Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Psychonaut #35151 üzenetére
Az asszony akar kabriot, amig nincs gyerek. Tok igazad van, kabriozni nem annyira erdemes gyorsan -- voltunk egyszer az Alpokban egy Megane Cabrioval, 1.5 dizel motor
, en majd' meghaltam a hegyeken, de a parom irtozatosan elvezte a joidot, es a - kenyszeruen - lassu kanyargast
.
Integra: igen, igazad lehet. A helyzet az, hogy egy RX8 annyival olcsobb lenne, mint mondjuk egy 3-er, hogy a kulonbseg felet ralocsolva is ugye jol jovok ki
.
Az van, hogy sosem volt meg sajat autom. Vezettem eleget, de sosem volt meg a nevemen kocsi. Emiatt ugy erzem, hogy penz ide vagy oda, tul nagy lepes egy harmas BMW. Egyszeruen nem lenne pofam elso autonak venni egy ilyet, akkor se, ha jo regota dolgozom mar, es nem vagyok egy tizenhat eves papakedvence. Fura.
EVO/STI nem jo, kenyelmetlen. EVO-ban nem ultem, de az STI nem igazan jo mindennapos hasznalatra. Zabal, kicsi, nyekereg a fek amig nincs bemelegedve, mittudomen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kugoo Kirin G1
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest