- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Szerintetek marad ez a 8 fele ocsmany "szamtipus" a fokeprenyon az ido kijelzeshez?
Miert nem lehetett bent hagyni a regi szep vekonyat -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Az miert lehet hogy a 12 minimet tobb autos tolto nem tolt, hiaba 2A-es. Iphone 8-at meg 5c-met tolti mindegyik, csak ezt nem..
Milyet vegyek ami tuti mukodik? -
marinea2
addikt
Sziasztok!
12 mini marciusi vasarlas, mar "csak" 93% az akku kapacitas pedig 20 ala sosem meritem es tobbsegben 80 fole is csak kevesszer.
Ez nem tul rossz adat? vagy ezek ilyenek? Elotte XR-em volt ami 2 ev alatt csokkent le ennyire pedig egyszer kint hagytam egesz este a fagyban es akkor csokkent belole 2% ot
-
marinea2
addikt
válasz
marinea2 #194020 üzenetére
Frissult 7.1.9 re, mar 175000 pontot ad, nem ertem meg mindig
ma szaltam at az iphone SE-m bol a 8-ba, lehet sok a telepitett appom, mert a ramnal azt irja hogy par 100 mb szabad csak, hiaba zarok be mindent
bocsi hogy ezzel nyaggatlak titeket, de azert zavar hogy ez csak egy iphone 7 teljesitmenye
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Az realis hogy az Antutu 7.8.1 (ezt lehet letolteni az App Storebol) Az iphone 8-asomnak 160k pontot ad? A toplistakban meg mas tesztekben 220-230 as eredmenyeket latok.
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
iPhopne7 -es hogyan kell home + kikapcs resetet csinalni?
(#165515) gyuromoj
-
marinea2
addikt
Tehat akkor iphonos Live kepekbol senki nem csinalt meg GIF-et?
-
marinea2
addikt
Valaki csinalt mar a live fotojabol GIF-et ugy hogy massangeren uzenetben is eltudta kuldeni?
-
marinea2
addikt
Ma ujra csinaltam egy uj telobeallitast, majd a mai bizt.mentest visszatoltottem. Visszanyertem +3Gb-ot. Ez mitol lehet?
-
marinea2
addikt
Rezgon hasznalom a telefont mindig. Ket napja elkesek a munkahelyemrol. Nem ebresztett a telefon. Sehogy nem jott ki hang a hangszorobol. Home + reset segitett, de azert besz@rtam. Ilyen problemam meg sosem volt iPhoneval.
-
marinea2
addikt
válasz
blck1 #148194 üzenetére
- a régi "jobbra elhúzós" feloldást visszalehet még állítani ios10en? vagy már csak ez az idegesítő, de inkább annál jobban nehezebben megszokható home gomb nyomogatás feloldás lehet csak?
- Nem lehet! Hom gombot meg nem kell nyomogatni feloldashoz! Ott a touch ID
- 3D touch-t teljesen inaktíválni nem lehet, ugye ?
egyszerűen hihetelenül idegesítő, hogy kapok egy messenger értesítést, és fizikálisan kell nyomnom, nagyon nehéz megszokni, 4 nap telóhasználat után is mint valami analfabéta úgy kezelem az ilyen helyzeteket..
-nem lehet
- alulról felhúzos vezérlőpanelt nem lehetne testreszabni? még mindig nem jutottak el idáig, hogy egy mobilinternet ki/be kapcshoz 1 gomb kelljen csak?
-nem lehet, minek akarod kikapcsolni?
-
marinea2
addikt
válasz
HELLAFLUSH #148024 üzenetére
5c az ilyen, egynapos telefon jo esetben
En napkozben is toltottem hogy kibirja.
-
marinea2
addikt
válasz
Ryan_Sanchez #147266 üzenetére
En mar lattam es hallottam aki probalta. Tuleltek. mehet!
-
marinea2
addikt
válasz
agabe #146688 üzenetére
Az apple aztmondja nem valtoztattak rajta: Zafírkristály
objektívvédő
Osszehasonlitas(#146688) agabe: ja ertem!, nagy sumakok akkor
-
marinea2
addikt
válasz
Hegyirabló #146399 üzenetére
Beallitasok -> iCloud -> Biztonsagi mentes be -> biztonsagi mentes
Aztan az i6-ost az eladas elott meg: Beallitasok -> iPhone keresese Ki aztan Altalanos -> Visszallitas -> Osszes tartalom , beallitas torlese
szerk. ja es befizetni az osszes reszletet
-
marinea2
addikt
válasz
Hegyirabló #146382 üzenetére
Buttery life
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
válasz
Kbali #146305 üzenetére
Hivatalosan IP67-es besorolast kapott ami : " teljes mértékben védett por ellen ÉS vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig"
Gyakorlatilag pedig tudja az IP68-at: "teljes mértékben védett por ellen ÉS víz alatt folyamatosan használható" (csak ugy erre garanciát nem vállal az Apple
Ö
-
marinea2
addikt
Gratula az uj i7 tulajoknak!
Varjuk az elso tapasztalatokat. En szemely szerint az uzemidore lennek jobban kivancsi ami majd csak par nap ill. het utan korvonalazodik majd jobban.
-
marinea2
addikt
válasz
-Ben- #146254 üzenetére
A nagy reggelire megevesekhez jo etvagyat kivanok azert meg igy lefekves elott
Ahogy nezem a iPhone mar meg is vacsorazott ameg a note a reggelin nyammog
-
marinea2
addikt
válasz
marcell2015 #146160 üzenetére
Most direkt raprobaltam ujra. megint 4-5 mp- kellett varni mire beadta a kepet. Remelem ezt javitjak hamar
-
marinea2
addikt
válasz
Lacikaa9988 #146057 üzenetére
Hat azis benne van a pakliban. Igyis-ugyis cseres lenne, akkor jobb lenne minel elobb
-
marinea2
addikt
válasz
Hegyirabló #146054 üzenetére
de-de, iTunessal is lehet
-
marinea2
addikt
válasz
Lacikaa9988 #146052 üzenetére
Hat azt nem tudom megmondani, tudod igy hasznalni? Elobb-utobb ugyis szerviz lesz a vege
(#146051) Hegyirabló: Beallitasok -> iCloud -> Biztonsagi mentes be -> biztonsagi mentes
Aztan az i6-ost az eladas elott meg: Beallitasok -> iPhone keresese Ki aztan Altalanos -> Visszallitas -> Osszes tartalom , beallitas torlese
-
marinea2
addikt
válasz
Lacikaa9988 #146043 üzenetére
A leirtak alapjan a kijelzoddel lesz a gond
(#146044) Ragnar95: a "retina" pixelsuruseggel elegedtek meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest