- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Nippon
őstag
Szeptemberben volt a "balesetem" azóta nem kaptam meg a szükséges papírokat a rendőrségtől, most megy a papír a bíróságra, mert elvileg én vagyok a hibás de nem büntetnek meg, mert az nem lenne fair...
(ez egy ún gumi jogszabály, amit pillanatnyi kedvük szerint bárhogy értelmezhetnek) Tök jó nem volt kitáblázva meg kivilágítva, tehát a KRESZ szerint teljesen szabálytalan volt, én viszont nem mentem gyorsan, mégis nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem, hiszen elestem. Na erre varrjál gombot
Sajnos az ismeretségi körömben több helyre is betörtek, kemény sztorik is vannak, a rendőrök meg kis kivétellel totál szerencsétlenek.
Innentől kezdve tényleg leszarom az összes buzit, nem rendőrök ezek, csak vámszedő droidok, a legjobb ha szóba sem elegyedek velük, ne raboljuk egymás idejét, szóval a karjelzéseiket ezentúl köszönésnek veszem amit viszonozni fogok. Üzenem nekik, hogy műszakim, jogsim, biztosításom van, de amúgy sietek.
Majd ha szolgáltok és védtek srácok...
-
ALI_G
veterán
Kihez mész berénybe?
1-jén nekem az összes helyi motoros haverom megy kunmadarasra, már hívtak is persze, de oda nem akarok menni. 2 évben elég egyszer, meg egyébként is ugyanezt látom full ingyen minden ősz végén Mezőberényben, amire az itt lévők közül eddig senki se jött
pedig hívtam őket már 2-szer is.
-
ALI_G
veterán
Ostffyasszonyfa mellett van
[google maps]
pannonia ring. Nem olcsó.
Árakat nem találtam meg, euroring-es árak vannak asszem, valamivel azért magasabb.Még nem volt ott, de egyszer biztos ellátogatok, még ha idén nem is, talán jövőre. Nekem ez van a legmesszebb, sztem inkább euring párti leszek
-
NFree
addikt
[Gumisnál] , [Papucsok], A széle mér kapott egy kicsit, de utcán ugyse fogom odáig leengedni. Szerintem 28k-t megért, mert ami rajtavól abból már a dróton szaladt néha
-
NFree
addikt
Szaráá áztam de megérte
Nos csak hátra sikerült felrakni a Pirelli dragon supercorsát- nos Így esőben hirtelen első vélemény , igaz pálya gumi és utcai slick, de 150-ig elég barátságosan viselkedett a hátulja, én azt hittem haza se tudok jönni, igaz azért a gázzal csínnyán kellet bánni , mert azért egy idő után csak elmászott. MI lesz majd vajon száraz aszfalton
Még nem sok tapasztalatom van vele de assszem mindenkinek merem ajánlani aki esetleg, hasonlóban gondolkodik.
Abbol kiindulva mert a multkor ültem egy mocin s az teljesen kezelhetetlen volt, minden eggyes gázadásra csak rugta vágta magát, pedig nem is esett, száraz volt, csak az idomból ráfolyt a víz a gumára s amíg le nem száradt olyan volt mintha jégen menne az ember. -
ALI_G
veterán
de, íme: [Bátszi motor]
-
ALI_G
veterán
Á, azt még élesben ki se próbáltam
ezt adom el, a régi ruhám, csak eddig kevés a jelentkező. -
Kevo
tag
Gaboman: én is egy hölggyel beszéltem, kedves volt, megkérdeztem, mennyi kesztyű van még raktáron, mondta, hogy 5db és hogy küldjek mail-t, mert a helybeni vásárlók előnyt élveznek (érthető), de ha marad, akkor kapok mail-t és már küldik is, így is lett. Amúgy a kabit láttam Pécsett is előben, nagyon jó darab, csak ajánlani tudom
-
Letekertem már párszázezret, motorral, autóval, dobozossal. Egyszer törtem autót, itt becsületemre legyen mondva, hogy 60ról, csillagos éjszakán jégre futottam, és csak a Pug 206os ködlámpáját törte ki a fa, és megrepedt a műanyag 3 centin. A másik meg persuékkal történt, ott nem ismertem az utat, én basztam el. Ezen kívül sose okoztam balesetet. Talán mert használom az agyam.
Az a baj, hogy az alap rendszer is alapjaiban van szébarmolva. Olyan emberek kapnak jogosítványt, akik teljesen, totál alkalmatlanok arra, hogy vezessenek. Az ilyenek miért kapnak? Aztán ott vannak az utak. Nyomvájús szarok, tele kátyúval. Aztán télen meg jönnek a hírek, hogy kopott nyári gumi miatt okozott balesetet. Biztos, hogy nem az út volt a hibás? Nyomvájúban a kátyú, meg a bucka kikapta a sofőr kezéből a kormányt? Vagy az úthibákban megálló víz miatt planningolt az autó/motor? De most őszintén. Meg ott van amit írtál, hogy ha nem hajtasz, akkor éhenhalsz. Menjél szabályosan, miközben két kamion tol hátulról. A két sáv pont akkora, hogy pont elfér két kamion. Biztos nehezebb lett volna 1-1 méterrel szélesebbre építeni az utat a felújításkor? Mert, hogy az ország útjai nem ekkore forgalomra vannak tervezve, az világos. De akkor miért kell világháborús utakon közlekedni? Aha, oké. Mindenesetre sehogy sem jó ez.
-
Kevo
tag
Nekem idén májusban lett meg a moci, de csak június közepén/végén lett meg a jogsi...addig ott állt a garázsban. Nap, mint nap körbejártan, beindítottam, ráültem és éreztem, hogy csendben, békésen kezdek megzakkanni
Nem könnyű kivárni, annyi szent, hasonló érzés ám, mint mikor télre lerakod a mocit és tudod, hogy ott áll a garázsban, de nem lehet vele menni
Amúgy mostanában kezdenek kicsit előtörni az elvonási tünetek. Tudom, hogy nem teljesen vagyok százas, de tegnap bukósisakban toltam belső nézetből a karácsonyra vett MotoGP08-at
Amúgy nem volt rossz, az élmény közel van a majdnemhez
-
bajnokpityu
félisten
igen,kocsival megszivtam én is. citroen szalonban szereltettem be a riasztót.és direktbe kötötték be a benzinszivattyút vezérlő relét.(tehát ha ment a riasztó,akkor a relét izzította,ami francia autóknál nem baj,mert ott 45perc utána áramtalanitja a kocsi magát). ennek eredménye többszöri kisülés lett.hiába varta az akksi,3 hét alatt félig kinyirtam.ami viszont meglepett,hogy a varta szakszerviz szerint hibátlan a terheléses vizsgálat alapján. én viszont érzem,hogy nem múlt el a 3 hét nyomtalanul.
node,a CBR akksija ilyen ultra szériás yuasa jószág.pici,irdatlan inditóárammal,és extra alacsony saját veszteséggel. értsd 1 év állás után pöccröff.nyilván más motorokba is kerül ilyen tipus.
-
Beowulf_78
addikt
Sziasztok!
Csatlakozom én is a topikhoz egy GSX-R 1000 K2-vel amit már 4 éve nyúzok...
NFree:
Nekem riasztós a motor..sajnos mivel saját aksija van a riasztónak, ha merül, elkezdi szívni a motor aksiját. Nekem 2-3 naponta járatnom kellene ahhoz hogy ne merüljön le. Még a nyár is problémás...max. 5-6 napot bír az aksi ha nem megyek vele 1 métert se.
Cserébe viszont nagyon komolyságos védelme van! Talán az egyik legkomolyságosabb ami motorba beépíthető. Mindennek ára van...inkább töltögetem az aksit, mint hogy egyszer ne legyen ott, ahová parkoltam.1 kép...
-
Kevo
tag
Hali!
A Pirelli Diablo Corsa III-ról én is nagyon jókat hallottam, agyaltam is rajta, csak hát az sem olcsó, de hát nincs mit tenni, a gumin (sőt, ebben a sportban máson sem) nem szabad spórolni, mert sok múlhat rajta.
Köszönöm a tippeket
Boci_83: Előre SportAttack, hátra RoadAttac - ezt a felállást többen is ajánlották, gondolom nem véletlenül. A hátsó gumim még nagyon jó állapotban van (Pirelli Diablo), így az most még marad a szezonra, de én is azt tervezgetem, hogy előre sport, hátulra meg csere esetén road. Neked is köszi az infókat
u.i.: szép ajándék, nincs mese, mokány kis ruha
-
ALI_G
veterán
de ismerem
, bátszi motor a nevük (google kidobja a honlapjukat), tőle veszem a gumit is és ő árulja a régi ruhámat is a boltban. A Mezőberényi motoros őrület is az ő nevükhöz fűződik, minden évben asszem októberben van, ingyenes és ott van minden stunt rider aki számít, meg még az is aki nem
A neve ismerős...de nem ugrik be.
-
ALI_G
veterán
ezek a gummák azért már a sport irányban vannak rendesen.
M3-mal még nem mentem, de olvastam tesztet, pályára is alkalmas, ha hétvégén kilátogat, a diablo corsa III az már inkább pályás cucc, a GP racer is lágy mint a fene.
Ezek közül a "legkeményebb" az M3 (bár a super corsa pro-t nem ismerem). -
ALI_G
veterán
én meg most nézem gyulai vagy. Én meg berényi, 10 % kedvezményem van a csávónál
egyébként bármit fel is postáz, de onnan érdemes eljönnöd, csak előtte kérdezd meg telefonon van-e nála méret, mert ált. rendelni szokott ami kell és azt adja el. De rendelni meg bármit tudsz amit a louis.de forgalmaz.
én a 2. ruhámat is itt vettem. -
törölt tag
rosszal vitazol
estem mar boven annyit mint itt a forum nagy resze. csak nem tartom buvesznek a kollegat attol amit irtal.
ket dolog:
- a hatarokat feszegetni alulrol is lehet, az kb ott van, ahol megindul az egyik guma (altalaban a hatso, mert ha az elso indul meg, akkor nagy a valoszinusege h mar atlepsz a hataron)
- proba nelkul nincs kudarc -
Kevo
tag
Bridgerstone gumik nagyon felejtősek. Nem egy ismerősőöm szembesült az általad említett jelenséggel: tapad, mint a rettenet és minden előjel nélkül egyszercsak huss, mintha jégen mennél. Ez nem a kopástól van, ilyen, slussz-passz. Gumi témával kapcsolatban nekem is az első erősen csereérett (most Pirelli Diablo szett van fent) és én is a conti stort- és roadattack között vacilálok, mondjuk majd mindenki a sportot javasolja, mondván a road sosem fog úgy tapadni, ha kicsit dinamikusabban kanyargok, míg a sport állítólag lassan melegszik be, viszont ha bemelegszik, akkor fog, ahogy nagy könyvben meg van írva. Ti melyiket vennétek meg figyelembe véve a motort karakterisztikáját? Stílust tekintve vegyesen megyek, hogy kanyarvasdászkodok (azért ésszel), hol túrázunk, szóval igen vegyes.
-
Én 31ért vettem Conti roadattack hátsót, teljesen jó gumi.
Bőrruha sem 120k, hanem 300
Jó sisakot lehet már venni 40ért. Keresgélj Nitro-t, olcsón kapsz egész komoly kis kupakot a fejedre. (nekem is ilyen van)
Régen én is vettem 60ért videókártyát, meg procit, aztán rájöttem, hogy semmi értelmeInkább megveszem használtan a 2-3 éves cuccot párezerért
Jobban jársz vele. Húzzanak le a gyártók mást, te meg élvezd a gyümölcsét
-
ALI_G
veterán
hát csak közel fél évről van szó. 200 liter az kitartana nekem júniusig biztos. kb 3300 km-t tudok megtenni belőle. Ez nekem egy fél szezon.
de javítanám, mert ugye csak otthon tudok belőle tankolni, így ez kitartana augusztusig, mert jórészét nem tudnám otthon tankolni.Fél év után szerintem a benzinből kicsapódhatnak a kompresszió meg kopáscsökkentő anyagok, meg a sok cucc amiről fogalmam sincs
-
Kevo
tag
azzal csak tankolni meek - lefogadom, a bukó alatt maszkot is hordasz
Én valahányszor leveszem a bukót, mindig érdekesen néznek[link]... mondjuk van egy kinézetem benne, az tény
BlazR: az 500-as nagyon kezes és rettentő fordulékony, gondolom a 600-as is hasonló, csak jóval combosabb
Mod: azért ez a nézés sem éppen az, amit az utósok látni szeretnek a tükörben
[link] Pedig amúgy jámbr vagyok
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest