Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
olyan problemam van, hogy nem nagyon akar csatlakozni par napja a wifire a telefon (i14 Pro). Ha manualisan ranyomok, akkor azt irja, hogy helytelen jelszo, majd ha beirom a valos jelszot, ugyanez. Az a para, hogy neha meg jo.
Minden mas eszkozon rendben van, mas wifin egyelore nem probaltam...
Volt esetleg mar ilyen valakinel? 16.2-n vagyok tegnap ota, de elotte is csinalta mar par napja.
-
vans?
őstag
sziasztok,
mi okozhatja, hogy koltozes (XR - 14pro) utan nem tudom hozzaadni a kartyaimat a wallethoz? Az elozo telefonon csinaltam teljes visszaallitast, kijelentkeztem stb., de az ujon egyszeruen sehogysem akar menni (meg mar a watch-on sem), azt irja, hogy nem kerult hozzaadasra a kartya (miutan a bankom adatkezelesijet elfogadom, szoval az felugrik), lepjek kapcsolatba a bankkal... ezt meg fogom tenni, de hatha valami egyszeru megoldasa van igazabol...
koszi!
-
vans?
őstag
válasz
szabonagyur #246943 üzenetére
Koszi neked is a reakciot. A sogornom arra panaszkodik, hogy nem jo a net nala, amiota ezt kiirja.
Nyilvan nem vagyok a kozelben, igy tavolrol nehezebb. Gondolom ujra kell akkor konfigolni a routert.
-
vans?
őstag
válasz
GreenGoblin #246716 üzenetére
Nalam hibatlan. (SE es XR)
-
vans?
őstag
sziasztok,
par oraja a Watch nem akar csatlakozni az iPhonehoz, van tippetek, mit tegyek? Probaltam ujrainditast, minden bekapcsolva, halozati beallitas visszaallitas is volt a telin, tanacstalan vagyok... raadasul most mar a jelkodomat se fogadja el a Watch
ezzel mit lehet csinalni? Reset?
Koszi
-
vans?
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #241433 üzenetére
iCloudba bejelentkezve csinalta ezt. Win nincs a tortenetben, csak Mac. Pont az okoszisztema miatt vettunk MBA-t a felesegemnek, erre
-
vans?
őstag
sziasztok,
HEIC problemaba utkoztunk, felesegem megprobalt a dm oldalan fotokat nyomtatni. na most kiderult, hogy szinte minden HEIC, es nem kezeli. Manualisan atirva jpg-re sem kezeli.
Az atvitel Automatikusra van allitva.
Mit lehet csinalni, hogy normal jpg legyen minden? A tovabbiakra OK, hogy Beall - Kamera, de a meglevo kepek? A gyerek elete elso 3 honapjanak kepei, jo lenne megoldast talalni...
MBA 2020 es SE 2020 az alanyok.
-
vans?
őstag
sziasztok,
van arra valami megoldas, hogy amikor portrefotokat masol fel az ember Windowsos gepre, akkor ne kulon E betukkel jelenjenek meg? Igy kvazi duplikalva vannak a mappaban, az egyik portre nelkul.
Felesegemnek ugy nez ki kell uj laptop, nekem Mac van, neki eddig Windows volt, utobbi is "eleg" lenne valoszinuleg, csak ez eleg zavaro. Baba miatt sok a portrekep, jo lenne oket egyszerubben kezelni. AirDroppal atkuldve Mac-re csak egy jpg jon, portremoddal.
koszi!
-
vans?
őstag
Van, aki regebb ota hasznal iOS 14-es szoftvert 6S-en? Mennyire elheto?
Ha veszek egy uj watch-ot, az mar igenyli, en meg eddig csak a ceges telora raktam fel a 14-et. -
vans?
őstag
sziasztok,
tudtok esetleg ajanlani olyan allvanyt, amivel egyszerre lehet tolteni iPhone-t es Watch-ot (SE mindketto, telo 2nd gen), oly modon, hogy a telo videohivashoz hasznalhato legyen egyidejuleg? Az sem baj, ha jol nez ki, es nem aranyaron merik.
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
AirPlay kerdesem lenne. Hasznalja esetleg valaki Samsung TV-vel?
Van egy TU8079 TV-nk, probaltam csatlakoztatni mindket iPhone-omat (6S es 11), de a kod beirasa utan azt irja a telefon, hogy nem tud csatlakozni. Ennyi. Semmi tovabbi magyarazat.
Azonos wifin van minden.
Barkinek barmi tipp?
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
ugye az lett a konkluzio, hogy 6S-re nem erdemes feltenni az uj iOS-t?
-
vans?
őstag
válasz
Tibiajax #226579 üzenetére
En mielott kikoltoztunk, megkerdeztem egy regi UniCredit-es arcot a bankban, hogy egyebkent most mar nem lesz aktualis, de mikor tervezik bevezetni az ApplePay-t? Azt mondta, hogy nincs a prioritasi listan, koltsegcsokkentes, stb., illetve ok az egyik 'legbiztonsagosabb' bank, ugyhogy talan ezert sem fogjak.
-
vans?
őstag
sziasztok,
autos tartot keresek, korabban egy magneses alapot hasznaltunk a szellozoracson, a telefonjaink tokban voltak. most mar tok nelkul hasznaljuk oket a felesegemmel, viszont kellene valami tarto, ami nem a szelvedore csatlakozik.
tudtok esetleg ajanlani opciokat? esetleg az italtartoba helyezheto verziot hasznalja valakit?
Skoda Rapid 2014 az auto, alapvetoen SE 2020 meretre kellene, esetleg i11 is menne bele.
-
vans?
őstag
sziasztok,
az Apple Pay hasznalatakor kene lenni barmilyen visszajelzesnek? aktivalva van egy Commerzbank-os virtualis kartyaval, ha jol tudom csak a Touch ID-n kell tartanom az ujjamat, de nincs ekkor semmi feedback, hogy jo lenne, igy elesben meg nem probaltam ki.
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
meg mindig fennall az, hogy a fizikai + e-sim nem mukodik 100%-ban megfeleloen parhuzamosan? emlekszem korabban allitgatni kellett, hogy a fizikai csak 2G legyen es akkor volt stabil
a magyar kartyam maradna e-sim, itt csak az kell, hogy eljen a szam, elerjenek, sms-ek jojjenek meg. A fizikai lenne a kinti, itt kene mindennek menni legalabb 4G-n.
mukodni fog ez elmeleti sikon igy stabilan?
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
az apron is fellelheto uj, bontatlan iPhone-ok altalanossagban milyen modon kerulnek beszerzesre, eladasra? Miert kerulnek 15-20 ezerrel kevesebbe? AFA nincs megfizetve vagy..?
vennek egy uj XS-t meg egy SE-t, ugyhogy nem mindegy a szumma ar, viazont csak tisztan vennek, ha nincs semmi mutyi.
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
lenne egy e-simmel kapcsolatos kerdesem. Koltozunk Nemetorszagba 2 honap mulva. Itt lesz egyszer ceges iPhone, de azt nem lehet magan celokra hasznalni. Nem szeretnem megszuntetni a magyar szamot, minden hozza van kotve, 15+ eves szamom, stb. Jelenleg ez Telekomos, maradnek is itt, kellene valami nagyon basic csomag, amit e-simkent aktivalnek. Vennek ehhez egy uj iPhone-t, kint egy masik privat szamom is lenne, igy a ketto parhuzamosan mehetne.
Van ennek barmi buktatoja szerintetek? e-sim barmilyen csomagnal mehet?
koszi!
-
vans?
őstag
válasz
BobChemistry #218586 üzenetére
Persze, mindent at tudsz vinni.
-
vans?
őstag
válasz
herdsman12 #212706 üzenetére
Bocs, zarolasi igen.
-
vans?
őstag
sziasztok,
ki lehet kapcsolni valahogy, hogy a Ne zavarjanak ne irja ki mindig a fokepernyore, hogy be van kapcsolva es nemitja az ertesiteseket?
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
Gmail app jo nalatok? i6S, legujabb szoftver, allandoan "Nincs kapcsolat" felirat van es nem frissit. Vagyis a levelek megjonnek, ertesites latszik, de ha megnyitom az app-ot, mar nem mukodik. Kiveve ha bezarom az alkalmazast es ujranyitom, akkor is csak ritkan.
-
vans?
őstag
Bocs a duplaert, kozben eszembe jutott, hogy mi lesz a regivel. Mivel a kijelzo halott, nem tudom visszaallitani gyari allapotra, igy meg nem merem donornak eladni senkinek. iTunes-ban a telefonon valo visszajelzes nelkul le lehet torolni mindent?
koszi!
-
vans?
őstag
Sziasztok,
ugy nez ki elhalalozott az i6 kijelzoje, szerintem nem eri meg kicsereltetni mar sajnos. Ha vennek egy ujat, azon siman csak bejelentkezek iCloudba es kesz? Tudom, hogy egyebkent ki kellene jelentkezni ahhoz, hogy tovabbadhato lehessen a masik. Tudok ketto helyen bejelentkezve lenni ugyanazzal? Azt tudom, hogy iPad - iPhone szinten mukodik, de ket telefonnal meg nem probaltam.Koszi
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
válasz
syIex #207466 üzenetére
En az utolso mondatoddal nem ertek egyet, en ellentetes tendenciat latok az Apple-nel. Korulottem az ujabb iPhone-okkal tobb problema van, mint az en hatosommal (4+ eves). Akksi jo, iOS 9 stabil, semmi baja, megbizhatobb, mint a ceges Galaxy S8. Ha le kell cserelnem, nehez dontes lesz mar, korabban nem volt az i4 ota. Persze ez csak az en velemenyem, ami megvaltozhat kesobb, ha sajat hasznalatban lesz egy ujabb keszulek.
-
vans?
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani olyan tokot XR-re, ami csak hatul van, illetve alul-felul opcionalisan, kemeny muanyag, de minel vekonyabb? Korabban i6-on volt talan 0,4mm-es tokom, az tokeletes volt.
Az is fontos szempont, hogy ceges szamlara lehessen venni, tehat ebay es tarsai most nem jatszanak.Koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
hogy tudom a legegyszerubben atmasolni a kontaktjaimat az iPhone-omrol egy Galaxy S8-ra? Ceges telo, es duplikalni szeretnem a kontaktokat.
koszi!
-
vans?
őstag
koszi a valaszokat!
-
vans?
őstag
Lehet, hogy hulye kerdes, de a szolgaltatok altal forgalmazott XR-ek fuggetlenek, vagy tenylegesen fuggok? Dupla SIM miatt erdekelne.
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok!
segitseget kernek: felesegem iPhone-jarol torlodtek fotok juniusig visszamenoleg, viszont iCloudban megvannak (azota sem tudom, hogy torlodott...). Milyen lehetosegek vannak a visszaszedesre? Csak a visszaallitas iCloudbol?
Gepre le tudnam menteni, es onnan AirDrop, de csak van ennek egy normalis modszere is... Szornyu ez az iCloud szerintem, pedig 7-8 eve en is iPhone-t hasznalok es ott vannak a menteseim (ez a resze rendben van).koszi a segitseget!
-
vans?
őstag
sziasztok!
hogy all most a dupla sim mizeria? ugy nez ki hasznalnom kell a kozeljovoben egy ceges telefont is (raadasul Samsung
), es nem szeretnek kettovel maszkalni, esetleg vennek egy uj szerias iPhone-t - jelenleg egy tokeletesen mukodo i6-om van.
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
felesegem 5S-e elkezdte azt csinalni, hogy nem tolti be a fotokat normalisan a gyari Fotok alkalmazasban, hanem homalyosak a kepek es a jobb also sarokban tekereg egy toltes ikon, mintha toltene be a kepet, de egyreszt lassu, masreszt nem is mindig megy vegig...
hard reset megvolt, appokat is bezartuk, mi segithet meg?
-
vans?
őstag
sziasztok,
tudtok ajanlani megbizhato forrast Lightning kabel beszerzesehez normalis aron? Nem szeretnek eredetit venni, tekintve hogy az sem megbizhato, viszont az 1000 forintosokban nem bizom.
Van esetleg konkret linketek altalatok hasznalt kabelhez, ami ideerne napok alatt? Lehet amazon, ebay, barmi.
Feltetelezem belkin es tarsai lesznek a valaszok, de valos tapasztalatok erdekelnenek tenyleg.
Koszi elore is!
-
vans?
őstag
sziasztok,
melyik most a legegyszerubb (lehetoleg ingyenes) modszer csengohang keszitesere?
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
olyan gondom van a Spotify alkalmazassal, hogy 1-2 napja nem hajlando semmit offline-ba letolteni. A netem rendben van, ujranyitottam mar, torolni nem merem az app-ot, legalabb az eddigi letolteseim ne vesszenek el... Volt mar valakinek ilyen problemaja esetleg? Supportnak erdemes lehet irni?
koszi!
-
vans?
őstag
válasz
Gentleman. #141584 üzenetére
Koszi neked is es lugosi forumtarsnak is!
Meg egy fontos (lehet, hogy hulye) kerdes: ha felrakod a szellozore, az nem konyul le? Nekem nem lehet stabilizalni az allasat a racsoknak, hanem a gorgovel mozgatod, na most szerintem a telefon sulya lehuzza. Vagy..?
Mas tema: Mit lehet tenni 9.3-on levo 4S-sel, hogy gyorsabb legyen? Egy kolleganomnek ilyen problemaja van, es probalnek neki segiteni, attuneseket kikapcsoltam, de masra nem emlekszem, mik voltak a praktikak ilyen esetben, hogy egy kis gyorsulast el lehessen erni (nyilvan tudom, hogy nem korlatlan, regi vas mar)
Koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok,
hasznal valaki barmilyen szellozoracsra szerelheto autos tartot iPhone-nal? van esetleg jo ar/ertek aranyu?
koszi!
-
vans?
őstag
sziasztok, segitsetek legyszi,
egy kollegam vett egy uj iPhone-t, viszont olyan problema jelentkezik nala, hogy minden esetben Ismeretlen-t ir ki hivaskor a telefon, akkor is, ha benne van a telefonkonyvben a kontakt. Gmailbol lettek leszinkronizalva a kontaktok, de szerintem nem ez okozza, mert hozzaadtam egyet manualisan, es annal is ezt irja.
Mit lehetne tenni? Csak restore?
Telekom amugy, 9.3.2-n.
koszi!
-
vans?
őstag
válasz
Jonathan92 #128220 üzenetére
El is van irva, persze nekem mindegy, gondoltam szolok.
-
vans?
őstag
válasz
Jonathan92 #128212 üzenetére
Zahnarzt, nem?
-
vans?
őstag
sziasztok,
adott egy .xml formatumban elmentett kontaktlista Androidrol. Van barmi lehetoseg felvarazsolni a telefonra es iCloudba? Sajnos a cimboram nem kerdezett meg valtas elott, a masik telefon mar nincs meg...
Koszi!
-
vans?
őstag
Szerintetek a Sygic Europe Premium verzio megeri 20 EUR-ert? Van jobb alternativa? Offline kene.
-
vans?
őstag
Tok tema: mindenkinek nagyon ajanlom ezt a tokot, parades jo, dark grey-t es dark blue-t is vettem, kemeny, de nem nehez, abszolut passzentos, jo a fogassa, nem sorjas, kinai mestermunka.
-
vans?
őstag
Nem ugy volt, hogy ha torolnek egy app-ot a Store-bol, akkor a Purchasedben megtalalom megis? Csereltem telefont, de van alkalmazas, amit nem talalok sehol...
-
vans?
őstag
válasz
FuRiONight #123925 üzenetére
Ja kerem, aki nem telefonal, annak jo ez a tepsi meret.
-
vans?
őstag
Nalatok jo a Naptar iOS 9 alatt? Nem tudok napot valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest