- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kuntics
aktív tag
válasz
Psychonaut #49427 üzenetére
ez gyors volt
Egyébként első körben én is azokat nézegettem.
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #49090 üzenetére
Ez sem rossz. Csodálkozom is miért nem jelent meg eddig a kereséseim között :S
Bár őszintén szólva külsőre a Passat is meg a többi is jobban bejön.
No de ezek szerint annyira mégsem magasak az igényeim hogy csak pár darabot dobjon ki a kereső -
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #49081 üzenetére
Ja, nekem is tetszik. Meg mondom a súly / lóerőarány-ban biztos komolyabb a régi Mondeonál. Ráadásul dízel is. Na majd otthon megmutatom az asszonynak.
@MunezXBK: végülis hasonló kategória.
Kérdés melyiket olcsóbb szervizelni alkatrész meg ilyenek szempontjából.
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #49077 üzenetére
Mondjuk most néztem Passatot direkt rákeresve azokra amiket írtál és van pár szép belsős!
Amúgy a Passat nagyon tetszik külsőleg.
És most amit éppen nézel 1380Kg csak és 130 lovas dízel. Gondolom azért itt már érezhető lenne a különbség az 1,8-as 116 lovas Mondeohoz képest.
Szóval nem vagyok én a számok megszállottja.szerk: most ezeket találtam amik 100%-ig megfelenek a követelményeknek [link] Ezek belsőleg is korrektek.
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #49074 üzenetére
Mert itt korábban beszéltünk róla, hogy apám Mondeoját évekig hajtottam és milyen gyengének találtam, főleg gyorsulásban.
Az egy 1,8-as Mondeo 2000-es. 116LE-s és 1300Kg.Namármost azok a Volvo-k és újabb Mondeok amiket nézek, mind egytől egyik 1450 vagy 1500Kg felettiek. Jó, nyomatékot meg mélyebb adatokat nem tudok. De ha csak ebből indulok ki, akkor bizony az én igényeimhez kell az a 140 paci.
Tehát azt mondhatom tapasztalatból, hogy az 1300Kg-os 116LE-s Mondeo nekem lassú, lomha. A 130LE is elég lenne ha nem lenne mellé 150-200Kg plusz súly.
@bandus: Korrekt!
Ő is a jelöltek között van.
@Psychonaut: Passatot néztem, de amiket én láttam azoknak túl puritán a belseje... Olyan semmijen. 2 tekerő meg egy szabvány rádió. Persze sok Passatot nem találtam ezen az áron és korban...
-
Melack
veterán
válasz
Psychonaut #49053 üzenetére
Idáig ilyen kocsikat még nem néztem, így nem is tudom, hogy mi a kategória átlaga. 600.00 Ft az a határ, ami alatt keresgélek (max egy picivel felette).
(#49054) FerNandor: akkor érdemesebb az erősebb motort választani, ha van. Kombi nagyon szép, de az már nekem bőven drága
-
giigz
veterán
válasz
Psychonaut #49020 üzenetére
A múltkor pont az utcánkban robbant le egy Toyota Yaris, odamentem a tulajhoz, megkérdeztem, hogy naaa, egy Toyota is el tud romlani? Azt mondta, volt ennek már minden baja...
Nem tudom, hogy a rossz karbantartás, vagy mi lehetett az oka, de szerintem ebből egyértelműen következik, hogy japán autót ne vegyen senki, mert a japán autó az szar.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Psychonaut #49020 üzenetére
én abba olyat láttam, hogy egy merci felborul... nem is vennék olyat, mert nem biztonságos
#49023: egyik exnek asszem 2004es yaris-a volt és amíg együtt voltunk (kb 2008-2010), semmi baja nem volt, pedig napi szinten mentünk vele
ami szopórollert viszont láttam: munkatárs daewoo lanos-a.... arra a kocsira havonta költ 30-40ezreket és folyamatosan szív vele...az árából vehetett volna már egy bmw-t is akár
megvette néhány éve még vagy 1millió körül, ráköltött azóta legalább ugyanennyit és ér talán 200ezret...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Psychonaut #48883 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem, de megkapta az OT-t, közben olyan gányolás volt a kocsiban hogy mindenki csak pislogott
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Psychonaut #48877 üzenetére
Parancs! Értettem!
Coguar:
Itt -
TaaT
nagyúr
válasz
Psychonaut #48869 üzenetére
"Amúgy Totalcaron valamelyik szerkesztőnek van egy Mercury Cougarja"
Azt itthon vette OT-s "lol" rendszámmal
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Psychonaut #48869 üzenetére
Winkler Robié.
Hatalmasat szívott vele -
Laraxior
titán
válasz
Psychonaut #48831 üzenetére
Inkább a Trans Am. De igen 5.7-es V8.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Psychonaut #48825 üzenetére
Nem a "hivatalos" felszereltséget látod, hanem amivel az az adott példány, amihez az alvázszám tartozik, kijött. Leltár szerűen. Tehát ha utólag kértek bele kazettás magnót az is benne van, meg ha valamit kihagytak, az is. Plusz az adott felszereltségéhez tartozó tételek is részletesen, mint színre fújt tükrök, puha érzetű kézifék, bőr borítású kormány, központi zár, elektromos ablak, heremasszírozó, etc. Érted... szóval ha ez a sport kiadás stock kormánnyal jött ki, azt is látod.
-
-v-
addikt
válasz
Psychonaut #48822 üzenetére
Hát én is ezen gondolkozom, de ez a sport felszereltség annyira rövid ideig volt (a modellciklus elején azt hiszem még nem nem, facelift után pedig már nem, szóval kb. 1-2 évig talán), hogy nem hinném, hogy játszik ilyesmi... 3 küllőssel volt szerintem mind. Plusz ha mobile-de-n megnézem, ahol azért jóval több van, akkor ott is ami tényleg a sport, szóval sötétített fényszórós, az 3 küllős is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Psychonaut #48822 üzenetére
Alvázszám alapján le lehet informálni a komplett felszereltséglistát, amivel a gyárból kijött az adott autó. Már ha meg tudod szerezni az alvázszámot.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Psychonaut #48516 üzenetére
Ezeknél lehet előre tekerik, mert az emel az értéken.
-
Revolit
senior tag
válasz
Psychonaut #48500 üzenetére
Ha jól számoltam, 8 autót tört meg, na meg a sajátját. A baleset után ugyan nem értettem mit üvöltött valaki elég indulatosan, de úgy érzem nem a segítségét ajánlotta fel
-
Typhoon47
senior tag
válasz
az isten barma
-
zenke
aktív tag
válasz
XD
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Mekkora fail.
-
-v-
addikt
válasz
-
zoo8800
veterán
válasz
Dutyiba vele.
De azért 0.24-nél szépet mentett... -
zsid
senior tag
válasz
Psychonaut #48484 üzenetére
Persze elolvastam.
#MunezXBK: Azzal tisztában vagyok, de a kérdést forintosítva gondoltam és nagyjából. ( tudom, hogy nem lakozik a közösségben jós, ezért csak a látható dolgokra ). Csak valami becslés,mittodomén anyagárban 6-800k?Több? Sokkal több?
-
-v-
addikt
válasz
Psychonaut #48476 üzenetére
Persze, de ott úgyis kiderül
Ha totálkárra lett volna törve nem biztos hogy ennyire reklámozná, hogy vidd el bárhova. Ha meg csak az ajtót nyomták meg, és szépen meg lett csinálva meg nem rohad, akkor ki nem szarja le hogy "törve" volt.
DeFranco: ebben mi a nagy meglepetés, hogy egy drágábban fenntartható autót sokkal kevesebbért meg tudsz venni? Azért ne viszonyíts hozzá, mert tök más kategória a kettő, más a célközönség aki veszi, más anyagi helyzet stb. Kereslet kínálat tudod..
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Psychonaut #48472 üzenetére
Elöl csálé a motorháztető, alatta a hűtőrács vagy a lökös is, csálé a hátsó ajtó a bal oldalon (szerintem lóg, vagy illesztési hézag van) hátul ugyanezen az oldalon szintén lóg a lökös, és a beltéren is van valami lógás (ez mondjuk lehet ök független ettől)
Lehet paranoid vagyok, de ha látok egy oldalon három illesztési hibát egy újszerűnek kinéző tökéletes fényezésű autón, akkor én már ráncolom a homlokom. Külön-külön még OK, de így...
Amúgy szép.
-
amargo
addikt
válasz
Psychonaut #48244 üzenetére
Japán autóm volt - Corolla - és nagyon megszerettük - párom rágja a fülem, hogy ismét az legyen, de ettől még az ész érvek fognak dönteni
Inkább úgy írom, hogy a japán autókat jobbnak tartom, ez részemről szubjektív, de inkább érzelmi jellegű.Ez kb olyan, hogy a Skoda Fábiát mindenki lenézi, pedig azt sokkal jobban megszerettem.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Semmi, csak a hit kb.
-
8th
addikt
válasz
Mindig is a hondások voltak a legelvakultabbak. Azért erre kíváncsi leszek milyen válaszok érkeznek de sok ész érv nem lesz közte az biztos.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Psychonaut #48227 üzenetére
Nemolyan vészes, 4000 euro...
Etsetleg ezt Merci -
amargo
addikt
válasz
Psychonaut #48207 üzenetére
Köszönöm, utána járok
(#48208) bitpork: Az ötlet nem rossz
Tényleg objektíven szeretnék dönteni, ezért érdeklődöm.
-
amargo
addikt
válasz
Psychonaut #48202 üzenetére
Én így kerestem egy lapon több volt az 1.6-os mint az 1.4-es nyilván lábfüggő.
(#48201) zenke : Én inkább litert mondanék.
(#48204) hobizoli: Az 1.6-os mivel tud többet?Nem vetem el az 1.6-os, de mi többet ad? Könnyebb szervizelni esetleg? Az 1.4 is rendesen mozgatja a kasznit tapasztalásom szerint, nem lehet nyilván mindenki autóversenyző hajlam.
-
amargo
addikt
válasz
Psychonaut #48198 üzenetére
Azzal van tapasztalat, az 1.7 dízellel is, de a felhasználásom nem indokolja a dízelt.
Az 1.6-os a sprintmonitor szerint többet eszik.Ellenben, miért kellene nagyobb motor, dízeltől eltekintve?
-
8th
addikt
válasz
Psychonaut #47943 üzenetére
Komolyan nem értem ezeket. Felteszik a bazári szarjaikat arany áron és abban reménykednek, hogy jön egy hasonlóan igénytelen madár aki majd beleül? Ettől dobta le az agyam az ékszíjat: "hitel átvállalással szeretném eladni, kizárólag bankon keresztül! ingyen vihető csak a hitelt kell átvállalni ami még 35x 45ezer kb." 35 x 45k = 1 575 000 forint + a banki és egyéb költségek. Ettől a taligától sose szabadul meg.
Azonos szín, azonos évjárat, azonos felszereltség, szintén első tulajos, tuning és sérülésmentes, 54k kilométerrel.: 1 299 000.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
hülyegyerek első (kis túlzással) fizetéséből vesz hitelre egy suzukit, agyontuningolja aztán rájön hogy talán nem kellett volna mégse és kidobta a kukába az egészet mert ingyen adja...
mindjárt veszek én is így egy 3-as coupét. a részletekre elmegy a fizetésem kétharmada, de sebaj!
tresh: 53 lóerős aszfaltszaggató! biztos jól tapad parkettánál!
főleg a beömlők meg a diffúzorok miatt.
-
tresh
veterán
válasz
Azért ez is adja
-
giigz
veterán
válasz
És csak 1,6 M Ft
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Psychonaut #47882 üzenetére
+1 LukOil, imádom. semmi személyzet, csak a kasszások. Az üzemanyag nagyon faszántos, az ár remek. Mi kell még ?
-
FerNandor
őstag
válasz
Psychonaut #47901 üzenetére
csak többesszám 1-ben volt a szöveg, idézöjelek nélkül és így olyan volt
akkor a dízelár-csökkenésröl nem tud senki semmit?(#47903) MunezXBK: nem tudom. de egy modern turbós dízelnek biztos nem tesz jót, ha megy vele az ember 4km-t, leállítja 10 percre, megy vele 3-at, leállítja és megint 2-t. (mondjuk 1 gyerek ovi, 1 iskola, aztán munkahely) télen föleg nem.
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Psychonaut #47906 üzenetére
Hello,
Egyet értek veled, ha megkapott minden törődést, azért írtam, hogy "és" :-)
Ha valaki tud egy jó vételt szóljon.
-
szőröscica
addikt
válasz
Nincs hát, én Miskolcon csak ott tankolok már, és tökéletesen megy vele az autóm. 20 forinttal olcsóbb, mint a mol, vagy az omv.
-
Integra
titán
válasz
persze, hogy nincsen. mindegyikre szigorú nemzetközi szabályok érvényesek, minden forgalmazónak ugyanazokat a normákat kell teljesítenie. illetve minden finomítóra ugyanazok a jogszabályok és minőségi előírások vonatkoznak.
annyi üzemanyagot próbáltam már, oktánszámra is 91-től 100-ig, vakítás van ezerrel alapvetően. amit az olajcégek nagy fogásként hirdetnek, hogy milyen modern az üzemanyaguk, arra amúgy az eu kötelezi őket egyetemesen, különben nem értékesíthetnek. mondjuk egy új üzemanyag típus elég nagy projekt és durva pénzekbe kerül és nem is mindig jön be, lásd e10 a németeknél. az maga a burleszk, óriási beégés, de ott az eu volt a hülye...
-
Kornel
veterán
válasz
Psychonaut #47867 üzenetére
és mi lenne ha mindig csak egy kattanásig tankolnál?
az átlagfogyasztás mérést nem befolyásolná, ha mindig ugyanaddig a szintig lenne tankolva az autó. -
tomcsi23
veterán
válasz
Psychonaut #47861 üzenetére
Persze, mert kilötykölöd a tankból.
-
aero.
veterán
válasz
FerNandor: Érzékelő van a pisztolyban, bár azt nem tudom mit érzékel, próbáld ki egy kannával. De amúgy az első kattanási után minimum 1 litert még simán belenyomsz, jobb esetbe 2-t is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Nekem az van írva a használatiban, hogy nem kéne erőltetni, mert hibát okozhat. Egy kattanás, max. kettő, de nyista több, mert valami puffer vagy tágulási tartályt szétnyomhat.
-
csiben1
tag
válasz
Psychonaut #47717 üzenetére
4 évig volt Fabiám, igaz 1.2htp. Akkor azt azért cseréltem csak le mert fabados volt, amúgy nagyon meg voltam elégedve vele. Meg hát nekem Audi kellett
Tetszik is az A4, fent is tudom tartani, de kezdem kicsit sajnálni rá a pénz, tudnám más értelmes dolgokra is költeni, ezért agyalok a cserén...
-
zenke
aktív tag
válasz
Psychonaut #47717 üzenetére
Ritka benne az 1.4PD
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Psychonaut #47688 üzenetére
Közben észrevettem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Psychonaut #47675 üzenetére
Végsebességnél eszik annyit, az pedig 400+!
-
aero.
veterán
válasz
Psychonaut #47675 üzenetére
Egy Cayanne Turbo 72 litert eszik folyamatos végsebességnél (270), tehát a Carrera olyan 30-40 között, az pedig nem sokra elég, még a 100 literes tankjához sem.
-
joshua7
veterán
válasz
Psychonaut #47418 üzenetére
Nem egyszer láttam már olyat, hogy befelé indexel a versenyző, kifelé meg nem.
-
Integra
titán
válasz
Psychonaut #47418 üzenetére
meghaladja a legtöbb ember tudását a helyes index használat, ahogy a zippzár elvet sem tudják a gyakorlatba átültetni (már, ha tudják mi az..
), pedig sok helyen már bazi nagy sárga táblával is jelzik jó előre...
-
zenke
aktív tag
válasz
Psychonaut #47240 üzenetére
Az az.
Corsa C-ben jó lenne. De valamiért elég drágán kínálják őket. -
aero.
veterán
válasz
Psychonaut #47065 üzenetére
Egy ilyet még én is. Szánalomra méltó, hogy hova jutott a típus.
-
alienpapa
senior tag
válasz
Psychonaut #45984 üzenetére
-
tresh
veterán
válasz
Psychonaut #45984 üzenetére
-
Manitou
veterán
válasz
Psychonaut #35375 üzenetére
Az se mindegy milyen motorral.
Majd rákérdezek pontosan milyen volt az a vectra, már pár éve lexussal tolja
Azt tudom, hogy nagyon nem volt vele megelégedve.Főnök C5-öse is mi szopóroller, az hihetetlen, az a kocsi egy átok
Én már nem merném összeszámolni mennyi lett arra ráköltve, pedig tényleg megkimélt állapotban lett véve garantált 60 000 km-el, ismerőstől, Most is már egy hete szervízben áll.
Kényelmesnek kényelmes kis hajó, vezettem már én is. ellenben egy pénztemető. -
Laraxior
titán
válasz
Psychonaut #35252 üzenetére
Tessék megnézni a 7.-et.
2-3 év múlva ezeknek is lent lesz az áraAkkor simán be lehet újítani egyre
-
zolikaDB
veterán
válasz
Psychonaut #35252 üzenetére
Laraxior V6 Rönó mániás.
Ilyen csomagtérajtó-megoldás a Hondánál volt régen, nemde? Érdekes koncepció. Mondjuk, a Rovernél is ottvolt, h 10m HUF-ba került, nem tudom, mit akarnak ezzel a dumával, ettől nem ér többet. Infláció, amortizáció, avulás. Mint ahogy az új akksi, gumi árát sem fizeti meg senki.
Akkor egy komolyabb mocival épített Senator a rajongóknak: [link] -
golya32
senior tag
válasz
Psychonaut #35217 üzenetére
Nekem volt senatorom, imádtam de nagyon sok volt vele a gond benzines volt, 10l alatt nem nagyon evett.
-
qdak
addikt
válasz
Psychonaut #35214 üzenetére
''ijen roszul alok az irasval?''
vagy miert? nekem nem C van hanem B/1szlotty. de van, es sokan a rancfelvarrot B-t (B/2) is C nek mondjak
van gyorbe 1 senator azt nem tom mit csinalnak vele, de rozsdat nem lattam rajt
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Psychonaut #35217 üzenetére
Nekem egy Monza(Coupe Senator kb) volt a nagy alom meg egy Manta. De mire oda kerultem hogy jogsi ilyesmik addigra ezek mar nem letezo autokka valtak.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Psychonaut #35214 üzenetére
Kozponti Ocsmanyiroda elott lattam ma egy ilyet csak Cadillac logoval GB rendszammal. Bejovosek. Foleg h Kengurufoldon volt ebbol Holden vagy mi es vinyooc. Amugy a sok madarember megtanulhatna hogy NEM LETEZIK C OMEGA!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Psychonaut #35182 üzenetére
Az ilyenekért nem kell grúziába menni, itt is vannak.
-
emvy
félisten
válasz
Psychonaut #35171 üzenetére
A G Astra Coupe gyonyoru, a H sajnos nem az en vilagom.
Koszi, jelentkezem, ha van valami
-
emvy
félisten
válasz
Psychonaut #35151 üzenetére
Az asszony akar kabriot, amig nincs gyerek. Tok igazad van, kabriozni nem annyira erdemes gyorsan -- voltunk egyszer az Alpokban egy Megane Cabrioval, 1.5 dizel motor
, en majd' meghaltam a hegyeken, de a parom irtozatosan elvezte a joidot, es a - kenyszeruen - lassu kanyargast
.
Integra: igen, igazad lehet. A helyzet az, hogy egy RX8 annyival olcsobb lenne, mint mondjuk egy 3-er, hogy a kulonbseg felet ralocsolva is ugye jol jovok ki
.
Az van, hogy sosem volt meg sajat autom. Vezettem eleget, de sosem volt meg a nevemen kocsi. Emiatt ugy erzem, hogy penz ide vagy oda, tul nagy lepes egy harmas BMW. Egyszeruen nem lenne pofam elso autonak venni egy ilyet, akkor se, ha jo regota dolgozom mar, es nem vagyok egy tizenhat eves papakedvence. Fura.
EVO/STI nem jo, kenyelmetlen. EVO-ban nem ultem, de az STI nem igazan jo mindennapos hasznalatra. Zabal, kicsi, nyekereg a fek amig nincs bemelegedve, mittudomen.
-
emvy
félisten
válasz
Psychonaut #35145 üzenetére
Igen, kb. kitoltheti. Uj auto kizart, de nem akarok tizenot eves, felig osszetort Ferrarikat venni, meg hasonlok. Szoval utalok szopni technikai cuccokkal, szoptam veluk eleget, meguntam.
Tudod, en az a srac vagyok, aki motorban csak Hondat vesz.
-
giigz
veterán
válasz
Psychonaut #35131 üzenetére
Pedig jó volt
-
harry
veterán
válasz
Psychonaut #35058 üzenetére
Attól függ, volt cikk, hogy a suzukikat is lopják, tudom is én miért, van kereslet alkatrészre, sok van belőlük, könnyű elkötni, passz. De igen, vélhetően nem a profik fognak melózni rajta.
TaaT: pont ezt írtam nemrég. A kérdés, hogy melyek ezek a "kütyük", amikkel érdemes mégis próbálkozni, milyen áron milyen szinten bízhatok bennük.
Qru Bovdenes váltó azért inkább régebbi kocsikra jellemző, nem...? Vagy ez azért változó? Bár így hirtelen mintha látnék egy olyat, miszerint Golf3-ban is az lenne, szóval akkor nem...
-
zolikaDB
veterán
válasz
Psychonaut #35031 üzenetére
Nem tudom, sosem próbáltam.
Tomcsi: Astra rendesen kortyolta a vpower nitro 100-ast.
rvilike: 4300k a legjobb. Ami fasza gagyi szettek vanna még, pl 12000k, azzal nem érdemes foglalkozni, az már majdnem ultraibolya. Esőben, hóban tuti nem látsz vele semmit. -
zolikaDB
veterán
válasz
Psychonaut #35007 üzenetére
Emelkedőn kell a nyomaték, nem? Illetve a főtengely kenés adott sebességfokozatban elégtelen lesz nem megfelelő fordulatszám esetén. Rosszul tudom?
-
giigz
veterán
válasz
Psychonaut #35005 üzenetére
És az miért jó? Onnan pont nincs motorfék...
-
qdak
addikt
válasz
Psychonaut #34900 üzenetére
& TaaT, koszike otthon nezem oket!
-
_NCT
addikt
válasz
Psychonaut #34900 üzenetére
Uhh ez jó, köszi szépen. Igaz én FullHD alatt nem nagyon vennék kamerát, a rendszám olvashatósága miatt.
Egy ilyennel már ellennék....
-
Bdanyy
addikt
válasz
Psychonaut #34824 üzenetére
Az melyik?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Psychonaut #34819 üzenetére
és egészen véletlenül kb 50.000 helyen megtalálható a neten, google szerint...
de aki ennyire ostoba hogy benyelni, nem ezt fogja nézni... -
válasz
Psychonaut #34507 üzenetére
Pontosan erről van szó, mindenki kirakja a farkát, a legnagyobb tulaja kap egy sört
Más: ilyesmi volt az alfám, csak a 12v változat, és kicsit lassabb volt. De a hangja volt ilyen szép
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Psychonaut #34507 üzenetére
Ki ment itt 200+al és rakott fel róla fotót?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Psychonaut #34296 üzenetére
Azt értem, nekem is van.
De a cikkben is ún. sz.sértési előéleti pontot emlegetnek. Ilyen néven sosem hallottam róla.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Psychonaut #34180 üzenetére
Erről az jut eszembe hogy a haverok zenét hallgatva bringáznak, múltkor megláttam az egyiket, amíg nem álltam előtte keresztbe észre nem vett volna, akármit csináltam...
-
eddie17
addikt
válasz
Psychonaut #10995 üzenetére
Plusz kb. 180 ezer forint, hogy hazai legyen az 1.9 TDI Golf-ok.
Csak azért még ki kell menni.Az még plusz költség. 500-on felül lennék.
Mod: Néztem itthon is külföldi papíros autókat, de elég szegényes a felhozatal, vagy kissé túlárazott.
-
eddie17
addikt
válasz
Psychonaut #10986 üzenetére
Ja igen, ezt efelejtettem.
3-as Golf-ból természetesen csak TDI-t vennék. Valahogy nem szimpik a benzinesek.
FAstra pedig egyáltalán nem tetszik, és azért még is csak én rakom bele a seggem mindennap.
Swift-et megmondom őszintén, tudom, hogy közhely, de nem érzem valami masszív szerkezetnek, Swift II-őt már vennék.De az nem ez a kategória.
Nehéz eset, tudom. 2 hónapja szarakodok... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Psychonaut #7044 üzenetére
Osztom. Előző céges autóban 320k km volt mikor leadtuk. Simán megvettem volna ha lehetett volna.
-
k.
őstag
válasz
Psychonaut #3739 üzenetére
Jó, hát ez még nézelődési szakasz, már le is tettem kb róla, haver elvitt az 50les ugyan ilyen polojával, és nem igazán jött be. De az tény, hogy állapot ügyileg rendbenlévő kell. Én nem akarok annyit rákölteni, és foglalkozni vele, mint ő. Időm sem lesz a suli mellett, kedvem sem, a pénzt is akkor a másikra teszem félre, szóval kell egy kiskocsi rövid időre, amivel nem kell foglalkozni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Psychonaut #3687 üzenetére
Kombi kilőve, de a szedan ideálisabb lenne, igen.
Civic-ről vélemény? -
Hybryd
tag
válasz
Psychonaut #3678 üzenetére
Na ja, ebben is tuti csak tájékoztató a 141E... Vagy melósautó volt (mondjuk a dzsuvás üléshuzat ad rá esélyt)
Bátyám 2002-es Swiftjében most van kb. szűk 120E km, de egy ránc nincs a vezetőülésen, nemhogy így fel lenne gyűrődve a huzata / anyaga(?). És a kormány sem ennyire fényes (igaz az világosszürke belsős). Na meg az utaslégzsák fedele sem áll el... -
Rick4
félisten
válasz
Psychonaut #3388 üzenetére
Ja, hát ha a szlovák ismerősnek nem szlovák rendszámos a kocsija, akkor meg majdnem mindegy.. Ha normális fejed van, akkor elmondod a rendőrnek, hogy a havertól elkérted és ennyi.
-
Rick4
félisten
válasz
Psychonaut #3381 üzenetére
Konkrétan nem tudom mik a fő szabályok, de gondolom egy szlovák ügyvéd némi ojróért elmondja, majd hivatalosan lefordíttatod magyarra (mondjuk brahiból én nem tenném ezt se) aztán kb ennyi. Szerintem ha 100 év van beleírva, abba se köthet senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest