Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
[Vazz]
üzenetére
az a baj nalam, hogy olyan messze lakom a munkahelytol, hogy motorral fel ora alatt erek haza, kocsival pedig kb 70 perc a mostani dugokat nezve. a varosi motorozas egy szukseges dolog, egy jobb alternativa - nekem. amugy en is csak turazgatnek, esetleg palya nagyritkan.

-
[Vazz]
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Egyre jobban érlelődik bennem a gondolat hogy abbahagyom a közúti motorozást, legalább is sportmotorral mindenképp. Valószínű az R6-os srác se 90-el ment, de sajnos nem kell ahhoz száguldozni (SzalaiG), hogy megtörténjen a baj. Ráadásul nálam is sűrűn elgurul a gyógyszer.

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
höhö
jova tanujjá csak, ha lediplomázol visszük hozzád sorba a vasainkat
-
Daniel Alves
őstag
-
válasz
SzalaiG
üzenetére
Egyreszt szopas es gyogyulast, masreszt meg gratula, csupa olyan serulesed lesz, ami kvazi teljesen meg fog gyogyulni. Keztocsontod is tort? (Tenyeg belseje es a csuklo kozott egy kis csont, scaphoid toresnek is mondjak.) Ha nem, akkor vegkepp rendben leszel rovidesen.
-
SzalaiG
addikt
Hali!
09.25én balesetem volt. Motor is én is csúnyán oda.
Mindkét kezem eltört. A jobb csuklónál, a bal alkarnál minkét csont.
Agyrázkódás, rengeteg zúzódás.
Kikanyarodtak elém. Egy fehér Avensis nem adta meg az elsőbbséget.
-
Kasza08
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
10-es kéne bele, ez a retek meg 8-ast rakott bele
szóval f.sz szerelők mindenhol vannak.km-t meg annyit mondtam, amennyit nekem mondtak. csak az a baj, hogy nem is tartottam annyira lehetetlennek a gyártója miatt

TayRol: Mennyi volt a kesztyű? azt hiszem nekem is kék már télire ilyen.
-
TayRol
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
Vettem Forcefield kesztyut ma reggel, mert szetfagytak penteken az ujjaim a perforalt Alpinestarsban, nagyon jo cucc, ajanlom mindenkinek.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azt nem állították be amikor a szinkront csinálták!
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mondta haverom hogy a most szombati órát is az öreg Aszalós tartotta

mi volt a tananyag? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem cserélték le.
Az SXV 550 teljesítményét a sima LC4 hez nem szabad hasonlítani az biztos,de egy 660hoz már lehet sőt az alul brutálisabb is mint az SXV. -
Nippon
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Tényleg van Shoei üzem Romániában, de tudtommal még nem készülnek ott a sisakok, csak összeszerelés meg ilyesmi. (pontosan utána fogok kérdezni) Mellékesen vannak szar illesztések, megfolyt ragasztások a mostani Shoei sisakokon, és nem csak egynél fordult elő, el kell menni a boltba és meg lehet nézni mindet.
Bajnokpityu: ezért mondtam azt, hogy a Japán kocsikból a japó gyártású az igazi, ami már tagországban készül az kula, pont az összeszerelés hanyagsága és az európai beszállítók gyengébb minőségű alkatrészei miatt. Tudjuk, hogy mi az az ok, amiért idehozzák a gyártást de sajnos azt is el kell fogadni, hogy ennek vannak minőségi következményei.
Integra:Tudom, hogy eléggé képben vagy a Hondával, éppen ezért hoztam fel a példát. Gondolom abban egyetértünk, hogy nem ugyanaz az angliai minőség. 6.gen Civicnél is volt difi, és ott sem az angliai ötajtós és kombi volt a nyerő.
-
Nippon
őstag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Akkor nézzük objektív módon! Valaki véleményt kért az AGV Stealth sisakokról, te meg leírtad neki, hogy "szar".
Erre én írtam, hogy egy faszság, de írhattam volna baromságot, hülyeséget, balgaságot tökmindegy, amit te besértődtél. Ha te ezt magadra veszed, akkor tényleg nem kell, hogy beszélgessünk.
Amúgy meg el kéne gondolkodnod azon, hogy mi van ha két ismerősödnél is tönkrement ez a bizonyos sisak? Vagy fakezűek, vagy kifogtak éppen egy hibás darabot.
Ne haragudj de egy jó sisakról ilyen lehúzóan nyilatkozni, szerintem gáz. Mellékesen még akciós is, tehát igen jutányos áron vehette meg a kolléga. -
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Van azért bőven,meg is mutatom melyik et próbáltam belőlük,még most is eladók!
Pakson van,de őt nem ajánlanám,nagyon elhanyagolt gép,vele mentem.
Ócsán található,sikerült őt is kipróbálnom,ez e gép nagyon durva,igaz azt mondták sokat pályáznak vele így azért nagyon igénybe van véve.
A többivel sajnos nem mentem még.
De ezek eladó sorban vannak már érdeklődtem utánuk.
1
2
3Az új 690 SMC karakterére nem mindenki esküszik,valahogy hiányolják belőle a régebbi típus viselkedését,azok alulról jobban mentek,igaz ezt nekem is csak úgy mondták többen akik próbálták mind a két modellt.
Az SMR450el meg nem foglalkozz ha csak nem akarsz sok pénzt éves szinten a szervizekre kifizetni,ez teljesen versenymotor. -
DroneZ^
őstag
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Inkább úgy mondanám hogy Versenyenduróból átalakított SMek.
A használtautó.hu és Képesmotor.hu oldalon van is belőle eladó,XR650R
XR650RÉn amúgy ha sikerül KTM SMC 660 amit veszek,annál jobb motor nincs ami nem üzemórás még.
Volt szerencsém pár darabbal menni már,fantasztikus élmény,nagyon könnyű,még a volt SMC625höz képest is.
És sokkal jobban is megy annál,pedig nekem már full rendszer meg fúvókázás plusz áttételezve volt,és egy sima alap eléggé lerobbant 660 sokkal durvábban tolt. -
Kasza08
őstag
a srác aki elvitte ma szétszedte a motort, és ezt állapította meg:
"szerintem nem volt okos dolog Renault autó gyertyát tenni az rs-edbe.Akkora lyuk van a dugó tetején befér az ujjam.." [link]
A-a. nem én raktam bele, hanem egy szerelő, egy szervízben!!! Kérdés: hogy történhet ez meg egy szervíz láncnál, hogy ilyen szerelőket alkalmaznak?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Az SXVt ne csak azért essen ki a választásodból mert 130kmre elegendő az üzemanyag hanem mert megbízhatatlan motorok,nekem volt RXV550,többet a hátam közepére sem kívánnám annyi gond volt vele,és ezzel még sok tulaj így van sajnos.
A DRZ SM meg eléggé vékonyka teljesítményre,akkor már az E típus az már nem rossz.
Az XT660X Fanbike nem Supermoto,ugyanaz a blokk van benne mint amit az MT-03as mocimban volt,jó nyomatékos de 140nél már annyira pörög a rövid áttétel végett hogy bűn kínozni.És a súly nagyon nagy az XTnél.
Az LC4 640 12L tankja jó mert kb 200-240 km között el lehet velük menni,mellette erős,nyomatékos blokk,és a motor is elfogadható súlyú.
És a helyedben egy SC625,SMC625 néznék igaz hogy ezek sem mennek el többet 150km-nél,de olyat nyújtanak amit más nem üzemórás motorok közül kevesen.
Talán még a Husqi SM 610 és Honda XR650R jöhet szóba ha tényleg jó SM-et szeretnél.
Ezek a gépek könnyűek,erősek,tényleg igazi Supermotok amiket kanyarvadászatra isteni használni és kisebb túrákra is. -
Kasza08
őstag
Vazzeg, haver tegnap hozta el a vatta új K8-as gixerét.
Az RS-t meg ma vitték el javításra. Imádkozzatok, hogy ne legyen semmi baja a hajtókarnak! -
Kasza08
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
SXV-t nem a kis tankja miatt nem fogod megvenni
hanem a szervíz igénye miatt. Akivel vizsgáztam A1-re, annak volt szerencséje SXV-hez, DRZ400-hoz és XT660X-e van jelenleg is neki. SXV azt mondta, hogy borzalom, 500km-ként (!) olajcsere! DRZ igénytelen, de elég kényelmetlennek találta, az XT660 pedig kényelmes és jó is. Gabomennek volt KTM-je, ő elmondja a véleményét majd arról. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"Ajkamon elhal a tréfaszó! "
-
DroneZ^
őstag
Lehet hogy tavasszal lesz végre a nagymotor-vásárlás.
Elsődleges szempont hogy supermoto legyen, másodlagos hogy legyen hatótávja!
Aprilia SXV-ket nézegettem de hát max 130km-es hatótávval hanyagolnám őket, bármilyen jók is
Aztán az ára miatt nézegettem a DRZ400SM-et ami valamivel többet megy el, egy tankkal..
Végül egy KTM 640 LC4-re tippeltem a külön vásárolható túratankja miatt..
Yamaha XT660X nemjön szóba mert baromi nehéz(180kg), és nincs meg a supermoto feelingje emiatt..
Ha tudtok ajánlani más, könnyebb/fürgébb supermoto-kat, aminek a hatótávja nem ilyen 130km-körüli, akkor nagyon hálás lennék

-
Kasza08
őstag
Haverom leejtette a kezéből (kb. 1 méter 30 centiméter magasról) és középen kettétört... (és ez komoly). Akkor mivan, ha csak 40-el beleszalad az előtte haladó autóba? Nem beszélve, ha 140-él...
Ezen kívül vannak tesztek, érdekes, hogy valaki 8,75-öt adott neki, mert 200-nál sincs szélzaj, másik 6,25-t mert 120-nál elviselhetetlen a szélzaj. Ennyi pénzért igaz nem várnék szinte semmit, csak azt, hogy az ütést azért valamennyire tompítsa.
-
-
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
örülök hogy honda autókból igyekszel megmondani mi merre meddig, de hidd el, képben vagyok eléggé
mellesleg a 7gen accord angol volt eredetileg, csak visszavitték japánba, ettől függetlenül tele van szaros bosch cuccal az eu rendeletek és a beszállítói szerződések miatt.. olyan is sajnos.
egyébként a shoei csak made in japan és csak hand made. -
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
epitoiparban nekem is csak jo tapasztalataim vannak a romanokkal. de azert nem altalanositok.

Boci: az en bukomban is made in japan van, de az jogos,hogy manapsag az nem jelent sokat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nippon
üzenetére
ok,hogy tudsz mondani számos negativ véleményt,de mai daciák kevéssé romlanak el,mint pl a laguna,toyo évek óta lengyeleknél késziti kiskocsiukat.
az,hogy egy multi gyárat alapit,majd megszüntet,annak általában pénz az oka.elvesznek az adókedvezmények, ill felmennek a bérek.ha egy japán jól akar gyártani,akkor azt akárhol meg tudná oldani.
szerintem.de ezek ugyanolyan filozofálgatások,mint tied,és pont annyi alapjuk is van. -
bajnokpityu
félisten
-
-
Boci_83
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Majd ha legközelebb megyek ki vele gyakorolni! Itt szoktam amúgy pont, bár nagyon ritkán...

-
Boci_83
őstag
Bocs az OFF-ért! [link]

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Nippon
üzenetére
Én is ismerettségi körből jött véleményt mondtam, nem menedmondát ember...
Az arroganciára meg konkrétan azt értettem hogy más véleményét egyből "faszságnak" ítélted... úgy hogy ha nem nagy kérés a jövőben ignoráld a hozzászolásaidat irányomba,
én is hasonlóképpen fogok cselekedni... peace -
Topiccsendőr
addikt
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
jeee

Az enyémet le sem fényképezem... Ha kiraknám a kukára a csövesek megsértődnének. -
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Úgy értettem, hogy legalább az AGV még spagettiföldön készül, nem Romániában, mint egy két konkurens. A Shoei nem román...

Minőségbiztosítás meg csak papíron létezik! Az angliai Hondákat tudom felhozni példának, pocsék minőségűek a japókhoz képest. Az Accord pont ezért maradt kint, mert nem tudtak megegyezni a minőségi kérdésekben. A Mazda a Mazda 2-es gyártását is hazavitte a spanyoloktól. Biztos véletlen...
-
TayRol
nagyúr
ja, jut eszembe: alpin gp pro kesztyum gyurus ujja vegen szetszakadt a varras 2000 km utan. szeeep...
kov. kesztyum nemtom mi lesz, de ezt megvarratom es elhordom egy ideig meg. made in china. -
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szerintem a japok sem rosszabbak, bar egyikrol sem tudok semmit.
de nem a kinaiakhoz kepest hala istennek, hanem romaniahoz kepest.
bar szvsz minden 2. cucc kinaban keszul.Inti: beb@szna

-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
raid 2 bukom made in japan. hala istennek.
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azért néha a malájok is bedolgoznak nekik...
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Még a japán motorok is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[Vazz]
tag
válasz
Nippon
üzenetére
Amúgy teljesen feleslegesen hangzanak el itt a nagy igazságok hogy ez a sisak ilyen meg olyan, meg hogy huzatos mert versenysisak
. Nem rossz 
Minden sisak minden embernél máshogy viselkedik. Fejforma, az AGV nekem is úgy nyomta a fülemet vagy 3-4ekm-ig hogy majdbefostam az út végére de aztán szépen engedett az anyag. Ugye a fejforma mindenkinél más. Aztán az se mindegy milyen motoron használod meg hogy te milyen magas vagy mert ugyanazon a motoron két nem ugyanolyan magas emberen már megin nem ugyanúgy fog viselkedni. Vagy ugyanazon az emberen két különböző motoron már megin nem ugyanúgy adja ugyanaz a sisak. Kis apróság pl.: nekem az átlátszó plexivel 100 felett a intruderen sípol a levegő, a sradon nem, meg a füst plekóval sem ugyanaz a sisak. Az meg hogy hol készül nem mindegy? Ha a románoktól jön akkor tetves vagy mi?
Aktív témák
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szóval f.sz szerelők mindenhol vannak.

Vagy már nem gyártják?
Az RS-t meg ma vitték el javításra. Imádkozzatok, hogy ne legyen semmi baja a hajtókarnak!
(beszabehuatyareken)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)