Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Szintén így voltam. Amikor felrakták az álom gépet jó áron, persze nem volt rá pénzem, amikor meg lett, akkor olyat nem találtam és talán azóta sem raktak fel. Mindig mondogatják, hogy majd lesz másik, jah, de mikor? Már megtanultam, hogyha szeretnék valamit venni és van egy jó ajánlat (meg persze megvan rá a cash) akkor azonnal le kell csapni, nem érdemes sz@rakodni meg morfondírozni, mert tuti, hogy azt viszik el.
-
Mióta február magasságába kész lett a motor, másodjára feszítek láncot. A csákberényi körböl hazafelé éreztem, hogy akárhogy finomkodok a gázzal ránt amikor ráadom. Meg is néztem, van egy viszonyítási pontom és lógott. Már csak 3 rovátka van a max feszítési pontig.
Dexar007! 5000km nálam kb 2 hónap. Az elmúlt pár nap miatt még annyi sem lesz. Lassan ismét olajcsere aztán április 13.-án cseréltem le. Tehát használom.
Nekem nyúlik. Belógása nem sok nem kevés, azért viszonyítási pont. Nagyobb bukkanón bele is csapott a középsztenderbe. Onnan tudtam, hogy biztosan az a gond. Most fél rovátkát megint hátrafeszítettem, megint nem ránt gázadásra és megint nem lóg. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Az biztos hogy akkor kell eladni, meg venni amikor lehet. Ha Van rá kereslet illetve kínálat.
Cbf- emet is asszem 3 hónapig hírdettem mire eladtam. Akkor már úgy voltam vele nem is veszek újat jövőre sem. De mégis elvitték jó áron, hát vigyék.
Aztán rá egy évre lett meg ugye az új. Miért? Nem volt olyan amit akartam volna. Aztán tavaly ősszel már megint letettem róla hogy még abban az évben legyen, mikor októberben felraktak egy olyat amire vártam. Sokan lebeszéltek róla hogy most októberben minek, vége a szezonnak, teljesítményadó, stbstb. Persze arra senki nem gondol hogy jövőre is meglesz a gép... lol.
Ígyhát mégiscsak megvettem, és hiába alig tudtam 2 hetet használni most áldom az eszem hogy nem hagytam magam, mert követem szemmel a piacot és már 3 hónapja sehol egy olyan gép amilyet akartam. Viszont tovább már nem bírnám így vennék egy olyat ami nem mindenhol felel meg az elvárásaimnak, aztán később meg ezért morognék.
Nah kicsit hosszú lett, a lényeg remélem kivehető, ha tervben van a csere és esetleg normáláron vinnék a tied, érdemes adni, mert nemtudod melyik héten rakják fel álmaid gépét. Persze a különbözetnek a zsebedben kell lennie különben nincs értelme az egésznek.
Ill. Új motor vásárlására ez nem vonatkozik.
-
-
-
-
134 ezer km után reális h megadta magát?
-
vendingo
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Jónak tűnik, éppenséggel meg is felelne, csak mire hozzám kerülne lenne 800 ezer átírással+biztosítással, aztán a túrára nem maradna zseton.
Illetve ilyen motoroknál mindig felmerül a kérdés bennem, hogy mi a bánatért hozták rendbe, ha nem is használták?
Szerintem marad az eredeti felállás, marad az SV a túráig, aztán ha megjöttem meghirdetem.
Nem lenne értelme a kapkodásnak, meg annak, hogy nem is olyan motorra váltok, amit valójában szeretnék. -
Dexar007
veterán
Ingyenes motoros nap Egerben
Holnap ott leszek.Felteve ha nem lesz eso,es sikerul viszonylag koran felkelni.
-
vendingo
veterán
válasz
polimorf
üzenetére
Nekem is ez a bajom, hogy vennék, de ha lecserélem az zsákbamacska, mert ki tudja, hogy mi jön elő rajta, az SV-ről meg tudom, hogy a világvégére meg vissza rábízhatom magam.
Gyors átfutottam a használt motor kínálatot, de nagyon fos, illetve olcsón adom a motorom, mert ennyiért csak lefingott darabok vannak.
Sajna 600 ezer környékén csak a GSXF van, de azzal nem vagyok sokkal előrébb kényelem szempontjából.
Odáig süllyedtem, hogy még a robogókra is ránéztem, de előbb megyek biciklivel túrázni, mint robogóval.AT kéne nagyon, akár egy lepusztult is jó lenne, ha olcsón adják, de van összesen 4 eladó, az is jó drágán illetve drágán és lepusztultan. Ami meg szép az milla fölötti. Ha lenne 300-ért egy rom, azt lehet megvenném.
Én mindig megszívom. Hónapokig keresek motort/autót, aztán amikor végre nehezen veszek egyet, utána pár nappal rá kapásból találok 10 másik kedvemre valót.
-
polimorf
tag
válasz
salieri.
üzenetére
Először is glettet a szobafestők használnak nem az autófényezők, de én szobafestőre nem bíznám.

A másik, hogy ha ügyes a horpadáskiszedő szaki akkor szinte nyomtalanul el lehet tüntetni. De ha mgis festeni kellene akkor ilyen horpikra van úgynevezett vaskitt ami nem apad be idővel így az ügyes autófényező meg tudja csinálni úgy, hogy észre sem veszed. A színhűség miatt jobban aggódnék mint a horpi eltüntetése miatt.
-
vendingo
veterán
Pár napja SymbianOS-nek említettem poénból, hogy vegye meg a motorom.
Aztán kaptam pm-et, meg emaileket, hogy megvan-e még a motor meg hasonlók.
Többen is érdeklődnek.Na erre nagyon nem számítottam.
Most mit csináljak? Adjam el, vegyek másikat?
Azt se tudom hirtelen, hogy milyet vennék ha vennék, mivel AT-ből fos a kínálat, illetve nem is nagyon tudok ráfizetni, arról nem is beszélve, hogy új motorral nem szívesen vágnék neki egy 5000-es túrának, max úgy, hogy a-tól z-ig átnézetem és minden kopó fogyót kicseréltetek, de ez megint csak pénz, az átírásról nem is beszélve....Tételezzük fel, hogy van 600 ezrem. Ti milyen "kényelmes" hosszútávú túrázásra alkalmas motort vennétek ennyiből?
Feltételek: Fejidom, min 2 henger és 45+ló, dobozolhatóság.
Évjárat, szín, márka nem érdekel. -
csongi
veterán
Én is mindig a felező melletti nyomsávot motorozom.
Betartva kresz előírását, miszerint mindig az útviszonyoknak megfelelően az úttest jobb széléhez húzódva
Ez itthon egyszerű, ez a felező melletti nyomsáv, attól jobbra már egy rakat szarok az utak
salieri.: Ez elég betyáros.
Holnap jön cimbim rákérdezek ez megoldható e? -
vlevi
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Igaza van Feree-nek. Miskolci motorosrendőrnek is ez volt a véleménye, út jobb szélén nem motorozunk. Egyrészt ha valaki jön szembe, akkor rád fog előzni, mert látja, hogy jobbszélen van. És ha mégiscsak le kell húzódni, már nincs hova. És egyébként is tiszta szar az út széle, töredezett, hiányzik az aszfalt, satöbbi. A sáv közepén sem motorozunk, mert a sok ótvar szutyok tragacs oda folyatja szét az olaját, ezért marad a sáv belső fele

-
salieri.
őstag
Srácok!
Tankon lévő tenyérnyi horpadást szerintetek tuti ki tudnak húzni?
-
Biztos megint azt gondoljátok majd, hogy bennem keresendő a hiba, de többszöri végiggondolás után is azt mondom nem. 90km alatt 3x akartak likvidálni.
Rögtön a legelején szigorúan 50-el a jobb szélén haladtam. Látom, hogy várakozik egy autó, hogy kijöjjön. Ezzel ennyi is lett volna. Elmegyek és kijön. Nem, ő akkor jött ki amikor odaértem, előtte. Rám nézett a kb 80 éves banya és satuzott a sávom kellős közepén, balra át a másik sávba buszmegállóba megynugszunk. Annyira kicsin múlott. Hátranéztem elment.
Next: Körforgalom, opel előttem. Kihajt, át egyenesen a két sávon index minden nélkül a kihajtóhoz. Beértem, később mivel én ívben mentem. Elkezdtem előzni, mellé értem és mifasz hát jön felém, addig hova nézett?
Next: 3-as út. Rendesen mentem. Jöttek szembe autók a másik sávban, látom h előz egy fazon és nem tud besorolni, kénytelen voltam az út legszélére kimenni a fehér felfestésen kívülre.
-
upsyka
aktív tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Tisztában vagyok vele, és nincs is ezzel gond, ha nem menne át így hivatalosan, maradna az okos megoldás természetesen. Gondoltam hátha tudja itt valaki biztosra mi a helyzet mielött hagyom magam lehúzni és mint írtam is minden más tökéletes, csak idom hibája van, de ideiglenesen meg van oldva a lifegése és amit jövő hónapban csináltatok meg, viszont a vizsga most lenne.
Köszönöm mindenkinek aki segített -
upsyka
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Köszönöm neked is

Nkh-nál tervezem Pesten, csak az nekem a város másik fele mindkét hely, maszeknál meg gyanítom biztos plussz pénzt kérnek ezekért -az eleve magasabb vizsgadíjon felül- , ha úgy megyek,hogy nem vagyok képbe, ezért próbálok infózni,hátha valaki tud biztosat...az nkh vizsgaterembe meg nem lehet csak úgy bemenni vassal, hogy nézzék már meg átmegy-e.
Mindenesetre megfogadom a tanácsot és 1-2 helyre bemegyek a környéken rákérdezek -
csongi
veterán
válasz
upsyka
üzenetére
Vidd el a muszaki allomasra elotte kerdezd meg igy ahogy kinez kaphat muszakit vagy sem? Koteles informalni!! Es talalgatni sem kell! Muszaki allomasa valogajta. Ahol megmondjak mi a szitu oda vidd vissza oszt kesz.
Nekemledes hejzetjelzom van meg kekes izzom. Elmondtam mielott oda vittem. Egyeztettunk es lemuszakiztak. -
upsyka
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Kérdeztem a fórumon valamit, amit nem tudok, nem túllihegés, már bocs...ha meg nem tudsz segítő infóval szolgálni, inkább ne írj semmit, főleg ne ilyen stílusba, helyette inkább mennjél tanulni motorozni és ne amatőrködj az utakon másokat veszélyeztetve a vezetési moráloddal...
-
.mf
veterán
"mindenki papirkutya volt, nem jottetek kakucsra."
Mentem volna, csak nekem munkanap volt tegnap és ma is
Úgyhogy nekem már csak este jutott idő, motorszerelés után. Na halljátok, sötét, köd, hideg, nyirkos idő, néhol nedves aszfalt, az a 80-90 km, amit mentem, azzal is szétfagytam, mire éjfélre hazaértem. -
Azt mondom őőő Mátrafüred. Gyalog megtalálható leszek. Motor Gyöngyösön pihen majd.
-
upsyka
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem hinném, hogy baromság és azért kérdem, mert nem tudom biztosan mi a helyzet. Minden szarra beleköthetnek és ha autónál a törött lökhárítóért sípolnak gondoltam motornál sem szeretik. Minden más tökéletes a vason csak ez a két dolog aggaszt, mert nem akarok dupla vizsgadíjat fizetni....
-
Unatkoztam, tudom, h ma is szarrá ázom, de lemostam. [link]

upsyka! 1. miért ez bukótéma? Én nem tudtam róla.
2. baromság
Inkább a fékekre meg a sok E jelű cuccra figyelj. Nekem a fékekre nagyon figyeltek és a fényjelző cuccokra. Az E betűt vadászták mindenen. Be nem indították. Rá is ültek és azért megnézte milyen rajta, kormányt nézegette, megrugóztatta. A küllemre szartak.vlevi! Valamivel csákberény előtt szépen sorban mentünk de elég lassan jó ha 70-el és nem értettem miért nem előz senki, én nekilódultam és akkor vettem észre mert nem láttam, de nem hazudok néhol 10cm-es bordákkal volt tele az út. Kiugrattam balra és nem tudtam visszajönni csak sokkal később. Viszont nem volt kátyú.
-
-
upsyka
aktív tag
Sziasztok
vizsgával kapcsolatos dolgok érdekelnének:
1; bukós-e, ha az ülés fel van szakadva tenyérnyi helyen pont a pilóta alatt?
2; bukós-e, ha maxirobogónál az első idomnál felül a plexi alatt -nagyjából ahol a térd van- két idom ragasztószalaggal van egymáshoz fogatva és nem idomszínű a ragasztószalag? Sajna le van törve egy fül az idomon. viszem majd megcsináltatni, csak kivi vagyok, hogy ráér vizsga után vagy elötte kell... -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Szerintem félreértettél én pont azt mondtam, hogy "Mosquito34-t meg kell védjem hisz ő nem a gyorshajtásra és az eszetlen motorozásra ösztönzött, csak annyit mondott, hogy "puding" ezt meg arra értette, hogy félünk pár gödörtől és a rossz útviszonyoktól.
Pont azt írtam, hogy Te nem sugallod a gyorshajtást. -
válasz
Integra
üzenetére
+1 a héten koszos marad.
Más: 60km-t még beletettem, de nem tudom mi lett velem. Azt tudom, hogy 8500-at forog 160-nál.
Totál kisimultak a vonalaim. Biztos 5 fölött evett. Aztán leültem egy padhoz, a nap épp lement és rásütött a Dunára. END!
Jardok egy településen vadásztak rám, mérget veszek rá. Kijöttem az S kanyarból és meghúzattam 3.-ig és beálltam vele 50-re és ugye üvöltött a kipuf. Utolértem egy autót és előtte ment a rendőr. Látom fékez, index jobbra és megállt az út szélén, index úgy marad, kezek kint az ajtón és én diszkréten benézem ők meg rám és követtek a szemükkel. Aztán elhaladtam és láttam, hogy mentek tovább.
Azért gondolom, ezt mert a rendőrörs előtt is elhaladtam. Az egy nagyon szűk utca és visszahangzik. Ugye nem mondhatom h a 40-es táblánál 120-al mentem, az durva lenne, nem is mentem, de valamiért csak félreálltak. Most szívem szerint rendszám nélkül mentem volta le ezt a 60km-t. Vigyorogva fogok aludni az fix!
Holnaptól újra, csak nyugodtan.Esőhöz: Néztem, hogy miként viselkedik a hátsó, mert rengeteg fajta aszfalt volt az útvonal alatt és van pár együtt meglévő dolog aminél ha csúszik azonnal vége. 60-nál lesatuztam. Ha pl átfolyáson tettem és egy X fajta aszfalton akkor azonnal elindul a segge, de volt ahol szépen mögöttem maradt. Volt ahol nem is nagyon tudtam megcsúsztatni, igaz az érdes volt, mint a smirgli. Volt hogy a vizes útra kijött a traktor a földútról. Hát mondom megnézzük. Szépen 60-al átmentem (nem is tudtam mást) a sáron és kapott egy nyelet ott ahol a GS húz (6-7k körül) azt a táncot amit ott levágott. Életveszély.
Szoktam játszani amikor a körülmények olyanok, szeretném tudni miként viselkedik a motor. A vészfékez kikerült is gyakoroltam csatornafedelekkel. Hát maradjunk annyiban, hogy soha egyiket sem akarom élesben kipróbálni. Menet közben az én esetemben kb 200kg + én úgy viselkedik mintha nem is lenne ott tömeg, szinte repül. A legkisebb kormánymozgásra is nagyokat lehet korrigálni, de amikor áll vagy lassan megy és dől.... A rohadék macska miatt is eldobtam 1x h ne üssem el, pontosabban majd sérvet kaptam, de nem ért földet semmi, na akkor éreztem a súlyát. Jó játék, de mégsem játék.
Sikerült ma büdösre melegíteni a hátsó fékemet, szinte mintha nem is lett volna egy idő után. Tapostam és kb semmi csak lassulgatott. Ilyet sem éltem még át. Jó ez GS tanulgatni. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf
üzenetére
Odafelé kétszer álltam meg cigizni meg egyszer kávézni, visszafelé szintúgy. "Egy seggel" max.. egy órát tudok a motoron tölteni (kb. 60-70km km). Erős bagós vagyok, meg a hátsóm is elzsibbad ennyi idő alatt, de 5 perc regenerálódás elég szokott lenni a következő etaphoz.
-
Xaels
félisten
válasz
polimorf
üzenetére
Igen.
Egyébként ma csak az ügyeletes gyógyszertárig mentem és tök jó volt, hogy napütéses száraz időben mehettem. Kénytelen voltam a western csizmában menni mert a Shelly's a múltkori ázás hatására kizöldült
Szerencsére a Soroksári kihalt volt és rendőrök sem álltak sehol. Hazafelé tepertem is egy kicsit bő 110-120 körül, elengedtem a pacikat mert biztonságosnak éreztem és jól esett egy kicsit gyötrődésmentesen közlekedni. Alig várom, hogy 17-e legyen, megyünk páran Tiszaújvárosba túrázni meg strandolni 
-
polimorf
tag
Ha magas az alapjárat az befolyásolhatja a fogyasztást?
-
csongi
veterán
Ma én is betekertem egy 400-at.

-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez marha jó a Te fogyasztásod lefelé megy az enyém meg felfelé 5,1-5,5l. Aröhely az benne, hogy a karbihangoltatás előtt 4l körül volt a fogyasztása. Úgy be lett hangolva, hogy 1,5l-el többet kajál.
A 120 az nagyon jó ilyen fogyasztással
Akkor a 280km az nem egy ülésre ment le.? -
Dexar007
veterán
En rajottem,hogy a kopott elso gumi esoben nem valami jo valasztas. Tegnap ugy jottem haza Egerbol,hogy alapjaban veve szaraz volt az ut,viszont itt-ott befigyelt egy par meteres vizatfolyas.Igy dontes kozben meg lehet tapasztalni,hogy milyen az mikor szaraz feluletrol vizesre kerul az ember.
Tanulsagos volt, es kicsit ijeszto,pedig nem csusztam meg,csak majdnem. -
.mf
veterán
Tegnap én is sz--rá áztam, pont a legnagyobb felhőszakadást kaptam el. A csizmám még ma délután is nyirkos volt..
Megyek le munkaidő végével, gondolom még megyek valamerre naplemente előtt; de egy ideje a kuplung ráadásakor ránt egy picit, megnézem a láncot. Hát persze, hogy lóg. Hát persze, hogy a tengelyre az anya úgy rá van gyógyulva a tengelyre, hogy a motort már elhúzom, de az anya meg sem mozdul... S persze, hogy nincs nálam csavarlazító...

-
Picit rosszul érzem magam, hogy nem álltam meg, de nyomós okaim voltak rá. Csobi és p.vár között jönnek velem szembe az autók és vadul villognak. Gázt elengedtem és 70-el mentem, azt hittem rendőr. Hát nem. Egyik éles kanyarból hirtelen előbukkan egy motor megy a vészvillogó, a másik az árokban (burgman féle) és az árok mellett bukóban ül (sztem csaj) és a lábát fogja. Nagyon rossz helyen történt. Többen is voltak ott nem álltam meg, de áááá.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincs is ezzel probléma. Nekem anno sem az információddal, véleményeddel volt a gondom hanem a stílussal. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)