-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
válasz lugosi #160034 üzenetére
Nálam is dettó ugyanez, mind számítógépről mind telefonról ezt csinálja.
Az Apple oldalán láttam hogy volt valami gond az Apple Music-al, elvileg most hárították el, kíváncsi vagyok mikor érezni a hatását.
Youtube: Knobber
-
Knobber
aktív tag
válasz raskolnikoff #157824 üzenetére
Isamurai nem tud touch ID-t életre kelteni.
Icentre meg csak kijelző cserélve, de azt se ők csinálják, hanem : "Az iPhone kijelzőcserét bevizsgálást követően külföldön, az Apple javítóközpontjában végzi a gyártó, ennek javítási ideje akár 2-3 hétig is eltarthat."
Tehát kb kijelenthető, hogy Magyarországon nem tudják megoldani a touch ID-s home gombok "szakszerű" javítását.
-
Knobber
aktív tag
válasz Diokhan #157820 üzenetére
Összepárosítják az új alkatrészeket, és utána életre kel. Még egy korábbi cikk: [Apple stores and authorized repair shops pair the new home button with the secure enclave so that you can keep using Touch ID after a home button replacement.]
Na és ez az összepárosítás, amit a nem hivatalos szervizek nem tudnak megcsinálni.
De lehet kapni új alaplapot is, home gombbal egyben: LINK
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
válasz Diokhan #157810 üzenetére
A CareCenter (hivatalos szerviz) mondta.
Az, hogy a kijelző alatt van és oda van rögzítve nekik pont elég arra hogy csak egyben legyenek hajlandóak cserélni
Az Almáriumnál is ugyanígy az árlistában át van húzva a gomb csere külön a Touch ID-s készülékek esetében: [link]
-
Knobber
aktív tag
válasz vasi89 #157808 üzenetére
Felhívtam a hivatalos szervizt. Azért nincs home gomb csere külön, mert egyben van az LCD kijelzővel. Annak ára beszereléssel meg 50 000Ft. Úgy működni fog a touch ID
iSamurai meg társai 8000-ért külön cserélik a home gombot, viszont úgy nem fog menni a touch ID.
Azt hiszem a touch ID nem fog megérni 50 000Ft-ot.Youtube: Knobber
-
Knobber
aktív tag
Elromlott az iPhone 5S-em home gombja (touch ID még jó). Nyomást nem érzékel. Sajnos már nem garanciális. Hivatalos szervizpartnereknél az árlistában nem találtam 5S-hez home gomb cserét (nincs az árlistában) Mit lehet tenni?
-
Knobber
aktív tag
válasz Knobber #74295 üzenetére
Úgy döntöttem beviszem gariztatni az Iphone-on (5S). Hova érdemesebb vinni? A legközelebbi vodába, vagy iSTYLE-ba gyorsabb ha beviszem? Általában hány nap amíg készen van? Szokták ezeket a telókat egyáltalán javítani, vagy az összeset cserélik? Garancia minden esetben újrakezdődik, vagy egy kamera hibánál ilyenre ne számítsak?
-
Knobber
aktív tag
Wifi-n használom a Skype miatt. Próbáltam úgy is hogy repülőgép üzemmód + wifi ON . De akkor is ugyanez a hiba jelentkezett. Szóval kizárva hogy a hálózat zavarja be.
Meg ha pl. Skype közben visszaállítom hátsó kamerára az pedig jól működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest