Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Betáblázta magát az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Tul sok problemarol nem tudok en sem, olvastam, hogy a valto sok felhasznalonal futyul, de hatalmas a szoras, valaki 30 ezret belerak meg a sikito valtoba, ugy hogy hasznalt motort vett, es nincs baja. Irtak azt is, hogy kerulni kell az alacsony fordulatrol kigyorsitast. Igy kerulheto el a valtokopas. Ez szerintem nem allja meg a helyet. Alacsony fordulaton nincs akkora nyomatek, 4000-7000 ig a legnagyobb, kb ugyanakkora. Ha kap a valto, akkor a ket fordulat kozott kapja a legnagyobbat. Alatta, ha hasznalod a kuplungban van meneszto, a hatso lanckerekben ugyancsak meneszto van, hogy a szogsebesseggyorsulast kisimitsa, es ne rangassa szet. Szerintem ha szet kell hullania, azt akarhogy hasznalod, szet fog hullani. (Maganvelemeny)
Nyakcsapagy erzekeny, rugoi puhak, elol-hatul.
Amugy meg fesszab, generator, lancfeszito az osszes japannal gond lehet, sot igazabol az osszes gyartmanynal. Ezen sporolnak a legtobbet. Szoras kerdese.
De a motor maga rengeteget kibir.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest