- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
hdanit610 #210829 üzenetére
Iphone 8 plus mindketto es egy sr lefagy, naponta tobbszor, mondjuk hasznaltauto/face gorgetes kozben ugy, hogy ki kell lepni mert semmit nem reagal. Iraskor nem lehet belejavitani mint regen, hogy ha ott tartottad az ujad kinagyitotta a beszurt reszt. A lezaro es billenytu hang csak ugy megszunik/lenemul mig ujra nem inditom. Sok helyrol mar nem lehet linket bemasolva atkuldeni mert lefagy. Zarolt kepernyorol par tipusu ertesitest nem lehet kozvetlen megnyitni mert visszaugrik maga az ertesitesre. 4g-n beszelgetesek utan ledobja a tererot es nincs szolgaltatast ir ki, igy mar hetek ota csak 3g- mukodik.
Ne mondjatok mar, hogy hibatlanul mukodnek az iphoneok mert itt a kornyeken mindenki ki van akadva mennyire megbizhatatlan zavaros lett. -
Klikodesh
senior tag
válasz
hdanit610 #198820 üzenetére
A masik ket telefon eseteben meg csak nem is jelenik meg ez a pont akkor se ha telekomos kartyat teszek bele, mig ezen a telefonon meg kartya nelkul ujrainditva is van ez menupont es marad a telekom.
Szerintem ez a pont csak a szolgaltaton keresztul vett telefonokban van es azt jeloli akin kereszul forgalomba kerult. Remelem nem valtoztatnak ezen es igy lehet tudni mikor all fennt a letiltas lehetosege, es el lehet kerulni ezeket.
Koszonom a valaszokat, segitseget mindenkinek.
-
galaxys80
veterán
válasz
hdanit610 #186217 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy miért baj az ha valaki leírja teljesen normálisan, hogy NEKI mi hiányzik az ios-ból.
Engem az zavar, hogy ilyenkor kivétel nélkül az a válasz jön, hogy azért hiányzik, mert ezek senkinek nem kellenek.
Annak idején ilyen válaszok születtek arra is, hogy miért nincsen control center az ios-ban?Vagy miért nincsen multitask? -
x220i7
tag
válasz
hdanit610 #184727 üzenetére
Próbáltam frissíteni, azt írja ki nem vagyok hálón, ami hazugság, mert böngészni lehetett. Aztán próbáltam iTunes-ból frissíteni, mindig megszakad egy idő után a letöltés, hálózati gondokra hivatkozva. Kijelentkeztem, visszaállítottam, és most meg az aktiválást nem engedi. Nem tudom mi lehet. Ötletek esetleg?
-
vasi89
őstag
válasz
hdanit610 #175986 üzenetére
én egyszer egy kisebbségi neppernek adtam el telefont. Galaxy S5, olyan hibával, hogy minimum fényerőn vibrált a kijelző, minden más fényerőnél jó volt. De le is írtam, olcsón is adtam. A helyszínen előhozta a gyári teszt menüt ahol látod hogy hol érzékel a kijelző és hol nem. Először telerajzolta az egész kijelzőt majd elkezdte a sarkaninál ahol persz hogy ki-ki hagyott mert fullra be volt fagyva az egész telefon. Majd mutatja a saját valamy galaxy ace telefonján h neki meg jó. Persze mert a sajátján egyből a szélek körberajzolásával kezdte aztán erre hivatkozva próbált ott alkudozni de mondtam neki h oké én megyek vegyen ennyiért jobbat. Egyből nem volt semmi baj..
Szóval az éremnek 2 oldala van. Hozzám bármikor lehet jönni ha vacakol a telefon plusz ki is lehet próbálni de amikor túltolja az okoskodást az már sok. Mikor az i5öt adtam el, a sráccal sorba kellett állni fél órát a telekomnál, hogy biztosan nem tiltják, holott látta a számlát az egy összeges kifizetésről, arról meg h van e tartozásom nem nyilatkozott az eladó más jelenlétében... plusz 10 percig nézegette h vannak e mikrokarcok, majd még alkudozott is. Akkor mondtam neki, hogy hagyjuk egymást, van rá más érdeklődő is. Aztán elvitte alku nélkül...
-
-
-
-
Declare
őstag
válasz
hdanit610 #170753 üzenetére
Én 3 éve szemezek az iphonokkal, minden évben és minden évben óriási csalódás volt a bamutató. (Vettem egy 5S t, de az kicsi volt, szóval 1-2 hónapot volt csak nálam aztán elpasszoltam)
Ez most, hogy kapott végre vezetéknélküli töltést, faja kamerát és még elég masszív is a youtube s vidók alapján, ez így tetszik
Az üveg hátlap meg nagyon szép, de tok nélkül túl rizikós lenne hurcolni, szóval sajna valami tokot akarok rá, így úgysem fog látszódni
Már csak abban várok egy kis tanácsot, hogy hol érdemes megvenni (vagy ez tök mind1)
(ez az X szerintem bóhócság, főleg ennyi pénzért, meg nem is annyira klassz a desig, meg ehez a kamerás arcfelismerséhez, még kell 1-2 generáció mire beérik szerintem...)
-
Thewent12
aktív tag
-
-
ChuckyCheese
tag
válasz
hdanit610 #158481 üzenetére
Ettől féltem én is. Hogy csomó minden nem fog menni. Meg hogy elég nehéz lesz a művelet.
Nem tudom meg merjem-e lépni. Utána mi lesz vele? Onnantól már nem is lehet frissíteni picivel feljebb? Tudom, én akarom a régebbit és gyorsabbat! Csak kíváncsi lennék, ha megvan a dolog, utána mit lehet tenni vele?
Szerk.: Na..Csak rosszul emlékeztem.. Nem 8.3 van rajta, hanem 9.3.5 Így már más a leányzó fekvése, gondolom.
-
Diokhan
addikt
válasz
hdanit610 #158481 üzenetére
Ez a videó részletesen megmutatja lépésről lépésre. Valóban nem egyszerű, de azért nem is olyan nagyon nehéz.
-
-Ben-
veterán
válasz
hdanit610 #156612 üzenetére
Miért? Itt csak ez a két típus fordul meg?
1. Aki kemény és kiveri az asztalra a köteg pénzt
2. Aki filléreskedő és bizonygatja az ebayes cucc minőségét..Ne túlozzunk már.
Egyébként egy szóval se állítottam, hogy a filléres ebay -es szirszar tok ugyanolyan jó, mint a gyári és nem is védtem azokat, akik ezt állítják.ui.: az autós példád ebben a formában nemigazán állja meg a helyét.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hdanit610 #152375 üzenetére
Én már azért láttam pár kiállított telefont, de nem láttam még ilyen "demó mód" menne rajtuk. A jelkódot meg ha megadtak egyet akkor se tudnál beállítani, szóval így letiltani se tudnák.
Amúgy lehet így van ahogy mondod, de én még nem láttam ilyet.
7etape: Ez konkrétan mit takar hogy az eladó szoftverezi? Illetve miért van neked rajta ilyen, miért jó ez? Vagy valami eladó vagy ahol árulnak ilyet?
-
agabe
addikt
válasz
hdanit610 #148395 üzenetére
Párszor már megnéztem amikor épp 6S-t vettem (tudom minek cserélgetem... hát ahogy épp sikerül megunnom az ios-t, és egy nexus, vagy egy oneplus, sasmug S7 beugrik próbára, vagy sima I6 amit aztán nem bírok
és vissza 6S valamelyike )
Anélkül sosem szabad használtan venni, és dobozt sem árt megnézni azon is egyezzen a telefonban / sim tálcán lévővel.
Ha bármelyik nem egyezik, akkor esélyes, hogy összerakták a telefont két (vagy több) másikból.
Nem lehetetlen, hogy ha eljut odáig, hogy kinyitják akkor utána megvonják a garit.
Sim tálca hivatalos pótlásáról nem is hallottam még
Így aztán már csak az a biztos ha a doboz is megvan azonos számokkal.(#148373) teguran:
annyira erős az SE hardvere, hogy inkább csak másfél év múlva gondolnám cseréjét.
5C is 2 évig volt az "olcsó" iphone szerintem SE-vel ugyanez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest