Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #224971 üzenetére
A memgosztott autozos-berlos dolgokat total kihagyja, de kivancsi lennek, milyen oraszamban hasznaljak ezeket budapesten pl. A legtobb kis 100 km-es hatotavuban is mar hetvenezer km feletti tavok vannak a greengonal, a 200 km-esekben meg tobb.
-
válasz
dellfanboy #224944 üzenetére
Igen, kicsit paraztam is, hogy azt mondja, hogy oke, de annyira nem akartam felebe ideadod teso jelleget feldobni, az indokok meg nem igazan erdekeltek a holgyet.
-
válasz
Pttypang #224941 üzenetére
Nem lettem sokkal elorebb, klima nem ment, motorter irgalmatlan retkes, belter teljesen szetverve, az auto epp hogy eletre kelt kb, check engine vilagit, nem tudjak, milyen hibakod van benne, eladasi szandek nulla, info a felszamolorol nulla, hiszen ez az o ceguk volt, csak nem az o nevuk van egyik papiron se… ramondtam
negyszazat es megsertodtek. A kepeken nem tunt ennyire szetvertnek az auto , de amugy tetszett, csak egy nem ennyire leelt peldany kellene. Köszi a segitseget! -
válasz
molnarpeter #224940 üzenetére
Az oke, de nem fogom ma megvenni, az biztos, megnezni megnezem.
-
-
válasz
Pttypang #224872 üzenetére
A sztori fodrozodik, szoval cegtol vette emberunk, van papirja, amire elvileg kiadjak a forgalmit meg torzskonyvet, mert felszamolasbol van az auto, nem fizetett biztositast ra es a ceg atvette a masik cegtol. Kuldott par adatos papirt, amin rajta van minden, de ez nagyon viccesnek tunik.
-
válasz
molnarpeter #224870 üzenetére
Elvileg akkor kell fizetni, ha nem valtozik a tulajdonos, de en mint uj tulaj, kothetek ra ujat. Vegulis ha rendeset lehet alkudni, megnezem. Koszi
-
Egy twingo is kepbe kerult, de a jszp profiljan ezt latom:
Ezt van ertelme megnezni? Elado azt mondta, hogy nem fizettek ra kotelezot, azert lett kivonva. Hogyhogy nem latok eredetisegvizsgalatot es iratadatokat hozza?
PIH-992 a rendszama, klimas, kulon dontheto uleses, 550-re van arazva. -
-
Most kozoltek, hogy a kozponti nem
szeria, de a gombos ajtonyitas az nem is jellemzo a 2005 utani swifteknel se. Melyik felszereltsegi szinttol szamithatok ra?A 2004-es twingoban szeria volt
-
A suzuki temara visszaugorva, ennel irjak, hogy klima off, meg a probakorhoz tegyem le a vetelarat. Ez az uj divat? 300k feletti km allasoktol kell valamennyire tartani?
-
Draskovics csinalt videot, hogy a k12 mennyire el van feledve, pedig jo kisauto.
Most az 5-800 savban van ertelme ranezni? Korabban itt azt irtatok, minosegben, belterben kuka a kategoriaban (c corsa, clio2, yaris) De a yaris mar milla felett megy kb kuka allapotokban
-
Nagyon meghallottak, mert most epp a szloveniai utamnal se problema az auto
Akkor nem tudom, csak a tulajdonlas erzese, meg a biztos lehetoseg hianyzik talan. Meg az idegeskedes a szervizen, a szorongas, mi fog bekrepalni legkozelebb...
https://mollimo.hu/hu/promocio/nyari-promocio-kulfoldi-utak -
válasz
szabonagyur #223322 üzenetére
Nem tudom, mennyi embert tartottak meg a "csak egy evet, max kettot kell varni egy random autora, ha vennel" tortenettel.
Legalabbis kollega 2 evet vart a civicjere, pedig kvazi nem volt halalba extrazva vagy egyedi dolgok rakerve. -
válasz
molnarpeter #220526 üzenetére
Tegyuk hozza, azota is a berlos autokkal jarkalok, de meg mindig malmozok, kell-e nekem egy 1.4 clio 2 peldaul. Vegulis 3 eve megyek mar a berlos autokkal, csak a kulfoldi utazas hianyzik belole, motorral fura a tatrahoz menni random helyekre.
-
válasz
BigBlackDog #221566 üzenetére
Clio cup futomu van alatta elvileg. A magassaga erdekelne inkabb, mennyire van a padlon.
-
koszi mindenkinek a tippeket, vegul arra jutottam, hogy igazabol itt az ido lassan, ha autot akarok majd venni, veszek egy rs twingot, 1.7 es 2 millio kozott mennek. Ha mar 30, akkor legyen valami kapuzarasi
A motort szerintem iden ev kozben vagy szezon vegen adom el, akkor az auto valamennyire validalhato lenne.
Kar egy ilyen autot utcan tarolasra venni, vagy barmi miatt nem indokolt? 1.6 szivo, de futomuve kicsit kemenyebb, felnik nagyobbak, gumik szelesebbek, nem az a tipikus porosodo kisauto.
-
A 2000 utani golfok, polok, lupo olcsojanos autonak mi a nagy baja 500 es kornyeken? Rozsda?
-
válasz
tboldi #221023 üzenetére
hmm es mi alapjan szeretitek? Dizelbol csak cegessel maszkaltam eddig, felek tole, de azert altalaban tavolabbra mennek vele, ha vegul raveszem magam az autovasarlasra.
Nem hiszem el, hogy a tempomat az egyik nagy extra a fiatalabb autokban, ami a tiz eveseket jelenti kb -
válasz
molnarpeter #220526 üzenetére
Jelenleg greengos autokkal jarkalok, de az belfoldon mukodik, ott is limitaltan, mentalisan nem olyan megnyugtato, hogy porog a szamlalo, hiaba tudom, hogy olcsobb a sajatnal.
Segit, hogy az ember ne hasznalja feleslegesen sokat, de a kirandulasoknal az arcodba tolt 15-20 ezres autoberlesi koltseg a lezaras utan azert fajdalmas valosag a sajat autok rejtett koltsegeihez kepest
-
Autot keresgelnek lassan ujra, fo szempont az ár és a fenntartási költség.
Óbudáról járnék vele random hegységekbe/külföldre, hogy ott fussak, legyen hova ledobni a cuccaimat.
Babakék twingom volt korábban, az elmászkált 5 liter körül országúton kellemesen, a benne alvás szintén hasznos, de kíváncsi vagyok, most van-e más ötlet, amit érdemes figyelembe vennem, amikor nézelődök.500k körül jó lenne megúszni az autó árát magában, kettes twingón is gondolkodtam, az milla körül megy inkább.
Felmerültek kb:
Twingo 1 - 2
Pug 206
Clio 2
Smart roadsterKöszi a segítséget!
-
Sziasztok,
Halad tovabb az autonezelodes, most egy fabia-t dobtak at:
[SKODA FABIA 1.4 16V Comfort Magánszemélytől 101LE]
Ezt a motort mintha mondtak volna, hogy valami baja van, de hirtelen nem talalom. Vagy az egy masik 101 loeros vag motor?
Mivel se klima, se semmi nincs benne, nem az en asztalom. -
Sziasztok, errol a xsara-rol mi a velemenyetek?
-
Sziasztok, erről a clioról mi a véleményetek? A fólián kivül normálisnak tűnik, jszp-n nincs feltűnő dolog.
-
Azért nem a világ vége, hogy felment 20-25%-al 2018-hoz képest, ez évi 20 ezer km futás mellett 7 literes fogyasztással 1400 literen 140 ezer forint, amit szerintem a többség, aki nem válságautóban ül, lazán kifizet a kényelemért továbbra is, pláne ahogy jön a hidegebb idő.
500 huf/l -> 700k 400 huf/l -> 560k -
Errol a cliorol mi a velemenyetek?
-
Hirtelen lehetoseg, hogy egy idos neni megvenne a klimas, 2004-es magas futasu twingomat, mert neki tenyleg boltba jarni kene, a szerelom szerint jo lenne neki az auto.
4 darab 15k-t futott nexen negyevszakos rajta
bal elso kerekcsapagynak kanyarban hangja van mar,
belulrol tiszta
rozsda nincs
muszaki aprilisig van rajta
olajat eszi 5 decit 600 km-en
katalizator nincs alatta
Mennyit lenne ertelme kerni erte, ha venni szeretnek utana masikat?
250 ezerre gondoltam elsore. -
Sziasztok, Citroen xsara 1.6 mint budapesten maszkalos elhajtos auto ellen ellenervek a hatso hidon kivul?
Mar sokadjara mondja a szerelom, hogy a twingo szerelese helyett inkabb csereljem mar le, a futomuve a rovidebb rugokkal nem fogja birni a pesti utakat, en pedig koltozok. -
válasz
molnarpeter #200866 üzenetére
Igen, bocs, felcsereltem.
-
válasz
molnarpeter #200850 üzenetére
Konkret motorkod van, ami ebbol megbizhato, rob parszor irta mar. A tobbi annyira nem.
-
válasz
parandroid #200496 üzenetére
Ez nem a ceges auto eladasok foldbe allasahoz kotheto a lezarasok miatt?
Vagy tobb evre gondolsz? -
válasz
szabonagyur #200319 üzenetére
De mostmar megepitik az elkerulot, ami miatt ez ott van tizen x eve. Talan.
-
válasz
T0mBd1gg3R #198594 üzenetére
Pesten hasznalnam es utazgatasra lenne, alacsony fenntartas a cel, mint mindig.
-
válasz
BigBlackDog #198604 üzenetére
A mostani autos is matyas kiraly es tarsainak tobbszoros rahatasara ment at, a friss muszakival kernem mindenkepp, ha mar valsagauto.
-
Sziasztok,
Errol a dizel cliorol mi a velemenyetek?
Bp-re koltoznetek vele? -
válasz
molnarpeter #198281 üzenetére
Ami gyanus nekem, hogy 10 liter feletti fogyasztast emlitett a tulaj palyatemponal.
De ha magatol atmegy muszakin ev vegen, akkor maris tobbet tud, mint az aktualis twingom, hiaba a fogyasztasbeli kulonbseg.
-
válasz
molnarpeter #198279 üzenetére
ASTRA GCC 1.4 Z14XE20CA 90ps 66kW
-
Sziasztok ismet,
G astra 16 szelepes 1.4 motorral milyen "valsagauto"? 2004-es, klimas van ismerosi korben es jelkepes osszegert megkaphatnam a 2004-es twingom lecserelesehez.
-
2005 kornyeki kis dizellel milyen korlatozasok lehetnek szmog helyzetekben pl?
-
-
válasz
Stylewars_kp #197582 üzenetére
A hatso hidat emlegettek nekem, mikor autot nezegettem, mert ott is a bekotesi pontok rohadasa miatt necces.
Miert nem a benzinest vettetek ebbol? -
válasz
Stylewars_kp #197578 üzenetére
Twingo utan nekem mostanaban a 206 is tetszik, ahogy kusznak fel az arak.
Az 1.4 hdi megmarad városban, vagy hol használjátok?
-
Citroen c3 es renault clio 2 kb egy árkategóriában mozog 2004-es évjáratban? Hahu alapjan nem merem kijelenteni magamban. A c3 beltere mintha fapadosabb lenne a kopo muanyagokkal.
-
válasz
molnarpeter #197397 üzenetére
2020-ban hoztak magyarorszagra az emlitettet
-
Ford Fiesta 5 vagy 6 klimaval mennyire elheto varosi kisauto?
Tovabb nezelodok a kisautok kozott, mert clioval egy arban mozognak mostanaban. -
válasz
molnarpeter #197245 üzenetére
Erdemes a tankolasi darabszam alapjan sorbarakni
-
válasz
Pttypang #196232 üzenetére
Megneztem eloben, gurultam vele egy kort a kozeli orszaguton.
Fekek inkabb lassito jelleguek, kicsit szogben all a kormany egyenesen haladva, a kormany maga is remeg, eleg utott-kopott benyomas volt az auto maga.
Pilotafulke jellegunek ereztem a twingohoz kepest, talan a magas muszerfal miatt, szukebb.
A facelift utaniakban is olajos a szervo vagy azokban mar elektromos? -
válasz
BigBlackDog #196233 üzenetére
Az valami vilagitas ahogy latom a feliratot, de nem latok benne klimakapcsolot, akkor ez igy vegkepp kiesik, a twingoban azert hasznos. Koszi
-
Sziasztok,
Errol a cliorol mi a velemenyetek?
Ismerosi korben elado, twingo helyett gondoltam, de korábban facelift utánit vagy campust ajánlottak főleg.
Egy 2004-es 1-es twingot valtana, elonye lenne, hogy olcsobb, mint egy kettes twingo, de oregebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest