy epp te nem vitted vissza megreklamalni a problemakat, hanem inkabb forumon puffogsz, es soha tobbe nem mesz oda
Ahol fat vagnak, hullik a forgacs. Ha problemad van, azt jelezni kell minden szolgaltatonak. Amennyiben nem oldja meg ingyenesen, lehet puffogni. Amennyiben megcsak nem is jelezted a problemat, hanem elkonyvelted a veszteseget, ehhez te is ugyanugy hozzajarultal. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Kolondrum #147007 üzenetére
érden agumis nak sikerült úgy felrakni az asszony kocsijára a kerekeket, hogy mire 100km el odébb megérkezett5ből 4 csavar volt bent, és kézzel lehetett forgatni még 3at.
még 100km, és árokban a gyerekekkel teli kocsi. nem az a kategória, amikor nem rak rézpasztát a dobra.amúgy tényleg nem értem, nem atomfizika a kerék szerelés, még nekem is megy...
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Kolondrum #146822 üzenetére
Tegnap reggel volt kint a faluban a stop tábla mellett. Gyűjtötte a pénzt. Olllyan simán át mentem volna 15-tel autóval, jó feltűnő narancssárga auto, nagy szürke matricával az oldalán, mint az állat. Előttem egy opel tökölt és miatta meg kellett állnom a vonalon.
Ennek ellenére elindult utánam, de szerencsére én gyorsabb voltam ☠️ -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #146341 üzenetére
Motorfajtatol fugg. Van olyan motor, ahol 5 legtelenito csavar van, es egy legtelenito programot kell elinditani emelle. Van ahol siman lecsereled, de tapasztalat nelkul a feket nem bsztatnam.
Amugy inkabb a szinkront ne kerd, annak aztan sok ertelme nincs. Inkabb a feket csinaltasd meg annak az arabol. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum #145932 üzenetére
Én mindig ennél a csávónál csináltatom. Kb. 15 perc alatt meg szokott lenni. Próbáld felhívni.
Mit vettél??
Hozta az angyal?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kolondrum #145870 üzenetére
Mol Limo raktér kb 2,1m hosszú, és mehet átlósan is. Szolgáltatási terület egész Magyarország. Egy napra fix díj, van benne 100 km és országos matrica. A további km-ek is fix árasok, szóval tervezhető.
Tényleg csak egy rámpa és rögzítő kell, mert még rögzítési pontok is vannak benne. -
bacus
őstag
válasz
Kolondrum #145865 üzenetére
Ez szerintem kb az, mármint némi nyereség + önköltség. A benzin költség nem valós, annak szerintem közel a 2x-e az önköltség, elvégre az autó, gumi, stb kopik is.
600 km-re, az 1200 km oda vissza?Te mennyiért vállalnád? Teszem azt van egy utánfutód és itt valaki megkérne rá, hogy fuvarozz. Matricák + 8l/100km-re fogyasztással már 80e forint, még nincs biztosítás, nincs gumi kopás számolva, nincs egyéb javítás erre a km-re eső költsége, nem evett a sofőr, nem aludt (mert azért ez már inkább 2 nap, azaz 1 ott alvás), és még nem keresett.
Ahogy számolom, ez az ajánlat inkább 300 km-re, (oda vissza 600) reális.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kolondrum #142939 üzenetére
Előre féle dettó... első blokktartó cserés nálam is ha a csövet le kell venni csak épp sehol nem kapni már sehol plusz ismeretes szeret beoxidálni és jobb nem bzizni ha nem akarod letörni a blokkról a tartó füleket...
etnies az a szabály, hogy az átlag polgi lesz a f*z rossz végén. Velem 2 éve még az ABE-es TRW kormányt is levetették volna... másik állomáson elsőre.
"Ha lecsiszolom a TRW Lucas feliratot jó?" "Igen".
-
neutron23
csendes tag
-
dellfanboy
őstag
válasz
Úgy hajtottak el mondom, h kb takarodjak el ezzel.
nehogy mar mellre szivd.de kik voltak ezek? nem akarom elhinni, hogy BP-n nem talalnal olyan motorkerekpar szervizt aki csinalni muszakit, kozmax, mirekmotors stb.. de en felhivnek 1-2 kereskedot is asszem karasnanak is van szervize, yamaha harmati hogy ok inteznek-e muszakit. ezert eladni, mert 2 evente "szivas" van vele... en biztos nem tennem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Oké. Én viszont szeretném elkérni, hogy hol és milyen formában van leírva, hogy mi lehet rajta és mi nem. És ha rajta lehet, akkor milyen feltételekkel.
Szerintem majd azért is nekiugrom a jogszabálynak, mert k.rvára van egy gyanúm, hogy sok helyen nem biztosak a dolgukba és inkább nemet mondanak olyanra is, ami amúgy igen, csak nincsenek vele biztosan tisztában és mentenék a bőrüket, mert utána nem olvasna a paraszt.
Nekem is a banditon gyári bukócső volt, ami úgy van felszerelve, hogy a blokk tartó átmenő csavarok rögzítik egyben, amik a blokkot amúgy a vázban is. Hát a k.rva anyjukat szedem le. Egyrészt. Másrészt miért lenne egy bukócső műszaki vizsga buktató? Az,hogy kínai aliexpresses szar fékkar van rajta, oké. Bőgő kipufogó, oké. De bukócső meg doboz miatt buziskodni? Ha mégis legálisan lehet, akkor rossz a jogszabály, meg kell változtatni. -
lumpy92
aktív tag
válasz
Sajnos tovább kell próbálkoznod legközelebb olyan vizsgahelyet találni, ahol nem kell kenőpénz és mégis átmegy. Tuti lenne ilyen, csak az a kérdés, hanyadjára találsz rá.
Ja és igen, totál nonszensz.
Én a munkám miatt sok hatósági engedélyeztetésben részt veszek más területen. Hiába menne jogszabály szerint az eljárás, nemhogy területi hatóságok között más és más az eljárás, de kb. hatóságon belül is ügyintéző függő a dolog. Teljes lutri. -
kriszti21
csendes tag
válasz
Kolondrum #142918 üzenetére
Kettőt is, két külön helyen.
DL ami gyári állapotban van, vagy ami cserélt/extra az e-számos (kieg fény és tükör) simán átment. Hiba pontot se kaptam pedig nem volt benne "A" elsősegély csomag.
Az erőteljesen átalakított SV is átment, bár amikre ugranak alkatrészek (kipu, karok, fékcső) mind TÜV papíros. Csávó tuti megnézte a TÜV papírt, mert nem ugyanúgy volt benne a forgalmiba. Igaz, hogy éreztessék velem, hogy látták van turpisság adtak egy hibát, hogy nincs benne/hiányos "A" csomag (amúgy speciel volt benne
).
2 évvel korábban az SV-t egy másik helyen meg akarták viszont buktatni, mert (akkor még csak 3 dolog) nem gyáriak az alábbi alkatrészek: rendszámtábla tartó (nem ebay gagyiság, e-számos rendszámtábla világításal és prizmával), tükör (ami amúgy e-számos volt) és a felhajlós váltókar!! (utángyártott vicma, amikhez tudtommal soha nem adnak TÜV papírt/e-számot). Persze mondanom se kell, hogy kenőpénzre játszott emberünk..Tehát nagyban függ a hozzáállás, hogy hova viszed, vannak barmok akik a közel gyári motort is megbuktatják ha éppen úgy tartja kedvük.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum #126226 üzenetére
Ha úgy vesszük akkor igen. Szerettem a régit, de már nem akartam csutka kormányt. Kényelmet akartam, egyenes hátat. És kardánt... ne kérdezd miért... Azé.
Mivel nem volt megtakarításom, így vagy az volt,hogy a régi árából veszek egy ilyet, ami nagyjából az erőt leszámítva fedi az elképzelést. Vagy az van, hogy idén kihagyom a motorozást és gyűjtök.
Én gyűjtöttem volna, de a feleségem elzavart motort venni... szóval, ez van.
-
demars
addikt
válasz
Kolondrum #96463 üzenetére
Most nem találom, de ebayen van fém, mágneses kis talp. Akár rajta is hagyhatod.
Vagy olyasmi amit bogyobá ajánlott, az is van ebayen, én már rendeltem, még nem ért ide. Pont amiatt, ha ismeretlen terepen állítom le, ne legyen baj.
Tavaly majdnem a sátramra borult, ott egy deszka darabot tettem alá, a laza talaj miatt az elfért, kissé belenyomódott a földbe. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum #96459 üzenetére
OSB lap fa, a fa meg ázik, szart sem ér. Bogyóbához hasonlóan, olyan 1 dolláros szar van mindig a belső zsebembe ilyen esetekre. Mákod volt.
Reménykedj, hogy ne kapj csekket azért. Nekem volt ilyen igazolt száguldozásom, mikor gond volt a gyerekkel, azt nullázzák... nekem se volt kerítés se a villamospálya, se a piros lámpa, de azért nem kívánom senkinek.
-
Topiccsendőr
addikt
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Kolondrum #95810 üzenetére
Ha kimaradt volna neked, én már mentem vele egy tesztkört tavaly augusztusban.
Az idei facelift után már a fokozatkijelző is adott, amit akkor kissé hiányoltam.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kolondrum #95804 üzenetére
Én meg Kawasaki W800-at - csak nincs (és vélhetően soha nem is lesz) rá pénzem....
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kolondrum #95756 üzenetére
Sokan fikázzák a Bannert is, én 2008-ban tettem egy Banner akksit a motoromba, azóta az van benne. (DL-650). Hogy hány évet bírt ki eddig, számold ki
Tőlem annyi törődést kap az akku, hogy ha hosszabb ideig nem használom nyáron a motort, akkor az Aldis töltőt rádugom 1-1 éjszakára.
Télen pedig ki van szerelve a motorból, benn pihen az előszobában, havonta 1-2 napig töltöm az előbb említett Aldis töltővel. Egy motor akksit azért nem olyan nagy erőfeszítés felcipelni a lakásba. -
demars
addikt
válasz
Kolondrum #95756 üzenetére
Hogyabánatosfaszombane...
Tényleg jó, de pont erről dumáltunk haverral, hogy ha veszel márkás, jó akksit drága pénzért és kinyírom egy év alatt (fűtetlen garázs, több rövid táv), nem biztos , hogy megéri.
Olcsóbb akksit meg minden szezon elején kidobod, aztán tudod, hogy egy évig, fél évig jó lesz. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #95675 üzenetére
"Én azt feltételezem, hogy mindig egy adott erővel forgatja csak a főtengelyt."
Hatooo...Ezen mar tul vagyunk egy ideje. Amiota megemlitetted, hogy van egy nyomatekhatarolo az oninditodnal.
Szerintem te egy bot vagy, aki beszelgeteseket kezdemenyez, de nem mindig van a tarsolyban a megfelelo valasz. Ekkor lesz redundancia. A programozo agresszivitasatol fuggoen vagy 1, vagy 3 hsz mulva valahogy penzt fogsz tolem kerni...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #95656 üzenetére
Akkor meg mindig nem ertem, mi a kerdes? nem tudod feldolgozni, hogy egy alkatresz elkopott, ami tobb darabbol all, es draga?
Itt nem csak arrol a csaprol van szo, a gorgokrol is. Ezeket parban kell venni, nem veletlen.Nyomatekhatarolo? Az mi? Nyomatekhatarolo old egy bizonyos nyomateknal, ez szabadonfuto, ez ha mas iranyban van forgatva, akkor old.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #95622 üzenetére
Rosszindulat? Arrogancia?
Jahogy te is vasutas vagy, azert veszed magadra.
Szoval volt egy kis vitam a mesterrel, (termeszetesen lazan levertem az oreget, mert fingja nincs alap dolgokrol) amiben le OKaJezott, en ezert levasutaztam. Mindennek van elozmenye, tudom, hogy te mar sok mindent lattal, de azert mert valaminel van szarabb, attol az nem lesz jo.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #94488 üzenetére
Jo szarul vezetsz
Olyan szinten jo, hogy 312° a forraspontja, mig egy 700 forintosnak 280° koruli. (Ha eltolja a nedves forraspontot is, az kesz fonyeremeny)
Csak nem ertettem a siras rivast, hogy ilyeneket ontogetsz a jarmuvedbe, de egy ktm meg lezabalja a gatyadat.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest