- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Lajki #109017 üzenetére
Szerk.
Kipróbáltam, nekem simán ment. A mail-en belül a Google-t választottad ki és azon keresztül csináltad? Mert én azon keresztül. Ha simán imapon akarsz magad gépészkedni (pl, hogy működjön a push, ami sosem fog), akkor előjöhet az, hogy a teljes mail címet kell megadni.
-
Ragnar95
félisten
Tényleg olyan nehéz lenne elolvasni, amit írtunk neked?
Már a kolléga is linkelte a kapcsolódó hsz-t, de leírom mégegyszer, mert látom, hogy még az is luxus, hogy a neked írt válaszokat elolvasd
Független telót is tilthatnak, ha kiderül, hogy lopott.
Viszont mivel a neked leírt tesztelési módszereket se voltál képes elvégezni, ami csak neked lenne jó, még azt sem tudjuk biztosra,h tiltott-e a teló... -
TheMarci
addikt
-
Lacopapi
addikt
Azt,hogy a "telefon nem engedélyezett",nekem akkor írta,amikor letiltották...próbáld megtalálni az eladót-én ebből a szempontból szerencsés voltam,mert azonnal cserélte (bár ő is meglepődött).
Sajnos ezek a kézen-közön terjedő telefonok néha okoznak meglepetéseket,én is használtam vagy három hónapig,azután történt a baki. -
nord_
veterán
Véglegesen törölted. A felhős nyilacska azt jelenti, a rendszer megjegyezte, hogy az adott alkalmazást már egyszer megvetted, ha legközelebb megint letöltenéd, nem kell fizetned érte. Hasznos dolog, főleg akkor, ha véletlenül letörölsz / az egyik cimborád poénból letörli mondjuk a 60 eurós offline navit.
-
domerator
veterán
Ezt a linket loptam az i5s topikbol, de meg nem rendeltem meg, csak nagyon megtetszett a dolog normal folia helyett.
(most meg se lehet venni mert nincs raktaron)
-
Naigen
aktív tag
Ha már beárazás, mennyit érhet egy fekete 4s 16gb (6.1.3-al, JB mentes), gyári független, legalább is imei alapján ezt látni (pár hónapja beszámításból került hozzám, csak kábelt és töltőt kaptam tartozékként), de el is fogadott mind kék, mind pedig piros kártyát. Szép állapotú, nincs ütődés nyom, csak kopás a kereten, de ahogy olvasom ez másnál is így van. Vhogy nem tudok megbarátkozni az IOS-sel, bár még adok neki esélyt, csak lennének meg rá az androidon belakott appjaim
Szal, ha eladnám, mit kérhetnék érte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest