Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
egy 2015 környéki 218d automatával mennyire lenne hülyeség?
Anyuka nagyon belezúgott, viszont én nem ismerem a BMW-ket.KÖszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
szeretnék segíteni az egyik barátomnak autóvásárlásban, de nem nagyon ismerem a típust.
Szóval a feladat leváltani a régi 1,6 dízel C-Maxot. Szeretné, hogy nagyobb legyen, erősebb és 7 személyes. Így eljutottunk a szokásos Sharan / Alhambra / S-Max stb. csoportig, ahol annak ellenére, hogy a C-Max motorcserés volt, az S-Max az abszolút preferált.Szóval 5 millió környékén keresünk most 7 személyes S-Maxot 2 literes dízel motorral, manuális váltóval mert annyit tudni vélek, hogy a Powershift nem kimondottan ajánlott.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mire kell figyelni a típusnál, van-e több változata a 2 literes dízelnek amiből esetleg valamelyik kerülendő, stb, stb. Nyilván az autó műszakilag át lesz vizsgáltatva szakembörrel, tőletek csak abban kérek segítséget, hogy mi az amit kapásból zárjunk ki.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
3,5M Ft vételárig kellene egy 7 személyes autó, 2 literes dízelmotorral, manuális váltóval. 10 éves Zafirákat néztem, vehető a 2.0 CDTI-vel? Esetleg más tipp?
Köszi
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
K Astrát melyik benzinessel? 1.4t 150 le? 125 le?
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
2018 körüli Insigniát szeretnék vásárolni, 2.0 CDTI-vel, automatával, kombi kivitelben. Van a típusnak valamilyen betegsége, amire érdemes figyelni? Nem nagyon találok forrást. Gondolok itt elsősorban a hajtáslánca.
Köszi
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
benzines autót keresek 1,5m-ig főként városi használatra. 2 felnőtt 2 kisgyerek (isofix kell) utazik majd benne, megbízhatónak kell lennie.
Egyterűek nem, inkább a kombi a preferált.
H Astra kombi, Mk2 Focus kombi van most porondon, dizájnra inkább előbbi.Kérdésem hogy tudtok-e esetleg más típust ami érdekes lehet, ill. hogy az astrából melyik motor az ajánlott / kevésbé ajánlott, 1.4, 1.6 vagy 1.8? Van-e valami típusspecifikus szempont amit itt érdemes figyelembevenni?
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
2017 utáni kombi Insignia, 2.0 dízel, 170 le, 8-as automata váltóval.
Mi hozható fel ellene? Nem más autókkal összehasonlítva, hanem önmagában a típussal mi gond van / lehet?KöszI!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
az E90/91-es BMW 25i (jelen esetben 325i) motor mennyire roller?? 2006-os évjárat körüliekre gondolok.
-
-
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
kis városi szaladgálóst keresek max 1m vételárig, napi 2x7km-re.
Teljesítmény nem számít, klíma jó lenne meg elektromos első ablakok. Ha van hozzá egyszerű automata váltó az mégjobb.Köszi ha adtok pár tippet.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
milyen autót vennétek 1,5m-s vételárig napi 300km-es ingázásra (pálya, 110-120 km/h), ha csak három kizárólagos szempont van:
1. benzines (igen...)
2. a lehető legmegbízhatóbb
3. biztonságos (nyílván korához, árához mérten)Elsőre egy 2007-es swift volt erre a célra, az 3 év után ropira tört, aztán lett helyette egy másik ugyanolyan, az pedig tegnap lett totálkáros, most valami más kéne.
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
egyik ismerősőm keres max 3,5m vételárig 150le körüli benzines kombit évente kb 15k km futásra automata váltóval.
Jó lenne minél fiatalabb, de a megbízhatóság fontosabb szempont. Ti mit ajánlanátok?Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
#46372352 #163642 üzenetére
Szia,
én is nézegettem golfokat, belül igényesebb a kialakítása, jobb az anyaghasználat, de nem annyival amennyivel többe kerül, pláne hogy technikailag közel ugyanaz a két autó. Kívülről szerintem mindkettő fiatalos, dinamikus. Az 1.2 TSI az első vezetés után engem meggyőzőtt, alacsony fordulattól kezdve szépen egyenletesen húz, viszi szépen az 1,2t-s kasztnit. Bár ez szubjektív, de szerintem elég bele ez a motor a kényelmes közlekedéshez, a sportoshoz meg az 1.4 tsi is kevés.
Fogyasztása nagyrészt városban 6,5 és 7 között mozog, talán lesz még kevesebb is ha összeszokunkde már ezzel is meg vagyok elégedve.
A csomagtartó nagy, a hátsó lábtér magam mögött több mint elég, bár csak 177 centi magas vagyok. Egonómiailag jó, könnyen kezelhető minden. Az enyémben 34k km van, így a megbízhatóságáról nem tudok beszámolni egyelőre.
Ennyi jutott eszembe, ha van még valami szívesen válaszolok.Johnny_vT: Sokáig én is azt hittem, hogy ez az ST olyan mint az audinál az S vagy az RS..de ja...nem olyan
kombi, ennyi
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
vettem egy 2014-es Leon ST 1.2 TSI-t, ha valakit érdekel tapasztalat a típussal kapcsolatban, szívesen segítek
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy második generációs Mazda 6-ot (2007-2012) FL előtti vagy utáni, mindegy. Lehetőleg kombit, a 2.0 benzinessel. Valakinek van tapasztalata a típussal?
Esetleg valami, amire köztudottan figyelni kell?
Rozsda ennél a szériánál is jellemző?Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
Na ne. Van egy ismerosom seat szalonban, o csak az atecara (vagy miaz) panaszkodott, hogy kinek adja el 44 hetes várakozási idövel, azt hittem csak arra a tipusra igaz. Ezek szerint nem. Koszi az infot, utanaérdeklodok, de ha ez nem egyedi eset, akkor nagyban átirja a forgatokonyvet.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
gurabli #150700 üzenetére
Te már kiválasztottad a fiatot szerintem 🙂
Ugyanebben a cipoben járok, nálam is ket versenyzo maradt, uj golf kozepesen felszerelve, vagy uj leon fr. Elobbi 150 utobbi 184 le, mindketto dsg-vel. A golf a jobb auto, de nekem megis a leon kell....asszem 🙂
#luxusproblémák -
kovacsroli
senior tag
válasz
AxBattler #150249 üzenetére
1944-es születésű a második tudlajdonos, erről eszembejut egy aktuális sztori, csak hogy el lehessen dönteni mennyire pozitív vagy negatív tényező ez.
Van (vagy volt) egy eladó Golf V Plus a környezetemben. Tényleges 30k-s futás, 193x-es születésű pap tulajdonostól. Kívül-belül csilli-villi, kifogástalan állapotban van. Az atya csak a temetőbe meg vissza járt vele, ami 3 kanyar meg egy egyenes. Tuti vételnek tűnik, csak van egy apró bökkenő. Nem váltott 3-ba, de még kettesbe is csak ritkán, amikor elfogyott a fordulat -
kovacsroli
senior tag
válasz
BigBlackDog #150213 üzenetére
Mennyibe kerül egy diószórás?
-
kovacsroli
senior tag
Hali,
ez a tipus mennyire ajanlott az 1.8 vagy a 2.0 benzinmotorral?
-
kovacsroli
senior tag
Köszi mindenkinek!
A leírtakon kívül más nem számít, sem a méret, sem a komfort. Az 1.5 dci cliokról mit lehet tudni? Ezzel a motorral volt egy ismerősömnek egy rémtörténete.
Ha 1 literrel kevesebbet eszik, 4,2-t mondjuk (ez reális?), akkor lehet rajta fogni évente valamivel több, mint 200k-t. A szokásos dízeles nyügöket betakarja ez az összeg? -
kovacsroli
senior tag
Hali,
napi ausztriai ingázáshoz, évi 60k km-re milyen autó ajánlott, ha a feltételek:
1. megbízható (2006-os 1.3-as swiftet váltana, tehát legalább annyira)
2. 107 km/h-val haladva nem eszik többet, mint 5,2 literEzen kívül gyakorlatilag nem számít semmi. A keret 2M mindennel együtt, de olyan tekintetben ez nem számít, ha pl. egy 3-as golf a legmegfelelőbb 400k-ért, mert akkor az lesz.
Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #149020 üzenetére
Al Capone Cadillac-kel járt, mr baszta suzuki swifttel.
Szóval swift kell neked.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
egyik kollégám 1,5M-os kerettel (vételár) keres autót feleségének és újszülött kisfiuknak. Ami fontos, hogy automata legyen, parkradaros (hátul) és klímás. Városi szaladgálásra kell, ezért benzinesben gondolkoznak. Elsőként corollara és jazz-re gondoltam.
Szerintetek?
-
kovacsroli
senior tag
-
kovacsroli
senior tag
válasz
middleaged #147192 üzenetére
Egyszer volt alkalmam vezetni. Szörnyű volt.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Tothgera30 #145969 üzenetére
Egy baratom most vett erre a célra egy új hiluxot. Szerinte kiváló, a felesége szerint viszont tul magasra kell emelni a gyereket hogy berakd 😅
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Tsebacsi #145945 üzenetére
a Fiesta csomagtérben nem nyújt sokkal többet a matiznál
Daewoo Matiz 0.8 CD 1999-2001 >> 104 liter
Ford Fiesta 1.6 Ghia 2002-2005 (3 ajtós) >> 284 literfooty: az igénytelenség elég relatív, pláne egy matiz után.
penge111: és meg is áll 8 alatt városban még az 1.6-ossal is, én ezért a pénzért nem vetném el a fiestat. Persze több pénzért jobb autót lehet kapni.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Evi 70k palyazasra valami tipp? Keret 2,3m a vetalarra, legfobb szempontok a takarékosság es a minel kisebb fenntartási költségek. Esetleg tempomat. Egy 2006os Swiftet fog váltani.
-
kovacsroli
senior tag
Erről vélemény? Érdekes a kormány, eddig egyik hirdetésben sem láttam, hogy ennyire rottyon lenne. Meg az első rendszámtábla is úgy van kikalapálva. Ezen kívül nem lehet rossz verda.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Luck Dragon #144580 üzenetére
Nekem az egyik kedvencem formára, csak nem ebben a színben, hanem mondjuk kékben
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
egyik haverom keres autót 1,5m-ig (mindennel együtt) 90% városi felhasználásra, évi 15k km furásra. Fontos a megbízhatóság, ezen kívül legalább 4 ajtós legyen, de ne kombi és viszonlylag erős (1.6 fölötti) szívó benzinmotorral.
Márka nem mérvadó, de 25 éves a srác így hát valami vagányabb megjelenésű kellene (ha van ennyi pénzért).Köszi!
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Luck Dragon #143962 üzenetére
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #143928 üzenetére
Meg is néztem, ez ilyen.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Tothgera30 #143926 üzenetére
Első blikkre nekem kicsit hézagosnak tűnik az eleje, de nem ismerem annyira a típust, majd szemügyre veszek egyet a parkolóban.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Mauzes #143918 üzenetére
Kicsit meredek elsőre, hogy a Fabia-ra a 4 éves futamidő alatt a teljes listaárat ki kell csengetni (~3,9M).
Azt kellene megsaccolni, hogy mit érhet az autó 60k km után 4 évesen, én 2,5 Mio körül tippelek. Ennyit meg 4 év alatt nem húz ki az ember zsebéből a biztosítás meg a szerviz meg a stb. -
kovacsroli
senior tag
válasz
Tothgera30 #143910 üzenetére
mintha nem egyszer szerelték volna össze
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #142653 üzenetére
Nem kell mellre szívni amiket irtak. Tevuton jársz ezt el kell fogadnod ha 10 masik ember mondja.
Van Miskolc es környéke topik, kérd meg őket hogy ajanljanak neked szerelőt es menj el hozzá. Majd o megmondja, hogy mit kell csinalni az autóval, csak az a dolgod hogy fogadd el amit mond es a lehetosegeid szerinti utemben finanszirozd a javítást.
Az ultetest, fenyezest, need for speedes legszurot meg felejtsd el örökre!
Egy rendben tartott thaliaval semmi baj nincs, ellenben egy lerugott füstölő peldanynal ami le van ültetve meg bömböl a melylada a hátuljában....hat annal egobb nem sok van. -
kovacsroli
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #142622 üzenetére
Na jo, tenyleg add el😃
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #142620 üzenetére
Lojj mar par kepet arrol az autóról én nagyon kivancsi vagyok igazi kuriózum lehet 😊
-
kovacsroli
senior tag
R15-R18-ig lehet ra kereket rakni, a megadott adat szerint 15-os tehát a legkisebb igen.
De magat a kereskedést is elkerulnem, nagy dumak a leírásban, szilikonnal áztatott gumik...hat ezek engem taszitanak. Plane ha az elozo hsz-edben is róluk irtal.
Mennyi foglalot adtatok? -
kovacsroli
senior tag
válasz
sosperecek18 #142398 üzenetére
Nem érnek ennyit ezek az autók. Nézz neki swiftet. 😊
-
kovacsroli
senior tag
válasz
CsakEgySrác #139634 üzenetére
Nekem is ilyen van, ha valamire kíváncsi vagy írj pü-t. -
kovacsroli
senior tag
válasz
CsakEgySrác #139592 üzenetére
Szia,
2003 körüli (inkább utáni) Ford Fiestákat (például) is érdemes megnézni, erre a célra szerintem tökéletes az 1.4 és az 1.6 benzinmotorral.
-
kovacsroli
senior tag
Szia,
mindegyikkel van tapasztalatom, mindegyik nagyon jó kis kocsi, megbízhatóak, viszont
utálják a nők
ha ez is szempont, akkor a swiftet lehet ki kellene húzni (bár én azzal is becsajoztam anno), de a yaris az tuti kuka. A 3 közül szvsz a corsa a legvagányabb, 3 ajtósban alufelnikkel. Azt választanám.
Más:
aktuális bérautóm Infiniti Q30.
A motor hangosan kerepel terhelés alatt, a göröngyösebb utakon zörög az egész belseje ahogy megfeszülnek a műanyagok, összességében buta az egész BC, zéró logika. Ne vegyetek ilyen autót. -
kovacsroli
senior tag
válasz
z123456789 #138436 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest