- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ngaba #195875 üzenetére
Igen a korai 1.8 TSI és 2.0 TSI is hajlamos hengerfejesedni és a láncos vezérlésük is problémás (nyúlik a lánc, szakad). Kollégámnak az M7-en szakad el a lánc kb semmi nem maradt a motorból, nekem az 1.8 TSI 50 ezer után már ette az olajat 100k-nál gariban meghengerfejezték. Eme kis afférok után szakított is a flottás cég a TSI motorokkal (nem csak ez a két problémás autó volt csak erről a 2-ről van biztos infóm) egy jó pár évre, egészen a dízelbotrányig.
-
Anaren91
senior tag
válasz
ngaba #195493 üzenetére
Kollégámnak is Exeoja van, tényleg kb egy az egyben Audi A4. Fiai karácsonyra egy A4 bőr multikormányt vettek neki, egy az egybe belement. Programozni kellett csak. Mind a két fiának A4 e van, egyiknek 2008-as másiknak 2013-as. Hülyének hívja őket, mert 2x annyit fizettek az Auidra mint ő
-
buci30
addikt
válasz
ngaba #195399 üzenetére
molnarpeter
Max 2 misi lesz rá így ezeket találtam kb
2007-es A3 1.8 T FSI Ambiente 160L
2006 A3 A3 2.0 PD TDI 140LA4 tetszik még de ott ami nem kombi az Sedan de az régi ami van is éppen egy 98as Audi A4 b5 2.4
Vagy ami tetszik A4 az meg drágább mint ami van rá keretem sajnos.
130L alá nem igen mennék és kombi se.
Így jött az A3 az még sportos is azért. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
ngaba #195352 üzenetére
Kár, hogy nincs olyan összeszedett táblázat, amiben benne van, hogy ez és ez a gép 78x123cm, meg mondjuk két oldalt van még 2x 35x23cm.
Majd visszakeresem, valaki rakott be annó egy linket, hogy már a liter-el is mókolnak, és 1 literes szivacsokból van, amelyikbe vagy 100-al kevesebb fért be. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
ngaba #195325 üzenetére
És a sima i30 és a civic közt?
378 litert ír az i30-ra 4300 mm hossz. A civic meg 477 liter és 4300 mm hossz.A +100 liter csomagtartót vajon megoldották úgy, hogy a motortér kisebb mondjuk, vagy csak egy része az, és a utastér kisebb annyival? Gondolom a 100 liter kb. 12-15 cm-t vehet el az utastérből.
-
nesa
veterán
válasz
ngaba #194614 üzenetére
Persze el lehet kényeztetni, engem pl nem zavart ha kicsit vonyított az elején, nagyon hamar megszokta mind a három, ne vedd magadra de a gyerek nem hülye, max a szülő.
(#194615) Lacko32
Menetközbe etetni
de ti tudjátok, fékezel és ott fog megfulladni nem tudsz vele mit csinálni 20% esély hogy megbírod menteni., szerintem ha megetetitek 3 órát lehet menni.
-
Lacko32
tag
válasz
ngaba #194602 üzenetére
A fogyasztást nem nézem. Korábban is írtam, nem érdekel mennyit eszik az autóm. Amíg biztonságban elvisz A-ból B-be, és kényelmes a családnak, addig nincs baj. Ha megkotlik, meg kell javíttatni. Akinek majomra, annak banánra is elv működik. Viszont az aggályokkal és fenntartásokkal tarkított énem fél belevágni bármi újba.
Mindenki kap egy bringát, ott nagy baj nem lehet
-
Gabonetta
aktív tag
-
Lacko32
tag
válasz
ngaba #194137 üzenetére
A gotthárdi oldal, hogy dolgoztam majd 3 évig az Opelnél. Tudnék mesélni, elhiheted. De nem is érdekelnek az ott történtek, azok a motorok már keleten vannak
Nos, le tudtam küzdeni az ingeremet, miszerint 2008 után az autógyártás, mint olyan, megszűnt. Inger, hogy 2010 utáni kell mert az fiatal. De vele együtt cumi van velük.
Dízel?! Dpf, kettőstömegű. Amit megspórolnék üzemanyagon, azt a szerelőnek adom. Turbo benzin? Turbo, könnyű blokkok, 200 ezer után kezdj félni. És ezek 2010 utántól már igencsak elterjedtek.Szóval a dízelről totál letettem, mindenképp benzint szeretnék. Az ár, a 4M-s összeg továbbra is áll. Tehát ennyit szánok erre a projektre, viszont bajt sem akarok magamnak.
És igen, amit mondtál, olcsóbb. Lehet rálocsolom az árkülönbözetet mondjuk egy 2012-es autóhoz képest, viszont lehet arra is rávernék egy valaggal.
Szóval szörnyen megfontolt vagyok, nem hamarkodom el. Júniusig akarom megvenni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
ngaba #194072 üzenetére
nem az a "baj", hogy megtetszik, hanem ezzel még egy autó bejön(ne) a képbe, és még nehezebben választanék
A mostani 2.0-s sima szívó Volvom is elfogyaszt 7,5 - 8,5 litert pályán / autóúton. De hogy egy kedves rokonom mondta, azért dolgozok, hogy tankoljam és a pénz amúgy sem kel ki
Azt szomorúan tapasztaltam, hogy egyre kevésbé vannak erős motoron a piacon, amit nem igazán tudtam hova tenni...
Alapvetően nekem az a fontos - a megbízhatóságon kívül -, hogy ha beleülök érezzem magaménak az autót, szeressek benne ülni és akarjam vezetni. Ehhez kell, hogy autópályán ne legyen hangos, és szép legyen a belseje. (Nálam ez az űrhajós belső, sok kijelző, kapcsoló)
vzsryl: ezzel egy plusz pont az Avensisnek
Nagyon érik, hogy akár szabadság árán is elmegyünk megnézni azt, ami tetszik, csak épp bő 200 km-re van
Kell még párat aludnunk mire rászánjuk magunkat, hogy Avensist vegyünk
(de ha találunk a közelben egy insigniát, akkor azért még megnézzük, hátha az is úgy megtetszik, hogy csak na
)
-
TrollBalint
addikt
válasz
ngaba #194010 üzenetére
Ha jól emlékszem Te ajánlottad a K-s Astra-t, tegnap megnéztünk egyet (konkrétan ezt: Opel Astra K
Hát nem tudom, nem volt rossz, mondhatni tetszik, de az Avensis kicsit jobban, viszont ez olcsóbb annival, hogy versenyre kelljen vele(úgy hoyg még mindig nem tudok döntei melyik legyen. Mindenesetre nézegettem több opelt (K Astra, Insignia) és láttam nagyobb motorokkal is. Van, ami az Opelnél nem ajánlott, problémás lehet? Amiket néztem, 1.8 sima szívó, 1.6 Turbó és láttam 2.0 Turbót is eg insigniában)
Nagyon szép az a Lancer is, ami a pdf-ben van, az is nagy kedvenc, de így is épp elég eldönteni, hogy miilyen autót vegyünk nem merek még egyet megnézni, mert tuti megtetszene
(bár, ha árban / megbízhatóságban versenyképes a Toyotával, akkor...)
-
Kickass
őstag
válasz
ngaba #194010 üzenetére
Sok okos veszi a 10-12 éves japán autót 3-4 milliókért, mintha azokhoz ingyen lenne az önindító, generátor, futómű alkatrészek meg a többi. Hamarabb hoznék ki egy Tipot újonnan 5 év garival, jó az nem olyan fancy mint a 12 éves Accord meg a műanyag taperoló fétisesek is élcelődnek rajta, de hát ha valakinek ez számít.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
ngaba #193871 üzenetére
Az biztos, hogy bármilyen autót is veszek, azért fogom megvenni, mert tetszik. De "szerencsére" sok autó tetszik, így válogathatók.
Gondolkodtam napokat, hogy mégis melyik lenne nekem a legjobb (elvileg a jövő héten megyünk megnézni / beleülni egy K-s Astrát.
Ami még eszembe jutott, hogy igazából akármilyen autót is fogunk venni a mostanival fogjuk összehasonlítani, ami egy 2001-es Volvo S40 (2.0). Szeretjük, de hát régi.
1.5-ös EcoBoost Mondeoról mi a véleményetek, mennyire megbízható? Múltkor kihagytam a Fordokat, pedig tetszenek azok is -
Lacko32
tag
válasz
ngaba #193907 üzenetére
Jelen pillanatban még hárman vagyunk, viszont lesz kistesó, ez totál fix. Nem nagy futásokra kell az autó, a legfőbb szempont, hogy ne legyen többet szervizben, mint otthon az udvarban. A fogyasztás sem érdekel, a mostani sem egy fogyasztás-bajnok.
Viszont fontos szempont a hatsó ülés osztottsága, hogy mindenki elférjen kényelemben.Nem is olyan egyszerű ez
-
Lacko32
tag
válasz
ngaba #193898 üzenetére
Megpróbálok mindent összeszedni :D
Nos. A kocsit két gyerkőchöz, és két szülőhöz szeretném. Második autónak, ami annyit jelent, hogy sacc/kb évi 10.000km futást jósolok neki. Asszonykának fog kelleni, gyerkőcöket oviba, susuba hordani. Ami annyit tesz hogy napi kb 30-40km, de ez oda és vissza. Ha utazunk max Pestre, ami évi pár alkalom, és 250-270km-t jelent egy körben. A lényeg, hogy a hátsó hármas üléssor osztott legyen, szóval két ülésre gyerekek persze boztonsági baba fotelban, és anyuka. Puttony legyen a babakocsinak, kb ennyi.Az Opel Zafira kifejezetten tetszik, ami turbós motorral van jelen a piacon (sajna).
Japán párti vagyok, viszont a paletta elég szűk.
Grand Picassotol félek (Mr. Francia)
VW és konszernek sem tartoznak a kifejezetten kívánt listámra,de ha lenne olyan benzines, ami megbízható, ám legyen.
Toyota Verso is tetszik, viszont hajlamosak olajat zabbantani.A lényeg, 2010 utáni legyen, ülésfűtés és tolatókamera legyen benne. Ja, és benzines kellene :)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ngaba #193894 üzenetére
Jaj, ne túlozzunk, csak túl sokat jártam utána ezeknek
Focus mk3 esetén ugyanaz a blokk, pár Ford tervezésű résszel, itt nincs se AdBlue, se FAP folyadék, csak gázolaj. Hátrány lehet, hogy ilyen futás mellett 2-3 éven belül nem kizárt a porlasztó csere, hátsó futóműre kellhet költeni talán. Viszont ahhoz is találni minden bokorban szerelőt vagy alkatrészt, mint a VW csoport típusaihoz, illetve ismertek a gyakoribb hibái.
Mondeo nekem kivételesen hátrébb lenne a sorban, bár megbízható és olcsón fenntartható, mégis jelentős plusz költség volna éves szinten. Spórolás meg könnyebb kisebb méretben, azért gondoltam, hátha elég a Clio
-
Lacko32
tag
válasz
ngaba #193870 üzenetére
Amennyi autót megnéztem és tesztet elolvastam fotelból, se tudom, mi lenne a célszerű.
A dízel nálam nagyon kerülendő. A turbo benzinre még-még talán rábólintok, viszont a paletta szűk. Az egyik eszi az olajat, a másik rohad, a harmadiknak más nyűgje van.Toyota Verso 1.8 benzin
VW Sharan 1.4 Tsi
Esetleg Opel Zafira B benzinnelDízelt továbbra sem nézem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
ngaba #193856 üzenetére
A hozzászólások (meg az egyéni preferencia alapján is) most már kialakult egy hármas mezőny
1. Toyota Avensis (nem feltétlenül a linkelt évjárat, az eggyel korábbi is szimpi
2. Opel Insignia (továbbra is nagyon tetszik, főleg külsőleg)
3. OptimaEbből az Avensis, ami többszörösen prioritást élvez, kezdve azzal, hogy már ültünk benne, még ha kb. 5 percet is
Plusz a Toyotákat mindenki dícséri megbízhatóság szempontjából.
-
válasz
ngaba #193830 üzenetére
Hja, csak ez is általában úgy működik hogy van valakinek X összege amennyiért tudna venni egy megbízható benzinest. Erre meglátja, hogy egy kategóriával feletti dízel autó pont ugyan annyiba kerül. Inkább megveszi azt. Aztán az első 2-3-400e Ft-os számlánál jön a felismerés, hogy fenntartani nem pont ugyan az a két autót
-
TrollBalint
addikt
válasz
ngaba #193818 üzenetére
visszaolvastam picit, találtam Qru-tól egy hozzászólást, amiben ajánlott pár benzines autót (és arra reagáltál Te is a Kia Ceed / Hyundai i30-al, amik konkrétan tetszenek is)
cappa72: a francia autókért nem vagyok oda, bár úgy tudom a modernebbekkel már kevesebb gond van, de ez eléggé belémívódott.
Amelyik márkáktól teljesen, vagy majdnem teljesen idegenkedek, azok a francia autók, BMW, Audi, Suzuki, Dacia.
-
TrollBalint
addikt
válasz
ngaba #193805 üzenetére
Alapvetően én is turbósat szeretnék, de nem zárkozom el a nem lététől, a mostani is sima szívó benzin. És igen, autópálya biztos, hogy lenne a hosszabb utakban. Vagy ~100 km M3, vagy M0 + M6 összessen kb. 100 km, de utána is autóút, még vagy ugyanennyi. (Illetve, ha megbízható autót sikerül venni, szeretnék nyáron egy nagyobb autós utat körutat környékbeli országokban, de ez egyszer lenne ugyebár)
Viszont akkor most már komolyan elgondolkodom a dízelen...
Márkában (vagy motorban) tudtok ajánlani konkrétumokat, amiket érdemes nézegetni? -
Lacko32
tag
válasz
ngaba #193587 üzenetére
Köszönöm a részletes írást!
Ragaszkodom a benzinhez, ami dízelek voltak a háznál, mind csalódást okoztak. Jelenlegi benzinesem lassan 90.000km-t ment az elmúlt 3 évben, hibátlanul.
Persze a benzinnek is lehetnek buktatói, viszont kevesebb.
Mindenesetre nyitva tartom a szemem a piacon, hátha :) -
kitka6
csendes tag
válasz
ngaba #193385 üzenetére
Jaj persze, nem is azért mondtam, nem akartam leszólni a 159-et!
Igazából 2012 utáni kocsit szeretnék, de még lehet ebből is lejjebb fogok adni. Nem ragaszkodom semmi extrához, az ülésfűtés talán az egyetlen, amit szívesen látnék az új járgányban, ezen felül a zenére fogok nagyobb hangsúlyt fektetni, de azt úgyis majd utólagAlfában eddig nem gondolkoztam, mert felénk -bár senkinek nincs nagy tapasztalata a kocsik terén- nagyon tartózkodnak az olasztól. De akkor ezek szerint ez is ilyen urban legend?
@diegho, a mito formára még tetszene is, de a kérdés itt is ugye, hogy az olasztól akkor nem kell (már) félni?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ngaba #193378 üzenetére
A 159-es az egyik legszebb Alfa szerintem, nekem jobban tetszik, mint a mostani Giulia.
De az abszolút kedvenc a 60-as évekbeli Giulia, egészen pontosan az Alfaholics-féle GTA-R 290.
-
kitka6
csendes tag
válasz
ngaba #193346 üzenetére
az egyterűek nagyon praktikusak, de kicsit nagypapisak, és igazából nem is kell nekem nagy hely. Se kutyám, se macskám, se gyerekem
29 évesen ott vagyok, hogy szeretnék egy szép kocsit. A lancer nagyon karakteres kis kocsi, egy spoilerrel meg egy nagyobb felnivel, álom
Most egykébként egy G-s astrát hajtok, ha menni kell valahova. Egész jó ez az 1.4-es motor, de a beltere puritánabb, mint a 6 évvel idősebb scenicemé volt. A dombokkal viszont meggyűlik a baja szegényemnek, de nem járunk annyit a Mecsekbe, úgyhogy megbocsátom neki
A céges flottában van focus, belülről nekem nagyon űrhajós, annyi gomb van rajta, hogy általában azt se tudom hova nyúljak hirtelen, de szerintem megszokható (a V40-nek nekem rondább a beltere pl) -
user2
csendes tag
válasz
ngaba #193021 üzenetére
Biztos. Már amennyire biztos lehet amit telefonban mondanak.
A nő, akivel beszéltem, ő irányított a honlapjukra is. A garit is mondta, 5 év, de mivel előbb derült ki, hogy használtak, így nem feszegettem a dolgot, mert innentől tárgytalanná vált.. Gondolom, az üzembehelyezéstől él a gari. (Ami átvihető, ha eladják az autót, ezt megkérdeztem év elején egy Opel szalonban, de más márkánál is létező dolog, szóval nem látok ellentmondást. A BB topicban sem írták, hogy az 5 év mikor indult.
)
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
ngaba #192688 üzenetére
Nekünk az KERSZ oktató annó azt mondta a tanfolyamon, hogy nem a friss jogsis töri össze, hanem a 3-5 éves jogsis, amikor azt képzeli, hogy ez már nagyon megy neki. Erre kell figyelni. Ésszel kell menni továbbra is, és nem vállalni felesleges kockázatot.
Munkatársam lánya pl. kb. 2 éve úgy törte rommá a gépet, hogy eső után egy veszélyesebb szakaszon beküldte a víz átfolyásba még a megengedettel, de az út viszonyhoz képest nagyon elmérte, és befordította az árokba, az árok végén meg ott volt a beton. A motor 90°-al elfordult a gépben, neki csak annyi baja lett, ahogy az öv megfogta. A mentősök is mondták neki, hogy ilyen roncsból ilyen kis sérüléssel még nem láttak embert kiszállni.
Előtte is járt arra rendszeresen, ráadásul tudta, hogy ott szokott lenni baleset, sokan beestek már ott. Nem az volt a baj, hogy nem volt elég tapasztalata, hanem szimplán hülyeséget csinált. Onnan már kb. nincs ember, aki megfogja, majdnem úgy próbálta meg átküldeni a kéréses szakaszon, mintha száraz lett volna.
Piásan, drogosan, fáradtan, gondolkodás nélkül, stb. szokott jönni a perec, amikor fiatal és/vagy frissebb jogsis borul, és töri a gépet. A legtöbb ilyen helyzetet egy nagyon tapasztalt sem tud megfogni, főleg, hogy már eleve nem mennek be ilyen szituációkba.
Olyan meg marha ritkán van, hogy friss jogsival még pont hülye vagy, majd később megjön az eszed.
Tapasztalattal elkerülhető helyzetet valszeg nehéz lenne megfogni friss jogsival, de, akiknek van már sok tapasztalat, azok sem/nem dobálták be a gépet kérdéses szitukba. Az ilyet ott kell próbálgatni, ahol van bőven hely.
Ergó, ha hajlamos vagy hülyeséget csinálni, akkor sem az első években fogod, szóval akkor a 3-5. évre érdemes egy olcsó és biztonságos autót venni. Viszont, ha hajlamos vagy rá, akkor ezt nem ismered fel.
Másik verzió a ló túloldala, amire a legegyszerűbb példa pl. egy új drága telefon pl. Ha marhára próbálsz vigyázni rá, félted, hogy nehogy leessen, akkor szinte tuti, hogy még az elején le fog esni. Ha történt mondjuk többször is ilyen valakivel, és azóta sem tudta ezt kezelni, az lehet, hogy egy drágább, újabb autóval is úgy járna. Akkor nincs meg egy normális, minimális önbizalom, hogy nem ejted le, nem tőröd össze, stb. -
válasz
ngaba #192419 üzenetére
Ez mennyire komplett lista? Milyen évjáratokat takar?
A korábban említett Megane3 és talán Laguna3, talán priusok, és még vajon mi hiányzik róla? Mik az utolsó szívóbenzinesek amiket meg szabad venni? Mazda még van szívó, de azelőtt?
Mennyire foolproof pl egy 2.0 crtdi octavia vagy golf? Vagy nagyon túlárazott de jó?
Nincs valami jó kis összefoglaló? Bizony jó lenne egy jó kis lista. -
-
toeki
senior tag
válasz
ngaba #192183 üzenetére
Köszönöm a választ!
nesa: akkor mégiscsak félreértettél, de valószínűleg nem is törekedtél rá h ne így legyen...
Van 4millám és nem akarok 200ezer kilométert futott autót venni, mert bár apám is jól tartja magát 70 évesen de 50esként kevesebb hibát jósoltak nála a dokik a következő éveire mint most.
A kérdés érdemi része az i40-re vonatkozott, fogalmam sincs h kategóriájában van e megbízhatóbb, jobban ajánlott, olcsóbb, könnyebben beszerezhető, akármi alapján általatok preferált autó amit érdemes lenne átgondolom.
Üdv -
vzsryl
nagyúr
válasz
ngaba #192093 üzenetére
Köszi! Majd csak hétfőn papírozunk, de reméljük minden rendben lesz addig.
Ennek a hatchbacknek van akkora csomagtartója, mint sok kombinak, szóval ezzel nincs gond.
Nekem a kombi forma tetszik, de természetesen ez a kamuszedán jobban, mert ez az igazi autóforma. Egyedül a vakondtúrásokkal van gondom, alias SUV, meg a legtöbb egyterű. -
ngaba
aktív tag
válasz
ngaba #192082 üzenetére
Egyébként a topicleírásban lehetne egy összefoglaló az ajánlott autókról, motorokról. Szépen osztályozva és elemezve, hogy melyik milyen felhasználásra jó, előnyök / hátrányok. Vagy egy link egy excel fájlra.
DPF nélküli dízelmozorok, nem közvetlen befecskendezésű turbós benzinesek listája, stb. Külön fejezet az SDI-nek (külső szakértő: molnarpeter) stb.
Az autókat nyilván hasonlóan, méret szerint osztályozva mondjuk. Eléggé ismétlődnek a kérdések és a válaszok.
-
Gombinyó
őstag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
ngaba #192004 üzenetére
Kell a két kocsi, ezt már megtárgyaltuk a párommal. Ez az egyik legfontosabb szempont.
Az Almera megtartásán még erősen filózom, mert GTK a teljes feljavítása, ráadásul minden körülmények között sokat zabál. Egyszer tudtam 7L alá bevinni, amikor 18-ban éjszaka utaztunk le Montenegróba Bosznián keresztül. Tavaly ugyanazon az útvonalon már 7,5L-ből tudtuk abszolválni, mert nappal mentünk, és jobban kellett a klímát is használni. Amúgy a vegyes átlagom 8,5L. Ennél sógorom 2012-es, 155LE-s Mazda 6-osa is bő 1L-rel kevesebbet kajál, pedig rendesen meg szokta hajtani. -
vzsryl
nagyúr
válasz
ngaba #191998 üzenetére
Még sosem volt nagy autóm, és főleg nem két verdám egyszerre, tehát a fenntartása se tudom pontosan, hogy mivel jár, ezért gondolkodom kisebben is. Az Almera az évi 25k vegyes km-re mondhatni, hogy észrevehetetlen költség volt. Most ez annyiban fog változni, hogy két biztosítás, két “súlyadó”, két szerviz. Az üzemanyag viszont nemhogy több lesz, hanem inkább kevesebb, mert majdnem fele-fele arányban megoszlana a 25k km, viszont a nagyobb autó csak hétvégi csapatszállításra lenne használva, és az úgy biztosan kevesebbet zabálna, mint az Almera. Feltéve, hogy dízelre voksolunk.
Parkolás meg ilyesmi nem gond, max a feleségemnek, de majd úgyis segítek neki, ráadásul ezekben már minimum van tolatóradar, de sokban kamera is, vagy akár 360-as radar/kamera. Próbálok ezekre is odafigyelni a válogatás során. -
Somatom
veterán
válasz
ngaba #191990 üzenetére
"A csomagtartóméretről: Ikerbabakocsival nincs az a csomagtartó, ami elég nagy lenne."
Dehogynincs. Csak ikrekhez nem matchboxot kell venni.Minap kikaptam három hátsó ülést, kettőt meghagytam egymás mögött. Mellé bedobtam a tábori ágyat, hogy tudok-e majd benne így aludni. Símán befért, el sem érte a vezető ülés támláját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest