- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
polimorf
tag
válasz
runner 125 #97599 üzenetére
-
polimorf
tag
Tegnap motorkiállitáson voltunk Pozsonyban. [link]
-
polimorf
tag
válasz
runner 125 #92192 üzenetére
Miért akarod eladni? Mi lesz a következő?
-
polimorf
tag
válasz
canniball #91849 üzenetére
Tökéletesen igazad van.
25 éve vagyok autós szakmában, ez idő alatt rájön az ember, hogy mindegyik csak egy fostalicska max más köntösben. Mind ugyan azt a célt szolgálja elvisz A-ból B-be ez is az is, max a kényelem más. Hidd el a Daciádon nem fogsz annyit bukni eladásnál mint pl. egy Q7-en. Az autóvásárlás az emberek pénztárcáján és az egóján múlik. Ha nem akar a szomszéddal versenyezni akkor elég a Dacia is, de ha beszáll a versenybe egy idő után csak a prémium kategória lesz az elég. -
polimorf
tag
Hitler Sasfészek nyaralójához motoroztunk, elkészült végre a videó is róla. Jó szórakozást hozzá! [link]
-
polimorf
tag
válasz
Grillo #88229 üzenetére
Az volt a szerencsém, hogy a bambi mikor kiugrott az útra elém és meglátott megijedt
és vissza akart szaladni de a két hátsó lába megcsúszott az aszfalton ezért seggre ült, és én épp ülve találtam el a valagát a motorom jobb első villa végévél. Tehát nem állt. Akkorát ütöttem a fenekén, hogy rögtön megpördült, és a feje nekicsapódott a combomnak. A tükörben azt még láttam, hogy szegényke az aszfalton fekve pörögve csúszott utánam. Aztán már csak azzal voltam elfoglalva, hogy meg tudjak állni, mert azért nem kicsit ütött a kormányon. A manővert megoldottam a saját sávomon belül. Szerencsém is volt persze.
-
-
polimorf
tag
reggel valaki jön egy ilyen karikára? 9.00-kor indulunk Komáromból 10:30 körül leszünk Visegrádon a fagyizónál. [link]
-
polimorf
tag
Kész a Cseh túránk videója is. 38 perces, szóval popcorn, sör legyen bekészitve
[link]
-
polimorf
tag
Itt egy újabb videó a tegnapi Hendryx city motoros napi látogatásunkról [link]
-
polimorf
tag
válasz
Ferdzsoo #86826 üzenetére
Az 1080-ból 360-at csinált nekem. Igy is nézhető de azért nem ugyan az. Az emberek meg álltalában lájkolni is lusták nemhogy letölteni, ezért nem számitok arra, hogy bárki is letölti majd
Ha a youtube-nak lenne egy olyan programja ahol megizhatóan közölnék a kiválasztott zenéről, hogy gond lesz vele akkor jó volna az is.
Ami van neki azon megnéztem az összes zenét és mindre azt irta, hogy "szabadon felhasználható" mire meg feltettem akkor meg azt irta, hogy mobilról nem nézhető. A saját oldala se tudja, hogy mikor mit csinál. DÜHITŐ!!! -
polimorf
tag
válasz
Ferdzsoo #86823 üzenetére
Jó hangulatú csapat vagytok
Meg mondanád, hogy hová töltötted fel a videót? (Közben rájöttem: a google drive-ra)
Mert kezd elegem lenni a youtube zenék miatti szarakodásából. Keresek valami megbizható jó megosztó oldalt ahol a zenék joglicence miatt nem korlátozzák a megtekinthetőséget.
-
polimorf
tag
Elkészült végre a Balkán túra 3. befejező része!
(Sajnos a zenék miatt a Youtube mobilról nem engedi megtekinteni.)
[link] -
polimorf
tag
válasz
Geresics #85947 üzenetére
Ez egy tipikus Magyar szokás, ami olcsó azt le kell mondani mert olcsó. Ami drága azt meg azért mert irreálisan drága.
Én már 2 éve használom az olcsó és lemondott x rider-t (mondhatom, hogy nem keveset) eddig még semmi baja nem volt, (még szét se hullott) pedig véletlenül még magasnyomásúval is megmostam a motorral együtt.Azokat a kritériumokat tudja teljesiteni amiket felsoroltál. Még az előre otthon megtervezett útvonalat is bele tudom tenni (van rá egy program).
Szóval én biztos nem fogok 3-500€-t adni egy gps-ért mikor az olcsó 100€-s is ugyan azt tudja. Persze mindenkinek szive joga, hogy mennyit ad egy kütyüért.
-
polimorf
tag
Ha esetleg érdekel valakit elkészültem a Balkán túránk 2. részével is [link]
-
-
polimorf
tag
Elkészült a Balkán túránk videójának az 1,része.
Lehet előkésziteni a pop cornt mert 15 percesre sikerült
[link] -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #84023 üzenetére
Nekünk volt az úton minden havas táj 1 fokkal, másnap meg 28 fokos meleg, de eső nélkül sem úsztuk meg, párszor el is áztunk. Dehát nem vagyunk vattacukorból
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #84018 üzenetére
2017.04.29.-én indultunk.
Szlovákia,Magyarország,Horvát,Bosznia,Montenegró,Albánia,Koszovó,Szerbia.
Amint lesz időm nekiállok a videó elkészítéséhez is. (Rengeteg anyag gyűlt össze) -
polimorf
tag
Sikeresen megérkeztem a Balkán túráról. A 6 napból 3 nap szerpentinezés volt többnyire jó minőségű aszfaltokon. 7 ország közel 3000km volt. Minden percét élveztem
-
polimorf
tag
Észbontó, már lassan élvezhetetlen ez a topik ettől az idióta ABS témától. Nem hiszem el, hogy mindig akad valaki aki előhozza és cukkolja vele HSM-et. Nem lehet elfogadni, hogy neki más a véleménye? Ha ő úgy gondolja szive joga, nem kéne minden hónapban meggyőzni és ezzel offolni a topikot!
(De ez csak az én véleményem erről a hülye témáról.) -
polimorf
tag
válasz
CyberPunk666 #81166 üzenetére
Én meg nem bántásnak vettem. Örülök neki ha valaki őszintén a szemembe mondja a véleményét, pláne ha azt hasznositani is tudom.
-
polimorf
tag
válasz
Geresics #81156 üzenetére
Ez a felcserél név beszólás tetszik, ebben legalább van poén.
Bár a mi videóink nyomokban sem fognak egymásra hasonlitani mert én nem vlogot fogok csinálni hanem túravideókat. Azért is húzod fel magad a hozzászólásokon mert Te tudod mennyire nem egyszerű egy videót összerakni. De felkészültem a negativ kritikákra és a beszólásokra is. Még csak most kezdem ezt az egészet, természetes, hogy vannak benne hibák amiket a későbbiekben ki kell küszöbölnöm.
Ha jól emlékszem a Te videóid is hasonló véleményezéseket kaptak. De nem szabad feladni!
Szerintem ha sokat fogom gyakorolni egyre jobbak lesznek, egyszer csak eljutok egy olyan szintre amikor már nézhetőek lesznek a videóim. -
polimorf
tag
válasz
CyberPunk666 #81147 üzenetére
Köszönöm az őszinte véleményedet!
A negatív kritikából lehet tanulni. -
polimorf
tag
válasz
CyberPunk666 #81144 üzenetére
Ezek szerint más az elképzelésünk a "rögtön üvöltve" szóló zenéről.
Van ez így
Ha van saját videód szívesen belenéznék, tanulási szándékkal -
polimorf
tag
válasz
CyberPunk666 #81126 üzenetére
Örülök ha tetszett!
Kezdeti szárnybontogatásom a videókészitésben.És persze az új kamerám tesztelése is volt egyben.
Reményeim szerint túravideókat szeretnék csinálni az utazásainkról.
Igyekszem idővel mindig jobb videókat összehozni. -
polimorf
tag
Mivel ma esett az eső ezért mókoltam egy kicsit a kamera felfogatással aztán dobtam össze egy kis videót a végeredményről. [link]
-
polimorf
tag
válasz
V.Stryker #80949 üzenetére
Egyszer kipróbáltam még az előző motoromnál, olyan durrogásokat produkált tőle, hogy majd leszakadt a kipufogó. Alig vártam, hogy rátankolhassak mert már sajnáltam szegény gépet. Akkor megfogadtam, hogy soha semmilyen szart nem teszek a tankba, csak amit a gyártó javasol (95-ös benzin).
Azóta is meg van az egész doboz, ha kell valakinek ingyen elviheti. -
polimorf
tag
Üdv mindenkinek!
Mivel a videóinkat sokan nézik és követik, igy a csapatunk (By Ferkó vezetésével) egy nyilt napot tartunk ahol a csapatból mindenki ott lesz aki számit. Egy jót beszélgetünk aztán egy rövid 70km-es kört gurul az egész összegyűlt sokasággal.
Ha esetleg innen érdekel valakit a részleteket itt megtalálja: [link]
Mindenkit nagy szeretettel várunk, és örülnék ha a fórumozók is képviseltetnék magukat (persze akit érdekel)
V.Stryker: Láttam téged érdekel -
polimorf
tag
Készitettem pár fotót a Pozsonyi motorkiállitáson ha valakit érdekel.[link]
-
polimorf
tag
Ha valakit érdekelne, most hétvégén Pozsnyban motorkiállitás. Én holnap reggel megyek.
-
polimorf
tag
Egy kis gumi téma a DOT számról
-
polimorf
tag
válasz
tboldi #79594 üzenetére
Parkoló tuti lesz mert iszonyatosan nagy parkolója van az Inchebának. De rengetegen lesznek az biztos. Itt szoktak lenni Magyar, Osztrák, Cseh, Lengyel és Szlovák kiállitók, árusok is, látogatók is nagyon vegyesek mert Csehek is sokan átjönnek osztrákok is meg persze az itteniek is.
A ktm-nek tavaly elég nagy standja volt, a bmw-nek is volt. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #79591 üzenetére
A nagyobb márkáknak természetesen igen.
-
polimorf
tag
válasz
Topiccsendőr #79573 üzenetére
Én is pontosan ezt a hatékonyságát vitatom a láncnak, csak én nem tudom ennyire szakszerűen megfogalmazni.
Viszont a kardánnak a viszonylagos gondozásmentessége vitathatatlan. -
polimorf
tag
válasz
Ferdzsoo #79569 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy a kardán kevésbé lenne hatékony mint a lánc. (HSM szerint igy volna). Mentem már láncos motorral is de visszaülve a kardánosomra nem vettem észre, hogy rosszabb lenne bármiben is (sőt). Természetesen a kardán hajtást leginkább túra motorokba szerelik, nem véletlenül. Mert egy többezer km-es túrán ne kelljen a lánccal bajlódni, ne kelljen a sok cucc mellé bepréselni még egy spray-t is.
-
polimorf
tag
válasz
horvathkrisz #79564 üzenetére
Nekem kardános van. Mig a láncos motornál 3-500km után spray-ni kell, a lánc megnyúlik, lánc, fogaskerekek megkopnak, időszakonként cserélni kell ami nem olcsó. Ezzel szemben a kardános gondozás mentes, minden olajcserénél kicserélem a kardánban is azt a 2 dl olajat és ennyi. 100 000km fölött jár a gépem és még semmi baja. Persze ha egyszer tönkremegy az nem olcsó móka, de a gondozásmentes kényelem számomra megér ennyit. Én alapból kardános gépet kerestem mert nem vagyok hajlandó a túrákon sprayozgatni.
A szijhajtásról nem tudok nyilatkozni mert szijas gépem nem volt. -
polimorf
tag
Ezek a márkák lesznek kiállitva:
ACCESS, APRILIA, BETA, BMW, BOMBARDIER, CAN AM, C2I, DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN, JAWA, KAWASAKI, KTM, LINHAI, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PIAGGIO, SYM, SUZUKI, TGB, TRIUMPH, URAL, VESPA, VICTORY. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #79560 üzenetére
A Pozsonyi motorkiállitás remélem sokkal jobb lesz.
7€ a belépő
5€ autóra a parkoló
Motorral ingyenes a parkoló. -
polimorf
tag
Ma olyan szép idő volt felénk, hogy gondoltam gurulok egyet. (A gép szilveszter óta nem volt binditva de az első pöccre indult szépen.) Gondoltam legalább leteszteltem az új gumikat a javitott hátsó rugóstagot, és az új sisakot. Sikeresen vizsgázott mindhárom.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #79078 üzenetére
Azért érdekes lenne ha pl, a Mostári hidnál összeakadnák nézelődés közben. Tetszene
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #79064 üzenetére
Mi 2017.04.29-én indulunk és 6 napos lesz az akció.
-
polimorf
tag
Úgy néz ki lassan meglesz a szezonnyitó 5 napos gurulásom itt az útvonal
-
polimorf
tag
Elég hasznos lehet ez a Zsebbika
Bocs ha volt már. -
polimorf
tag
válasz
Topiccsendőr #78795 üzenetére
Nem lett magasabb a hátulja.
Úgy magyarázta az ember, hogy nem lesz erősebb a rugó csak feszesebb és nehezebben fog összenyomódni, kvázi ugyan azon súlynál kevésbé tud összenyomódni mint ez előtt. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #78797 üzenetére
Most a hátsó rugós tag lett (javitva), gumik lettek cserélve, vezérlés, gyertyák.
Egyenlőre nincs másra keret, a feleségem meg igy is kezd morogni, hogy mennyit költök a motorra.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #78782 üzenetére
Az én gépemen a hátsó rugóstag 500€ Már picit megfáradhatott az erősitett rugó benne mert 2 személlyel megpakolva néha koppant döccenöknél.
Nem felújitható én meg nem szántam rá 500€-t, inkább odaadtam egy ezzel foglalkozó emberkének ő meg esztergált a rugó alá egy 2cm-es alátétes emelést. Igy most feszesebb lett a rugózása és ha még tovább fáradna akkor is lesz még hova fesziteni.
Lehet, hogy nem szakszerű megoldás de mindenképp olcsóbb. -
polimorf
tag
válasz
runner 125 #78562 üzenetére
Én is azt hiányoltam a cikkben, hogy nem beszél arról, hogy hányszor és milyen nagyobb hibái voltak a gépnek. Bár én is el tudom képzelni, hogy kibirta a motorja.
Mindettől függetlenül nagyon komoly teljesitmény.Mi ehhez képest csak papirkutyák vagyunk.
-
polimorf
tag
válasz
Something_ #78473 üzenetére
Carbon kesztyűm van, azon kivül, hogy nyári kesztyűnek árulták és 15 fok fölött nagyon beleizzad (belerohad) a kezem 1 év használat után semmi baja. Ezt a "nyári" kesztyűt hordom hidegebb időkben.
-
polimorf
tag
válasz
FIREBLADE78 #78395 üzenetére
Először is kinek mennyi km 1 szezon.?
Én most cseréltem gumikat amikben még simán lett volna 3-5000km, de nekem egy fél szezonra sem elég ezért inkább egy új szettel kezdem a szezont.
Eszembe se jutott eladni gondolván ha nekem nem jó akkor valószinűleg másnak sem.
Mivel gumiégetős ismerősöm nincs ezért szépen ment a kukába. -
polimorf
tag
-
polimorf
tag
Ma felkerültek az új gumik.
Ha majd az idő engedi akkor meg a gyertyák és a vezérműszij lesz kicserélve, (ilyen hidegben nem akarom a hideg műanyagokat lebontani nehogy eltörjenek a tartófülek), aztán jöhet a szezon. -
polimorf
tag
válasz
Topiccsendőr #77173 üzenetére
-
polimorf
tag
válasz
CyberPunk666 #77169 üzenetére
Most 46 vagyok, pár évtized múlva mán nem is biztos, hogy megleszek.
Akkor sielni se menjen senki mert ott is hideg van meg fúj a hideg szél? -
polimorf
tag
válasz
Geresics #77098 üzenetére
Volt tavaj novemberben egy elég csúnya autóbalesetem és idén novemberben vették el 2 hónapra a baleset miatt. Nagy hercehurca volt körülötte ami elhúzódott 1 évig mire eredményhirdetés lett belőle. Aze redmény pedig ismerettségnek köszönhetően 2 honap jogsi volt meg 200 €. + az autóm ami kuka lett.
-
polimorf
tag
Ma vizsgáztam szigoritottan és sikerült, már vissza is kaptam a jogsimat. Szóval holnap már mehetek a szilveszteri gurulásra
-
polimorf
tag
Tavasszal voltunk egy jótékonysági motoroztatáson ami a daganatos gyerekekért volt.
Most lett belőle egy rövid videó. -
polimorf
tag
válasz
yodamastah #76697 üzenetére
Jobbulást neked!
Ez a hentelős videó nem kellett volna, pláne vacsora közben... -
polimorf
tag
válasz
Topiccsendőr #76605 üzenetére
Te tényleg beteg vagy, de sajnos gyógyíthatatlan!!!!
-
polimorf
tag
válasz
demars #76601 üzenetére
40 évesen kezdtem motorozni, előtte soha nem érdekeltek a motorok. Most egy 1100cm3 350 kg-os motorom van. Igaz nem vagyok egy pályázós őrjöngős tipus. Alapok nekem se voltak a motorozáshoz. Ehhez képest már bejártam közel fél európát motorral. Évente 12-18000km-t szoktam menni, ja és még megvetendő módon motoros vezetéstechnikai tréningen se voltam. Viszont tisztában vagyok a képességeimmel a motorom erejével és súlyával, és mindig megpróbálok ezek észbentartásával közlekedni. Minden szezont úgy kezdek, hogy párszor kimegyek egy elhagyott helyre és ott begyakorolom azokat az elemeket amik a tél folyamán megkoptak, ez nélkül nem iditom a szezont pláne egy hosszabb túrát. Nem várom el magamtól, hogy versenyzői szinten vegyem be a kanyarokat, de nem is szeretnék baleset részese lenni a vakmerőségem miatt.
Ezeket csak azért irtam le mert azt irtad, hogy nem volt semmilyen motoros tapasztalatod ez előtt. Nagyon sokan vannak igy, ezek az emberek picit óvatosabbak mint akik gyerek koruk óta motoroznak, az óvatosság viszont nem baj!
-
polimorf
tag
válasz
Tarill #76029 üzenetére
3-4 éves guminak semmi baja nem lehet. Én a motoromat 8 éves gumikkal vettem meg de még szőrösek voltak, sajnáltam kidobni ezért azzal nyomtam le az idei szezont, egyszer se csúszott meg de azét a 8 éves az már öreg. Érzem is, hogy már keményebb jóval mint egy új. Még kibirna 1 szezont de már nem kockáztatok a 8 év miatt.
Szóval használd nyugodtan a 3-4 éves gumikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest