- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bigemperor #133955 üzenetére
Homasitaban leveszed a polcrol
-
válasz
Bigemperor #133953 üzenetére
Karpit tisztitasra vanish, karpit apolasra autoglym vinyl & rubber care
-
runner 125
nagyúr
válasz
Bigemperor #124811 üzenetére
Tóth Imitől is tudsz venni szűrőt, van egy másik kontaktom, őt motoros forumból ismerem, ha kell átküldöm, ő is Honda-zik. Legutóbb 2,5k-ért adta a gyári Honda motor és az autó olajszűrőt egyaránt.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Bigemperor #124816 üzenetére
Esetleg még Spidy vagy zse, ha gyári alkatrészekkel szeretnéd szervizelni az autódat.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #124814 üzenetére
Megtaláltam TypeV Lacit, azért köszi.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Bigemperor #124811 üzenetére
ezt miert is nem ott kerdezed?
-
Integrale
veterán
válasz
Bigemperor #113152 üzenetére
Azert a Fabia es az Octavia szerintem jol beloheto (kiveve az uj). Fabia =Polo= B szegmens. Octavia pedig C, a Superb es az Uj Octavia feszegeti a hatarokat.
-
Integrale
veterán
válasz
Bigemperor #113149 üzenetére
A Fabia meg egy harmadik.
-
Kornel
veterán
válasz
Bigemperor #112275 üzenetére
2,2-ert van fent egy ami jonak tunik.
-
Dorien
veterán
válasz
Bigemperor #111536 üzenetére
Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Ha a kereskedő már pár hónapja hirdeti és még érdeklődő sem volt rá, akkor nyilván elgondolkodik, hogy túl magas az ár.
Obama Cadillac vs High Sec. BMW: Azért a 7-8 tonna vs 2.2-2.8 tonna elég sokatmondó adat.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bigemperor #111531 üzenetére
-
Declare
őstag
válasz
Bigemperor #111536 üzenetére
Pont ezt irom....van egy "ameriakai totalcaros" rangsor, amerikai arakkal....hozd haza, honosittasd...mittom en...
1. fogalmunk sincs, melyik mit tud, miert annyi, mi van benne, mi ellen ved stb...
2. fogalmunk sincs, annak kinek ilyen szintü felnivaloja van mennyit er es mi ellen kell, ami mondjuk ebben a bmwben benne van
3. total inkompetensek vagyunk ebben a temaban (ha Neked van par milliard fekete HUF od erre,arra es van egy ket olyan üzleti vetelytersad, aki ak47 el es taposoaknal akar likvidalni es ezek utan azt mondod, hogy szerinted draga vagy sem az a bmw akkor nem szoltam )erted miert irtam ezt a kis csipkelödö hszt ?
-
Bati0501
őstag
válasz
Nem tudom,h melyik a komolyabb,de pont azt mondom,h a BMW sem lehet rossz,ha használtan ennyi.
/Azért ül Caddibban,mert milyen lenne,ha az amcsi elnök nem egy amcsi cirkálóban ülne?
/
-
Declare
őstag
válasz
szoval Ti most itt komolyan egy "allitolag netes szösszenet" es 1-2 hahus fenykep alapjan szakertitek meg, hogy Obama luxus limuzinja a komolyabb es ar/ertek aranyban jobb auto vagy a hahus pancelozott luxus bmw?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Bigemperor #111500 üzenetére
Honnan tudod mennyire "high security" az árához képest?
Obama traktorja meg egy külön állatfaj, míg ez széria (ha jól értem). -
válasz
Bigemperor #111486 üzenetére
mihez képest húzós?
aki páncélozott kocsit akar tudni fogja mit jelent a high security -
válasz
Bigemperor #111480 üzenetére
high security oda van írva...
-
szőröscica
addikt
válasz
Bigemperor #111480 üzenetére
Nézd meg a képeket, elég egyértelmű...
-
válasz
Bigemperor #111477 üzenetére
Mindkettő páncélozott azért annyi.
-
8th
addikt
válasz
Bigemperor #111276 üzenetére
Nekem a triptronicról hirtelen ez jutott eszembe.
(Nagyképernyős tv)
-
válasz
Bigemperor #111276 üzenetére
MunezXBK nagyon ugrik erre
(#111277) Coyot: a költséghatékonyság egy szinten túl a minőség rovására megvalósítható csak
-
válasz
Bigemperor #111274 üzenetére
Már hogy ne találkozna bármikor? Ez sem romlik el ha nincs használva, nem kell rá költeni, és a két gyerek is elfér
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bigemperor #111162 üzenetére
Yaris nagyon kicsi, abba 2 gyerekkel és azok cuccával be nem fér az fix. Inkább Punto, annak van használható méretű csomija és műszakilag is ok.
-
Speed®
titán
válasz
Bigemperor #111162 üzenetére
Én is ezzel futottam neki, kisautó kategória..ABS/ASR, légzsákhegyek (kasztnit illetően nincsenek illúzióim, nem tank, de mégse swift kategória), normális motorteljesítmény (~100LE/1T), kedvező fogyasztás, normális beltér.
Hosszútáv..~3 órát ki lehet talán bírni benne, inkább, mint egy WagonR ;p
"Pályázáshoz" is elég erő van benne adatok alapján, fogyasztásra is jónak tűnik..kérdés a műszaki oldal, megbízható-e, típushibák esetleg, szervízköltségei vajon miként alakulnak? Ebben a témában inkompetens vagyok eléggéHa lát valaki érdemben jobbat, ne legyen rest linkelni..7főn vásárlás.
bitpork
Azt mondod jellemző a típusra a dolog..? Keresgéltem, jókat írtak róla
Amúgy nem rossz az AstraG, nekem jobban bejön, de női szemmel nézd.
ABS van, azt látom, ASR kimaradt? Légzsákok terén nem vitték túlzásba. -
EQMontoya
veterán
válasz
Bigemperor #111027 üzenetére
Japker?
-
-v-
addikt
válasz
Bigemperor #111016 üzenetére
(engem ez a része nem érdekel
)
(#111018) nesa: semmit, gugliztam kicsit, megkaptam a választ
-
-v-
addikt
válasz
Bigemperor #111005 üzenetére
Az mindegy is, csak kíváncsi lettem volna melyik "4-5000 fős kisvárosban" üzemel taxi, vagy csak beindult az "okos" dízel benzin vita aztán próbálunk nagyokat mondani ....
-
válasz
Bigemperor #110579 üzenetére
Ezt csak a szervizkönyves felszereltség listával lehetne ellenőrizni de az irgalmatlan meló lenne.
Jó ez így, a helyszínen úgy is kiderül.
-
válasz
Bigemperor #109537 üzenetére
Még Domi van, de ő is eladó - már ha érdekel egy allroad
-
aero.
veterán
válasz
Bigemperor #109535 üzenetére
A 3.0TDi, ami eddig is volt (már a 2.), már jó 1.5 éve talán?
-
tresh
veterán
válasz
Bigemperor #108653 üzenetére
Fulda ecocontrol az jó kis gumi nekem bevált anno
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #108635 üzenetére
Falken az, nem Fulda, most derült ki. Az milyenaz?
-
nesa
veterán
válasz
Bigemperor #108635 üzenetére
Nekem van fuldam, nem remhed viszont ha 4 ev alatt nem koptatod el utanna mar majdnem orok eletu lesz: az enyemeimen 1 eve is 6mm korul volt meg most se sokkal kevesebb es belefutott kb 15k, meg kemenynek is tunik kicsit, valoszinuleg igy 6mm korul fogom kukazni, ez valammi indonez vagy malaj gyartas.
Epp mult heten raktam fel oket pontos neve Fulda Carat Progresso ADAC szerint nagyon ajanlott gumi, vegulis barmelyik kikemenyedik egy ido utan. -
tresh
veterán
válasz
Bigemperor #105320 üzenetére
DTM multipla?
-
szőröscica
addikt
válasz
Bigemperor #105016 üzenetére
Szerintem egy 2.2-es dízel Accord kell neked.
-
válasz
Bigemperor #100998 üzenetére
Jó oké, Te jobban tudod. Nem írom le mennyibe került a 2 kőegyszerű szerkezet javítása, és hogy utána milyenek lettek, mert biztos azt se hiszed el. Legyen jó napod!
-
válasz
Bigemperor #100959 üzenetére
Nálunk pont a 2 kőegyszerű Ford és Mercedes váltó szált el, szóval itt az okfejtés máris bukik
A modern dolgoknak meg ez a hátránya: Drágább szervízelni, de én egy ZF váltótól nem várnék általános ordenáré hibákat, se egy olyantól, amit pont a ZF ellen vet be a Mercedes. És hol vagyunk a Jaguar-Jeep 9 sebességesétől! -
válasz
Bigemperor #100883 üzenetére
Amit leírtam, az a sorrend
Nekem! Nem ítéletet mondok, hanem személyes véleményt, nem kell rögtön kardot rántani, mert te hithű Hondás vagy. Vezettem civic és accord automatát, benzineseket, egyiktől se ájultam el, főleg nem a civic-étől. Rángatós lassan váltó szerkezet volt, de tette a dolgát, tény. A BMW és merci váltó eddig nagyon tetszett, bejött, annak ellenére, hogy a mercié elromlott már 2x, mégis jobb volt, mint a hondáé. A fordé se volt rossz, de összesítve a honda mögé tenném, ahogy a vw dsg-jét is, igaz az lassan 10 éve volt, azóta biztos jobbak, akkor nem pisiltük össze magunkat tőle, holott mindenki ezt rebesgette, hogy mennyire jó.
Szóval BMW, Merci, Honda, VW, Ford nálam a sorrend az elmúlt 10 év tapasztalataiból merítve.
-
válasz
Bigemperor #100393 üzenetére
Nekem az ufó-civic volt sok, a mostani vhogy pont teteszik
Az 1,8 benya az meg jó kompromiszumnak tűnik (nem is zabálja le a hajam és valamennyire megy is).
Kiváncsi leszek mennyiért adják majd a hrv-t itthon. Remélem civic ár környékén.
-
válasz
Bigemperor #100393 üzenetére
Nem a mostani, hanem az előző generációnak nagyon szép lett az amerikai coupe változata, van a lakóparkban egy srácnak, pöpecül néz ki. A mostani már kicsit megosztóbb, de még mindig szebb, mint az 5 ajtós eleje, az valahogy nagyon nemgyerebe.
-
válasz
Bigemperor #100368 üzenetére
Egy honda civic 3 ajtós 2008-2009 körüli évjáratnak tippelem. Nem szívesen beszélt róla, láthatólag csalódott az autóban. Ha egyedi eset az jó, mert egyébként nekem teljesen szimpatikus a jelenlegi civic (pedig a szaksajtó nem igazán szereti) és az érkező hrv is jónak tűnik. Az csomagtartó/autó hosszban verhetetlenek és a hrv magasság is jól jönne.
Brutális értéktartásukat nézve hondát újonnan vennék...A turbóhoz szokott újságírók fanyalgása meg nem érdekel, egyéb adatok alapján teljesen jó az 1.8-as. Nekem mindig szivó benzineseim voltak. Volt idő hogy elkapott a turbó utáni vágy, de gyorsan elmúlt.
-
válasz
Bigemperor #100368 üzenetére
Enyém sem eszi...
(#100363) fokukac: 2013 áprilisában még bőven volt 4 ajtós civic, azóta mitörtént?? Tényleg nem árulják???
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Bigemperor #100144 üzenetére
Tipikus vízvezeték-szerelő a fazon. Mindegyiknek porsche cégautója van, és egyik sem tudja, holy van benne a csomagtartó. Természetesen öltönyben járak be, hogy látszódjon rajtuk, hogy mit dolgoznak.
-
válasz
Bigemperor #99409 üzenetére
nekem is az van a hondában, még nem panaszkodott
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bigemperor #96920 üzenetére
deicide: Addiktív, hamar hozzászoksz meglátod. Kíváncsi vok majd hogy mennyire tudját átvinni az útra ezt a sok-sok erőt. Meg a fogyasztásra is.
mod:
Morris: Igen a 2,4 D5-nél is egyforma. A két teljesítménybéli szint szintén csak szotfveres különbségből fakad.
tboy93: Nem általános (még) de ez a tendencia. Olcsóbb egyfajtát gyártani aztán azt szoftveresen butítani és úgy lefedni a termékpalettát. Pl adott ccm-es TSI-k is többféle teljesítményszintre vannak belőve...
-
válasz
Bigemperor #96410 üzenetére
Beszélek faterral, utána keresni foglak priviben
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #95566 üzenetére
Nekem a márkaszervizi csere során többször is Castrol Edge került bele, legutóbb maradt is kevés az olajból, de most mindenképpen ezt szeretném. Sajna 4 liter felett kell bele, tehát jön még egy literes flakon.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Nekem is az van benne, 5W40. olajborze.hu-tól vettem, akkor ott volt a legolcsóbb és még a szállítást is elengedték.
Vásárlás előtt csinált a Nissan szalon egy teljes állapotfelmérést az autón, akkor teljesen korrekten leírták, h a középvonal alatt volt az olajszint - lehetett számítani rá, h enni fogja, bár ez a HR-V-knél általános tény.
Magam is meglepődtem, lelkileg fel is készültem rá, h öntögetni fogom bele az olajat, nos, csere óta 6500km ment bele, és nem változott a szint. Ezek szerint ennyit számíthat a prémium olaj, ráadásul ez elég "könnyűolaj", 5W40 viszkozitású, 10 éves autóknál már sokszor javasolnak inkább 10W40-et, mert előbbit könnyebben eheti.
Úgyhogy nekem bevált. -
válasz
eneos sustinát bele, és crx forum typeV Laci tud segiteni benne
-
!Overdose!
őstag
válasz
Bigemperor #92412 üzenetére
Dunlop Sport Bluresponse is jó választás lehet.
Mod: A Rákóczi hídról a budai alsó rakpartra tartó jobbos kanyarban eddig a legjobban tapadó gumim.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
ha egy kenyelkemes jol kiegyensujjzott csendes gumit keresl akkor primacy3, 8g4d nagyon kelemtes /mngyk mason is/:- )
udv
neduddki
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Conti SC5 (vagy 4)
-
giigz
veterán
válasz
Ez nem is lehet kérdés, Vredestein Sportac 5, nagyon eltalált gumi, nagyon jó minőség, nagyon jó tapadás. Az ára pedig vicces a tudásához képest. 18-19.000 Ft.
-
Declare
őstag
válasz
Nekem Michelin energysaver van es most is ezt fogok venni ugyan ekkora meretben. Sokat autopalyazom, nagyon jo a kopasa (kb 2x annyi ideig birja mint mondjuk egy Continental sport contact) es minden teszt szerint takarekoskodik egy keves üzemanyagot! Csereben valamivel gyengebb az esös uviszonyok között a viselkedese....tesztek alapjan nem nagy a különbseg.
Ha nem esös szerpentines utakon jarsz nap mint nap en egy tippet beadok az energysaverre
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Fulda EcoControl HP C/B
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Bigemperor #88731 üzenetére
Csak az új autókra nem adják 2 évre, taxikra 1 év, többire 2.
-
Kornel
veterán
válasz
Bigemperor #88731 üzenetére
Nyilván le van járva és friss műszakival adja a kereskedő.
Nem ritka az ilyen. -
Kornel
veterán
válasz
Bigemperor #87252 üzenetére
nem tudom a yaris hogy variálható, de méretei nagyjából megegyeznek a splash-ével, nézegettem, mikor kocsit vettem, akár yaris is lehetett volna a befutó, annyi, hogy annak nagyobb a csomagtartója.
viszont ha ketten használom, és valamit szállítani kell, akkor döntött ülésekkel elég jól pakolható, ránézésre a yaris is, bár még nem volt hozzá szerencsém. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bigemperor #83480 üzenetére
Igen. Célszerű ezért akkor felrakatni ha már éppen lejáróban van a műszaki.
-
válasz
Bigemperor #75910 üzenetére
Hát úgy hogy ha én a határon túl írom alá a pappert eddig nem kellett fizetnem. Most már ezzel nem törődök, mert minden körülmények között szedik a vagyonszerzési illetéket.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Bigemperor #75905 üzenetére
"így ezelőtt 2 és fél évvel is ki kellett fizetni"
Éppen ez az, hogy nem kellett, amennyiben külföldön történt a vagyonszerzés.
-
válasz
Bigemperor #72238 üzenetére
én kimentem, mert egyszerűen nem bírtam
-
tomcsi23
veterán
válasz
Bigemperor #70392 üzenetére
Pár fújóst próbáltam anno (a rohadékok ellen), egyszer egy cicu le is bukott - egyem meg, felébresztettem hajnalban.
Ilyen ragacsossal viszont nem találkoztam.
Mióta kicseréltem a (szétszaggatott) géptető szigetelést, azóta - kopp-kopp - nyugi van. -
nyogo83
senior tag
válasz
Bigemperor #52085 üzenetére
Velem hasonló fordult elô, csak megpróbáltak bepapírozni. Leparkoltam az utca bal oldalán egy fehér Punto mögé. Még meg is néztem, hogy viszonylag tip-top állapotban van, csak a lökhárító jobb elsô sarka volt kitörve(látszólag friss volt, mert ott voltak a darabkák, illetve piros festéksúrlódás rajta).
Meló után megyek autóhoz, ablaktörlô lapát alatt névjegykártya. Valami ügyvédnô, rajta felirat: "Parkolás kôzben összetörte az autómat, kérem mihamarabb keressen meg az adott telefonszámon az ügy békés rendezése érdekében". Mondom LOL. Vagy bepróbálkozott, vagy annyira hülye, hogy nem tûnt fel neki hogy mögötte állok és egy karc sincs az autón,valamint zöld az autó, köze nem lehet ahhoz ami neki ment.
Biztos ami biztos, csináltam helyben fotót körbe az autóról, sose tudniAzóta se lett belôle semmi, pedig többször is parkoltam utána ott( valami ügyvédi iroda elôtt)
-
válasz
Bigemperor #51411 üzenetére
Az lesz majd nekik a nagy lelki törés ha rájönnek, nincs jobb egy automatánál.
-
szőröscica
addikt
válasz
Bigemperor #48368 üzenetére
Formula3000 webshop.
Arra keszulj fel, hogy nem csak munkadijat, hanem veszelyes hulladek kezelesi dijat is kell majd fizetned, ha Te viszed az olajat. -
FerNandor
őstag
válasz
Bigemperor #48371 üzenetére
szegedi kovácsautó.
-
zoo8800
veterán
válasz
Nemrég a kauffernél vásároltam, Unix árak -30%.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Ahol kedvezményed van... Unix, Láng, Bárdi...
-
Integra
titán
válasz
Bigemperor #46700 üzenetére
mert jó is nagyon, ezt írtam is, főleg a hátsó futóműve miatt, de egy baja van: sedan. feltéve, hogy a praktikum neked nem fontos. természetesen ez teljesen szubjektív.
az integrám praktikusabb autó mint a civic sedan, ez pedig nagy szóde tényleg, ha leírnám, mi mindent szállítottam már benne...
-
válasz
Bigemperor #45531 üzenetére
Fos
De most komolyan, ha a píz nem is számít de hagynád a hogy a galambok telibe fossák a (minimálbér x 10)x N -e kerülő festését?
-
giigz
veterán
válasz
Bigemperor #45531 üzenetére
Nekem akkor is a Porsche kellene
-
Xero
nagyúr
válasz
Bigemperor #45042 üzenetére
Nekem ajánlott levélként jött már jó ideje. Meg is lepődtem, mert úgy rémlett, hogy sima levélként jön (ahogy jött pl a garázs után).
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bigemperor #44673 üzenetére
El szoktam olvasni, anno el is olvastam, de nem jegyeztem meg mindent, csak pipáltam fejben hogy van-e benne valami égbekiáltó igazságtalanság. Kisebb bajom is nagyobb volt, az volt a lényeg, hogy fizet-e ha lopják, és ha igen melyik nap hány óra hány perckor.
-
probizz
tag
válasz
Bigemperor #42324 üzenetére
Köszi. Csak tudni szeretném a feltételeket, ha már fizetem a casco-t. Utánajárok alaposabban.
-
válasz
Bigemperor #41289 üzenetére
Én, ha az idő engedi hogy húsvét 3 napját a nyaralóban töltsük, szintén takarítom Gazsit.
-
Integra
titán
válasz
Bigemperor #41119 üzenetére
a sedan nagyon szép szerintem is, illetve abban hátul multilink futómű van, ez a legnagyobb előnye. a belső meg absz szubjektív, nekem az ufo belseje sokkal jobban tetszik, főleg az új 9gené. vezetésből a hátsó futómű miatt viszont esetenként a sedan a jobb, nem pattog el keresztbordákon és szarutakon úgy, mint az ufo.
csak remélni merem, hogy az új ctr-nél végre hátulra is multilink futóművet hegesztenek be, csak ennek a típusnak ha kell.. a csomagtér meg a sedanban olyan, amilyen, futómű az első, szerintem is így helyes, de látod mekkora siker lett az ufo, őket nem érdekli a dolog, nekik a hatalmas csomagtér sokkal fontosabb volt. és valljuk be, esetek 90%-ban ez fontosabb. -
neduddki
nagyúr
válasz
Bigemperor #41117 üzenetére
hi!
barcsak lenne kombi abbol....:- (
udv
neduddki
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Bigemperor #41117 üzenetére
4D formájától se dobok hátast bár egy fokkal talán jobb. Kollégának olyan van feketében. Azt nem tudom mennyiben térnek el belül eddig egyszer ültem 4 ajtósban.
-
giigz
veterán
válasz
Bigemperor #40802 üzenetére
Menet közben lehet hallani embernek is?
-
válasz
Bigemperor #38300 üzenetére
Ácsi...nem más volt az avatarod?!
Egyet beszélünk különben. Jó hogy ha elmondjuk az esetleges veszélyeket, de ne akarjunk rémíteni és lebeszélni. Hagyjuk meg neki a döntést.
Én nyomott agyammal már nem szívesen vezetnék manuális váltóval kocsit. Fene tudja, lehet h öregszem
-
Dany007
veterán
válasz
Bigemperor #38131 üzenetére
Ja, könnyen lehet. Nem vagyok hozzáértő, csak megdöbbentett az eset... (főleg, hogy az általam leírt esetet nem egy mezei kereskedő játszotta meg hanem egy "wir leben autos" szalon...) Mondjuk ha sérülésmentes elemekkel cserélik ki, akkor egye fene. Annyira nem zavar. Persze az értéke akkor sem u.a.
Az én 18 éves Omegámnak sincs már eredeti darabja...Nem én törtem meg, de mindegyik ajtón plusz az ajtó mögötti, előtti elemeken (nem tudom mi a neve) is látszik, hogy kicsit más a szín, más a fényvisszaverése, hol tompább, hol fényesebb...
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Ez igy igaz! En is lattam nem egy 2-3autobol osszevagott borult kiegett autot mar. Mind vadi uj allapotba ment a piacra es jo penzert ment el. De gyari hegesztesnel cserelve az egesz auto femig visszacsiszolva es ugy fenyezve. Egy kis apro zorej sem volt az autoban. Sot, egy eleje totalkaros kigyulladt leegett auto lett labraallitva es utana osszetort az eleje. Es ugy tort ahogy kellett nyiltak a legzsakok minden ugy ahogy gyarilag is. Szoval nem mumus a torott auto ha igenyesen javitott. A sufniba osszeganyolt fos ami az elso katyuba ketteesik az mas.
-
tresh
veterán
válasz
Arról nem is beszélve ha van műanyag elem...főleg az új autóknak nagy része már avval van megoldva..pl pözsó,rönó,citroen stb
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bigemperor #37643 üzenetére
HI!
akor Teged ki fognak hgyani mert egymassal beszegetnek:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bigemperor #37629 üzenetére
HI!
1 ki tugya mijota llt raktaron
2 vegyel egy inteligens totot /jho vele beszelgetni;- )/ es 2-3 hetent lopjalneki aramot vhonanuv
neduddki
-
törölt tag
válasz
Bigemperor #37629 üzenetére
A sok indítás, alacsony fordulat a városi közlekedés miatt és a hideg időjárás együtt egy-két hónap alatt képes lemeríteni az akkut. Töltsd fel meleg helyen 12-24 órán keresztül és mehet, ez, amiket írtál, normális viselkedés az akkudtól.
-
válasz
Bigemperor #34597 üzenetére
Na jó, ez igaz, de amíg van lendület nyomom
Persze azért nem kezdünk el szélmalom harcot.
-
válasz
Bigemperor #34591 üzenetére
Jut eszembe, most hogy Kúria lett, a vezetőnek van jogkore bírónak kiutalni az ügyet, úgy hallottam. És akkor el is értünk egy közkedvelt problémához, miszerint a fél disznó legnagyobb hátránya hogy nem áll meg a saját lábán az ólban.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #34591 üzenetére
Ugyanakkor, mint tudjuk: "Kockázat nélkül nincs rizikó"
-
válasz
Bigemperor #34587 üzenetére
Nos nekem eddig , szigorúan betartva a zárt adatkezelésre vonatkozó szabályokat, 4 esetben fogadta el a bíróság. 3 esetben céges problémák, ( letagadott pénzátvétel és szóbeli szerződés megszegése), egy esetben pedig pont autóvásárlásnál titkolták el előlem a motorkocsi elidegenítési tilalmát. Minden esetben a bíró a javamra döntött. Persze hogy nem szabad semmilyen felvételt végezni másról engedély nélkül, de szerencsére a bíróság mérlegelheti a körülményeket. Ugye ha belegondolunk, senki nem árulná el az igazságot ha úgy kezded, hogy na most akkó ide beszélj a kabátgombomba
-
Vamp
senior tag
válasz
Bigemperor #31795 üzenetére
Köszi a hozzászólást! Magyarul én üzemben tartom a kocsit, kötök rá kgfb-t, majd belémjönnek, és a tulaj jár jól. Ez mind úgy, hogy a biztosító semmiféle tájékoztatást nem adott, a kárszakértő pedig világosan elmondta, hogy az összeg engem illet, mivel a kocsit is én szervizelem. Amit mondasz, elhiszem, hogy így van, de akkor ez milyen biztosítói hozzáállás?
Amúgy hálistennek a tulajjal semmiféle elszámolási problémám nincs, csak ő sem tudja, m ia helyzet, mert nem tájékoztatta senki.
-
válasz
Bigemperor #31795 üzenetére
Valóban elsiklottam a fölött hogy ő a vétlen fél.
Elnézést kérek a gondolkodásnál gyorsabb írásért!
-
válasz
Bigemperor #31791 üzenetére
Egészen biztos, ez? Csak mert jogviszony itt a biztosító és a biztosítást kötő között van, és csak engedményezéssel utalhat a biztosító akármit is harmadik félnek. Ezért is írtam azt hogy az üzembentartó és a tulajdonos között kárrendezés más eljárás.
-
válasz
Bigemperor #19224 üzenetére
Mondtam én h vevő? Annyit mondtam h használt áru kereskedelem. Ha az eladó leadja a másolatot a helyileg illetékes okmányirodánál, és azon szerepel x összeg, az átíratás után bármikor egyeztethető a vevő által leadottal. Ha a kettő nem stimmel, akkor magánokirat hamisítás, és ha nincs szerencséje, mert mondjuk minimállal van bejelentve, akkor megállapítanak neki eltitkolt jövedelmet, és hopp máris van adóhiánya.
Sajnos egy kedves vevőmtől most vették el ilyen miatta a házát, és 2 gyerekkel utcára került.Más: Gazsin lesz mst cserélve első fékpofák + első féktárcsák. Ezen felül kell rendelnem egy teljes lengőkar készletet előre.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Bigemperor #17647 üzenetére
Nem megbántva mondom, de akkor nem Budapesten gyakorlod a jogi szakmát, mert akkor kapcsolatban álltál volna a Központi Közlekedési Szabálysértési osztállyal. Az aktákban ilyen címzetű megkeresések, határozatok vannak szűk pátriárkámban.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Bigemperor #17625 üzenetére
Szerintem félreértettél valamit, alfa156-tól érdeklődtem a helyszíneléssel kapcsolatban és erre vártam a választ. Gondolom abban egyetértünk, hogy egy jogerős RH, az erős jogalap az segítheti az amúgy sem egyszerű ügyet. Avval hogy leírtam meglepődésemet, nem zavartam az ügymenetet. Kérdések voltak! Te is azt kérdeznéd szerintem ilyen esetben: hogy jogalap? fedezet?Igazából ezek voltam az első kérdéseim. Innen lehet elindulni. Kioktattál a kárrendezés menetéről, amit én is leírtam.Amennyiben nincs fedezet,szívességi kárfelvétel vagy ellenkező esetben magyarországi partner biztosító, majd fedezet hiányába Mabisz.Kértem kárszámot, hogy érdemben tudjak rákérdezni. Eddig nem érzem, hogy rontottam volna.
A rendőrségi helyszíneléssel kapcsolatban sajnálom, hogy kételkedsz ebben, mert nagyon sok külföldi állampolgár szenvedett ettől. Én magam sokszor álltam ott a Dózsa György úti, Szabálysértési Részlegnél, ahol sorban ültek az aznap délutánra beidézett
emberek, útlevelükre várva. Ebből nagyon sok visszaélés volt, gondolom ismerős! Ami után megszűnt és kerületekre lett kiosztva az illetékesség, azután javult valamit a helyzet, de bármennyire felháborít, így volt!! " A rendőrök szinte utaztak a külföldiekre" Ennyit a csúsztatásról...Nemzetközi kárügyintézéssel csak akkor foglalkozom, amikor régi ügyfelekről van szó. Ma már senki nem vállal be ilyen ügyet, tanulva az elmúlt évek gyakorlatából, kifizetteti az ügyféllel. (amennyiben neki megfelel )Megtanultuk, hogy hiába van egy teljes körű meghatalmazás az ember kezében, óriásit lehet bukni. Megfordul a jogalap, visszavonja a felelősségét, nem igazol vissza a biztosító....stb. és sajnos az ügyfelet sem izgatja már annyira az ügy.
Peres ügyekre nem hajtok, mert nem a jogi osztályon dolgozom és nincs szükségem kintlévőségekre. Ilyen ügyeket inkább meghagyok a jogászoknak és az igazságügyi szakértőknek. Nekik is meg kell élni valamiből.: )
A komoly pengeváltásokra rágyúrok, nézd el nekem friss hús vagyok itt.
Megkérdezhetem: biztosítási szakjogász vagy?Üdvözlettel:
Zoltán -
Dell XPS
veterán
válasz
Bigemperor #17615 üzenetére
Ezt olvastad? Nem kötekedem !!!
A balesettel kapcsolatosan minden kárigényeidet lehet érvényesíteni, amennyiben azt igazolóan összeállítod. Hogy mire vagy jogosult, azt majd később... -
Dell XPS
veterán
válasz
Bigemperor #17612 üzenetére
Én is szívesem veszem, kivéve, ha nem megyünk közéleti szintre és nem személyeskedünk!
-
válasz
Bigemperor #17615 üzenetére
Értem. Az Union biztosítóhoz benyújtottam a kérelmet bérautóra. Mire közölték velem, hogy ha van fedezete a szerbeknek, akkor semmi akadálya, a bérlés 70%-át a biztosító kifizeti. Nos. Nincs fedezet, mert nincs a p...sztnak biztosítása! Közölték velünk, hogy ezek után, nem javasolják a bérlést, mert a MABISZ ez esetben nem valószínű, hogy kifizeti majd az autóbérlés költségeit is. Természetesen hétfőn megkérdezzük ezt a MABISZ-tól is, de már fel vagyunk készülve arra, hogy közlik, örüljünk, hogy egyáltalán majd fizetnek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest