Hirdetés
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
nagy a pangas, gondolom beirok. delutan majd ugyis mindenki esoben ul otthon

szoval tegnap voltunk kibicelni Parommal. aztan felkuncsorogtuk ot persu moge az euroringen. rettenet tanulsagos volt, h persu ket szemellyel ~7sec-cel rosszabb idoket ment csak (csuszo kuplungtarcsaval raadasul):
- nem minden a motorero
- nehany ivet maskepp kellett vennie, ami valoszinuleg igy volt hatekonyabb, tehat lehet h ebbol az esetbol is van mit tanulni
- persu tud motorozni
-
Nippon
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem a villa volt a lényeg, hanem a villanyak. Hagyományos villával jobbak az esélyei, de amúgy én is leszarom, a motor sorsa érdekel a legkevésbé egy balesetnél.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Átfogalmazom.

nálam nem tud szempont lenni egy motornál, hogy milyen a villája ha egy autóval találkozik, hiszen nem balesetnél kell megfelelnie, vagy ha már megvan a baj én álljak fel egyben a motor le van szarva. Szerintem. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jaja, fokozatosan adagolva, először sikít, picit ráhúzol, utána már csúszik. Az a durva, hogy R6nak ugye alapból ilyen fékei vannak, de ugyanezt megcsináltam &rew YZF jével is. Annak is bődületes fékei vannak.
-
TayRol
nagyúr
remelem van aki meg dolgozik rajtam kivul
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SzalaiG
addikt
Már nem is lesz japán Kawa: [link]
-
NFree
addikt
Hali mindenki , vettem tegnap rucit csizmát csak azért , hogy ma fel tudjak menni az örkény ringre, nem vagyok normális,
A lényeg ha netán a mai nap folyamán arra jár valaki, aki járt már ott szivesen , fogadom a jótanácsait stb,
ugyanis ez lessz az 1 ső ilyen megmozdulásom, de úgy érzem az utakon nem lehet mocizni legalább is ithon nállunk nem, -
Prof01
veterán
Talma, úszás a delfinekkel:[link]
Bírom ezt a Stefano-t: "áá fárka kemény, nagyon kemény"
-
TayRol
nagyúr
Ma legyorsultak. Egy luxemburgi rendszamu sarga Murcielago.
Annyira durva hangja volt, hogy csak azt vettem eszre, dadog a motor alattam, mert leporgott a fokozat. Hihetetlenul megy az az auto. Nemsemmi. -
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki,hogy milyen az út minősége Szolnok-Kőröstetétlen-Nagykőrös útvonalon?Mostanában autóznék arra...vagy válassszak más útvonalat?
THX! -
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
nem az a baj, hanem kerestem forumokat es szinte mindenki szereti es aradozik rola. egyetlen hatranyanak azt emlegetik h konnyen kockasodik. egyebkent jol bemelegszik, jol tapad, lassan hul ki, birja a dontogetest, stb. sot, szerintem nedves uton nem is erdemel olyan jo ertekeleseket, mint amiket lattam rola

es volt meg egy erdekes meglatas egy rivjuban: mivel nem acelszalas hanem nemtommilyen, ezert nagyobb nyomas kell neki, mint pl egy metzeler z6-nak. nem is ertettem h miert szeretem jobban a mocit, ha 2.8 van hatul, nem kevesebb
-
válasz
Integra
üzenetére
A BMW-nek van ilyen tesztje, mindjart elokeresem.
Szerk.: itt van, raadasul 'expert rider'-ekkel tesztelve.
Osszefoglalva:
- szarazon -5% az ABS nelkuli javara expert riderrel (mondjuk 50 meter helyett 52-53)
- szarazon, csatornafedellel csak az expert rider a jobb ABS-sel, mindenki mas gyengebb, akar 20%-al is
- vizes feluleten legalabb -30%az ABS javara (!!)Es ez egy 1992-es teszt, akkori ABS technologiaval.
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
jó lenne egyszer egy tesztet olvasni valós méterekkel, szárazon és esőben, abs-es és abs nélküli motorral.
ha mondjuk szárazon 1 méterrel rosszabb csak, akkor az bőven belefér a dologba, egyszerűen nem kell másnak a seggében menni, 1 méterrel többet rákell számolni. viszont a túlélési esély valszeg drámaian megnő vele. -
Eddig csak probalgattam az ABS-t, most eloszor tenyleg megmentett egy eleg csunya esettol.

Becsatlakoztam a Budaorsi utra jobbrol, a Sasadinal, befele a varosba. Nagy forgalom volt balra, igy nezegettem hatra, es amikor visszaneztem, elottem masfel meterre volt egy fekezo auto. Ramarkoltam a fekre, tik-tik-tik, megusztam. Lehet, hogy nem estem volna el, de igen valoszinu, hogy belecsusztam volna az elottem allo seggebe.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
lehet h kemenyebb gumival nem jo jatek, mert az hirtelen veszit(het)i el a tapadast, nem er ra nyikorogni, hanem rogton elszall mint gyozelmi laszlo
szoval csak ovatosan -
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
ja, lattam mar, de ha race, akkor race
az sem rossz.
viszont most mar szeretnek latni egy gumitesztet a conti roadattack-kal, h miert verzik el. az ace-n kozuton gyakorlatilag kihozhatatlan a sodrabol. persu mar olyanokat kanyarodik vele h meg o is csodalkozik
a motorrevu meg lefikazza. vagy lehet h a tobbi tenyleg ennyivel jobb, de nekem ez is boven eleg ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
az ace elejet is lehet nyikorogtatni. akarmekkora fekezessel eloreteszed a sulyt (tehat az is jo ha fokozatosan huzol egyre nagyobb feket) es amikor mar nagyon ul a telo, belehuzol meg egy picit. nyikorog
az r6-on asszem 2ct van, az ace-n meg sportattack. (persze az ace meg csak nem is hajlamos arra h emelje a segget) -
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Igen, a fordított villa a felépítéséből adódóan merevebb, ezáltal nagyobbat kap a villanyak ha olyan a perec...
A dupla rugóstag tényleg cool, viszont a központival precízebb a rugózás. A súlya nem az acélváz miatt nagy, a blokk súlyából is bőven lehetne faragni.
Valszeg az van amit korábban is mondtál, hogy nem tudok kilépni a saját realitásomból!
A CB1300 egy jó motor úgy ahogy van.
1 sportmotor, 1 CB1300 motorozgatáshoz, 1 supermoto, nekem ez kénre a garázsba, így boldog lennék.
Ja meg persze egy quad, egy nem gyári R34 és egy 2006-os 2.5 XT Forester, hirtelen ennyi. -
Kasza08
őstag
-
Gaboman
nagyúr
Megjöttem a mocival Tatáról,elvittem karbiszinkron állításra,de annyi bizonyos hogy vékonyabb lett a motor.
Nem hogy jobban tolna miután hozzálövik hanem finomabban megy.
Érdekes jelenség,de így is tökéletes számomra,ehhez is hozzá kell nőni. -
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
miért jobb balesetnél a hagyományos villa? másképp terheli a villanyakat?
mi a baj a hátsó duplarugós taggal? rohadt cool, macsós, nekem nagyon begyere
talán a súlyából kéne faragni valamit, de az csak úgy lenne lehetséges, hogy alu hídváz.. akkor viszont már tuti hogy egyenbringa lesz belőle..
vagy netán valami dukáti szerű acél térhálócső szerkezet, de gyanítom azzal ordas széles lenne.. -
Nippon
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Persze, hogy csak akkor kapcsol, de pályán hidd el, hogy nem jó. Sokkal jobb határon fékezni ABS nélkülivel. Amúgy meg direkt kipróbáltam ilyen mosódeszkás útszakaszon a CBR-t is és a GSX-R-emet is és sokkal jobbnak találtam ABS nélkül, ott valahogy bután viselkedett. Persze murván nem próbáltam egy első telit húzni az enyémen, ezt ugye nem kell magyaráznom, ebben a CBR nagyon jó volt, de lássuk be, hogy fél köbméter homok vagy sóder az úton az eléggé extrém eset...
-
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Álmodik a nyomor... Tartok tőle, hogy megint csak szöszölnek vele valamit a kötelező új színek mellett. Egy szép fejidom nem ártana rá, valami divatosabb fényszóróval, de azt nem gondolom, hogy a szépség a használhatóság rovására menne. A villát szerintem nem cserélik le, egy ilyen motorra nem kell fordított teló, szerintem megoldják magukban ezzel. Igazából a váznak is jobbak az esélyei egy hagyományos villával egy esetleges balesetnél. Én pl jobban örülnék egy központi rugóstagnak hátul, szerintem az többet érne. A radiális fék pedig szerintem egyelőre álom ebben a kategóriában (a CB1000R-en sem radiális a fék, csak az ABS nélkülin) A motorhoz meg tuti nem nyúlnak szerintem se...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
de nem hirtelen berántva,hanem fokozatos adagolva?
hmm,ennyivel kisebb a CBR fékereje?nekem ha majdnem markolatig huzom sem blokkolja,viszont a segge ekkor már fél méter magasan jár.
naggyon durva lehet az erhat
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Meg lehet csúsztatni simán, mostanság ezzel játszok R6 on. Sikít, utána csúszik.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
most se occsó, főleg, hogy ennyiért hayabusa is van

pont tegnap előtt láttam egy fehéret, jöttem haza moziból, úgy ott hagyott, hogy csak pislogtam.. persze szokásos rövidnadrág, ing, tornacipő kombó
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jajóvan, 3 éve már régen volt.. akkor még nem gondolkodhattam ilyenben

-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
mikor? idén?
-
ALI_G
veterán
Na Predaval elmentünk csütörtök-vasárnap intervallumra a szelidi tóhoz motoros találkozóra, meg ivászatra. Akinek ingere velünk találkozni, sörözni stb. az tolja le a pofáját
szeretettel várunk.Telefonon elér aki akar
-
zsoltee10
addikt
válasz
Prof01
üzenetére
minek? hosszú volt a mondandóm, leírva jobban össze lehet szedni. én megtanultam írni, ők tanuljanak meg olvasni.
Tayrol: most mééér? nem sok az. idén csak 5ekm ment bele.

Integra: 1 éves ABS-es Transalpot keresek, amibe jól beszámolnák az enyémet, ha esetleg hallasz ilyenről, és jó áron adják (1,7-1,8M-kat kérnek értük, holott az új is ennyi most, lol.), akkor szólhatnál......

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nippon
üzenetére
alapvetően valamit nem értek.nem csak akkor kapcsol az ABS,amikor már megcsúszik?
mert első kereket a hirtelen fékezésen kivül megcsúsztatni sportmotoron sztem elég necces.robin persze minden napos,de az F4 sosem blokkolt még.
nem az ABS mellett vok,csak egy CBFen kivül nem próbálgattam sosem ABSt,ott is csak keveset. -
zsoltee10
addikt
nem kötődik a témához, csak megemitem, hogy ebben a k nagy válságban, amikor sorra zárnak be a kereskedések, meg nincs vevő...... 4 szalonnak irtam levelet, hogy külöböző motorokba mennyiért számolják be az enyémet, és konkrétan érdekel (Transalp, V-strom), eddig egyik se válaszolt. múlt héten irtam.....
szal most akkor mivan? sirni azt tudnak, de a lehetséges vevőt meg leszarják. ezzel a mentalitással ne is csodálkozzon. zárjon be mind.
-
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
kíváncsi vagyok, végülis ha ugyanabban az árban jön és időben, akkor talán megfontolandó.
de ha nagyon nagy változtatások lesznek és inkább generáció váltás, akkor tárgytalan, mert még a németeknél is horror összeg lesz, de akkor meg legalább a 09-es raktáron levőket jobb árért lehet megkapni. egyedül motorozom úgyis, engem a 186kg nem zavar
egyébként, az alapján amit mondtál, gyanítom a fejidom, kisebb, divatosabb, és jóval kevésbé praktikus lesz, valszeg első fordított villa, de nem radiális fékkel, meg a fényezés, oszt csá. nem hiszem, hogy euro4-re faragják át a motort. meg a dupla kipuffban sem hiszek. ami azért kár

tesztmotor reménytelen eset, mi is próbáltunk könyörögni a hh-tól, helyette kaptunk mindig minden mást, vagy éppen autót, de nagy cb-t nem..
még tesztkaravánban se volt soha, nem is értem.. -
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Azt már tudják, hogy faragnak rajta, de pl a vázat , a futóművet és fékeket illetően nincs semmi hír. A motorjához nem kell nyúlni. Viszont ledöbbentem a Motorrevűs teszten, hogy csak 186 kiló a terhelhetősége... ( a GSX-R 750-nél ez 187kg
) Azt hittem, egy ilyen dögöt fel lehet pakolni rendesen.
Eredetileg CB1300-as tesztmotort akartam, de azt már eladta az importőr és úgy tűnik, hogy nem lehet keríteni sehonnan. Kár...
Ha lesz hírem, akkor úgyis mondom! -
-
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Kapcsolataim révén 1 hétig nyúztam a Totalbike-on tesztelt ABS-es CB1000R-t, 1000km-ert mentem vele de nagyon nem győzött meg a sárkány. Az erejével nem volt gond, kétezres fordulattól villanymotorként húz lineárisan, de mivel 10,5-nél tilt és alulra van hangolva, így nem érződik rajta a tűz. A futóműve viszont nálam leszerepelt, kivittem szerpentinezni is és egyedül is pumpált durvább kanyarokban. (A hátulját már valaki eltekerte mert az előfeszítés az utolsó előtti fokozatban volt, próbáltam a csillapítást keményebbre venni, de nem lett jobb)
Két személyes használat mellett (könnyű csajjal is) vége volt, hintázott, mint a dög. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen szar, valami bibinek lennie kellett vele. 14000 van a motorban, elfáradt volna a rugóstag???Most éppen egy 2009es ABS-es 600RR van nálam. Ez a motor nagyon finom, bár a GSX-Rhez viszonyítva keményebb a futóműbeállítása, emiatt közúton jóval pattógósabb. Nincsnenek olyan mechanikus zajai, mint a Suzinak, éppen ezért nekem túlságosan kifinomulnak hat. Az új teli idom ronda ezen a Tricolour változaton, mert a blokkot takaró rész ilyen matt műanyag, borzalom (a 2008-as sokkal szebb), a fekete verzión asszem színfefújt, az okés. Egy hét cb1000r után persze gyengének hat, valszeg utcára az is, pályán biztosan kiválló.
Az ABS viszont egész egyszerűen katasztrófa! Mindkét motoron gáz és ez nem vicc.
Ez az új elektronikus sem jött be az RR-en. Direkt forszíroztam és engem nagyon zavart. Összeül az eleje, majd mikor blokkolna felengedi, akkor megugrik előre kicsit, kirugózik, megint összeül.... A fékutat pláne szar úton durván meghosszabbítja (a CB-n még az is árnyalja a helyzetet, hogy a telók lágyabbak és az első villa az utolsó tartományban már nem működik elég finoman, fel is lehet ütni még nem túl szar úton is fékezés közben).
Biztos vagyok benne, hogy ebben a formában az ABS nem nyerő sportmotorra, pályázni nem lehet vele, mert bizonytalanná tesz. A súlyával még nem lenne gond, mert az ABS-es 600RR is bringasúlyban van, de az, hogy nem kapcsolható szerintem meggondolatlan húzás volt.
Kipróbáltam vizes aszfalton és belefékeztem egy két sóderes szarba is, ott tényleg kiválló de összességében egy "tapasztalt" motoros számára a legtöbb esetben zavaró. Esős időben nem szoktam sietni, ha nem muszáj akkor motorozni sem, így az a rész nem érdekel, az utat meg figyelem. Kapcsolható változatban jó lenne, de így értelmetlen.2010-re viszont megújul a CB1300, műszaki dolgokról még nem tudok konkrétumot, de egyelőre úgy néz ki, hogy marad az 5 gangos váltó, új színek lesznek, és a fejidomos változatot átszabják (remélem szépre). Ha kapok infót, akkor szólok, ennél többet még nem tudni.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a 2 tihamér akit kitoltak nemsokára csinál valami új minőségi motorosújságot ha lehet hinni a rigóknak
-
válasz
feca81
üzenetére
Motorosnak a dugó olyan, mint nem is tudom. Én szeretem a dugókat, sok b.zi autós bennt rohad, én meg vígan elgurulok mellettük motorral. Jó érzés, olyan újkori magyaros.
Elvileg van hol tárolnom, köszi
6 körül érek le, nagyon motorozni nem lesz már kedvem, de ha gondolod holnap mehetünk egyet. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
akkor is elolvastam volna mert a nagy cb-ről mindent elolvasok, már 2 éve folyamatosan, de ettől függetlenül ez a "teszt" egész egyszerűen drámai..
nekem nem lenne pofám egy ilyet leközölni, ez semmi. nekem ebből csak az jött le, hogy motoroztak ingyen egy kurva jót, semmi több. de lehet, hogy ez a saját ilyen irányú tapasztalataim miatt is van. -
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja. ha en azt szeretem egy motorban h kuzdeni kell vele a kanyarodashoz es minden egyes szepen bevett kanyar egy kis gyozelem, akkor nekem az a jo. ha meg azt szeretem h beveszi magatol a kanyart es lehet vele csapatni ezerrel-millioval, akkor meg az. gyakorlatilag a motoroknak nem hibai vannak, csak tulajdonsagai (nem bug, hanem feature
) nyilvan vannak feladatok, amire van jo es kevesbe megfelelo vas, de az mar mas kerdes.
nyah, asszem ezt is kitargyaltuk. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Ez így van. Egy motoros motorozik, nem pedig bálványt imád. a Bálvány maga a kanyarodás, nem pedig az, amivel végrehajtjuk. Amivel végrehajtjuk annak nyomni kell a szemét kifelé, tehát ennek következménye, hogy rohadtul egy eszköz, semmi más. Lehet szeretni, de aki úgy kezdi, hogy ez meg ez az überalles az nem motorozni szeret, hanem néhány száz kiló fémre maszturbál egész nap, az meg annyira nem elegáns, meg egészséges.
Képek maj' lesznek
Aktív témák
- BestBuy topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ugyanis ez lessz az 1 ső ilyen megmozdulásom, de úgy érzem az utakon nem lehet mocizni legalább is ithon nállunk nem,

nem is tudom, az enyemben milyen van. de lehet, sosem tudom meg.
hmmhmmm. azér na...