- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
válasz
totalpatec #116712 üzenetére
i5-től egyforma.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
totalpatec #105091 üzenetére
Sztem meg valamit fognak rajta alakitani, mert mindig van elteres a sima es az S model kozott kulsoben. Meg ha csak aprosag is.
-
madle
őstag
válasz
totalpatec #105091 üzenetére
Igy van, a profit a lenyeg. Attol, hogy nem szep a telo de kaszalnak belole, teljesen jol alszanak. En az 5s-t majd akkor cserelem ha kitalalnak ujra valami igazan atuto komoly design-t.
-
Nescafé
őstag
válasz
totalpatec #104061 üzenetére
Ugyan az
-
Tibee86
nagyúr
válasz
totalpatec #103791 üzenetére
olvassák a fórumot.
A legnagyobb kabaré topik a Telenor topik. Moderátort kioktatnak, pereléssel fenyegetőznek, ügyvéddel nézetik át a hsz.-eket és hasonló nyalánkságok.
Komolyra fordítva senkinek semmi fogalma, mert van olyan is, hogy azonos előfizetés mellett valakinek lett 4G, valakinek nem. Engem meg nem érdekel, mert volt eddig is. -
petya0426
tag
válasz
totalpatec #102249 üzenetére
Nem, nincs rajta .
-
Laca1212
őstag
válasz
totalpatec #101610 üzenetére
"Ha meg olyan érvágás eladásnál az a tíz-húszezer Ft bukta pár karc miatt, akkor igazából nem is engedhetnek meg maguknak egy ilyen árú telefont.."
Eme éles logika alapján ha veszel egy autót mondjuk 10 misiért, akkor nem kötsz rá cascot mert minek...
Ha TK-zod, akkor veszel simán újat. Mert megteheted. Oké!De akkor egy olyan nem is engedheti meg magának a 10 misis autót, aki mondjuk kapásból nem tud újra 10 misiért másikat venni ha TK-s lesz casco nélkül? Természetesen korrekten karban tudja tartani, nem kenyeret eszeik vízzel miután megvette, stb, csak mondjuk nincs pikk-pakk újra 10 misi egy másikra.
Sarkítok nyilván, de a lényeg ez.
-
Harlequin
tag
válasz
Ez lehet a magyarázat a vezetés közbeni telefonálásra is...
-
oliwire
őstag
válasz
Én akármilyen értékű eszközt veszek, igyekszem a gyári állapotát megőrizni, engem zavarnának a karcok, esetleg repedések, horpadások, ami bekövetkezhet véletlenül is, nem dobálom a cuccaimat. Jó minőségű fólia nem érződik, egy tok meg nézhet ki jól is. Jelen esetben bumpert használok, nekem nagyon tetszik a telefonon, mások is megdicsérték.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Nem azert veszek ilyen erteku eszkozt, hogy szirszar karcokat nezegessek meg tapizzak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Én nem az eladás miatt védem, hanem zavarna ha megkarcolodna, illetve ha összetörne ha esetleg leejteném...
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #100847 üzenetére
Nem sértődtem meg, csak már körbejártuk a témát: elég ritka az az eset, amikor az egyszeri, nagyon hosszú expozíció kívánatos. Hirtelen csak ezt a képet találtam, ez huszonvalahány perc volt, eredetileg többnek terveztem, de jött a pirkadat, le kellett állítani, különben kiégett volna az ég. De ezt is meg lehetett volna lőni több rövidebb "sorozattal", sőt.
Egyébként az újabb Olympus MILC-ek tudnak olyat, hogy a fél másodperc és egy perc közötti értékkel beállított expozícókat folyamatosan lövi e-shutterrel, és egymásra pakolja ezeket a képeket az LCD-n, tehát te real time látod, hol jár a csillaghúzás, a felhők, stb. Borzasztó jó cucc, igazából erre a vonalra kéne rágyúrniuk a telefonoknál is. Live Composite néven fut az Oly-nál, ha utána akarsz nézni (a fentebbi flickr galériában elég sok tavalyi képem így készült).
-
brumi1024
veterán
válasz
totalpatec #100845 üzenetére
Hülyén fogalmaztam, alapvetően az expó stacking mellett akartam érvelni. Tudom, hogy tudnak, az én Pentaxom is tud, csak általában emögött trükközés van.
-
brumi1024
veterán
válasz
totalpatec #100843 üzenetére
Mondta is, hogy felőle lehet
Más: Aki mostanában beadta az i6-ját az iCentre szervizbe, mennyi idő után kapta vissza? Nekem 1 hete bent van, és még semmi hír róla, és kicsit már kezd kényelmetlenné válni a Nexus S cseretelefonnak.
-
brumi1024
veterán
válasz
totalpatec #100839 üzenetére
Tudnak, de hogyan? Tegyük fel, hogy a 3sec-es expónál f a mintavételi frekvencia. Ez fél órásnál jelentősen alacsonyabb kell, hogy legyen, mert különben túlmelegszik a szenzor. Ez miért is előnyösebb, mint a sok különböző expó utólagos összefűzése?
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #100839 üzenetére
Tudnak. Írtam is. De felőlem támadj, még véletlenül sem neked adtam igazat, ugye?
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #100833 üzenetére
Nem feltétlenül, általában több, rövidebb képet lőnek (30-60 mp) és azokat fűzik össze külső programmal. Ezt tavaly év végén lőttem, 145 darab fél perces expozíció
brumi1024: másfél órásat is exponáltam már 2008-ban, egy 40D-vel... a mostani Sony szenzorok meg még jobbak ebben. Csak nem gazdaságos a legtöbb esetben ilyet lőni, egyszerűbb a fenti módszer.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
totalpatec #100773 üzenetére
Szegedi mediamarkt
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
totalpatec #100765 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
totalpatec #100473 üzenetére
Feldob egy ablakot, beírod az email címed, utalsz 3$ PayPal or BK ezután e-mailban meg kapod a kívánt infót.
Tavaly még 2$ volt, előtte meg ingyenes.
Nehogy most valaki azt írja hogy ez az átverés, mert nem az.
Itt az e-mail, amit a 3$ utalása után kaptam. [link] -
Tibee86
nagyúr
válasz
totalpatec #100468 üzenetére
Amíg nem forgalmazták hivatalosan addig független telefont árultak(elvileg), de az i6/6+ már tuti, hogy függő.
-
TheMarci
addikt
válasz
totalpatec #100465 üzenetére
Van, akinek jót ír, van, akinek nem, ebben nem bíznék, ha telefonvásárlás múlna rajta.
Noxy: Ne mondd már szegénynek, mert még elhiszi, hogy 100%-ban pontos, aztán nagyon néz, ha megvesz egy telót, ami eszerint független, közben mégsem.
-
Noxy
veterán
válasz
totalpatec #100462 üzenetére
De van. Itt hamar rávágják, hogy nincs.[link]
-
totalpatec
tag
válasz
totalpatec #100464 üzenetére
Azt hittem van imei számos megoldás is..
Mármint, hogy az Apple szám alapján is megmondja. -
TheMarci
addikt
válasz
totalpatec #100462 üzenetére
Máshogy nem.
-
Scoobyka
addikt
válasz
totalpatec #95931 üzenetére
En pont ezert veszek i5s-t most ha tudok,mert a 6 nekem nagy es kenyelmetlen.
-
_Csaba_
senior tag
válasz
totalpatec #95784 üzenetére
Szerintem ios
-
R a y
senior tag
válasz
totalpatec #95676 üzenetére
Semmit sem! Tegnap használtam pont az elolapi kamerát (akkor ugye meg nem vettem észre hogy el van csúszva) akkor sem vettem észre azon hogy valami baj lenne!
-
agabe
addikt
válasz
totalpatec #95668 üzenetére
Nem lesz nagyon észrevehető a difi később sem szerintem de majd meglátjuk.
Az meg, hogy max 100-al vagy 150 -el tölt le LTE-n...hmm hát itthon lényegtelen, de még ott is ahol valóban nagyobb az LTE sebesség ... Wifi ac támogatással is kb ez a helyzet. Nem érezhető, és nem is lesz az a különbség...egyszerűen túl picit léptek.
Szintetikus tesztek .. hát az a 10 - 30% nem sok.
Ipad Air 2-nél már van egy majdnem dupla eredmény tesztek alapján a sima Air-hez képest az már látható lesz jövőre (idén még az sem ütközik ki csak mondjuk nagyobb progik betöltési idejében).Nem szólom le a 6-ost. Jó készülék, de pl. hiba volt kihagyni a 2giga ramot, és nincs jelentős előrelépés 5S-hez képest a kijelző méreten kívül, használat közben meg most semmi, és szerintem jövőre sem sok fog látszani. Jóval kisebb a különbség mint az 5 és az 5S között, és azoknál is csak erősebb játékokon jön ki még idén is.
-
Noxy
veterán
válasz
Aha, az I6-hoz igazították a WiFi meg az LTE szabványt hogy gyorsabb legyen.
Azért ne kezd ilyen hamar leírni az i5S-tm mert neked már i6 van. -
válasz
minden lte szabványt támogat az 5s is, csak a régebbi sima 5 nem, az 5s kontra 6 között annyi a különbség, hogy cat3 kontra cat4, ami a sebességben nyilvánul meg; 100/50 kontra 150/50
wifi terén az ac szabvánnyal tud többet a két új 6-os típus. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
totalpatec #85235 üzenetére
Ha profi szervizes akkor igen, amúgy nem.
-
válasz
totalpatec #85235 üzenetére
Hát ami azt illeti a neveddel is vissza tudnak már élni a mai világban, gondolom csak arra kíváncsi, hogy le van e tiltva.
-
manchester85
veterán
válasz
totalpatec #58512 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy fogalmad sincs, miről beszélsz, téma lezárva.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
totalpatec #58539 üzenetére
Ezt hozzállást (trollkodás) nem toleráljuk itt a fórumon. Fejezd be.
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #58509 üzenetére
Induljunk ki abból, hogy a fekete i5 kopik (szerintem mind, legfeljebb tokban, zsebben hordva nem). Na, direkt megnéztem, mit kaptam cserébe: 100% állapotú, elől-hátul gyári fóliás telefon. Lehet, hogy mittomén az alaplapja nem új, de maga a készülékház az, az tuti.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
totalpatec #58505 üzenetére
Én egy dobozért ami le van fóliázva természetesen nem adok ki +30-40 ezret, viszont a készülék az fóliás új. Ha ez neked így nem jelenti azt hogy új készüléket vettél akkor oké, akkor legyen úgy hogy én egy használt készüléket vettem mert a dobozán nem volt fólia...Én hülye....
Amúgy ha veszel egy alkatrészt amire az van írva OEM azaz csomagolás nélküli, az sem új
. Tényleg hagyjuk inkább mert értelmetlen ez a dolog.
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #58505 üzenetére
Láttál mar valaha refurb iPhone-t? Van egy olyan érzésem, hogy nem.
-
czgh
tag
válasz
totalpatec #58491 üzenetére
Én pár hónapja vettem egy csodálatos, független, fehér i5-öt 125-ért és még február végéig garis. Dobozzal, matricával, szóval mindennel
Túl jó ár volt érte, hogy eladjam
Ki kell fogni, de szolgáltatásat használtan én nem veszek, nagyon sok vele a bibi. Meg egyébként is pannonos vagyok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
totalpatec #58487 üzenetére
Garanciában cserélt = kapsz egy zsír új fóliás készüléket (igen a doboz az a régi készüléké, és lehet én vagyok hülye hogy +30-40 ezret nem ért meg az hogy arról is én húzom le a fóliát). De ez már úgy látom kezd átmenni flegmásodásba, nem érdekel mit gondolsz erről az egészről, én leírtam érthetően hogy értem azt a +100 ezret, ha nem érted meg sajnálom.
(#58492) Blaise: Ezt már 12 ezerszer átbeszéltük, inkább nem mennék bele...
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #58490 üzenetére
Miért, a cserélt nincs fóliázva?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
totalpatec #58488 üzenetére
Én szolgáltatósról beszélek 125-ért már lehet venni garanciában cserélt zsír újat, én 1,5 hónapja 116-ért vettem egy ugyan ilyet (vodás)...Azóta meg mint írtam 125 körül többet is láttam már, lehet most is van...Függetlenek is vannak amúgy ennyiért, az igaz nem új, de 1 év múlva 120 ezer körül szintén ilyen formába értettem az 5S-t. Szóval ez a 100 ezer differencia sokaknál mérvadó lesz, így mint most is az i5 és az 5S között.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
totalpatec #58485 üzenetére
Csak azt elfelejtetted figyelembe venni hogy akkor az 5S-t kb ~120 ezért majd megtudod venni (mint most i5-t), a 6 meg vagy ~220 ezer lesz (mint most az 5S). Szóval hidd el sokan fogják megvenni az 5S-t akkor, mint most is sokan i4-4S-ről nem 5S-re váltanak hanem csak i5-re, én is így tettem...
-
törölt tag
válasz
totalpatec #58111 üzenetére
T-mobile.
-
madgie
titán
válasz
totalpatec #58043 üzenetére
Ez bizony így van, a feketén minden sz@r meglátszik
-
válasz
totalpatec #57666 üzenetére
Én ha telefonon keresnek, és fel akarom venni, akkor veszem észre ugyan azt, amit leírtál.
Eddig nem volt, szóval valami szoftveres bug lehet. -
M@te
senior tag
válasz
totalpatec #56374 üzenetére
budapesten talán így van..
-
Kommy
veterán
válasz
totalpatec #56300 üzenetére
Telenor-ral nem is fog menni az LTE, mivel nincs profilja a telefonban és ha jól tudom tiltják is a feljelentkezést az iPhone-oknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest